black_rabBiT Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 " Θρηνούμε την απώλεια τριών παλικαριών μας που έπεσαν στο καθήκον". Λίγη ντροπή ρε. http://news247.gr/eidiseis/koinonia/to_paixnidi_ths_moiras_gia_ton_19xrono_prwta_h_volh_meta_h_adeia_apolusews.3069532.html 1
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 η αναβολη πρεπει να κοπει απο εσενα οταν παρεις πτυχιο μην το αφησεις ετσι γιατι θα εχεις προβλημα μετα , κανονικα κοβεις αυτη και ζητας αν δικαιουσε νεα αναβολη για το 2ο πτυχιο η για μεταπτυχιακο. Δεν δινονται πλέον νέες αναβολές ούτε για δεύτερο πτυχίο ούτε μεταπτυχιακό, κρατάς την αρχική που πήρες και την διακόβεις όποτε θέλεις.
mindtrapper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά θέλουν να δουν το πτυχίο μετά ή βεβαίωση σπουδών (αν δεν έχεις πτυχίο ακόμα). Απλά θέλουν να δουν ότι δεν μπήκες σε μια σχολή για να πάρεις μέχρι τα 28 αναβολή και μετά την παράτησες...
Anorymous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν δινονται πλέον νέες αναβολές ούτε για δεύτερο πτυχίο ούτε μεταπτυχιακό, κρατάς την αρχική που πήρες και την διακόβεις όποτε θέλεις. α ναι δεν το ηξερα , απλα παλια επεφταν βροχη τα προστιμα για κακη χρηση αναβολης για αυτο το ειπα.
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 α ναι δεν το ηξερα , απλα παλια επεφταν βροχη τα προστιμα για κακη χρηση αναβολης για αυτο το ειπα. Ναι έχει αλλάξει αυτό από το 2002-03, τότε έπρεπε αμέσως μετά το τέλος των σπουδών να διακόψεις για να πας αλλιώς υπήρχε πρόβλημα, τώρα το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι αν δεν τελειώσεις την σχολή σου σύντομα και παραμείνεις φοιτητής μέχρι το τέλος ή σχεδόν το τέλος της αναβολής, και όταν πας στρατολογία για να διακόψεις αναβολή κοιτάνε κάτι βεβαιώσεις για να δούνε αν δήλωνες μαθήματα ή δεν παρακολουθούσες καθόλου την σχολή, αν ήσουν στην περίπτωση που δεν δήλωνες τίποτα έχεις πρόβλημα. Καλό είναι πάντως να διακοπεί σύντομα η αναβολή για παν ενδεχόμενο.
nikos-thess Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 α ναι δεν το ηξερα , απλα παλια επεφταν βροχη τα προστιμα για κακη χρηση αναβολης για αυτο το ειπα. Παλιά θα εννοείς τον προηγούμενο αιώνα φαντάζομαι ... Πλέον εχουν αλλάξει τα πραγματα. Και λιποτάκτης να βγεις σήμερα, θεωρητικά και μόνο αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Πρακτικά τίποτα.
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ναι έχει αλλάξει αυτό από το 2002-03, τότε έπρεπε αμέσως μετά το τέλος των σπουδών να διακόψεις για να πας αλλιώς υπήρχε πρόβλημα, τώρα το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι αν δεν τελειώσεις την σχολή σου σύντομα και παραμείνεις φοιτητής μέχρι το τέλος ή σχεδόν το τέλος της αναβολής, και όταν πας στρατολογία για να διακόψεις αναβολή κοιτάνε κάτι βεβαιώσεις για να δούνε αν δήλωνες μαθήματα ή δεν παρακολουθούσες καθόλου την σχολή, αν ήσουν στην περίπτωση που δεν δήλωνες τίποτα έχεις πρόβλημα. Καλό είναι πάντως να διακοπεί σύντομα η αναβολή για παν ενδεχόμενο. οχι ρε αφου εγω το 2011 φεβρουαριο πηρα πτυχιο αφησα το μαιο να ληξει η αναβολη και ιουνιο που πηγα μου εριξαν προστιμο Παλιά θα εννοείς τον προηγούμενο αιώνα φαντάζομαι ... Πλέον εχουν αλλάξει τα πραγματα. Και λιποτάκτης να βγεις σήμερα, θεωρητικά και μόνο αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Πρακτικά τίποτα. τελευταια φορα που πηγα σε στρατολογικο γραφειο ηταν καλοκαιρι 2013 και δεν τα ειδα και τοσο χαλαρα τα πραγματα.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πλέον εχουν αλλάξει τα πραγματα. Και λιποτάκτης να βγεις σήμερα, θεωρητικά και μόνο αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Πρακτικά τίποτα. Ωραίες συμβουλές δίνεις και εσύ, η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. Τώρα, μόλις κάποιος εντοπίζεται ως ανυπότακτος, μηνύεται και ταυτόχρονα στέλνεται στην Εφορία του απόφαση καταβολής 6.000 ευρώ, τα οποία μπορεί να πληρώσει στο Δημόσιο Ταμείο, είτε πριν, είτε μετά τη θητεία. Σε ό,τι αφορά τη λιποταξία υπηρετούντων στρατευμένων, το πρόστιμο καθορίζεται σε 1.000 ευρώ για κάθε μήνα λιποταξίας και συνολικά μέχρι του ποσού των 6.000 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό κάθε μέρα λιποταξίας θα κοστίζει 33 ευρώ πέραν όλων των άλλων συνεπειών, πειθαρχικών και ποινικών. http://www.ekirikas.com/76196/
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 αντε να γίνουν εκλογές να πάει στο διαολο το παχυδερμο και ο νόμος του...
nikos-thess Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ωραίες συμβουλές δίνεις και εσύ, η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. Αν θες να μου υποδείξεις που ακριβώς έδωσα συμβουλές...
ghostman13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 τα χουν κανει σκατα με τις αναβολες και τους νομους, το καλυτερο απολα ειναι να διακοπει η αναβολη αμεσως μετα τις σπουδες για να μην υπαρχει προβλημα. εγω διεκοψα αναβολη μετα απο 1 ετος αφου τελειωσα την σχολη και δεν μου ειπαν τιποτα. σε φιλο μου που δουλευε και αφησε την αναβολη για 2 ετη μετα το τελος των σπουδων εφαγε προσθετη θητεια. προστιμο υπαρχει αν θες να εξαγορασεις την προσθετη θητεια η αν εισαι ανυποτακτος οποτε τρως 6000 χιλιαδες γιουρια
nikos-thess Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 τελευταια φορα που πηγα σε στρατολογικο γραφειο ηταν καλοκαιρι 2013 και δεν τα ειδα και τοσο χαλαρα τα πραγματα. Χαίρω πολύ χαιρόπουλος... Σε στρατολογικό γραφείο πας τι ακριβώς περίμενες να σου πουν ότι αν θες δεν υπηρετείς; Αυτοί είναι καθαρά γραφειοκράτες και ψαρωτικοί... Επίσης ισχύει αυτό που γράφτηκε για το πτυχίο. Αν λήξει η αναβολή σου ζητάνε όταν παρουσιαστείς είτε πτυχίο είτε βεβαίωση σπουδών και δεν υπαρχει κανένα "πρόστιμο". Αν δεν πας πτυχίο ή σε έχουν διαγράψει απ τη σχολή υπαρχει θέμα...
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Χαίρω πολύ χαιρόπουλος... Σε στρατολογικό γραφείο πας τι ακριβώς περίμενες να σου πουν ότι αν θες δεν υπηρετείς; Αυτοί είναι καθαρά γραφειοκράτες και ψαρωτικοί... Επίσης ισχύει αυτό που γράφτηκε για το πτυχίο. Αν λήξει η αναβολή σου ζητάνε όταν παρουσιαστείς είτε πτυχίο είτε βεβαίωση σπουδών και δεν υπαρχει κανένα "πρόστιμο". Αν δεν πας πτυχίο ή σε έχουν διαγράψει απ τη σχολή υπαρχει θέμα... εγω πτυχιο τους πηγα παρολα αυτα εφαγα καμπανα, δεν ειναι θεμα ψαροματος ειναι τι κανουν αυτοι και εμενα απο το τηλεφωνο μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα και στο ρουφ που πηγα φαααπ.
nikos-thess Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δλδ τους πηγες πτυχιο και τι καμπανα σου εριξαν ακριβως;;;
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 εγω πτυχιο τους πηγα παρολα αυτα εφαγα καμπανα, δεν ειναι θεμα ψαροματος ειναι τι κανουν αυτοι και εμενα απο το τηλεφωνο μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα και στο ρουφ που πηγα φαααπ. Πρέπει να βρούμε την νομοθεσία που διέπει και αναφέρει τις αναβολές, δεν μπορεί ο καθένας στην στρατολογία να κάνει οτι θέλει. Στο δικό μου χαρτί της αναβολής πάντως γράφουν επάνω οτι διακόπτεπται οποιαδήποτε στιγμή πριν την λήξη της, διαφορετικά θα έπρεπε να έλεγε οτι διακόπτεται αμέσως μετά το τέλος της φοίτησης στην σχολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις