Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως και εγω στην Μυτιλληνη μια χαρα εμπλοκαρα εφαγα το καλοκαιρι και ειχα μπει το Γεναρη.Να εισαι λιγο καιρο πριν παρεις την αδεις απολυδεως και να τρως εμπλοκη στα καλα καθουμενα.Σε μηχανοκινητο στρατοπαιδι που πριν 2 χρονια ειχε 60 και 70φανταρους μονο,χωρια τα στελεχη που ηταν πανω απο 100,να φτανει ο Ιουνιος-Ιουλιος και να μενεις ολοι και ολοι 6-7φανταροι,και στην αλλη μοναδα που πηρα μεταθεση να ενημερωνομαι οτι τον Απριλιο δεν ειχε καθολου φανταρους,και οταν απολυθηκε η σειρα μου εμειναν 3 ατομα πισω εκ των οποιον οι 2 μαγειρες :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω αναβολή λόγω σπουδών (η οποία ακόμα δεν τελείωσε, αλλά εγώ τελείωσα).

Αν αύριο πάω και την τερματίσω, πότε θα μου έρθει ειδοποίηση να παρουσιαστώ περίπου, και μετά απο πόσο καιρό απο την ειδοποίηση παρουσιάζεσαι?

Δημοσ.

Λογικα πας για Μαρτιο.Αν την ειχες κοψει την αναβολη πριν τον Δεκεμβριο ισως σε εβαζε για Γεναρη.

• Like 1
Δημοσ.

ναι από το '12 ξεκίνησε αυτή η μόδα για να μην έχουν  Γ1/Γ2 και Δ1/Δ2 που είχαν στην εποχή μου και στις Α/Β δε πάταγε ψυχή

ουσιαστικά καλά έκαναν για να μοιραστεί πιο ομοιόμορφα ο κόσμος και να μην υπάρχουν περίοδοι εμπλοκών 

lol, νομίζεις τους ενδιαφέρει αν έχουν εμπλοκή οι φαντάροι; Αυτο το έκαναν για να υπάρχει συνεχεια κόσμος στα ΚΕΝ, ρουσφέτι στους τοπικούς παραγοντες...

Δημοσ.

Καλά οκ μαλακία είπα, το έκαναν για να μην πέφτει απρόοπτη πολύ δουλειά στα κέντρα και πάθουν τίποτα τα εκεί στελέχη

Δημοσ.

Μπορεί, αλλά τώρα το σκέφτηκαν;

παλιοτερα οι φαντάροι κάθονταν περισσότερο καιρο στα κεν, όταν μειωθηκε η θητεια, μειώθηκε και η παραμονή στα κεν. Κατι δημαρχοι και κάτι εμπορικοι συλλογοι ζητούσαν τότε να βγαινουν οι αορκιστοι έξω, το ότι αυξηθηκαν οι εσσο έγινε καθαρά για χάρη τους. 

Δημοσ.

καλησπέρα ξέρει κανείς τι παίζει με το στρατόπεδο 80 εαρμεθ  στην Κω? Ένας φίλος πήρε μετάθεση εκεί και ψάχνουμε να μάθουμε για τις συνθήκες. 

Δημοσ.

Απο τα συμφραζομενα υποθετω "εμπλοκη" ειναι οταν υπαρχουν πολλες δουλειες αλλα λίγα άτομα οπότε και η έννοια "άδεια" είναι απλά υποθετική ;

Δημοσ.

Απο τα συμφραζομενα υποθετω "εμπλοκη" ειναι οταν υπαρχουν πολλες δουλειες αλλα λίγα άτομα οπότε και η έννοια "άδεια" είναι απλά υποθετική ;

Εμπλοκη ειναι οταν μενουν λιγα ατομα ναι,και επειδη υπαρχει ελλειψη προσωπικου ειναι πιο δυσκολες/μικροτερες οι αδειες και λιγοτερες οι εξοδοι.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε μονάδα/στρατόπεδο υπάρχει ένας αριθμός υπηρεσιών, ο οποίος μπορεί και να αλλάζει βέβαια με τον καιρό.

Π.χ. αν μια μονάδα έχει 13 υπηρεσίες (3 θαλαμοφυλίκια + 3 σκοπιές + 3 ΚΕΠΙΚ + 3 περίπολα + 1 όργανο υπηρεσίας) και στη μονάδα υπηρετούν 20 στρατιώτες, κάθε μέρα θα βγαίνουν 7 καθαροί εξοδούχοι, συν εκείνους που θα παίρνουν υπηρεσιακά (αν προβλέπεται).

Στο παραπάνω παράδειγμα θα τους πηγαίνει περίπου 2 μέσα - 1 έξω, συν τα υπηρεσιακά.

Αν όμως αντί για 20 είναι 15, κάθε μέρα θα βγαίνουν 2 καθαροί, και θα τους πηγαίνει περίπου 9 μέσα - 1 έξω.

Αν είναι ακριβώς όσοι κι οι υπηρεσίες, δε θα έχουν έξοδο, μέχρι να βρεθεί κάποιος (π.χ. ΕΠΟΠ) να κάνει υπηρεσία στη θέση κάποιου στρατιώτη, ο οποίος θα πάρει έξοδο.

Και βέβαια γίνεται να είναι και λιγότεροι και να κάνεις διπλοϋπηρεσία.

Δημοσ.

Ή να υπάρχουν πολλοί άοπλοι τους οποίους το μέσα-εξω να πηγαίνει καλύτερα από τους ένοπλους μιας και οι άοπλες υπηρεσίες είναι εκ των πραγμάτων λιγότερες.

Δημοσ.

Εγω θυμαμαι στην πρωτη μοναδα που βαζανε κανονικα και τους αοπλους να κανουν Περιπολολ αν χρειαστει,μονο Σκοπια δηλαδη δεν μπορουσαν να κανουν :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...