d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ειναι δυνατων να σε δινεται η ευκαιρια να εισαι μακρυα απ το σπιτι σου και να βαζεις μεσον να ρθεις κοντα? Τραγικο απλα. Καντε την θητεια σας ρε μαγκες. Λιγος καιρος ειναι. Περναει. Προσωπικα ημουν κοντα στο σπιτι λογω κατ εξαιρεση μεταθεσης. Αν μπορουσα θα εφευγα σε κανα νησι. Ειδικα καλοκαιρι
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τα πρατήρια ειναι καλή καβάτζα, ωράριο καταστήματων, ΣΚ οφφ, κτλ. Η διαταγή για 2,3 μέρες τον μήνα ισχύει μόνο για παραμεθώριες μονάδες. Ειναι δυνατων να σε δινεται η ευκαιρια να εισαι μακρυα απ το σπιτι σου και να βαζεις μεσον να ρθεις κοντα?Τραγικο απλα.Καντε την θητεια σας ρε μαγκες. Λιγος καιρος ειναι. Περναει.Προσωπικα ημουν κοντα στο σπιτι λογω κατ εξαιρεση μεταθεσης.Αν μπορουσα θα εφευγα σε κανα νησι. Ειδικα καλοκαιρι μπορούσες να αρνηθείς την κατ'εξαιρεση Σε νησι το σκεφτηκαν πολλοι, όταν όμως πήγαν και τους έχωναν ανελεητα τα ντόπια βύσματα αλλαξαν γνώμη...
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 μπορούσες να αρνηθείς την κατ'εξαιρεση Σε νησι το σκεφτηκαν πολλοι, όταν όμως πήγαν και τους έχωναν ανελεητα τα ντόπια βύσματα αλλαξαν γνώμη... μπορούσε να μην είχε κάνει αίτηση για κατ'εξαίρεση εγώ που την έκανα και τη ξαναέκανα ξέρω καλά ότι κανείς δε με έφερε αττική από μόνος του.. αν ο φίλος πάντως είχε κατ'εξαίρεση τοποθέτηση (δηλαδή πήγε άμεσα σπίτι του μετά το κέντρο) ίσως δικαιολογείται να τα λέει αυτά, εγώ πάντως δεν χαιρόμουν και τόσο όσο ήμουν μακριά
stefanosnik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δεν είμαι σπίτι μου... είμαι από Χαλκιδική και κάνω την θητεία μου Κομοτηνή απλά θέλω να πάω στο πρατήριο για καβατζα όπως είπατε γιατί δεν μου αρέσει ο στρατός καθόλου και θέλω να περάσει αυτή η βλακεια όσο καλύτερα μπορώ ....
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 εγώ είπα για τον d_gkal σχετικά με ευνοϊκή μετάθεση και σπίτι σου ή μακριά εσύ καλά κάνεις και προσπαθείς να χωθείς εκεί και να παραμείνεις
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Για να εχω δικαιωμα για κατ εξαιρεση σημαινει οτι "επρεπε" να βρισκομαι κοντα στο σπιτι μου. Οποιος καταλαβε καταλαβε. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες. Γνωρισα πολλα κωλοβυσματα που το παιζουν και γω δε ξερω τι. Πανε ρε μαγκα μακρυα απ το σπιτι σου αν μπορεις. Και μη παρακαλας για αδειες εξοδους κλπ. Επισης οσοι γνωστοι μουηταν μακρυα απ το σπιτι, περασαν σουπερ θητεια!!!
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Για να εχω δικαιωμα για κατ εξαιρεση σημαινει οτι "επρεπε" να βρισκομαι κοντα στο σπιτι μου. Οποιος καταλαβε καταλαβε. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες. Γνωρισα πολλα κωλοβυσματα που το παιζουν και γω δε ξερω τι. Πανε ρε μαγκα μακρυα απ το σπιτι σου αν μπορεις. Και μη παρακαλας για αδειες εξοδους κλπ. Επισης οσοι γνωστοι μουηταν μακρυα απ το σπιτι, περασαν σουπερ θητεια!!! το ίδιο ας έκανες κι εσύ τότε.. εγώ που πέρασα και τις δυο φάσεις διαφωνώ μαζί σου και φυσικά δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανένα που δε θέλει να φυλάει κοτέτσια στην άκρη του θεού, γιατί αυτό έκανα κι εγώ και προσπάθησα να φύγω το ότι το έκανα για λόγο που προβλέπει ο νόμος ακολουθώντας τις διαδικασίες , δεν πάει να πει ότι δεν έκανα τις κινήσεις που απαιτούνταν για να πάω σπίτι μου (όπως τις έκανες κι εσύ) αν ήμουν "μαχίμι" θα έμενα με τα κατσίκια να κουβαλάω λάδια για τους μαυροσκούφηδες, αλλά δεν ήμουν, ήμουν φλούφλης και δε κοίταξα να κάνω αυτό που με συνέφερε εσύ εκ του ασφαλούς βέβαια κριτικάρεις..
Silverage Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τί πρατήριο λέτε ρε παιδιά, κάνεις θητεία σε βενζινάδικο; 1
stefanosnik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Κολλάω λίγο για αυτό με τις άδειες που λετε.. δεν ξέρω τι θα παιχτεί. ... Εσύ πιστεύεις θα γίνεται ε ?? Όχι να τις πάρω στο τέλος από την μονάδα θέλω στην διάρκεια να περνώ αυτές που δικαιούμαι. . Άδειες παραμεθωριου, αγροτική κτλ. .. τι λέτε
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Διπλα στο σπιτι ημουν και εφαγα την εμπλοκαρα που δε φανταζεσαι. Ολη μερα καθε μερα υπηρεσια. 1 εξοδος στις 15 μερες και αν. Επρεπε να γκριναζω που ημουν φανταρος? Ισως παιζει ρολο και η ηλικια. Πηγα σχετικα μεγαλος...
stefanosnik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ρε φίλε έξω έχουμε μια ζωη... σου είπε κανένας ότι έχω όρεξη να μου ζαλίζουν τα @@ το κάθε βλαχαδερο που έχει κόμπλεξ και μπαίνει στο στρατό για να πάρει λίγη εξουσία ???
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Να δεις που θα τα συναντησεις αυτα ομως. Και θα σε πρηζουν τα @@
nicoc89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ειναι δυνατων να σε δινεται η ευκαιρια να εισαι μακρυα απ το σπιτι σου και να βαζεις μεσον να ρθεις κοντα? Τραγικο απλα. Καντε την θητεια σας ρε μαγκες. Λιγος καιρος ειναι. Περναει. Προσωπικα ημουν κοντα στο σπιτι λογω κατ εξαιρεση μεταθεσης. Αν μπορουσα θα εφευγα σε κανα νησι. Ειδικα καλοκαιρι να ερχόσουν Λήμνο τότε , ιδικά καλοκαίρι , γιατι χειμώνα το ξεροκατάπινες το 2 μηνες μέσα με μοναδική έξοδο το ταξιδάκι μίας ώρας μέχρι το στεπ που αν δεν ήσουν με 40 πυρετό το ξέχναγες κ αυτό, καλοκαίρι όμως θα ηταν ακόμα χειρότερο. Ανάμεσα σε 2 υπηρεσίες (σκοπιά και περίπολο) και σε χώνουν μαγειρεία με δυο ακόμα να βοηθήσεις γιατι δεν είχαν άτομα για υπηρεσία και ο μάγειρας με απόσπαση ηταν ντίβα-βύσμα λημνιός και δεν καταδεχόταν να κάνει κάτι παραπάνω απ το να ρίξει τα υλικά στο "καζάνι". Να κόβεις το χέρι σου επειδή ησουν άυπνος και με 2πλές υπηρεσίες για κανα 10ήμερο και να τρέχουν τα αίματα , να πηγαίνεις με τον υπεύθυνο μαγειριων να βρείτε γάζες στο δωμάτιο που χρησιμοποιούσαν παλιά για ιατρείο και οπως μπαίνεις να ακούς ποντίκια να σκούζουν , να σου λέει ο υπεύθυνος οτι σου φάνηκε και ψάχνοντας τα ντουλάπια να βρίσκεται γάζες σκισμένες απο τα σακούλια και ποντικόσκατα παραδίπλα . Οι επόπ κάθε μέρα σπίτι τους και να μην καταδέχονται να κάνουν απο μια υπηρεσία ανα δεύτερη μέρα να ξεμπλοκάρει η κατάσταση , ακόμα κ αν πληρώνονται και οι φαντάροι παίρνουν τα τρία τους. Μεταθέσεις που χανόντουσαν στο δρόμο για το στρατόπεδο και εμφανιζόντουσαν τελευταίες μέρες πριν την απόλυση κ άλλα καλά. Μην νομίσεις οτι υπερβάλω , αυτό το νταβαντούρι με τις διπλές++ υπηρεσίες γινόταν κάθε φορά που έρχονται εορταστικές άδειες , το "normal" ηταν κάθε μέρα ο καθένας απο μια υπηρεσία. Λίγα απο τα ωραία του νησιού και του μακριά. Γιατι κ εγώ ημουν το ποιο θετικό άτομο εκεί , φτάσαμε κ όλοι ηταν λες και τους σκότωσαν τη μάνα αλλα εγώ επειδή δεν ήξερα απο νησιά τους έλεγα σιγά ρε ωραία θα περάσουμε και στο τέλος ήμουν στα όρια να τους βάλω φωτιά να τους κάψω σαν τα ποντίκια . Να μαθαίνεις οτι κάποιος δικός σου ειναι στην εντατική και να σου λέει ο άλλος "υπηρεσία ποιος θα κάνει αμα φύγεις ??" Εκεί κατάλαβα οτι κ καλό διοικητή να έχεις αν όλα ειναι σάπια δεν μπορεί να κάνει πολλά και το μεγαλύτερο καρκίνωμα στο στρατό δεν ειναι οι φαντάροι βύσματα αλλα οι στρατιωτικοί βύσματα που δεν καταδέχονται να κάνουν τη δουλειά τους , αυτή για την οποία πληρώνονται . Οπότε μην εισαι σίγουρος οτι το μακριά σημαίνει κ καλά , όλα εξαρτώνται , μπορεί να πας δίπλα στο σπίτι σου και να βλαστημάς την ώρα , μπορεί να πας μακριά (οπως κάποιοι φίλοι μου Εβρο πχ) και να περάσεις τέλεια ή τούμπαλιν Γιαυτό κ εγώ έκανα χρήση της κατ'εξαίρεσης που ειχα δικαίωμα και τους τράβηξα μια μούτζα και ήρθα Πάτρα ενώ ειχα σκοπό να μείνω αν οι συνθήκες ηταν ανθρώπινες.
panos2171 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τί πρατήριο λέτε ρε παιδιά, κάνεις θητεία σε βενζινάδικο; Δεν εχεις ακούσει ποτέ για στρατιωτικό πρατήριο; Το super market του στρατού δηλαδή. 1
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τι, στο νησι περνας τοσο χαλια; και γω νομιζα καθε μερα θα ημουν παραλια (σαφως και κανω πλακα) θα μεινω σε αυτο: Οπότε μην εισαι σίγουρος οτι το μακριά σημαίνει κ καλά , όλα εξαρτώνται , μπορεί να πας δίπλα στο σπίτι σου και να βλαστημάς την ώρα , μπορεί να πας μακριά (οπως κάποιοι φίλοι μου Εβρο πχ) και να περάσεις τέλεια ή τούμπαλιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις