chrisxkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 οκ για να καταλάβω, τι έκαναν σήμερα στο στρατοπεδο σου οι εποπ; 9 στους 10 μαλλον ψωλαραν φιδιαζαν μετα δουλεψαν για κανα 2-3ωρο και μετα ξεκουραση επειδη περιμενουν να φυγουν κλασικη περιπτωση στρατιωτικου,ακομα και αυτοι που ειναι στα γραφεια και αναγκαστικα κατι κανουν για να τους βλεπει ο δοικας οτι δουλευουν υπηρξαν πολλες φορες που τους ειδα απλα να κοιτανε το ταβανι 1
aris1986 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 9 στους 10 μαλλον ψωλαραν φιδιαζαν μετα δουλεψαν για κανα 2-3ωρο και μετα ξεκουραση επειδη περιμενουν να φυγουν κλασικη περιπτωση στρατιωτικου,ακομα και αυτοι που ειναι στα γραφεια και αναγκαστικα κατι κανουν για να τους βλεπει ο δοικας οτι δουλευουν υπηρξαν πολλες φορες που τους ειδα απλα να κοιτανε το ταβανι Που υπηρέτησες; Και αυτοι βυσμα εχουν για να κοιτανε το ταβανι στα γραφεια, να το ξερεις. Αντε να παρακαλάμε για πόλεμο, για να βγάλουν τα λεφτά τους οι Εποπ και λοιποί!
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Που υπηρέτησες; Και αυτοι βυσμα εχουν για να κοιτανε το ταβανι στα γραφεια, να το ξερεις. Αντε να παρακαλάμε για πόλεμο, για να βγάλουν τα λεφτά τους οι Εποπ και λοιποί! αμα γινότανε πόλεμος οι στρατιωτικοί γενικότερα δε θα βγάνανε τα λεφτά τους, θα χέζανε τα βρακιά τους
chrisxkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 λημνο υπηρετησα Οπου και να πας με εξαιρεση καποιες μικρες περιοδους ασκησεων δεν κανουν σχεδον τιποτα.Το να καθαριζεις λαου λαου ενα οχημα η τον οπλισμο ο οποιος δεν προλαβε καν να βρωμισει δεν το λες δουλεια.Και μην μπερδευεσαι δεν μιλαμε για καποιες μερες που ιδως τυχει να εχουν δουλεια μιλαμε για την πλειοψηφια του χρονου τους το τι κανουν. Και εκτος αυτου ειναι και το θεμα του ποσες μερες δουλευουν.21 οι κανονικες αδειες + 13 μερες απο γκρουπακια πασχα χριστουγεννων(συνηθως το ενα γκρουπ ειναι 8 μερες και το αλλο 5 τα ΣΚ δεν τα μετραω στην αδεια)+ 48 απαλλαγες το χρονο απο υπηρεσια(μεσος ορος νομιζω ειναι 4 υπηρεσιες το μηνα) + 104 τα ΣΚ και ας βαλουμε και μονο 4 μερες τιμητικη απο επισκευψεις επιδιξεις κτλ 190 μερες το χρονο αραλικι και 175 μερες δουλεια και ρωταω ζωαρα? Δεν λεω να τους απολυσουμε τους ανθρωπους αλλα μην ακουω και οτι κακοπερνανε η σκοτωνονται στη δουλεια.... ps. εμενα μου χρωστανε 7 μερες αδεια για το 2014 τις οποιες και μαλλον δεν θα παρω 1
panos2171 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Nαι κανείς δεν είπε ότι δεν ψωλάρουν στο 80% της χρονιάς οκ για να καταλάβω, τι έκαναν σήμερα στο στρατοπεδο σου οι εποπ; Σήμερα δεν ξέρω γιατί εδώ και κάτι μέρες έχω φύγει. Γενικά υπήρχαν μέρες που είχαν δουλειές, είτε με τις αποθήκες, είτε με τα οχήματα είτε με βαψίματα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι χαλαρά τα πράγματα. Σε επισκέψεις τίποτα στρατηγών είναι που γαμιούνται, σε νυχτερινά 4ήμερα και τέτοια. Σε καμία περίπτωση δεν κακοπερνάνε ούτε κλαίγονται. Ακόμα και για το μισθό τους με όσους έχω μιλήσει μου λένε ότι είναι πολύ καλά σε σχέση με αυτά που βλέπουν στον ιδιωτικό τομέα. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Και εγω εδω και καποιες εβδομαδες τελειωσα το τυπικο 9μηνο της θητειας(330 εγω,τωρα απολυονται οι 8μηνοι της 331 σειρας).Ημουν στην Μυτιλληνη.Για τους Εποπ να πω την αληθεια δεν εχω τετοιο προβλημα καθως οι περισσοτεροι που γνωρισα ηταν πολυ σωστοι(υπηρχαν και 2-3 που ηταν για σφαλιαρες αλλα κλασσικα αυτα). Οσο για τις καθαριοτητες ε ενταξυ φταιει ομως που το πρωι οταν ηταν να κανουμε 2 λεπτα καθαριοτητα τον θαλαμο ο κλασσικος Ελληναρας ετρεχε πρωι πρωι στο ΚΨΜ για να παρει καφε,κρουασαν κλπ και να κανει 3 τσιγαρα,μετα ο ανωτερος οτι βαθμο και να εχει ειναι ο κακος της παρεας αν τους φωναζει και τους χωνει ε??? Και οσο για την οικονομικη κριση,εγω προσπαθουσα τον μηνα στο μισο της θητειας μου που δεν καπνιζα να μην χαλαω πανω απο 50με 60ευρω το μηνα,και μετα που καπνιζα προσπαθουσα να μην ξεπερναω τα 100ευρω το μηνα(δεν τα τρωω καλυτερα μετα το στρατο καπου αλλου ),υπηρχαν πολλοι που κλαιγοντουσαν για τα 8.62 το μηνα και τρωγανε τον μηνα 200 και 300ευρω στο νερο(ειδικα καλοκαιρι και σε νησι οπως εγω μιλαμε για τρελα λεφτα που ετρωγε ο κοσμος). Αρα οπως λενε και πολλοι εν μερη ειμαστε σε πολλα αξιοι της μοιρας μας. Η μονη κακη εμπειρια που ειχα στον στρατο ηταν στο Γυθειο για τους μαγειρες,που οσοι εχουν περασει απο εκει θα με καταλαβουν.Μακραν η χειροτερη εμπειρια μια αυτη και αυτη με τους κοριους δυστηχως. Οσο για τους μισθους θυμαμαι οταν ημουν στο γραφειο που ακουγα 2 Ανθ/στες που κανανε κουβεντα για πολιτικα και λεγανε τα κλασσικα με τσιπραα και σαμαρα και εκφραζανε τις ανησυχιες τους για μειωσεις μισθων.
mentoras99 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αηδίες με το stratologia.gr Δεν φτανει που δεν με αφηνει να επιλεξω ταυτοχρονα, και πιστοποιητικο τυπου Α και Β, αφου αναγκάστικα να κανω μονο για Α, κι ειπα μετα να ξανακανω νεα αιτηση για το Β, δεν με αφηνει, γιατι λεει η αιτηση μου ειναι σε εκκρεμοτητα!!!! Δηλαδη πρεπει να περιμενω να μου σταλουν πρωτα τα Α, και μετα να κανω αλλη αιτηση για να παρω και Β!!!! To δε email που μου εσταλη απο τα συστηματα τους στο mail που δηλωσα στο yahoo, ειναι κινεζικα που δεν φαινονται ελληνικα με τιποτε. Αλλαξα καμια 10αρια encoding, utf, greek-win, greek-iso κλπ, κινεζικα δε πα να χτυπιεσαι! Αλλα το πιο ασχημο ειναι οτι ηθελα και πιστοποιητικο τυπου Β, και αναγκαστικα πρεπει να περιμενω.
MikeJ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εγώ που έχω γεννηθεί Αγγλία και έχω βρετανικό διαβατήριο στο οποίο είμαι δηλωμένος ως Πολίτης Βρετανίας.... (Φυσικά έχω και ελληνική ταυτότητα και με είχαν καλέσει κανονικά αλλά είχα πάρει αναβολή για σπουδές μέχρι το 2016).... κάνω κανονικά θητεία ή μπορώ να γλιτώσω τίποτα... να κάνω κάνα 3μηνο πχ... μάλλον όχι πιστεύω... Έχω χάσει τον πατέρα μου και έχω ανήλικη αδερφή άρα νομίζω πιάνομαι για προστάτης... άρα κάνω 8μηνο αν δε κάνω λάθος.. και αντί για 7 ευρώ το μήνα παίρνω γύρω στα 30-40 νομίζω ( ουάου...)
aris1986 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ναι μαλλον στο 3μηνο εισαι. Με μεταθεση στο σπιτι σου. Μια χαρα απο αυτη την αποψη...
mentoras99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εχει ζητησει κανεις πιστοποιητικο απο το statologia.gr? Συστημενη επιστολη με τι στελνουν, με ΕΛΤΑ ή με καποια courier?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εγώ που έχω γεννηθεί Αγγλία και έχω βρετανικό διαβατήριο στο οποίο είμαι δηλωμένος ως Πολίτης Βρετανίας.... (Φυσικά έχω και ελληνική ταυτότητα και με είχαν καλέσει κανονικά αλλά είχα πάρει αναβολή για σπουδές μέχρι το 2016).... κάνω κανονικά θητεία ή μπορώ να γλιτώσω τίποτα... να κάνω κάνα 3μηνο πχ... μάλλον όχι πιστεύω... Έχω χάσει τον πατέρα μου και έχω ανήλικη αδερφή άρα νομίζω πιάνομαι για προστάτης... άρα κάνω 8μηνο αν δε κάνω λάθος.. και αντί για 7 ευρώ το μήνα παίρνω γύρω στα 30-40 νομίζω ( ουάου...) Εισαι υποχρεωμενος να κανεις θητεια παροτι εχεις διπλη υπηκοοτητα; Ενας γνωστος μου στη Γερμανια μου ειχε πει οτι επρεπε να διαλεξει σε ποια χωρα θα κανει την οποια θητεια. Δεν γινεται να μην πας καθολου;
MikeJ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εισαι υποχρεωμενος να κανεις θητεια παροτι εχεις διπλη υπηκοοτητα; Ενας γνωστος μου στη Γερμανια μου ειχε πει οτι επρεπε να διαλεξει σε ποια χωρα θα κανει την οποια θητεια. Δεν γινεται να μην πας καθολου; Δε ξέρω καθόλου τι ισχύει... για αυτό και ρώτησα εδώ μήπως κάποιος ήξερε να απαντήσει... Δε ξέρω και που πρέπει να απευθυνθώ βασικά... και είναι και λίγο κάπως να πάω και να ρωτήσω σε κάποια επίσημη υπηρεσία " Πως γίνεται να αποφύγω την θητεία ή να κάνω μικρότερη ; θα φάω δούλεμα.... Το να διαλέξεις δεν έχει ιδιαίτερα λογική αφού σχεδόν σε όλες τις άλλες χώρες δεν υπάρχει υποχρεωτική θητεία... Ενδεχομένως η επιλογή ισχύει μόνο αν και οι δύο χώρες έχουν θητεία υποχρεωτική πχ Ελλάδα - Κύπρο....
*nenya* Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εισαι υποχρεωμενος να κανεις θητεια παροτι εχεις διπλη υπηκοοτητα; Ενας γνωστος μου στη Γερμανια μου ειχε πει οτι επρεπε να διαλεξει σε ποια χωρα θα κανει την οποια θητεια. Δεν γινεται να μην πας καθολου; Ο δικός μου που είναι αγγλοέλληνας μια χαρά υπηρετεί αυτή την στιγμή που μιλάμε πάντως...απλά γλίτωσε 1 μήνα επειδή είναι προστάτης οικογένειας.
Anorymous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 αμα γινότανε πόλεμος οι στρατιωτικοί γενικότερα δε θα βγάνανε τα λεφτά τους, θα χέζανε τα βρακιά τους true story οταν εγιναν τα ημια ειχα ξαδερφο στο στρατο την ειχαν κοπανησει ολοι και τους ψαχναν οι απλοι φανταροι.
JuBeR11 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει. Είμαι σε άδεια και θέλω να πάω στο 401 να εξεταστώ, σκοπός είναι να πάρω αναρρωτική άδεια. Έχω ένα γιατρό εκεί ο οποίος θα μου τη δώσει, μου λέει όμως ότι πρέπει πρώτα να πάρω παραπεμπτικό από το φρουραρχείο. Γνωρίζει κανείς αν είναι αναγκαίο αυτό και πόσο δύσκολο θα είναι να μου το δώσουν? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις