Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άνετα. Το πως γίνεται αυτό παραμένει και για μένα μια μεγάλη απορία. :P Ήταν βέβαια Σεπτέμβριος όπου από τη μια το παράθυρο ήταν σχεδόν συνέχεια ανοιχτό και από την άλλη δεν ήταν αφόρητη η ζέστη ώστε να ιδρώνει το πόδι. Αυτά μόνο στο κέντρο.

Δημοσ.

Κρίμα, νέο παιδι. Ο στρατος, λέει, δεν βγάζει ανακοινωση γιατι η αυτοκτονία δεν έγινε εντός στρατοπέδου. Ντάξει, πιο βλάκες πεθαινεις...

Δημοσ.

Μπορει να ηταν πιεσμενος μεσα, μπορει να ηταν και βασιλιάς και να αυτοκτονησε για αλλο λογο, γκομενικο θεμα κτλπ. Μπορει να μαθουμε καποια στιγμη, εχω και αρκετους φιλους απο εκεινο το μερος της Κρητης.

Δημοσ.

Ένας φαντάρος αυτοκτόνησε σπίτι του. Γιατί να κάνει ο στρατός ανακοίνωση, το θεωρείς σκόπιμο;

κάποιος υπηρετεί την θητεία του και, για άγνωστο λόγο, αποφασίζει στον ελεύθερο χρόνο του να αυτοκτονήσει. Το ΓΕΣ απαξιοί να το αναφέρει, αν το έκανε όμως εντός στρατοπέδου, πχ. στην σκοπια, θα έβγαζε ανακοίνωση.

Εσύ το βλέπεις σωστό; Εμενα μου φαίνεται ηλίθιο.

Δημοσ.

Να ανακοινώνει και η αστυνομία αυτοκτονίες αστυνομικών όπως και ο στρατός στρατιωτικών σωστα;

Ο φαντάρος δεν ήταν στρατιωτικός.

Δημοσ.

Mεχρι τωρα που μιλησα εμαθα οτι ηταν σε αδεια απολύσεως και κρεμαστηκε.

Εκει που ηταν σε βυσματικη μοναδα καλα περνουσε λογικα δεν ηταν σε κανεναν Εβρο, νησια, κτλπ.

Tωρα ακομα δεν ξερω γιατι μπορει να το εκανε αυτο, μην ειναι γκομενικο το θεμα γιατι ειναι κριμα για ενα τσόλι.

Δημοσ.

Να ανακοινώνει και η αστυνομία αυτοκτονίες αστυνομικών όπως και ο στρατός στρατιωτικών σωστα;

δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις;

Ο λόγος που δεν τις ανακοινώνουν αν είναι εκτος στρατοπέδου είναι διότι δεν τις μετράνε στη σχετική στατιστική....

Δημοσ.

Θέλω να πω, γιατί να βγει ο στρατός και να πει, ξέρετε αυτοκτόνησε ένας στρατιώτης μας σπίτι του; Με αυτή τη λογική να βγει και η αστυνομία να πει, ξέρετε ένας ΕΦ μας αυτοκτόνησε σπίτι του, να βγει και ο στρατός να πει, ξέρετε ένας ΕΠΟΠ αυτοκτόνησε σπίτι του...

Δεν έχει λόγο να το κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...