Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, που έρχονται από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ο πατέρας του αδικοχαμένου οπλίτη, είναι αποφασισμένος να κινήσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη τραγωδία.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του, ήταν η προκλητική απόφαση του κράτους, να αποζημιώσει με… 13.000 ευρώ την οικογένεια, για το θάνατο του παιδιού της. «Τόσο άξιζε το παιδί μου;» επαναλάμβανε ειρωνικά ο Κώστας Ανδρικόπουλος, αξιωματικός της ΕΛΑΣ, στο άκουσμα της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=340947&catid=6

13.000€ η αποζημίωση για τον νεκρό στρατιώτη, 8€ το μήνα όσο υπηρετούσε. Ξεφτιλισμένο κράτος...

• Like 2
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 17/10/2014 στις 9:42 ΜΜ, Pablo_Hasan είπε
Pablo_Hasan, on 18 Oct 2014 - 12:42 AM, said:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=340947&catid=6

13.000€ η αποζημίωση για τον νεκρό στρατιώτη, 8€ το μήνα όσο υπηρετούσε. Ξεφτιλισμένο κράτος...Ρε

Ρε Τι Να Τα Κανουν Και Όλα Τα Πλουτη Του Κοσμου Οι Ανθρωποι???Χαθηκε Ο Αγαπημενος Τους Ανθρωπος Δε Μπορουν Να Το Διανοηθουν Σε Αυτό Το Milko-Μπουκαλο Που Εχουν Για Κεφαλι??

Δημοσ.
  Στις 18/10/2014 στις 7:39 ΠΜ, Ghost_Rider είπε

Ρε Τι Να Τα Κανουν Και Όλα Τα Πλουτη Του Κοσμου Οι Ανθρωποι???Χαθηκε Ο Αγαπημενος Τους Ανθρωπος Δε Μπορουν Να Το Διανοηθουν Σε Αυτό Το Milko-Μπουκαλο Που Εχουν Για Κεφαλι??

Δεν μιλάμε για τους ανθρώπους που χασαν το παιδί τους. Μιλάμε γενικότερα, ότι ζούμε σε ένα κράτος που η αποζημίωση για θάνατο είναι 13.000. Περίπου το 1/6 απο ένα εφάπαξ.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 18/10/2014 στις 2:51 ΜΜ, Tenshi είπε

Παίζει να βγεί κάποιος αστεράτος και να πεί οτι και πολλά τους έδωσαν.Ικανούς τους έχω...

Σιγα μην βγει... Ποιος τρελος θα το εκανε, αφου μετα δεν θα τον αφηναν ησυχο τα καναλια κι η κοινη γνώμη.

Δημοσ.
  Στις 18/10/2014 στις 2:59 ΜΜ, aris1986 είπε

Σιγα μην βγει... Ποιος τρελος θα το εκανε, αφου μετα δεν θα τον αφηναν ησυχο τα καναλια κι η κοινη γνώμη.

χεστηκαν για την κοινη γνώμη, 3 μέρες μετά τον θάνατο των πεζοναυτών γλεντοκοπούσαν στην λαεδ

Αναφορά σε κείμενο
Όσοι έτυχε να περάσουν έξω από την ΛΑΕΔ χθες το βράδυ εντυπωσιάστηκαν από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Κι έμειναν μ΄ ανοιχτό το στόμα όταν άκουσαν μουσική να παίζει μέσα από την ΛΑΕΔ! Το ρεπερτόριο από τάνγκο…μέχρι χασαποσέρβικο. Η απορία και η έκπληξη είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν είχε περάσει ούτε 24ωρο από την λήξη του επίσημου τριήμερου πένθους στις ΕΔ για τον θάνατο των τριών πεζοναυτών μας!

http://www.onalert.gr/stories/tragoudia-kai-xoroi-stin-laed

Δημοσ.

Πληροφορίες θέλουν κάτι φαντάρια να ακούνε μουσική μία μόλις μετά και έναν λοχαγό να συνουσιάζεται με τη γυναίκα του πάλι κατά τη διάρκεια του πένθους.

Απίστευτο πραγματικά

Στη Βόρεια Κορέα ακόμη θα κλαίγανε πάντως

Δημοσ.

Ναι αυτό δεν το χώνεψα ακόμη

Πάει τελείωσε δεν αξίζει να πεθάνεις ως φαντάρος, πολύ λίγα τα λεφτά

Δημοσ.

Mπαίνει ο μικρός αδερφός μου στο στρατό...

Τι παίζει με το ξύρισμα;

'Oταν είχα κάνει εγώ στρατό πριν 150 χρόνια θυμάμαι ότι τα έπαιρνα κόντρα, η μούρη μου είχε γίνει σαν κιμάς και δεν θυμάμαι να είχα μαζί μου after shave,πινέλα ή κρέμα ξυρίσματος....

Σήμερα τι παίζει; Πρέπει απλα να είσαι ξυρισμένος ή επιβάλλεται το κόντρα; Από after shave και κρέμα ξυρίσματος μπορεί να πάρει;

Δημοσ.
  Στις 25/10/2014 στις 12:32 ΜΜ, nikos-thess είπε

Mπαίνει ο μικρός αδερφός μου στο στρατό...

Τι παίζει με το ξύρισμα;

'Oταν είχα κάνει εγώ στρατό πριν 150 χρόνια θυμάμαι ότι τα έπαιρνα κόντρα, η μούρη μου είχε γίνει σαν κιμάς και δεν θυμάμαι να είχα μαζί μου after shave,πινέλα ή κρέμα ξυρίσματος....

Σήμερα τι παίζει; Πρέπει απλα να είσαι ξυρισμένος ή επιβάλλεται το κόντρα; Από after shave και κρέμα ξυρίσματος μπορεί να πάρει;

Δεν επιβάλλεται το κόντρα

Δε ξέρω σε τίποτα τσολιάδες ίσως, αλλά γενικά απλά να μη φαίνεσαι αξυριστος, δε θα σε τσεκάρει κάνει κανείς με αφή

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...