Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

θυμάμαι το "σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο σε πόλεμο με Τουρκία θα τους χαλάμε τα κρεβάτια και θα πετάμε γόπες στα στρατόπεδά τους"...

• Like 4
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάμε να παραγγειλουμε το κορανι. Θα το χρειαστούμε ειδικά όσοι είμαστε αθεοι . Δεν μας χωνευουν καθόλου. Όπως λέει και ο Αμπεντ "άνθρωπο χωρίς θρησκεία είναι άτιμο άνθρωπο δεν έχει νόμους και κανόνες," ξεσηκώθεί και ο φίλος μου ο Μουσταφα και ο Μαχμουτ αυτοί επειδή δεν τους φτιάχνουν τζαμί. Χεστηκαν για τα πετρελαια καλά κάνουν αφού δεν θα πάρουν φράγκο και το ξέρουν...

Δημοσ.

ναι, μας ζηλέυουν που ειμαστε μεγιστοτεραστιοι και τα πετρελαια που έχουμε αβερτα...

Tοτε το κανουν για πλακα!

Δημοσ.

ε ναι, μας έχουν πάρει χαμπάρι...

Μεγιστοτεραστιοι δεν ειμαστε, αλλα τους την σπαει να καρπονωμαστε πετρελαια επειδη ο Αλλάχ τα εβαλε σε εκεινο το σημειο που πιανει Κυπρο και Ισραηλ.

Καλυφθηκες;

Δημοσ.

Μπορει να ναι και μεθοδευμένη η ένταση, καθότι εξυπηρετεί μια χαρά τις ηγεσίες και των δυο χωρών.

Δεν μπορώ να εκλέξω γλάστρα της δημοκρατίας; Φοβάμαι ότι αι "κομμουνισταί" θα μου πάρουν την καρεκλιτσα κ θα γυρίσω στην πιτσαρία; Ας πουλήσω λιγο ΠΑΤΡΙΝΤΑ ΕΛΛΑΝΤΑ :lol:

Λέω εγώ τώρα.....

• Like 2
Δημοσ.

μην μας βγουν σαν την αμφιπολη και τα περιφημα πετρελαια ;)

Μεγιστοτεραστιοι δεν ειμαστε, αλλα τους την σπαει να καρπονωμαστε πετρελαια επειδη ο Αλλάχ τα εβαλε σε εκεινο το σημειο που πιανει Κυπρο και Ισραηλ.

Καλυφθηκες;

Δημοσ.

μην μας βγουν σαν την αμφιπολη και τα περιφημα πετρελαια ;)

Λες να τα είχαν βγάλει οι ΕΛ και να μην μας άφησαν τίποτα; Κατάρα  :-(

Δημοσ.

Παιδιά ενημερωτικά γιατί το έψαξα από έναν φίλο εποπ που βρίσκεται μέσα στο πρατήριο που ήθελα να πάω ... πας 8 το πρωί με 2 και από τέταρτη μέχρι Σάββατο και λίγες ώρες το απόγευμα. ..Κυριακή κλειστά. Έχει μια υπηρεσία μόνο και είναι 5-6 φαντάροι ... έχει πολύ δουλειά λέει. .. και αυτό που με χάλασε εμένα είναι ότι δεν δίνει άδειες. .. δλδ λέει θα τις πάρεις όλες μαζί στο τέλος όταν επιστρέψεις στην μονάδα σου... αυτός είναι πάνω από ένα χρόνο εκεί και μου είπε ότι έχει δώσει μόνο σε ένα παιδί 2-3 μέρες με τα Χίλια ζόρια για την ορκωμοσία του... είναι πάρα πολύ καλά απλά επειδή δεν είμαι από εδώ ( κομοτηνη) χρειάζομαι και τις άδειες που δικαιούμαι. ..

Με αυτή τη νοοτροπία δε θα περάσεις πουθενά καλά. Οπου και να πας θα λες πως αν ήσουν αλλου θα περνουσες καλυτερα. Αφού είσαι τόσο βύσμα και μπορείς να πας οπου θες διάλεξε μπάρμαν στη ΛΑΦ. Τον θυμάμαι να χει το λάπτοπ κάτω από το μπαρ και να λιώνει. Πρατήριο δε νομιζω οτι είναι τόσο καλά, στης Κομοτηνής που ξέρω ο θάλαμος των οπλιτών δεν είναι και οτι καλυτερο.

• Confused 1
Δημοσ.

Μπήκε ένας φίλος μου χθές φαντάρος και μιλήσαμε σήμερα και ήταν εντάξει απλά ξέρεις ένιωθε κάπως αλλά όχι σπουδαία πράγματα.

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποιον πρόσφατο που τελείωσε ,τι φάση είναι ο στρατός στις μέρες μας??Θέλω να πώ είναι απλά βαρετά μαζί με τις διαδικασίες που κάνεις καθημερινά η κάτι πιό χειρότερο τύπου σου κάνουν συνέχεια πράγματα για να σε πειράξουν κτλπ αυτοί που έχουνε καιρό μέσα.

Δημοσ.

Να σου πω εγώ που τελείωσα σήμερα :lol; πολύ χαλαρά τα πράγματα. Παίζει ρόλο και η μονάδα βέβαια αλλά γενικά λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας είναι πιο ήρεμοι. Τα πράγματα είναι πολύ βαρετά όταν δεν υπάρχουν εργασίες και αγγαρείες, από την άλλη αν υπάρχουν αυτά τότε υπάρχει και η κούραση. Γενικά δεν υπάρχει μέση λύση και είναι ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας.

Εγώ βέβαια ΔΕΑ τελείωσα αλλά έκανα 4.5 μήνες σαν φαντάρος και για 9 μήνες έβλεπα τους υπόλοιπους. Αυτό με το παλιοί vs καινούργιοι δεν ισχύει πλέον. Το μόνο που συνηθίζεται είναι να ο παλιός να μην πάει για κάποια αγγαρεία και να στείλει το νέο, κάπως έτσι.

• Confused 1
Δημοσ.

όσον αφορά τις αγγαρείες στέλνουνε έναν μόνο η όλοι μαζί??δηλαδή αν ο άλλος είναι κομπλεξικός και σε βάλει στο μάτι.

γενικά και εγώ έτσι το φαντάζομαι πλέον πιό χαλαρά τον στρατό.

thanks για την απάντηση.

Δημοσ.

Tι εννοείς έναν ή όλους; Αναλόγως τη δουλειά. Το πρωί πχ ένας καθαρίζει θάλαμο, ένας  τουαλέτες, δύο εξωτερικούς χώρους ή αντίστροφα. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Τις προάλλες ήθελα να μου καθαρίσουν το γραφείο. Ζήτησα 2 άτομα, ένας σκούπισμα, ένας σφουγγάρισμα για να είναι και πιο χαλαροί επειδή όμως μ@λ@κίζονταν και δεν κάναν τίποτα από υπόλοιπες καθαριότητες τελικά ένας τα κανε και τα δύο καθώς οι υπόλοιποι έπρεπε να τελειώσουν αυτά τα οποία δεν έκαναν. Παίζει ρόλο και η συνεργασία.

Στο μάτι μπορεί να σε βάλει κάποιος αν κάνεις του κεφαλιού σου, αν είσαι σωστός δε θα χεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...