Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ τους πηγες πτυχιο και τι καμπανα σου εριξαν ακριβως;;;

κακη χρηση αναβολης μου ειπαν οτι επρεπε μολις περασα και το τελευταιο μαθημα να παρω προσορινη βεβαιωση και να κοψω την αναβολη.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Κύπρο δεν πάνε όλοι υποχρεωτικά στα 18? Αφού έχουμε υποχρεωτική θητεία μήπως αυτό το σύστημα θα ήταν καλύτερο? Για να μη σε κόβει από δουλειές κλπ

Δημοσ.

Στην Κύπρο δεν πάνε όλοι υποχρεωτικά στα 18? Αφού έχουμε υποχρεωτική θητεία μήπως αυτό το σύστημα θα ήταν καλύτερο? Για να μη σε κόβει από δουλειές κλπ

ναι και τους δινουν και οπλο που το παιρνουν σπιτι γυρναει μετα ο κερατας φανταρος απο αδεια και βρισκει την γκομενα του να @#@$ και την καθαριζει :P true strory

Δημοσ.

οχι ρε αφου εγω το 2011 φεβρουαριο  πηρα πτυχιο αφησα το μαιο να ληξει η αναβολη και ιουνιο που πηγα μου εριξαν προστιμο

Kανονικά και να τελειώσεις τη σχολή μπορείς να κρατήσεις την αναβολή μέχρι να λήξει. Αυτό ίσχυε και πριν από το 11. Κι εγώ το το 12 έτσι έκανα. Τελείωσα τις σπουδές και έκοψα την αναβολή Ιούλιο του 13, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εσύ βέβαια λες πως Μάιο έληξε η αναβολή και πήγες Ιούνιο. Μήπως έπρεπε να πας το Μάιο; Ισως εκεί παίχτηκε η στραβή.

Δημοσ.

ναι και τους δινουν και οπλο που το παιρνουν σπιτι ...

Ναι , μην σου πω οτι τους δίνουν και τανκ κιόλας. :wacko:

Δημοσ.

Ναι , μην σου πω οτι τους δίνουν και τανκ κιόλας. :wacko:

σαν φοιτητης στην καβαλα ειχα πολλους κυπριους αυτοι μου τα ελεγαν.

Kανονικά και να τελειώσεις τη σχολή μπορείς να κρατήσεις την αναβολή μέχρι να λήξει. Αυτό ίσχυε και πριν από το 11. Κι εγώ το το 12 έτσι έκανα. Τελείωσα τις σπουδές και έκοψα την αναβολή Ιούλιο του 13, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εσύ βέβαια λες πως Μάιο έληξε η αναβολή και πήγες Ιούνιο. Μήπως έπρεπε να πας το Μάιο; Ισως εκεί παίχτηκε η στραβή.

δεν ξερω ρε παντως ρωτησα και μου ειπαν κιολας δεν χρειαζεται να την κοψεις και με το που εφαγα την καμπανα μου λεει αυτος στο γραφειο ποτε μην εμπιστευεσαι τι σου λενε τηλεφωνικα τι να πεις

Δημοσ.

οχι ρε αφου εγω το 2011 φεβρουαριο  πηρα πτυχιο αφησα το μαιο να ληξει η αναβολη και ιουνιο που πηγα μου εριξαν προστιμο

Πρόστιμο , λέγοντας ;

Δημοσ.

Αποκλειστικά και μόνο συλληπητήρια στους γονείς και ευχή να σταματήσουν παρόμοια φαινόμενα , όπως και οι ενδο-στρατικές αυτοκτονίες  .

Απο την στιγμή που δεν ήμασταν παρόντες ώστε να ξέρουμε τις συνθήκες και την αιτία που έγινε το ατύχημα , δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη .

Δημοσ.

Καλημέρες παιδιά,

Μπήκα χτες στο stratologia.gr και είδα οτι παρουσιάζομαι Νοέμβρη στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και ειδικά αναφέρει : Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμου Μεταφορών !

Τι είναι αυτο ρε παιδές ; Απο αναζητηση που εκανα χτες ολη μερα είδα οτι απο σπαρτη βγαινουν μάγειρες , σιτιστες, αρτοποιοί κλπ ..

Εγω είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του Πολυτεχνείου , πώς με στείλανε εκει ; Τι σόι ειδικότητα μπορώ να πάρω απο εκει σχετική με το αντικείμενο μου ;

Να σας πω την αλήθεια περίμενα να δω κανένα Ερευνας και Πληροφορικής και ψιλοφρίκαρα.. γιατί όλοι μου οι γνωστοί εκει πήγαν σε παλαιότερες εσσο

Όποιος ξέρει να μου πει και γενικά τι παίζει στη Σπάρτη θα ήμουν ευγνώμων .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις αποφασίσει να πας στρατό;

Σε μένα αναφέρεσαι ; Αφου έχω διακόψει την αναβολή μου κλπ ..

Γιατί το λες αυτο ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...