phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Γιατί αν κρίνω απ' τα λεγόμενά σου, δε μου φαίνεσαι έτοιμος. Θα σου φανεί υπερβολικά άδικος ο στρατός. Δηλαδή αν σου φαίνεται παράξενο κάτι τέτοιο, πώς θα αντιδράσεις με τον άκρατο παραλογισμό που θα συναντήσεις εκεί μέσα; 1
Essilor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Γιατί αν κρίνω απ' τα λεγόμενά σου, δε μου φαίνεσαι έτοιμος. Θα σου φανεί υπερβολικά άδικος ο στρατός. Δηλαδή αν σου φαίνεται παράξενο κάτι τέτοιο, πώς θα αντιδράσεις με τον άκρατο παραλογισμό που θα συναντήσεις εκεί μέσα; Καλα ρε φίλε όλοι στην αρχη δεν ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε !! Απλα μου φάνηκε περίεργο βάσει Διπλώματος να με στέλνουν σε κέντρο με ειδικότητες μαγειρες κλπ Αν απο όλα που έγραψα η μονη συμβουλη που ειχες να πεις ήταν αν ειμαι ετοιμος για το στρατο ... τι να σου πω, ποτέ κανένας δεν ήταν έτοιμος για το στρατο !! Αν ειναι να περιμενουμε να νιωσουμε ετοιμοι δεν θα μπουμε ποτε Είναι αναγκαιο κακό.. τι να κανουμε ! Επι του θέματος έχεις να μου πεις τίποτα ; πχ τι αλλες ειδικοτητες δινει το εν λογο κέντρο ; edit : Δεν είναι θέμα αδικιας κλπ.. Απλα το θεμα μου ειναι να με βαλλουν σε θεση που να ξερω το αντικείμενο. Μαγειρας κλπ δεν εχω ιδέα ουτε τοστ να κανω που λεει ο λογος !
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν παίζει βύσμα (άσχετο και σχετικό). Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να βρεις λογική στο στρατό. Όταν λέμε ότι είναι το θέατρο του παραλόγου, το εννοούμε. Αυτό που σκέφτεσαι δηλαδή, δεν είναι τίποτα. Ένα απλό παράδειγμα: εγώ που στο κέντρο δήλωσα ότι επιθυμώ να πάω ορεινός καταδρομέας με έστειλαν αμφίβιο, και άλλον που δήλωσε αμφίβιος τον έστειλαν ορεινό. Και έγινε με πολλούς αυτό. Απλά δεν κοιτάνε τι είσαι και τι επιθυμείς, δεν τους νοιάζει. Εν τω μεταξύ, δεν έχεις πάρει ειδικότητα ακόμα, μετά το κέντρο θα σου δώσουν. Εσύ απλά διάβασες/άκουσες τι ειδικότητες παίρνουν συνήθως όσοι παρουσιάζονται στο ΚΕΕΜ, για τις οποίες καλύτερα θα είναι να μιλήσει κάποιος που πέρασε από εκεί. Εγώ απλά σε προϊδεάζω ότι ο στρατός δε λειτουργεί όπως το έχεις στο μυαλό σου. Ειδικά στο κέντρο, δεν τους νοιάζει ρε παιδί μου αν ξέρεις να μαγειρεύεις. Κάποιος πρέπει να μαγειρέψει. Δε θα κάτσουν να ψάξουν ποιος είναι καλύτερος. Απλά, στις μονάδες, υπάρχει το ενδεχόμενο ένας που ξέρει να μαγειρεύει, να τον βάλουν στα μαγειρία. Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν για όλες τις ειδικότητες/πόστα. Επίσης, απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει ειδικότητα του μάγειρα.
Essilor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν παίζει βύσμα (άσχετο και σχετικό). Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να βρεις λογική στο στρατό. Όταν λέμε ότι είναι το θέατρο του παραλόγου, το εννοούμε. Αυτό που σκέφτεσαι δηλαδή, δεν είναι τίποτα. Ένα απλό παράδειγμα: εγώ που στο κέντρο δήλωσα ότι επιθυμώ να πάω ορεινός καταδρομέας με έστειλαν αμφίβιο, και άλλον που δήλωσε αμφίβιος τον έστειλαν ορεινό. Και έγινε με πολλούς αυτό. Απλά δεν κοιτάνε τι είσαι και τι επιθυμείς, δεν τους νοιάζει. Εν τω μεταξύ, δεν έχεις πάρει ειδικότητα ακόμα, μετά το κέντρο θα σου δώσουν. Εσύ απλά διάβασες/άκουσες τι ειδικότητες παίρνουν συνήθως όσοι παρουσιάζονται στο ΚΕΕΜ, για τις οποίες καλύτερα θα είναι να μιλήσει κάποιος που πέρασε από εκεί. Εγώ απλά σε προϊδεάζω ότι ο στρατός δε λειτουργεί όπως το έχεις στο μυαλό σου. Ειδικά στο κέντρο, δεν τους νοιάζει ρε παιδί μου αν ξέρεις να μαγειρεύεις. Κάποιος πρέπει να μαγειρέψει. Δε θα κάτσουν να ψάξουν ποιος είναι καλύτερος. Απλά, στις μονάδες, υπάρχει το ενδεχόμενο ένας που ξέρει να μαγειρεύει, να τον βάλουν στα μαγειρία. Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν για όλες τις ειδικότητες/πόστα. Επίσης, απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει ειδικότητα του μάγειρα. Ρε συ δεν είμαι υπερόπτης, εμενα σκασίλα μου και μάγειρα να με βάλουν, καλύτερα ακομα εχω ακουσει είναι λουφα.. Απλά δεν ξέρω να μαγειρεύω , εμενα δεν με νοιαζει αυτοι θα μένουν νυστικοι Τεσπα πιστεύω ότι ότι ειδικοτητα και να μου δώσουν μετα ενδεχομένως στη μονάδα αλλάζει, Βυσμα παίζει απλά δεν μου αρέσει και πολύ να το ενοχλώ κάθε λίγο για τέτοια γιατί δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει .. πχ μπορει να μεσολαβήσει και να μου δώσουν μια ειδικότητα φαινομενικά ευκολη και στο τελος να τραβήξω ζόρι σε σχέση με κάποια άλλη.. Είναι δηλαδή στην τυχη.. Ενα ερώτημα ακόμα : Απο το κέντρο μπορεις να πάρεις μόνο ότι ειδικότητες δίνει αυτό ή μπορει να πάρεις και κάποια άσχετη ;
Tilemaxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είναι κανείς άλλος για Μεσολόγγι; Καλή θητεία σε όλη την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Πυξ la Moon που έλεγε κι ένας στο στρατόπεδο 4
lary7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρες παιδιά, Μπήκα χτες στο stratologia.gr και είδα οτι παρουσιάζομαι Νοέμβρη στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και ειδικά αναφέρει : Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμου Μεταφορών ! Τι είναι αυτο ρε παιδές ; Απο αναζητηση που εκανα χτες ολη μερα είδα οτι απο σπαρτη βγαινουν μάγειρες , σιτιστες, αρτοποιοί κλπ .. Εγω είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του Πολυτεχνείου , πώς με στείλανε εκει ; Τι σόι ειδικότητα μπορώ να πάρω απο εκει σχετική με το αντικείμενο μου ; Να σας πω την αλήθεια περίμενα να δω κανένα Ερευνας και Πληροφορικής και ψιλοφρίκαρα.. γιατί όλοι μου οι γνωστοί εκει πήγαν σε παλαιότερες εσσο Όποιος ξέρει να μου πει και γενικά τι παίζει στη Σπάρτη θα ήμουν ευγνώμων . Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Μαγειρας καλα ειναι . Μην κολλας στο διπλωμα, 2 φιλοι μου Αρχιτεκτονες ειπαν στην συνεντευξη πως δουλευαν μαγειρες σε ταβερνα και τους εκαναν μαγειρες στο μηχανικο. Ο μαγειρας ειναι απο τους λιγους φανταρους που κανει κατι ουσιαστικο στον στρατο + εχει ευκαιριες για λιγο λουφα. Απο την αλλη ειναι θέση ευθυνης και δεν μπορεις να εισαι παρταλι. Το οτι δεν ξερεις να μαγειρευεις ειναι ασχετο, θα μαθεις στο Γυθειο 5 πραγματα και μετα βαλε την φαντασια σου. Και χαλια να σου βγει μια σουπα πετας ενα κουγα knor και καθαρισες. Αμα παλι εχεις μερακι αυτα που θα μαθεις θα τα αξιοποιεις και στην πολιτικη ζωη.
TeZaS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είναι κανείς άλλος για Μεσολόγγι; Καλή θητεία σε όλη την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. Αν και θα σε προτιμούσα μια Τρίπολη, καλό πήξιμο θα φας και Μεσολόγγα!!! Έβαλαν στην προηγούμενη ΕΣΣΟ και υπηρεσία Φύλακας Τουαλέτας, δεν θα σε χαλάσει καθόλου!!!!
panos2171 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν και θα σε προτιμούσα μια Τρίπολη, καλό πήξιμο θα φας και Μεσολόγγα!!! Έβαλαν στην προηγούμενη ΕΣΣΟ και υπηρεσία Φύλακας Τουαλέτας, δεν θα σε χαλάσει καθόλου!!!!Και πολύ καλά κάναν! Σκεφτομασταν να το κάνουμε κι εμεις , ανεπίσημα είναι απαράδεκτο να υπαρχουν κάποια ζώα και να πρεπει να τα ανεχεσε και να καθαρίσεις τα σκ@τα τους... 1
Tilemaxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν και θα σε προτιμούσα μια Τρίπολη, καλό πήξιμο θα φας και Μεσολόγγα!!! Έβαλαν στην προηγούμενη ΕΣΣΟ και υπηρεσία Φύλακας Τουαλέτας, δεν θα σε χαλάσει καθόλου!!!! χαχαχα
andreapaog328 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 στον δικο μας λοχο τουλαχιστον την χεστρα την καθαριζε οι δυο θαλαμοφύλακες στις βαρδιες απο 8 μεχρι 8 + τις πρωινές και απογευματινες καθαριοτητες. καθε 2 ώρες λάμπανε. χαιρόσουνα να χεζεις. φυλακα τουαλέτας που γραφτηκε καπου είναι ραδιο αρβυλα. συνολικα εκανα 5 θαλαμοφύλακας και απο δυο ωρες εστιατορια. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 δεν θα το έλεγα, στην Κόρινθο έβαζαν και σε μας να κρατάνε "σκοπιά" για να υποχρεώνουν τους μλκες να τραβάνε καζανάκια και να μην τα κάνουν πουτάνα...
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Και στο Πεύκο στην ΕΣΣΟ μου είχαν βάλει υπηρεσία τουαλετοφύλακα, αφού είχε βουλώσει το σύμπαν και είχαν βγει όλα τα σκατόνερα πάνω, ξυριζόμασταν το πρωί με τα άρβυλα, τα οποία κολυμπούσαν σε αυτή την ομορφιά.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 στον δικο μας λοχο τουλαχιστον την χεστρα την καθαριζε οι δυο θαλαμοφύλακες στις βαρδιες απο 8 μεχρι 8 + τις πρωινές και απογευματινες καθαριοτητες. καθε 2 ώρες λάμπανε. χαιρόσουνα να χεζεις. φυλακα τουαλέτας που γραφτηκε καπου είναι ραδιο αρβυλα. συνολικα εκανα 5 θαλαμοφύλακας και απο δυο ωρες εστιατορια. Καλά εντάξει εννοείται αυτό που ειπώθηκε είναι μούφα, γενικά αν είναι κάποιος να πάρει συμβουλές για τον στρατό απ' το Ινσόμνια τότε δεν θα μπεί ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις