TeZaS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εμας στο περίπολο ήταν 2 άτομα και έπρεπε έστω 1 να έχει όπλο, οπότε τις περισσότερες φορές ήταν ένοπλος με γιωτόμπαλο μαζί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 και σε μας έκαναν μερικές φορές περίπολο με καναδέζα άοπλοι μαζί με στέλεχος...
aGka8l Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μα πώς γίνεται περίπολο χωρίς όπλο; βοηθος περιπολουμε ξιφολογχη , το χω δει και γω
TeZaS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο γεμιστήρες είχαν οι άοπλοι σε εμάς. Τι θα τις έκαναν ούτε που ξέρω, θα χτύπαγαν με καμια πέτρα για να εκπυσοκροτήσει
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Θα μου πεις, εμείς κάναμε και θαλαμοφυλίκια υποχρεωτικά με όπλο.
aris1986 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Θα μου πεις, εμείς κάναμε και θαλαμοφυλίκια υποχρεωτικά με όπλο. Κανονικα ετσι ειναι το σωστο. Πρεπει να υπαρχει ενοπλος να σε φυλαει αν γινει ντου.και κοιμασαι, εκτος αν βαζουν υπηρεσια ρογκαδες με daggerakia διχερα!
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) και σε μας έκαναν μερικές φορές περίπολο με καναδέζα άοπλοι μαζί με στέλεχος... σε μας το είχαν κόψει αυτό και τους άοπλους τους πήγαινε σταθερά καλύτερα είχαμε φτάσει σε σημείο 3-1, 5-1 και αυτοί εκεί στο 1-4 το ξέρεις ότι στα χαρτιά οι κάμερές μας ήταν ένοπλη, γιατί ήσουν βοηθός επόπτη; Μόνο γεμιστήρες είχαν οι άοπλοι σε εμάς. Τι θα τις έκαναν ούτε που ξέρω, θα χτύπαγαν με καμια πέτρα για να εκπυσοκροτήσει θυμήθηκα μια άλλη περίπτωση ατόμου που ήταν μεν ένοπλος αλλά ήταν ελεύθερος βραδινής υπηρεσίας επειδή είχε και καλά θέμα στα μάτια (ό,τι να 'ναι.. ) του λέγανε, οκ θα βγει σκοπιά και περίπολο κανονικά και απλά δε θα είσαι ο περιπολάρχης, θα είσαι ο βοηθός και θα βλέπει αυτός για σένα αυτά με τα ελεύθερος κάποιου πράγματος (αλλά παράλληλα δε θέλω να είμαι και άοπλος μη με κοροϊδεύουν στο χωριό μου..) δεν πιάνουν πάντα, άμα είναι ζήτα να πάρεις όσο μπορείς το Ι σου να ησυχάσεις Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2014 από qsis
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Έχει κάνει κανείς θητεία στην Τήλο; (ή γενικά ειδικότητα πολυβολητής) Εμπειρίες; :/ ελπίζω να μην είναι μαύρα τα πράγματα...
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Άμα δεν τον παρατήσεις κατά τα διάρκεια της θητείας μια χαρά θα είναι
panos2171 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Κανονικα ετσι ειναι το σωστο. Πρεπει να υπαρχει ενοπλος να σε φυλαει αν γινει ντου.και κοιμασαι, εκτος αν βαζουν υπηρεσια ρογκαδες με daggerakia διχερα! Υπάρχει διαταγή για αυτό; Γιατί απ όσο γνωρίζω πέραν του ότι το θαλαμοφυλίκι είναι άοπλη υπηρεσία ο θαλαμοφύλακας (εφόσον είναι ένοπλος) οφείλει να παραδίδει το κλειδί του όπλου του στον ΑΥΔΜ ή οποιονδήποτε άλλο ανώτερο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να το βγάλει όποτε θέλει για τον οποιονδήποτε λόγο μιας και κανείς δεν μπορεί να τον ελέγξει.
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Άμα δεν τον παρατήσεις κατά τα διάρκεια της θητείας μια χαρά θα είναι Επειδή μερικές είναι βλαμμένες μας βγαίνει σε όλες το όνομα ε; 3
TeZaS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει διαταγή για αυτό; Γιατί απ όσο γνωρίζω πέραν του ότι το θαλαμοφυλίκι είναι άοπλη υπηρεσία ο θαλαμοφύλακας (εφόσον είναι ένοπλος) οφείλει να παραδίδει το κλειδί του όπλου του στον ΑΥΔΜ ή οποιονδήποτε άλλο ανώτερο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να το βγάλει όποτε θέλει για τον οποιονδήποτε λόγο μιας και κανείς δεν μπορεί να τον ελέγξει. αχαχαχαχα Θυμάμαι μια μέρα που βαριόμουν θαλαμοντόγκ είχα ξεκλειδώσει πάνω απο 10 όπλα με ενα κλειδί μου. Τα περισσότερα βέβαια στελεχών που δεν έδιναν πάνω απο 1€ για λουκέτο και έπαιρναν τα κινέζικα απο ΚΨΜ. 1
panos2171 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Kαλά εννοείται ότι όλα αυτά είναι απλά να χαμε να λέγαμε. Όταν ήθελα να πάω όπλα στην ΑΟ και ξεχνούσαν να μου αφήσουν τα κλειδιά τους τα άνοιγα με αυτά του θαλαμοφύλακα ή δικά μου.
aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα εναν ρωσσοποντιο στον στρατο που ειχε ανοιξει ολα τα λουκετα μπροστα μας κιολας. Εκτος απο κατι που δεν ειχαν τρυπα να μπει κλειδι και ηταν μαγνητικα, κατι πανακριβα. Καλα τα φτηναρικα ανοιγαν asap τα ακριβα μεχρι και 5 λεπτα εκανε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις