nicoc89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Aς τα παρει και κοντρα, εξαρταται απο τα ποσα γενια βγαζει, δλδ ενας μπαμπουϊνος που ειχαμε στον λοχο αμα τα επαιρνε κανονικα και το πρωϊ, το απογευμα φαινοταν ασν αξυριστος απο κοντα, εβγαζε πολυ τριχα σαν αρκουδος, εγω που ημουν μετρια φαση και πιο ευκολα ξυριζομουν και πιο γρηγορα και λιγοτερους ερεθισμους αλλα και παλι κοντρα μας ελεγαν στην μαυρη μοναδα. Εξαρταται και απο την μοναδα βεβαια. αυτό που λες , εγώ αν και δεν βγάζω τρίχες σε πλάτη , στο στήθος έχω normal και γενικά δεν ειμαι μπαμπουίνος αλλα στο πρόσωπο μεγάλωναν σε χρόνο ντε-τέ. Τα είχα πάρει κόντρα στις αρχές γιατι οταν ειχα μπει γιατι δεν ηθελα να ασχολείται κανένας μαζί μου , προσπαθούσα να χωνέψω το θέμα στρατός κ ηθελα να ειμαι "φάντασμα" αλλα μετά στη Λήμνο κ αργότερα στην Πάτρα ξυριζόμουν το πρωί κανονικά και απόγευμα-βράδυ φαινόμουν αξύριστος. Ε αρκετές φορές όσο πάλιωνα και τους έγραφα περισσότερο τόσο και βαριόμουνα να ξυριστώ και άφηνα κανα 2 μέρες και φαινόμουν λες κ ειχα γυρίσει απο άδεια αξύριστος. Θυμάμαι με ειχαν γράψει στρατονόμοι οτι ημουν αξύριστος και για 3-4 ακόμα που βρήκαν οταν με πέτυχαν μεσημέρι που ειχα πάει Αθήνα ενώ ειχα ξυριστεί κατα τις 6 στο πλοίο και όντως φαινόμουν οπως άλλοι στην 1 μέρα++ αξύριστοι. Θυμάμαι το δίκα στη Λήμνο οταν επέστρεψα μου λέει "Νικόλα καλά εισαι ? πως πήγε?" του λεω ολα καλά κύριε Διοικητά αλλα με γράψανε στρατονόμοι" και του δίχνω το χαρτί. Μου λέει άστους τους μαλάκες , κράτα το χαρτί κ άμα μας ενοχλήσουν βλέπουμε. χαχαχααχαχ τυπάρα τρελή 1
Tilemaxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εγώ κόντρα τα παίρνω έτσι κι αλλιώς, και αυτό βοηθάει στο να είσαι εντελώς clean look για τουλάχιστον 2 μέρες. Για εμένα αυτό, μπορεί να διαφέρει σε άλλον.
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Γιατί κάνεις τέτοιο πράγμα στον εαυτό σου.. 1
qsis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μερικές μούρες δε τις ερεθιζει καθόλου Εγώ πάντως πολλές φορές όταν βιαζόμουν έμπαινα μέσα αξυριστος και τα έπαιρνα στα γρήγορα με κρύο νερό σκέτο πριν την αναφορά. Για λίγο γενι ούτε αυτό με ερεθιζε. Προεδρική φρουρά τελικά επιβάλλεται το κόντρα και στη συνέχεια πέφτει έλεγχος με βαμβάκι (βέβαια αυτό είναι το λιγότερο που τραβάς εκεί)
nicoc89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 πρέπει να προσέχετε τις ξυριστικές σας να ειναι καθαρές, θυμάμαι ενα παλικαράκι ειχε βάλει bulk την ηλεκτρική ξυριστική(αυτές με την μπαταρία που δονείται ) στο σάκο επειδή βιαζόταν κ ειχε αγχωθεί να προλάβει την αναφορά (θα τον έβγαζαν κ αναφερόμενο κ ειχε χεστεί ) και την επόμενη μέρα που ξυρίστηκε με την ίδια του γέμισε το πρόσωπο κοκκινίλες.
aris1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Γιατί κάνεις τέτοιο πράγμα στον εαυτό σου.. Eιναι λιγο απατεωνια το ξυρισμα προς την φορα των τριχων, φαινεσαι αξυριστος με μια γκριζα αυρα μετα απο 6 ωρες! Και όταν βλεπεις την τριχα να παει να βγει απο τους πορους ειναι καπως. Καλα αμα ειναι να ριξεις ενα απλο ξυρισμα για παρτυ σου ναι καντο οπως να ειναι, οταν ειναι για μια συνεντευξη οπως τις προάλλες και δεν ειμαι full γενατος τοτε ριχνω ενα ξυρισμα-format με κοντρα αλλα πρεπει με προσοχη και καλο after save μετα και εισαι πενουρι.
qsis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 είναι ανάλογα τη μούρη.. εγώ που είμαι ανοικτός στα γένια μπορώ να κοροϊδεύω αξύριστος για μέρες και στο στρατό δηλαδή είχα παίξει 2ημερα έως και 3ημερα αξύριστος, ειδικά το χειμώνα την πάτησα όταν μπήκε η άνοιξη, είχαμε πάψει να φοράμε και αυτά τα σαν κασκόλ που κάλυπταν πράγμα και πάω μια μέρα νωρίς στη φρουρά και έτσι όπως γυάλιζαν οι τρίχες με πήρε ένας χαμπάρι και με έστειλε για ξύρισμα χωρίς πολλά πολλά (ήταν και σάββατο, δεν έπαιζαν πόστα οπότε σκόπευα να το άφηνα για δευτέρα πρωί μιας και κανείς από τους αυδμ δε θα νοιαζόταν και υπηρεσίες είχα σε μέρη που σπάνια θα ερχόταν κανείς) από τότε και μέχρι να απολυθώ ο συγκεκριμένος κ@ριόλης όποτε με έβλεπε από μακριά με φώναζε να πάω κοντά να δει αν όντως είμαι ξυρισμένος σε χλωρό κλαρί δε με άφηνε μια φορά βέβαια είχα ξεφτιλιστεί βέβαια, πάλι έχοντας στο μυαλό μου ότι είμαι κάπου χωμένος και δε με βλέπει κανείς και νομίζοντας ότι δε θα έχω υπηρεσία, με φωνάζουν τελευταία στιγμή να κάνω ρεσεψιόν σε νοσοκομείο (να βγάζω ανακοινώσεις και να δίνω πληροφορίες, γτπ υπηρεσία δηλαδή, αλλά θα με έβλεπαν όλοι) και είχα τη γκαντεμιά εκείνη την ώρα να σκάσει ο ταξιάρχος με τον υποστράτηγο του νοσοκομείου στην είσοδο για να περιμένουν τον σωματάρχη (αντιστράτηγος νομίζω ήταν αυτός..) και γενικά ήταν εκεί γύρω και άλλα αστέρια και επόπια κάθομαι κι εγώ προσοχή και σκεφτόμουν ότι τώρα θα φάω φυλάκή για πάντα τελικά ευτυχώς κανείς δε μου έδωσε σημασία εκτός από έναν επιλοχία που με πλησιάζει και μου λέει ψιθιριστά "αξύριστος μπροστά στο στρατηγό; ντροπή... " του ψιθιρίζω κι εγώ κάτι δικαιολογίες της πλάκας και ευτυχώς ξεχάστηκε εκεί..
nikos-thess Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Σε ποια ΕΣΣΟ μπαινουν πιστευετε οι περισσοτεροι νεοσυλλεκτοι; Αν εχει κανεις και επισημα στοιχεια θα ειναι καλυτερα.... Πιστευω Μαιο και Ιουλιο δεν πρεπει να μπαινουνε πολλοι λογικα επειδη ειναι καλοκαιρι. 'Οσοι δεν περνάνε σε σχολές, δεν δίνουν πανελλαδικές κλπ, μπαίνουν Σεπτέμβρη ή Νοέμβριο;
panos2171 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Mεγάλες σειρές Σεπτέμβριο, Νοέμβριο και από Ιανουάριο αρχίζουν και μειώνονται. Το ξέρω και από τη ΣΠΒ όπου όταν πήγαμε εμείς ήμασταν 50 άτομα (ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου) και από την επόμενη που ήρθαν κάπου στα 70 (το πόσοι μείναν βέβαια είναι άλλο θέμα...). και από τη μονάδα όπου από Ιανουάριο μέχρι Αύγουστο ερχόντουσαν 5 άτομα το πολύ ενώ τώρα (ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου) ήρθαν 12. 2
nikos-thess Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω για αποφυγή κλοπών τα πράγματα εννοείται πρέπει να κλειδώνονται. Τους σάκους να τους έχεις δίπλα για πιο γρήγορη πρόσβαση κλειδωμένους με λουκετάκι επιτρέπεται ή καλύτερα τα βάζεις όλα στο φοριαμό με λουκετάκι; Αν χωράνε βέβαια εκεί μέσα... Τα άρβυλα μπαίνουν και αυτά φοριαμό ή τα εχεις εξω απο το θαλαμο; Για μεγαλυτερη ασφαλεια παντα..
qsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα άρβυλα ΠΑΝΤΑ έξω από το θάλαμο, κανείς δε τα κλέβει εκτός αν σε μισούν και θέλουν να έχεις πρόβλημα.Τα πολύτιμα προσωπικά σου αντικείμενα πάντα επάνω σου και όταν κοιμάσαι έχε τα στο πάτο του υπνοσακουΑργότερα στη μονάδα θα βοηθήσει πολύ να έχεις τα πράγματα σου μέσα στο αυτοκίνητο, αν έχεις αυτοκίνητο Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2014 από qsis 2
aris1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αφιερωσε ενα λουκετακι στα αρβυλα να ειναι μαζι οταν τα αφηνεις απ'εξω. Μπορει καποιο μαλακισμενο ειδικα στο κεντρο ή να απρει το δικο σου ή να στο πεταξει/κρύψει μακρια. 1
thanosrx8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω για αποφυγή κλοπών τα πράγματα εννοείται πρέπει να κλειδώνονται. Τους σάκους να τους έχεις δίπλα για πιο γρήγορη πρόσβαση κλειδωμένους με λουκετάκι επιτρέπεται ή καλύτερα τα βάζεις όλα στο φοριαμό με λουκετάκι; Αν χωράνε βέβαια εκεί μέσα... Τα άρβυλα μπαίνουν και αυτά φοριαμό ή τα εχεις εξω απο το θαλαμο; Για μεγαλυτερη ασφαλεια παντα.. Εμεις στο κεντρο στην Λαμια ειχαμε καμποσες κλοπες,ιδιαιτερα κινητων,μιας και την δευτερη βδομαδα ο δικας ειχε επιτρεψει τα smartphones. Περιττο να σου πω οτι αναφεροταν καθε μερα κλοπη κινητων. Βεβαια υπηρξαν περιπτωσεις που κλαπηκαν και μικρο ποσα αλλα αντε να βρεις ακρη. Καλυτερα πορτοφολι και κινητο παντα πανω σου και οταν φορτιζεις να εισαι κοντα στην συσκευη. Ολα αυτα για κεντρο. Για αρβυλα καλο ειναι να τις κλειδωνεις το πρωτο διαστημα γιατι υπαρχουν πολλοι κωλοπαιδαραδες που μπορει να την βρισκουν να σε πιστολιαζουν το αρβυλο και να στο πεταξουν στις τουαλετες πχ. Ετυχε κ αυτο οταν ημουν στο κεντρο. Οταν παρεις μεταθεση για την μοναδα σπανια συμβαινουν κρουσματα κλοπων μιας και ειστε και λιγα ατομα αλλα και δεν ρισκαρει ο αλλος να κλεψει κατι και μετα αν βρεθει,να εκτεθει στους συναδελφους του και να του παει πιπα κωλο η θητεια για την μαλακια που εκανε
panos2171 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Στο ΚΕΠΒ τις είχαμε στο θάλαμο κάτω από το κρεββάτι. Στις μονάδες απ οτι βλέπω τις αφήνουν σε αρβυλαποθήκη. Εκεί χλωμό να τις κλέψει κάποιος, μόνο κανα μπέρδεμα μπορεί να γίνει οπότε βάζεις κάτι για να τις ξεχωρίζεις. Αν ο άλλος θέλει να τις κλέψει προφανώς το λουκέτο δε θα κάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις