Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δλδ τους πηγες πτυχιο και τι καμπανα σου εριξαν ακριβως;;; κακη χρηση αναβολης μου ειπαν οτι επρεπε μολις περασα και το τελευταιο μαθημα να παρω προσορινη βεβαιωση και να κοψω την αναβολη.
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Στην Κύπρο δεν πάνε όλοι υποχρεωτικά στα 18? Αφού έχουμε υποχρεωτική θητεία μήπως αυτό το σύστημα θα ήταν καλύτερο? Για να μη σε κόβει από δουλειές κλπ
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Στην Κύπρο δεν πάνε όλοι υποχρεωτικά στα 18? Αφού έχουμε υποχρεωτική θητεία μήπως αυτό το σύστημα θα ήταν καλύτερο? Για να μη σε κόβει από δουλειές κλπ ναι και τους δινουν και οπλο που το παιρνουν σπιτι γυρναει μετα ο κερατας φανταρος απο αδεια και βρισκει την γκομενα του να @#@$ και την καθαριζει true strory
panos2171 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 οχι ρε αφου εγω το 2011 φεβρουαριο πηρα πτυχιο αφησα το μαιο να ληξει η αναβολη και ιουνιο που πηγα μου εριξαν προστιμο Kανονικά και να τελειώσεις τη σχολή μπορείς να κρατήσεις την αναβολή μέχρι να λήξει. Αυτό ίσχυε και πριν από το 11. Κι εγώ το το 12 έτσι έκανα. Τελείωσα τις σπουδές και έκοψα την αναβολή Ιούλιο του 13, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εσύ βέβαια λες πως Μάιο έληξε η αναβολή και πήγες Ιούνιο. Μήπως έπρεπε να πας το Μάιο; Ισως εκεί παίχτηκε η στραβή.
NT1G Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ναι και τους δινουν και οπλο που το παιρνουν σπιτι ... Ναι , μην σου πω οτι τους δίνουν και τανκ κιόλας.
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ναι , μην σου πω οτι τους δίνουν και τανκ κιόλας. σαν φοιτητης στην καβαλα ειχα πολλους κυπριους αυτοι μου τα ελεγαν. Kανονικά και να τελειώσεις τη σχολή μπορείς να κρατήσεις την αναβολή μέχρι να λήξει. Αυτό ίσχυε και πριν από το 11. Κι εγώ το το 12 έτσι έκανα. Τελείωσα τις σπουδές και έκοψα την αναβολή Ιούλιο του 13, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εσύ βέβαια λες πως Μάιο έληξε η αναβολή και πήγες Ιούνιο. Μήπως έπρεπε να πας το Μάιο; Ισως εκεί παίχτηκε η στραβή. δεν ξερω ρε παντως ρωτησα και μου ειπαν κιολας δεν χρειαζεται να την κοψεις και με το που εφαγα την καμπανα μου λεει αυτος στο γραφειο ποτε μην εμπιστευεσαι τι σου λενε τηλεφωνικα τι να πεις
Adon1s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 οχι ρε αφου εγω το 2011 φεβρουαριο πηρα πτυχιο αφησα το μαιο να ληξει η αναβολη και ιουνιο που πηγα μου εριξαν προστιμο Πρόστιμο , λέγοντας ;
redhotstef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 " Θρηνούμε την απώλεια τριών παλικαριών μας που έπεσαν στο καθήκον". Λίγη ντροπή ρε. http://news247.gr/eidiseis/koinonia/to_paixnidi_ths_moiras_gia_ton_19xrono_prwta_h_volh_meta_h_adeia_apolusews.3069532.html Αυτη η ειδηση δεν σας εκανε αισθηση;
black_rabBiT Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αυτό συζητάνε πιο πίσω ρε 'συ. Οι μαλακίες που λένε αυτοί δεν σου έκαναν αίσθηση;
redhotstef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ωπ λαθος μου. Εχω το κακο συνηθειο να μην διαβαζω τις πισω σελιδες. Νομιζα εσυ το ανηρτησες πρωτος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πρόστιμο , λέγοντας ; 90 euro
Adon1s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αποκλειστικά και μόνο συλληπητήρια στους γονείς και ευχή να σταματήσουν παρόμοια φαινόμενα , όπως και οι ενδο-στρατικές αυτοκτονίες . Απο την στιγμή που δεν ήμασταν παρόντες ώστε να ξέρουμε τις συνθήκες και την αιτία που έγινε το ατύχημα , δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη .
Essilor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρες παιδιά, Μπήκα χτες στο stratologia.gr και είδα οτι παρουσιάζομαι Νοέμβρη στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και ειδικά αναφέρει : Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμου Μεταφορών ! Τι είναι αυτο ρε παιδές ; Απο αναζητηση που εκανα χτες ολη μερα είδα οτι απο σπαρτη βγαινουν μάγειρες , σιτιστες, αρτοποιοί κλπ .. Εγω είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του Πολυτεχνείου , πώς με στείλανε εκει ; Τι σόι ειδικότητα μπορώ να πάρω απο εκει σχετική με το αντικείμενο μου ; Να σας πω την αλήθεια περίμενα να δω κανένα Ερευνας και Πληροφορικής και ψιλοφρίκαρα.. γιατί όλοι μου οι γνωστοί εκει πήγαν σε παλαιότερες εσσο Όποιος ξέρει να μου πει και γενικά τι παίζει στη Σπάρτη θα ήμουν ευγνώμων . Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι έχεις αποφασίσει να πας στρατό; 1
Essilor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι έχεις αποφασίσει να πας στρατό; Σε μένα αναφέρεσαι ; Αφου έχω διακόψει την αναβολή μου κλπ .. Γιατί το λες αυτο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις