Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 όσον αφορά τις αγγαρείες στέλνουνε έναν μόνο η όλοι μαζί??δηλαδή αν ο άλλος είναι κομπλεξικός και σε βάλει στο μάτι. γενικά και εγώ έτσι το φαντάζομαι πλέον πιό χαλαρά τον στρατό. thanks για την απάντηση. γενικά τις αγγαρείες τις κάνουν (τα κοροιδα) οι φαντάροι, οι εποπ ξύνουν τα @@ τους, και ας ειστε πχ. 2 φανταροι και 10 εποπ Τις προάλλες ήθελα να μου καθαρίσουν το γραφείο. Ζήτησα 2 άτομα, ένας σκούπισμα, ένας σφουγγάρισμα για να είναι και πιο χαλαροί επειδή όμως μ@λ@κίζονταν και δεν κάναν τίποτα από υπόλοιπες καθαριότητες τελικά ένας τα κανε και τα δύο καθώς οι υπόλοιποι έπρεπε να τελειώσουν αυτά τα οποία δεν έκαναν. δικο σου δεν ειναι το γραφείο γιατι δεν το καθαρίζεις μόνος σου, δοκιμε 3 1
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Είναι δικό μου όταν έχω υπηρεσία. Όταν θα πρέπει να το παραδώσω στον επόμενο δε θα το καθαρίσω εγώ. Μ αυτή τη λογική να καθαρίζει το 1ο,2ο,3ο,4ο το δικό του γραφείο και ο διοικητής μια απ τα ίδια. Γι αυτό είναι φαντάροι, για να καθαρίζουν. Εγώ 2 μήνες καθάριζα όσο δεν καθαρίζει στρατιώτης σε όλη του τη θητεία για να μην ξαναπιάσω σκουπόξυλο εκεί μέσα. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Γι αυτό είναι φαντάροι, για να καθαρίζουν. Γι αυτό είναι φαντάροι, για να καθαρίζουν. Γι αυτό είναι φαντάροι, για να καθαρίζουν. σε 7 λέξεις το νόημα της στρατιωτικής θητείας. Λες και θα σας πέσει ο κώλος, στους δεα και στους χαραμοφαηδες εποπ να πιάσουν μια κωλοσκουπα και να καθαρίσουν εκει που αραζουν 7 1
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 6.00 είναι το εγερτήριο. Μέχρι να φτιάξω κρεβάτι, μαζέψω πράγματα, τακτοποιήσω γραφείο θα περάσει κανά δεκάλεπτο. Έπειτα έχω να υπογράψω τα βιβλία και το βιβλίο των αναφορών το οποίο κατά 90% συμπληρώνεται την προηγούμενη μέρα. Μετά να δω ποιος ξεχάστηκε από ΔΝ και δεν μπήκε για να αρχίσω τα τηλέφωνα μπας και τον σώσω, έπειτα να ελέγξω τα όπλα και 6.45 να είμαι στο γραφείο του διοικητή για να δώσω αναφορά. Πότε θες να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω δλδ; 1
Silverage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 6.00 είναι το εγερτήριο. Μέχρι να φτιάξω κρεβάτι, μαζέψω πράγματα, τακτοποιήσω γραφείο θα περάσει κανά δεκάλεπτο. Έπειτα έχω να υπογράψω τα βιβλία και το βιβλίο των αναφορών το οποίο κατά 90% συμπληρώνεται την προηγούμενη μέρα. Μετά να δω ποιος ξεχάστηκε από ΔΝ και δεν μπήκε για να αρχίσω τα τηλέφωνα μπας και τον σώσω, έπειτα να ελέγξω τα όπλα και 6.45 να είμαι στο γραφείο του διοικητή για να δώσω αναφορά. Πότε θες να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω δλδ; Σωστά, γιατί ήσουν τόσο μεγάλο στέλεχος και είχες τόσες πολλές υποχρεώσεις που δεν προλάβαινες ούτε για κατούρημα. Μαύρα χάλια. 7
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 6.00 είναι το εγερτήριο. Μέχρι να φτιάξω κρεβάτι, μαζέψω πράγματα, τακτοποιήσω γραφείο θα περάσει κανά δεκάλεπτο. Έπειτα έχω να υπογράψω τα βιβλία και το βιβλίο των αναφορών το οποίο κατά 90% συμπληρώνεται την προηγούμενη μέρα. Μετά να δω ποιος ξεχάστηκε από ΔΝ και δεν μπήκε για να αρχίσω τα τηλέφωνα μπας και τον σώσω, έπειτα να ελέγξω τα όπλα και 6.45 να είμαι στο γραφείο του διοικητή για να δώσω αναφορά. Πότε θες να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω δλδ; ασε μας ρε, το πρόβλημα δεν ειναι αν θα σφουγγαρίσεις στις 6 το πρωί, ειναι αυτή η πουτάνα η νοοτροπία των καραβαναδων που την μεταδίδουν και σε άλλους. Βάζω στοιχημα ότι αμα παιζει κανα κουβαλημα ούτε οδοντογλυφίδα δεν κουβαλάς, βρήκατε εκει τους δούλους σιγά μην κουνησετε το δαχτυλάκι σας, εσύ έχεις και ετοιμη την δικαιολογία, 2 μήνες κουβαλησες για όλη τη θητεία, κ.α. 1
qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Είναι δικό μου όταν έχω υπηρεσία. Όταν θα πρέπει να το παραδώσω στον επόμενο δε θα το καθαρίσω εγώ. Μ αυτή τη λογική να καθαρίζει το 1ο,2ο,3ο,4ο το δικό του γραφείο και ο διοικητής μια απ τα ίδια. Γι αυτό είναι φαντάροι, για να καθαρίζουν. Εγώ 2 μήνες καθάριζα όσο δεν καθαρίζει στρατιώτης σε όλη του τη θητεία για να μην ξαναπιάσω σκουπόξυλο εκεί μέσα. τι είναι αυτά που γράφεις ρε σύ; ύπηρχαν στελέχη με πολλά χρόνια στη πλάτη τους και από σχολές που καθάριζαν το προσωπικό τους χώρο για να τον παραδώσουν στον επόμενο επίσης δεν ξέρεις τι μπορεί να καθάρισε ο καθένας στη θητεία του οπότε άστο αυτό το επιχείρημα η καθαριότητα είναι θέμα ανθρώπου όχι βαθμού (δε λέω να είσαι ο διοικητής ή ο ταξιάρχος βέβαια)
mindtrapper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αυτό είναι ο στρατός. Πήρε ο άλλος μια αστεία εξουσία για 10 μήνες και θέλει υπηρέτες, ποιος ο ΔΕΑ. Και συγκρίνει και τον εαυτό του με διοικητή, στο γιατί πρέπει να του καθαρίζουν άλλοι... 7
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σωστά, γιατί ήσουν τόσο μεγάλο στέλεχος και είχες τόσες πολλές υποχρεώσεις που δεν προλάβαινες ούτε για κατούρημα. Μαύρα χάλια. Τύχαινε ΚΑΙ αυτό. ασε μας ρε, το πρόβλημα δεν ειναι αν θα σφουγγαρίσεις στις 6 το πρωί, ειναι αυτή η πουτάνα η νοοτροπία των καραβαναδων που την μεταδίδουν και σε άλλους. Βάζω στοιχημα ότι αμα παιζει κανα κουβαλημα ούτε οδοντογλυφίδα δεν κουβαλάς, βρήκατε εκει τους δούλους σιγά μην κουνησετε το δαχτυλάκι σας, εσύ έχεις και ετοιμη την δικαιολογία, 2 μήνες κουβαλησες για όλη τη θητεία, κ.α. Αυτή η ξερολαγνεία πραγματικά σκοτώνει... Έχω κόψει χόρτα με τσάπα, έχω βάψει πέτρες, έχω φορτώσει/ξεφωρτώσει εργαλεία από οχήματα, έχω βάψει τις θέσεις των μπαταριών και γενικά έχω κάνει πολλά καθώς όταν υπάρχει έλλειψη όλοι βοηθούν. Ακόμα και την ημέρα της προαγωγής σε Ανθλγο πήγα σπίτι, άλλαξα και μετά δίπλωνα καλύμματα μέσα στις σκόνες. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο γελοιοποίησε με το : ''βρήκατε εκει τους δούλους σιγά μην κουνησετε το δαχτυλάκι σας''. Κιούση διάβασε αυτά που λέω και μετά δες σε ποιον πρέπει να πεις για το αν ξέρει το τι και το πως. Όσο για τα στελέχη ναι οταν καθαρίζαμε άλλη μονάδα κατ εντολή ταξιαρχίας επειδή τα ξύναν ομαδικώς φαντάροι και ΕΠΟΠ και τα είχαν αφήσει όλα στην τύχη τους ήταν και ο διοικητής τους στο καθάρισμα. Αλλά ναι ΟΚ τους έχουμε τους στρατιώτες στα πούπουλα να μην κάνουν και μια δουλειά παραπάνω, θα τους πέσει ο κώλος... Αυτό είναι ο στρατός. Πήρε ο άλλος μια αστεία εξουσία για 10 μήνες και θέλει υπηρέτες, ποιος ο ΔΕΑ. Και συγκρίνει και τον εαυτό του με διοικητή, στο γιατί πρέπει να του καθαρίζουν άλλοι... Όλα αυτά που λες είναι μπούρδες. Σχεδόν όλη τη μέρα με τους φαντάρους είμαστε, ακόμα και εκτός στρατοπέδου οπότε προφανώς και δεν τους έχουμε υπηρέτες.
Silverage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αλλά ναι ΟΚ τους έχουμε τους στρατιώτες στα πούπουλα να μην κάνουν και μια δουλειά παραπάνω, θα τους πέσει ο κώλος... Γελάει το σύμπαν. 5
qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ρε συ άσχετα με το τι έχεις κάνει.. έχεις το χώρο σου (φαντάζομαι μιλάμε για αυδμείο ή γραφείο σε καμιά πύλη) τον είχες για ένα βράδυ, κοιμήθηκες μόνο εσύ εκεί ή καθόσουν εσύ εκεί , τον πήρες καθαρό άρα πρέπει να τον παραδώσεις καθαρό. απλά πραγματάκια κι εγώ ξέρεις τι έχω πιάσει; έχω πιάσει ματωμένα και λεκιασμένα σεντόνια από χειρουργεία και ρούφαγα τη ψοφιμίλα (μάσκα δεν είχαν να μου δώσουν) , έχω πιάσει κόκαλα σε οστεοφυλάκιο χωρίς γάντια , έχω γεμίσει και κουβαλήσει βαρέλια 100+ κιλά λάδια και αντιψυκτικό από άρματα και από τη λαδίλα που πότισα έστριβα τσιγάρο και ρούφαγα λάδι για μισή έχω ξεσκατίσει το σύμπαν, έχω ξύσει με τα νύχια μου τα ταψιά των βλαμμένων υεα που μας έφεραν ταψιά με ξεραμένα κοτόπουλα μιας εβδομάδας τα οποία επειδή λούφαραν τα μαλακισμένα και δεν καθάριζαν αλλά ούτε και επέστρεφαν στα μαγειρεία και έχω καθαρίσει γενικά άπειρη βρώμα έχω φίλο μου που τον είχαν και φτυάριζε όλη μέρα σε χωματερη τι σημαίνουν όλα αυτά, οτι δε θα ξανακαθάριζα όταν είχα την ευχέρεια; και βέβαια καθάριζα κυριώς γιατί σαν φάνταρο που έμενα μέσα ήθελα να είναι καθαροί οι χώροι που βρίσκομαι και γιατί όπως είπα η καθαριότητα είναι και προσωπικό ζήτημα ένα σφουγγαρισματάκι σε ανύποπτο χρόνο εκεί που καθόσουν και τα έξυνες θα μπορούσες να το ρίξεις , όπως έχω δει τόσου και τόσους αυδμ να κάνουν..
Silverage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μου θυμίζει στη δουλειά μια γραμματέα ενός διευθυντή, απλή υπάλληλο που την έχε ψωνίσει και νόμιζε οτι ήταν μεγαλοστέλεχος. 2
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ρε συ άσχετα με το τι έχεις κάνει.. έχεις το χώρο σου (φαντάζομαι μιλάμε για αυδμείο ή καμιά πύλη) τον είχες για ένα βράδυ, κοιμήθηκες μόνο εσύ εκεί ή καθόσουν εσύ εκεί , τον πήρες καθαρό άρα πρέπει να τον παραδώσεις καθαρό κι εγώ ξέρεις τι έχω πιάσει; έχω πιάσει ματωμένα και λεκιασμένα σεντόνια από χειρουργείο, έχω πιάσει κόκαλα σε οστεοφυλάκιο χωρίς γάντια , έχω γεμίσει και κουβαλήσει βαρέλια 100+ κιλά λάδια και αντιψυκτικό από άρματα και από τη λαδίλα που πότισα έστριβα τσιγάρο και ρούφαγα λάδι για μισή μέρα και έχω ξεσκατίσει το σύμπαν έχω φίλο μου που τον είχαν και φτυάριζε όλη μέρα σε χωματερη τι σημαίνουν όλα αυτά, οτι δε θα ξανακαθάριζα όταν είχα την ευχέρεια; και βέβαια καθάριζα κυριώς γιατί σαν φάνταρο που έμενα μέσα ήθελα να είναι καθαροί οι χώροι που βρίσκομαι και γιατί όπως είπα η καθαριότητα είναι και προσωπικό ζήτημα Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Και γω ποτέ δεν τους έβαλα να κάνουν κάτι ακραίο. Ακόμα και όταν είχε πρόγραμμα τους έστελνα για ύπνο. Γενικά ποτέ δεν τους φέρθηκα σαν υπηρέτες γι αυτό και τα χα με όλους καλά. Αλλά όταν έχουν μπει λίγο μετά τη βραδινή είσοδο χωρίς να τους πω τίποτα (καλά για βραδινές αναφορές ούτε συζήτηση), οι ΔΝ έχουν καθυστερήσει το θεωρείς παράλογο να ζητήσω από 2 προηγούμενους εξοδούχους να καθαρίσουν ένα δωμάτιο γιατί έχω να κάνω άλλες δουλειές απ το να κάθονται και να καπνίζουν στο ΚΜΨ ή γενικά να βολοδέρνουν; Ουσιαστικά είναι ένα είδος εξυπηρέτησης, όπως εγώ τους καλύπτω παντού έτσι κι εγώ ζητάω να με καλύψουν και αυτοί. Περίεργο το βλέπεις; Και έχεις και τον άλλο από πάνω να βγάζει τα γαμάτα συμπεράσματά του απομονώνοντας φράσεις που τον βολεύει και μπορεί να παραποιήσει...
michael92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Και γω ποτέ δεν τους έβαλα να κάνουν κάτι ακραίο. Ακόμα και όταν είχε πρόγραμμα τους έστελνα για ύπνο. Γενικά ποτέ δεν τους φέρθηκα σαν υπηρέτες γι αυτό και τα χα με όλους καλά. Αλλά όταν έχουν μπει λίγο μετά τη βραδινή είσοδο χωρίς να τους πω τίποτα (καλά για βραδινές αναφορές ούτε συζήτηση), οι ΔΝ έχουν καθυστερήσει το θεωρείς παράλογο να ζητήσω από 2 προηγούμενους εξοδούχους να καθαρίσουν ένα δωμάτιο γιατί έχω να κάνω άλλες δουλειές απ το να κάθονται και να καπνίζουν στο ΚΜΨ ή γενικά να βολοδέρνουν; Ουσιαστικά είναι ένα είδος εξυπηρέτησης, όπως εγώ τους καλύπτω παντού έτσι κι εγώ ζητάω να με καλύψουν και αυτοί. Περίεργο το βλέπεις; Και έχεις και τον άλλο από πάνω να βγάζει τα γαμάτα συμπεράσματά του απομονώνοντας φράσεις που τον βολεύει και μπορεί να παραποιήσει... Άστο ρε panos δεν το σώζεις, κάνε abandon thread καλύτερα.
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς όταν έχω να κάνω με άτομα που βγάζουν αυθόρμητα συμπεράσματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις