Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, είχαμε φέρει κάτι κουβέρτες την άνοιξη του 2012.

θα ήμουν σίγουρα στο στρατόπεδο εκείνη τη στιγμή , στα πλυντήρια δεν ήταν στάνταρ (μπορεί να είχα πάρει και μόνιμο πόστο τότε οπότε να είχα κρυφτεί στη τρύπα μου, αλλά αγγαρεία πλυντήρια ήταν η καλυτερή μου, καφές τσιγαριά , πολιτικό προσωπικό και δουλεύαμε με το πάσο μας ) 

εξω απο τα πλυντήρια πάντως είχα λιώσει στη σκοπιά :lol: η καλύτερη ένοπλη υπηρεσία ever 

• Like 1
Δημοσ.

θα ήμουν σίγουρα στο στρατόπεδο εκείνη τη στιγμή , στα πλυντήρια δεν ήταν στάνταρ (μπορεί να είχα πάρει και μόνιμο πόστο τότε οπότε να είχα κρυφτεί στη τρύπα μου, αλλά αγγαρεία πλυντήρια ήταν η καλυτερή μου, καφές τσιγαριά , πολιτικό προσωπικό και δουλεύαμε με το πάσο μας ) 

εξω απο τα πλυντήρια πάντως είχα λιώσει στη σκοπιά :lol: η καλύτερη ένοπλη υπηρεσία ever 

ΣΚ 54 B)

• Like 1
Δημοσ.

ΣΚ 3 ΔΧΣΗ 54 αν τα θυμάμαι σωστά :P

Μόλις τη πήρα μονοτερμα άρχισα να κοιμάμαι σαν άνθρωπος

Θυμάσαι άριστα!  Και υπηρεσία και ύπνος από τους λίγους (+1 για μονότερμα)   :-D

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά, έκοψα λοιπόν και γω σήμερα την αναβολή μου. Για Μάρτιο μου είπαν αν και βάλαμε και αίτημα για Γενάρη αν και δεν ξέρω τι πιθανότητες υπάρχουν να με πάρουν Γενάρη .

Σε ερώτηση που έκανα στον αξιωματικό για το αν δικαιούμαι 6μηνη θητεία λόγω αναπηρίας πατέρα-θανάτου μητέρας μου απάντησε(αυτό που μου είχαν πει και άλλοι πως απαντάνε σε αυτη την ερώτηση) "αυτά θα τα δείς μετά την κατάταξη" . Ευτυχώς είχα στείλει mail στο ΓΕΣ και μου είχαν απαντήσει(σύμφωνα με το mail) πως δικαιούμαι και ποια δικαιολογητικά χρειάζονται προκειμένου να τα συγκεντρώσω γιατί μετά θα έτρεχα η τελοσπάντων θα έχανα χρόνο.

Δημοσ.

και γω υποτιθεται θα εκανα 6μηνη λογω θανατου πατερα και αναπηριας μητερας αλλα πηρα τα 3... 

τελικα την εβγαλα με 8μηνη

Δημοσ.

Ωχ τέτοια λέγε μου. Για ποιον λόγο;Έκριναν ότι η μητέρα σου δεν ήταν ανίκανη εργασίας η απλά σε γράψαν κανονικά και δεν σου μείωσαν την θητεία;

Δημοσ.

το πρωτο που ειπες.

ποσοστο αναπηριας πανω απο 69% με χαρτι που γραφει ανικανη για εργασια!

οι στρατιωτικοι γιατροι ομως της ειπαν οτι μπορει να εργαστει!

αντε βγαλε ακρη.... 

δε το εψαξα παραπανω, το πηρα αποφαση για τους 2 μηνες παραπανω και εκανα την θητεια μου

μακαρι να κανεις 6μηνο ακομη και καθολου. τζαμπα χρονο θα χασεις

• Like 1
Δημοσ.

το πρωτο που ειπες.

ποσοστο αναπηριας πανω απο 69% με χαρτι που γραφει ανικανη για εργασια!

οι στρατιωτικοι γιατροι ομως της ειπαν οτι μπορει να εργαστει!

αντε βγαλε ακρη....

δε το εψαξα παραπανω, το πηρα αποφαση για τους 2 μηνες παραπανω και εκανα την θητεια μου

μακαρι να κανεις 6μηνο ακομη και καθολου. τζαμπα χρονο θα χασεις

Ναι φίλε κι εμένα μου έφαγαν το 8μηνο έτσι και ο πατέρας μου ήταν ήδη στη σύνταξη!

Ποια εργασία;;

Φοβερά ζώα, τουλάχιστον πήρα τη κατ εξαίρεση μετάθεση αλλά και αυτή όχι με τη πρώτη, μιας και τα χαρτιά μου "χάνονταν"

Δημοσ.

Μάλιστα....Τουτέστιν ας μην ελπίζω αρχικά σε πολλά έτσι ώστε και να μην απογοητευτώ με το 8μηνο και αν θεωρήσουν εν τέλη πως ένας άνθρωπος με 3 μπαλονάκια-πρόβλημα σε γόνατα-μέση και κατάθλιψη δεν μπορεί να εργαστεί να μου φανεί το 6μηνο σαν έκπληξη... :mellow:

Δημοσ.

εμένα πάντως καρκινοπαθή χωρίς στομάχι  και συνταξιούχο με χαρτί νομαρχίας που έλεγε ότι είναι ανίκανος προς εργασία τον έκριναν ικανό.

ένιωσα άσχημα που τον έστειλα να περάσει επιτροπή και έφαγε τη διαδικασία για κάτι που τελικά δεν είχε νόημα.

και ήταν ευγενέστατοι και καθησυχαστικοί (από ότι μου είπε ο πατέρας μου) τα καθίκια 

ναι καλό είναι να μην έχεις πολλές ελπίδες και ότι είναι να γίνει ας γίνει.. εγώ που περίμενα μετά από το κέντρο τοποθέτηση αθήνα και με έστελναν στα κατσικοβούνια τη μισή θητεία μέχρι να κοιτάξουν τη μετάθεση και το είχα ως δεδομένο μέσα μου ότι θα κάνω 8μηνο πραγματικά τα είχα πάρει κρανίο, ειδικά όταν στα τελειώματα σχεδόν που περίμενα απάντηση μου λένε ότι θα κάτσω άλλον ένα μήνα δε μιλιόμουν

καλύτερα να μη το σκέφτεσαι και ότι ειναι να γίνει ας γίνει και στο λέω πολύ σοβαρά αυτό γιατί όταν περιμένεις να γίνουν πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και τελικά δε γίνονται η ψυχολογία σου πάει κατά διαόλου και όταν είσαι και κλεισμένος σε ένα στρατόπεδο και ασχολείσαι καθημερινά με μαλακίες και δε μπορείς να πας πουθενά ή να κάνεις τίποτα τρελαίνεσαι 

επίσης πρόσεχε και το θέμα των μεταθέσεων, αν πχ πας σπίτι σου δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα είσαι καλύτερα αν λιώσεις στην υπηρεσία και πρακτικά δε βλέπεις το σπίτι σου 

εγώ ήμουν τυχερός και πήγα σε μονάδα-καφενείο που αν εξαιρέσεις τα άσχημα ωράρια των υπηρεσιών και την απόσταση που έπρεπε να κάνω , ήταν παράδεισος σε σχέση με κανονικό μάχιμο στρατόπεδο και δεν είχαμε και τις φοβερές αδικίες μεταξύ των φαντάρων.. υπήρχαν βέβαια και αυτοί που τους είχαν στα ώπα ώπα και ήταν συνέχεια σπίτι τους, αλλά γενικά μας πήγαινε όλους καλά και δεν υπήρχαν πολλές γκρίνιες μεταξύ μας

(γιατί γκρίνιες πάντα θα υπάρχουν όσο καλά ή κακά κι αν είστε) 

Δημοσ.

ναι από το '12 ξεκίνησε αυτή η μόδα για να μην έχουν  Γ1/Γ2 και Δ1/Δ2 που είχαν στην εποχή μου και στις Α/Β δε πάταγε ψυχή

ουσιαστικά καλά έκαναν για να μοιραστεί πιο ομοιόμορφα ο κόσμος και να μην υπάρχουν περίοδοι εμπλοκών 

Δημοσ.

Κάθε 2 μήνες μπαίνει η κάθε σειρά; ξεκινώντας από Ιανουάριο;;

oui

ναι από το '12 ξεκίνησε αυτή η μόδα για να μην έχουν  Γ1/Γ2 και Δ1/Δ2 που είχαν στην εποχή μου και στις Α/Β δε πάταγε ψυχή

ουσιαστικά καλά έκαναν για να μοιραστεί πιο ομοιόμορφα ο κόσμος και να μην υπάρχουν περίοδοι εμπλοκών 

για να μην υπαρχουν περιοδοι εμπλοκων....γελαει ο κοσμος

ολες οι σειρες με εξαιρεση την σειρα σεπτεμβριου και νοεμβριου(που απολυονται ειτε πριν το καλοκαιρι ειτε εχουν αδειες απολυσεως το καλοκαιρι) ειναι πολυ μικρες του τεστην καλοκαιρι εμπλοκη.

Συνηθως καλη περιπτωση ειναι να μπει κανεις οταν βγαινουν αυτες οι μουφες για αυξηση θητειας στην τηλεοραση και τρεχουν ολοι να μπουν για να προλαβουν την μειωμενη, εκει οντως δεν παιζει εμπλοκη

Καλησπερα παιδιά, έκοψα λοιπόν και γω σήμερα την αναβολή μου. Για Μάρτιο μου είπαν αν και βάλαμε και αίτημα για Γενάρη αν και δεν ξέρω τι πιθανότητες υπάρχουν να με πάρουν Γενάρη .

Σε ερώτηση που έκανα στον αξιωματικό για το αν δικαιούμαι 6μηνη θητεία λόγω αναπηρίας πατέρα-θανάτου μητέρας μου απάντησε(αυτό που μου είχαν πει και άλλοι πως απαντάνε σε αυτη την ερώτηση) "αυτά θα τα δείς μετά την κατάταξη" . Ευτυχώς είχα στείλει mail στο ΓΕΣ και μου είχαν απαντήσει(σύμφωνα με το mail) πως δικαιούμαι και ποια δικαιολογητικά χρειάζονται προκειμένου να τα συγκεντρώσω γιατί μετά θα έτρεχα η τελοσπάντων θα έχανα χρόνο.

ειναι νωρις οποτε υπαρχει μια περριπτωση να σε παρουν γεναρη αλλα συνηθως κοβεις την αναβολη σου λιγες μερες πριν η ακριβως αφου μπει η προηγουμενη σειρα απο αυτην που σε ενδιαφερει.

Δηλαδη θες ιανουαριο και η προηγουμενη σειρα μπαινει πχ 20 νοεμβριου κοβεις την αναβολη εκει γυρω 10,16,22 νοεμβριου που σιγουρα θα σε παρουν στην ακριβως επομενη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...