flyk Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Από που να ψωνίσω τα πράγματα που χρειάζομαι για τον στρατό? Είμαι απο θεσσαλονίκη, να πάω εκεί στην μοναστηρίου στα γνωστά ή υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω λεφτά αν ψωνίσω απο ιντερνετ? το site armyland έχει καλές τιμές? Υπάρχει κάποιο άλλο?
nikos-thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Από που να ψωνίσω τα πράγματα που χρειάζομαι για τον στρατό? Είμαι απο θεσσαλονίκη, να πάω εκεί στην μοναστηρίου στα γνωστά ή υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω λεφτά αν ψωνίσω απο ιντερνετ? το site armyland έχει καλές τιμές? Υπάρχει κάποιο άλλο? Σχετικά ναι απ όσο θυμάμαι είχε καλές τιμές σε κάποια πράγματα το armyland και εμείς απο εκει ψωνίσαμε μερικά. Επίσης υπάρχει και το specialforces.gr με αρκετά καλές τιμες σε κάποια είδη. Δεν επιβάλλεται το κόντρα Δε ξέρω σε τίποτα τσολιάδες ίσως, αλλά γενικά απλά να μη φαίνεσαι αξυριστος, δε θα σε τσεκάρει κάνει κανείς με αφή Οχι τσολιάδες ρε και στρατονομίες και Ε.Δ εκεί μπορεί να στο επιβάλλουν το κόντρα, δεν ξερω... Και παλιότερα θυμάμαι σε κάποιες μοναδες το επέβαλλαν το κόντρα. Μιλάω πριν το 2004 τώρα... Μωρέ του είπα εγώ να μην τα πάρει κόντρα και αυτός αγχώνεται επειδή ξέρεις φαίνεται ελάχιστα τριχούλα... Πρέπει να πας πολύ κοντά για να το δεις.
qsis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 το armyland είναι αρκετά τσιμπημένο σε σχέση με μοναστηράκι ας πούμε βέβαια σε γενικές γραμμές είχε και κάποια καλά πράγματα
aris1986 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Aς τα παρει και κοντρα, εξαρταται απο τα ποσα γενια βγαζει, δλδ ενας μπαμπουϊνος που ειχαμε στον λοχο αμα τα επαιρνε κανονικα και το πρωϊ, το απογευμα φαινοταν ασν αξυριστος απο κοντα, εβγαζε πολυ τριχα σαν αρκουδος, εγω που ημουν μετρια φαση και πιο ευκολα ξυριζομουν και πιο γρηγορα και λιγοτερους ερεθισμους αλλα και παλι κοντρα μας ελεγαν στην μαυρη μοναδα. Εξαρταται και απο την μοναδα βεβαια. 1
nikos-thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μοναστηράκι είναι πολύ φθηνά. Αλλά νομίζω έγραψε για Θεσ το παιδί που αν και έκανα φοιτητής δεν έχω ιδέα που θα βρει εκεί φθηνά στρατιωτικά είδη σίγουρα θα έχει πάντως μικρομαγαζα με στρατιωτικα ειδη... Πάρε τιμή για όλο το πακέτο μακρυμάνικα+κοντομάνικα παραλλαγής,λουκέτα, πετσέτες, σεντόνια, πάτους,καλτσες, υπνοσακο και ότι άλλο χρειάζεσαι για αρχή και κατέλληξε στον πιο φθηνό... Μην πας σε κυριλλε μαγαζιά με στρατιωτικά θα σου πιασουν το κώλο. Συνήθως εκεί το μπατζετ ξεκινάει από 150 ευρώ. Στο Μοναστηράκι και τέτοιου είδους μαγαζιά με ένα 100 αρικο το πολύ εχεις ξεμπερδέψει για αυτά που έγραψα πιο πάνω.
panos2171 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Mπαίνει ο μικρός αδερφός μου στο στρατό... Τι παίζει με το ξύρισμα; 'Oταν είχα κάνει εγώ στρατό πριν 150 χρόνια θυμάμαι ότι τα έπαιρνα κόντρα, η μούρη μου είχε γίνει σαν κιμάς και δεν θυμάμαι να είχα μαζί μου after shave,πινέλα ή κρέμα ξυρίσματος.... Σήμερα τι παίζει; Πρέπει απλα να είσαι ξυρισμένος ή επιβάλλεται το κόντρα; Από after shave και κρέμα ξυρίσματος μπορεί να πάρει; Δεν υπάρχει αυτή η απαίτηση. Ξυρισμένος να είναι και δε θα χει θέμα. Μπορεί να πάρει ότι θέλει και ότι τον βολεύει, δε θα του πουν τίποτα. Από που να ψωνίσω τα πράγματα που χρειάζομαι για τον στρατό? Είμαι απο θεσσαλονίκη, να πάω εκεί στην μοναστηρίου στα γνωστά ή υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω λεφτά αν ψωνίσω απο ιντερνετ? το site armyland έχει καλές τιμές? Υπάρχει κάποιο άλλο? Αν έχεις κάποιον που μπορεί να μπει πρατήριο προτίμησε το, είναι λίγο πιο φθηνό. Σάκο μπορείς να πάρεις πολιτικό αν έχεις ή βαλίτσα, δε χρειάζεται να αγοράσεις στρατιωτικό. Από κει και πέρα μόνο φανελάκια και κάλτσες θες, 3-5€ τα βρίσκεις, μη δώσεις με τίποτα παραπάνω. Κοίτα και σε μαγαζιά με εσώρουχα μήπως έχουν. Η μάνα μου τα δικά μου τα είχε βρεί 3€, όχι Θεσσαλονίκη όμως.
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ούτε στις Ειδικές Δυνάμεις ζητούσαν κόντρα. Βέβαια πολλοί πιτσιρικάδες το έκαναν από μόνοι τους. Άντε να τους εξηγήσεις γιατί αυτό που έκαναν ήταν μαλακία..
Federer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Θεσσαλονίκη, στο βαρδάρη επι της εγνατίας μετά την λαγκαδά είναι τα καραβονομάγαζα. Έχει άπειρα...
Luciddream Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 τι μου θύμισες τώρα... αν έχεις χρόνο να ασχοληθείς και να βρεις πιο φτηνά, μείνε μακριά από μαγαζιά τύπου armyland. 5 ευρώ το μπλουζάκι 5 ευρώ η κάλτσα, 40 ευρώ ο καλός ο σάκος που μου σκίστηκε όταν ακόμα ήμουν στο κέντρο.. (φαντάζομαι τι θα γινόταν με τους φτηνότερους). τα μπλουζάκια ήταν χάλια ποιότητας. οι κάλτσες ήταν καλές, έως πολύ καλές. πολύ καλός ήταν και ο υπνόσακος, και οι πάτοι σιλικόνης. Δεν λέω οτι δεν ξέρουν την δουλειά τους, μια χαρά θα στα έχουν έτοιμα επι τόπου, απλά από ποιότητα είναι έτσι και έτσι, και στις τιμές δεν χαρίζονται.
mgs4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ΣΤ ΕΣΣΟ Νοεμβρίου Ρεντίνα 10/11 εδώ... ΤΟ χαρτί κατάταξης γράφει στην πίσω μεριά να προσκομίσω αποδεικτικό του ΑΦΜ στο οποίο να φαίνονται επίσης η ΔΟΥ και το ΑΜΚΑ... Το αποδεικτικό της βεβαίωσης ΑΦΜ που έχω δεν γράφει πάνω το ΑΜΚΑ μου... θα έχω πρόβλημα; Τι εγγραφο ακριβως ζητανε που να τα εχει ολα αυτα; Επίσης τα θελουν και επικυρωμένα η απλες φωτοτυπιες;
TeZaS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Γράφτους σταρχιδια σου μωρε. Δεν εχει κανένα θέμα με τις μλκίες που ζητάνε. Ούτε ακτινογραφία μην πας, θα σας πάνε την άλλη μέρα σε νοσοκομείο να βγάλετε και θα γλιτώσεις μια μέρα αγγαρείες! 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ουτε αφμ μην πας, μπορουν να σου χρεώσουν τιποτα υλικά, αν χάσεις τιποτα που εχεις χρεωμένο, κτλ. Ας ψάξουν να το βρουν μόνοι τους.
vk13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βασικά ουτε ταυτότητα μην πας. Πες ότι έφυγες βιαστικά ξημερώματα για να προλάβεις την κατάταξη και την ξέχασες σε ένα νησί που είχες πάει να δεις ένα γνωστο σου σε νοσοκομείο. Αν σου την πουν, ζήτα άδεια να πας να τη πάρεις αλλιώς πες τους να πάνε αυτοι να στη βρουν... Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η μαλακία στο στρατό πηγάζει τελικά απο αυτούς που μπαίνουν και όχι από τους μονιμάδες.... Αυτά φυσικά τα γράφω για τα 2 μηνυματα παραπάνω... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από vk13 1
arianos16 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Από που να ψωνίσω τα πράγματα που χρειάζομαι για τον στρατό? Είμαι απο θεσσαλονίκη, να πάω εκεί στην μοναστηρίου στα γνωστά ή υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω λεφτά αν ψωνίσω απο ιντερνετ? το site armyland έχει καλές τιμές? Υπάρχει κάποιο άλλο? σε φιλαράκι σακός, ένα κάρο κοντομάνικα κάλτσες βρακιά και όλα τα άλλα που χρειάζονται του βγήκαν 110 ευρώ αν θυμάμαι καλά (μιλάω για αρχές σεπτέμβρη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις