panos2171 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εξαρτάται που βρίσκεσαι και για ποιο λόγο θες παραπεμπτικό. Και ναι είναι αναγκαίο να το πάρεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 ευκολα θα στο δώσουν, μπορεί να χρειαστει να περιμένεις κάμποση ώρα γιατί πάει πολύς κοσμος για διαφορους λόγους εκει. Και ειναι αναγκαιο, θα στο ζητήσουν στην εισοδο.
JuBeR11 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 θα ζητήσω παραπεμπτικό για ορθοπεδικό έχω χρόνια οσφυαλγία έχω και ένα χαρτί που το βεβαιώνει από το 401. Τι εννοείς με το που βρίσκομαι?
panos2171 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Aν υπηρετείς Αλεξανδρούπολη πχ θα σου δώσουν παραπεμπτικό για εκεί εφόσον υπάρχει ο γιατρός που μπορεί να σε εξετάσει και αυτός με τη σειρά του θα αποφασίσει αν θα σε παραπέμψει στης Θεσσαλονίκης ας πούμε. Γενικά δίνουν παραπεμπτικό για το κοντινότερο στρατιωτικό νοσοκομείο το οποίο το παίρνεις εύκολα, απλά τους το ζητάς.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 αμα στην άδεια του πάει απο το φρουραρχειο στην Αθήνα, θα του δώσουν παραπεμπτικό για νοσοκομείο του έβρου; Δεν παιζει αυτο που λες, για το 401 θα του δώσουν.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δε ξέρω καθόλου τι ισχύει... για αυτό και ρώτησα εδώ μήπως κάποιος ήξερε να απαντήσει... Δε ξέρω και που πρέπει να απευθυνθώ βασικά... και είναι και λίγο κάπως να πάω και να ρωτήσω σε κάποια επίσημη υπηρεσία " Πως γίνεται να αποφύγω την θητεία ή να κάνω μικρότερη ; θα φάω δούλεμα.... Το να διαλέξεις δεν έχει ιδιαίτερα λογική αφού σχεδόν σε όλες τις άλλες χώρες δεν υπάρχει υποχρεωτική θητεία... Ενδεχομένως η επιλογή ισχύει μόνο αν και οι δύο χώρες έχουν θητεία υποχρεωτική πχ Ελλάδα - Κύπρο.... Για τη Γερμανια εχει γιατι αν δεν πας στρατο υπαρχει μια θητεια στην οποια προσφερεις κοινωνικο εργο αν δεν κανω λαθος.
epp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Για τη Γερμανια εχει γιατι αν δεν πας στρατο υπαρχει μια θητεια στην οποια προσφερεις κοινωνικο εργο αν δεν κανω λαθος. Για αρχη στην Γερμανια δεν υπαρχει υποχρεωτικη θητεια (κανενος ειδους) απτον Ιουλιο του 2011
fotaras13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς τι παίζει για μετάθεση στο χημείο στρατού στον Πειραιά; Είναι καλά η παίζει πήξιμο; Χημικός μηχανικός με διδακτορικό είμαι με 3 μήνες θητείας ακόμα και ήρθε κατ εξαίρεση από Ορεστιάδα...
status Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 τι είναι αυτά που γράφεις ρε σύ; ύπηρχαν στελέχη με πολλά χρόνια στη πλάτη τους και από σχολές που καθάριζαν το προσωπικό τους χώρο για να τον παραδώσουν στον επόμενο επίσης δεν ξέρεις τι μπορεί να καθάρισε ο καθένας στη θητεία του οπότε άστο αυτό το επιχείρημα η καθαριότητα είναι θέμα ανθρώπου όχι βαθμού (δε λέω να είσαι ο διοικητής ή ο ταξιάρχος βέβαια) Εμάς ο διοικητής στο 547, το 2001 που μπήκα, βοηθούσε τους φαντάρους να ασβεστόσουν τις πέτρες, αντισυνταγματάρχης έτσι. Και να τον βλέπουν οι στελεχάρες και να χαχανίζουν.. Επίσης από ταγματάρχη, νομίζω, και πάνω κάνουν υπηρεσίες σε μεραρχίες, ταχιαρχίες, φρουραρχία κλπ, μόνο ο αρχηγός δεν κάνει υπηρεσίες και αυτός είναι stand by μέσα στο στρατόπεδο ή εκεί κοντά, πχ ο αρχηγός ΑΣΔΕΝ στην κερατέα έχει σπίτι μέσα στο στρατόπεδο. Ο Ταξίαρχος της 5ης, τότε μεραρχίας, πλέον ταξιαρχίας, έχει σπίτι 2 χλμ από την μονάδα, κωλοζωή, και να βαράς προσοχές σε κουμπάρους κλπ...
kuzko21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια , παρουσιαστηκα στις 12/11 στον Αυλωνα. στις 9/11 ειχα τρεξει στον μαραθονιο Αθηνων ,με αποτελεσμα λογο τραυματισμου που ειχα παλιοτερα στο γονατο μου να με ενοχλει μεχρι και τις 12 που παρουσιαστηκα. Επειδη δεν ηξερα τι παιζει εγω ειπα οτι με ποναει το γονατο μου και μου ειπε η γιατρος εκει , ωραια θα σε βαλω για 401 να στο δουνε. Κομπλε λεω , αμα ειναι να τσιμπησω κανα αντφλεγμονωδες να τελειωνω. Με τα πολλα παω 401 του λεω τι και πως , μου λεει φερε μου την μαγνητικη που ειχες βγαλει οταν ειχες χτυπησει. Την παω μετα απο 2-3 μερες. Μου λεει τι θες να κανουμε? Του λεω σαν τι να κανουμε? Να παρω κανα αντιφλεγμονωδες , κανα παγο τπτ? Ε μου λεει παρε. -Αυτον τον εκοβε τι Ι θα με βγαλει- Με τα πολλα μου εγραψε Ικανοτητας 2 (Ι2) , γιατι μου ειπε οτι σε κανενα πυρ και κινηση μπορει να ξαναβγει. Ημαρτον , περιμενα απο αυτον να μου πει οτι θα μου ξαναβγει το γονατο σε κανενα πυρ και κινηση , ενω βαραω διπλες προπονησεις στο τενις. Βεβαια σαν κλασικος Δ.Υ εγραψε πανω στο χαρτι ευαισθησια αριστερου γονατου , ενω εγω ειχα χτυπησει το δεξι. Τελος , το γονατο προφανως με αφησε , μαλλον ηταν λιγο ο καιρος , λιγο οι μποτες αλλα εφαγα Ι2 χωρις λογο.Ξερω οτι δεν εχει να λεει τιποτα αλλα με εσπασε. Ξερετε αν γινεται να το αλλαξω? ακομα και με προφαση οτι δεν εξεταστηκα η οτι εγραψε λαθος ποδι... ευχαριστω εκ των προτερων.
tonypapadovic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παίδες, έχουμε πρόσφατες εντυπώσεις από ΣΠΒ/ΜΥΠ στη Νέα Πέραμο;
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τη θες να μάθεις για την ΜΥΠ να σου πω ...... Από άδειες και εξόδους είναι πολύ καλα
Getta Robo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ξερετε αν γινεται να το αλλαξω? ακομα και με προφαση οτι δεν εξεταστηκα η οτι εγραψε λαθος ποδι... ευχαριστω εκ των προτερων. Λεγεται επανεξεταση γιωτα, μιλα στο λοχαγο/αξιωματικο/στον ανωτερο που πιστευεις πως θα σου δωσει λιγη σημασια επι αυτου. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Λεγεται επανεξεταση γιωτα, μιλα στο λοχαγο/αξιωματικο/στον ανωτερο που πιστευεις πως θα σου δωσει λιγη σημασια επι αυτου. Αυτο.Αλλωστε κυριως μονο σε Σπεν να ειχες θεμα με το προβλημα που σου βγαλανε σαν ενοχληση για να μην εκανες ασκησεις ή αν ηθελες να πας τιποτα Κυπρο ή Ειδικες δυναμεις να ειχες θεμα με I2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις