Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πήρα 3 διανυκτερεύσεις στο τέλος :Ρ

Και κάθε πρωί έπρεπε να παρουσιάζομαι κανονικά για να ξαναβγώ μετά από κάποιες ώρες.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω μια ερώτηση.. Θα μπω τον Ιανουάριο (πολεμικό ναυτικό) ξέρετε αν μπαίνουν αρχές του μήνα η τέλη; για να ξέρω τι θα γίνει με την εξεταστική μου μιας και φαντάζομαι οτι στην προπαίδευση δεν προκειται να δωσουν αδεια για να παω να δωσω μαθημα..

Επεξ/σία από takiss!!
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση.. Θα μπω τον Ιανουάριο (πολεμικό ναυτικό) ξέρετε αν μπαίνουν αρχές του μήνα η τέλη; για να ξέρω τι θα γίνει με την εξεταστική μου μιας και φαντάζομαι οτι στην προπαίδευση δεν προκειται να δωσουν αδεια για να παω να δωσω μαθημα..

μπορει και να πάρεις. αναλογα σε ποιον θα πεσεις

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, εγω επειδη τωρα θελω να μπω στρατο, εχω αργησει? Θελω να πω μπορω να μπω και τωρα ή τον Ιανουαριο?

Δημοσ.

Παιδια, εγω επειδη τωρα θελω να μπω στρατο, εχω αργησει? Θελω να πω μπορω να μπω και τωρα ή τον Ιανουαριο?

Τωρα το Νοέμβρη δεν μπορείς !

Για Ιανουάριο ίσως προλαβαίνεις οριακά όμως !! 

• Like 1
Δημοσ.

Κριμα...Σε ευχαριστω παντως φιλε μου για την άμεση απάντηση :)

Δημοσ.

Iανουάριο μπαίνεις άνετα, άλλωσ

Οριακά γιατί Ιανουάριο; Μέχρι 31 Οκτωβρίου δεν είναι η προθεσμία;

Αν δεν έχεις θέμα να μπεις Νοέμβριο πάνε κάνε τώρα τα χαρτιά και πες τους ότι θες να μπεις τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά είναι λίγο απίθανο.

Δημοσ.

Iανουάριο μπαίνεις άνετα, άλλωσ

Οριακά γιατί Ιανουάριο; Μέχρι 31 Οκτωβρίου δεν είναι η προθεσμία;

Αν δεν έχεις θέμα να μπεις Νοέμβριο πάνε κάνε τώρα τα χαρτιά και πες τους ότι θες να μπεις τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά είναι λίγο απίθανο.

σορρυ εκανα λάθος . Ναι έχεις δίκιο !

Να κάνω κάποιες ερωτήσεις ακόμα για τη θητεία όποιος ξέρει να μας πει :

Στη μονάδα που θα πάμε άλλο είναι η άδεια και άλλο η έξοδος ; Ξέρω ότι οι άδειες είναι καπου στις 18 σε όλη τη θητεία, Με τις εξόδους τι παίζει , είναι για κάποιες ώρες μόνο και μετα μπαίνεις μέσα πάλι ; Και πόσο συχνά είναι οι έξοδοι ;

Δημοσ.

μια χαρά δίνουν άδειες απολύσεως... ανάλογα που είσαι βέβαια και τι ανάγκες έχει η μονάδα. εγώ πήρα τουλάχιστον 10 μέρες επιπλέον. τώρα πως την ονομάζουν δεν ξέρω, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας όταν ήρθε η ώρα :P

εγω ρε φιλε δεν πηρα ουτε μια και οχι μονο αυτο αλλα πολλοι απο την σειρα μου χασανε και τα ταπ τους επειδη οταν ηρθε η ωρα της μεταθεσης τους επικοινωνησαν με την μοναδα και τους ειπαν οτι επειδη ειχαν ελλειψη σε ατομα να μην παρουν τα ταπ τους τωρα και οτι θα τους τα δωσουν σαν τιμητικη με την απολυση και χασανε ετσι αλλοι 4 μερες ,αλλοι 5

Δημοσ.

Τα ταπ αν δε στα δώσει η μονάδα σου (που πολύ κακώς δε στα έδωσε) μπορεί να σου τα δώσει η επόμενη αν θέλει μέσα σε ένα μήνα αφού πήρες μετάθεση, αλλιώς τα χάνεις.

Το τι γίνεται στη πράξη είναι άλλο θέμα

Δημοσ.

καλά άμα σε στείλουν μετάθεση και δε τα βάλουν ούτε και στο φάκελό σου σου λέω εγώ αν χάνονται ή όχι 

αν δε τα χεις πάρει από τη μονάδα σου στη παραμεθώριο μη το θεωρείς και πολύ δεδομένο ότι θα τα πάρεις σπίτι σου

εννοείται ότι μερικοί το σέβονται και σου δίνουν τις άδειες, αλλά δε γίνεται πάντα 

και εδώ που τα λέμε την άδεια σου υποτίθεται ότι τη παίρνεις στην ώρα σου, δεν είναι και τόσο λογικό ο ένας διοικητής να μη τη δώσει για να του βγουν ωραία οι υπηρεσίες και να τα φορτώσει στον επόμενο που στη μονάδα του μπορεί να είναι επίσης ζόρικα τα πράγματα ή και πιο ζόρικα από θέμα κόσμου.

όσοι πάνε με ταπ σπίτι τους συνήθως έχουν πέσει θύματα των προηγούμενων μονάδων τους για τον α ή β λόγο, αυτοί έχουν κάνει τη μαλακία

Δημοσ.

λες στους χαβαλέδες να πάρουν ένα τηλ στην προηγούμενη μονάδα ή τηλεφωνείς εσύ και τους λες να στειλουν fax στην νεα. Αν σε γράψουν, που ειναι πολύ πιθανό, βρίσκεις ενα βύσμα και την παίρνεις με το έτσι θέλω ;)

Δημοσ.

Και άμα βρεις χοντρό βύσμα σε καλεί ο διοικητής σου στο γραφείο του και από κει που δεν ήθελε να σε βλέπει σου λέει:

Ε άμα θες κάτι να έρχεσαι να το ζητάς από εμάς, εμείς είμαστε η μονάδα σου, η οικογένεια μας και σε αγαπάμε σαν παιδί μας :lol:

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...