Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 με τις πιθανοτητες να βλαστημας την ώρα που πατησες το πόδι σου εκει να ειναι σαφώς περισσότερες... 1
mentoras99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πληρωνεις για να σου στειλουν συστημενη επιστολη; Αν θελω και Α και Β πιστοποιητικο, πρεπει να κανω δυο διαφορετικες αιτησεις; Επισης αν ξερει κανεις αν εχει νοημα και πως γινεται να αλλαξει η ταυτοτητα που εχουν στο συστημα τους, ή να μην ασχοληθω. Δεν με βολευει επισκεψη σε στρατολογια με τιποτε, τα συρρικνωσαν γραφεια και δεν εχω κοντα μου, ουτε εχω χρονο να τρεξω. Τωρα αν γινεται ηλεκτρονικα ή με κεπ, οκ. Ή να μην ασχοληθω καν; Ξερει κανεις αν και τι πληρωνεις, για συστημενη αποστολη στο σπιτι;
stefanosnik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά ενημερωτικά γιατί το έψαξα από έναν φίλο εποπ που βρίσκεται μέσα στο πρατήριο που ήθελα να πάω ... πας 8 το πρωί με 2 και από τέταρτη μέχρι Σάββατο και λίγες ώρες το απόγευμα. ..Κυριακή κλειστά. Έχει μια υπηρεσία μόνο και είναι 5-6 φαντάροι ... έχει πολύ δουλειά λέει. .. και αυτό που με χάλασε εμένα είναι ότι δεν δίνει άδειες. .. δλδ λέει θα τις πάρεις όλες μαζί στο τέλος όταν επιστρέψεις στην μονάδα σου... αυτός είναι πάνω από ένα χρόνο εκεί και μου είπε ότι έχει δώσει μόνο σε ένα παιδί 2-3 μέρες με τα Χίλια ζόρια για την ορκωμοσία του... είναι πάρα πολύ καλά απλά επειδή δεν είμαι από εδώ ( κομοτηνη) χρειάζομαι και τις άδειες που δικαιούμαι. ..
chrisxkar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 το να εισαι φανταρος σε πρατηριο απο το να εισαι σε μαυρη μοναδα ειναι σαν να συγκρινεις χωριο στο κεντρο της αφρικης με θερετρο στην καραιβικη. Ναι εχει πολυ δουλεια στο πρατηριο ιδιως οταν εμπαινα μεσα καλοκαιρι και εβλεπα τον εναν να σερνει την νεκρη σκουπα με ενα παγωτο στο χερι και κοντομανικο παρταλος ενω εγω 4 ωρες νωριτερα καθαριζα μια παραλια απο τα σκουπιδια επειδη ετσι καυλωσε στον διοικητη να βοηθησει το στρατοπαιδο το νησι και στο καπακι ειχα σκοπια. Αλλο τεραστιο ζορι ειναι που εχουν ειναι πως στην μοναδα βγαινεις μια στο τοσο και πιζεις τις υπολοιπες στο στρατοπαιδο ενω τα καιμενα τα φανταρια στο πρατηριο μετα τις 2 μπορουν να βγουνε εξω...μεγαλο ζορι σου λεω 1
aris1986 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ετσι το πρατηριο δεν ειναι για τα γουστα σου.H ζωη ειναι αδικη, μπορεις να παρεις αναβολη ή να αποπειραθείς να αυτ....
mentoras99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Στο μεταξυ, η Τουρκια αυξανει τις προκλησεις....
aris1986 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Στο μεταξυ, η Τουρκια αυξανει τις προκλησεις....Μας έχει χαλαρά... Εμείς 11 εκατομμύρια αντιμιλιταριστες και ειρηνιστες. Έχουμε να πολεμήσουμε από Κύπρο εποχή αλλά και εκεί μαντάρα τα είχαμε κάνει. Πέρα από κάτι στρατοκαυλους οι υπόλοιποι εξωτερικό θα φύγουν. Για ποια χώρα να πολεμήσει κάποιος; της πείνας; καλύτερα Τούρκος με ψηλά το ιθικο. 2
mentoras99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εστειλα mail στην 'stratologia.gr', για να δω ποτε θα μου απαντησουν....
qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μας έχει χαλαρά... Εμείς 11 εκατομμύρια αντιμιλιταριστες και ειρηνιστες. Έχουμε να πολεμήσουμε από Κύπρο εποχή αλλά και εκεί μαντάρα τα είχαμε κάνει. Πέρα από κάτι στρατοκαυλους οι υπόλοιποι εξωτερικό θα φύγουν. Για ποια χώρα να πολεμήσει κάποιος; της πείνας; καλύτερα Τούρκος με ψηλά το ιθικο. αν δηλαδή ήσουν φάνταρο και σου έλεγαν να πολεμήσεις, εσύ θα τους έλεγες: μισό εγώ την κάνω, πάω εξωτερικό, κόφτε το λαιμό σας ;
tritonas00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 αν δηλαδή ήσουν φάνταρο και σου έλεγαν να πολεμήσεις, εσύ θα τους έλεγες: μισό εγώ την κάνω, πάω εξωτερικό, κόφτε το λαιμό σας ; χαλαρα ομως... κόφτε το λαιμό σας Τι μου θυμησες τωρα... 1 μερα ειχαμε για να απολυθουμε και ερχεται ενας επιλοχιας (ο ορισμος του στρατοκαυλου-χωρις εγκεφαλο) και φωναζει να ειστε ολοι σε επιφυλακη γιατι ειχαν πλημμυρες (εβρος) και του απανταει ενας που μολις ειχε γυρισει απο αδεια, εγω απολυομαι αυριο κοφτε το λαιμο σας... και φυσικα δεν μιλησε ο επιλοχιας, τον κοιταξε λιγο καπως, αλλα δεν ειπε τιποτα. priceless 4
qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ναι μόνο που στο πόλεμο ισχύουν αλλά ήθη και έθιμα Δε θα κάτσουν να το συζητήσουν, όπως δεν κάνουν σε κανένα πόλεμο
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Στο μεταξυ, η Τουρκια αυξανει τις προκλησεις.... γρηγορα να κανουμε τιποτα αναφορες και φρουρες να τρομαξουν οι παλιοτουρκοι... 3
tritonas00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 γρηγορα να κανουμε τιποτα αναφορες και φρουρες να τρομαξουν οι παλιοτουρκοι... και μαγειρια... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις