Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Διάβασε ξανά το definition του spam. Τι έγινε εσύ που ήσουν τέρμα αντι-στρατόκαυλος θίχτηκες επειδή σου είπα οτι δεν χρησιμοποιούν όλμους πλέον επειδή δεν έχουν πυρομαχικά ούτε για δείγμα; Ούτε.. στρατόκαυλος να ήσουν.
panos2171 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άλλο το οτι μπορεί να υπάρχουν, άλλο το οτι χρησιμοποιούνται. Με το οτι "δεν υπάρχουν" εννοώ οτι δεν τους χρησιμοποιούν πλέον στα κέντρα. Εδώ ξαναλέω δεν έχουν σφαίρες ούτε για τα παλιόG3. Στα κέντρα χρησιμοποιούσαν όλμους; Στις μονάδες πάντως υπάρχουν και χρησιμοποιούνται κανονικά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Διάβασε ξανά το definition του spam. Τι έγινε εσύ που ήσουν τέρμα αντι-στρατόκαυλος θίχτηκες επειδή σου είπα οτι δεν χρησιμοποιούν όλμους πλέον επειδή δεν έχουν πυρομαχικά ούτε για δείγμα; Ούτε.. στρατόκαυλος να ήσουν. γράφεις παραμύθια, σε διορθωνουμε και επιμένεις, τι να σου πω, πάρε τηλ το βύσμα και ρώτα αν ριχνουν με όλμους στις μονάδες. 1
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Όπου έχουν μείνει πυρομαχικά για πέταμα ρίχουν. Στις υπόλοιπες μονάδες δεν παίζει κάτι τέτοιο πλέον.
mindtrapper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πυρομαχικά για πέταμα, στρατιώτες για πέταμα, who cares... 1
aris1986 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ολμος ηταν η ειδικοτητα μου 2010 που ειχα παει, ειχα παρει και τιμιτικη στα λογια αλλα ποτε πραγματικα. Και γω ειχα παει ΒΟΠ και εριξα με 81χιλιοστων βασικα ειμασταν 5 ταγματα για βαρεα όπλα και 3 ταγματα ριξαμε σε παραλληλη διαταξη οποτε φανταστειτε 5 ολμους σε αποσταση 15 μετρα ο καθενας απο 4 ατομα (υπηρετες) ο καθε ολμος και τι εκρηξεις γινονταν, προσωπικα ειχα κουφαθει για 2 μερες. Επισης ειμασταν 2-3 φανταροι ενας εποπ και και ενας ανθυπολοχαγος που επεβλεπε. Και μεις λιγμενα ριχναμε του 2006 οπως ειπαν, και εκτος απο εκρηκτικα ριξαμε και με φοσφωρου το βραδυ και ηταν σαν να ειχε ο ουρανος 5 ηλιους. Τωρα μην κανετε λαϊκο δικαστηριο στο ινσομνια, γελαω με αυτο που γραφετε, λες και δεν αξιζουν οι ζωες των εποπ ή ειναι του φανταρου πιο σημαντικη. Μαλακια εγινε δυστηχως, μπορουσε να γινει και σε μενα και σε αλλους, κριμα για τα παληκαρια. Διάβασε ξανά το definition του spam. Τι έγινε εσύ που ήσουν τέρμα αντι-στρατόκαυλος θίχτηκες επειδή σου είπα οτι δεν χρησιμοποιούν όλμους πλέον επειδή δεν έχουν πυρομαχικά ούτε για δείγμα; Ούτε.. στρατόκαυλος να ήσουν. Πυρομαχικα εχουν ρε μαν, αλλα ειναι πολλων ετων. Αμα εβλεπες μια απο τις 7 αποθηκες που ειχαμε ηταν τιγκα, τα χαμε φτασει στο ταβανι τα πυρομαχικα λες και βαζαμε τουβλάκια ανεβαινοντας ψηλα Πυρομαχικά για πέταμα, στρατιώτες για πέταμα, who cares... Εσυ καλα, πρεπει να σε βαλουμε να πολεμησεις εθελοντης τους τζιχαντ και οι αλλοι να κοιταμε... Super soldier Θα είχε πεθάνει ο φαντάρος αν η θητεία δεν ήταν υποχρεωτική; ΟΧΙ Tι φιλοσοφια ειπες και συ. Και γω το 2009 αμα δεν ειχα σταματησει για βρωμικο στο μενιδι και σκευτομουν τις θεμριδες του βρωμικου δεν θα ειχε τρακαρει ενας στο σταθμευμνο αμαξι μου ενω μιλαγα εξω απο αυτο. 1
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εσυ καλα, πρεπει να σε βαλουμε να πολεμησεις εθελοντης τους τζιχαντ και οι αλλοι να κοιταμε... Super soldier Δε νομίζω πως το εννοούσε όπως το εξέλαβες. Tι φιλοσοφια ειπες και συ. Και γω το 2009 αμα δεν ειχα σταματησει για βρωμικο στο μενιδι και σκευτομουν τις θεμριδες του βρωμικου δεν θα ειχε τρακαρει ενας στο σταθμευμνο αμαξι μου ενω μιλαγα εξω απο αυτο. Apples and oranges. Στη μεν περίπτωση του στρατού σε υποχρεώνουν να πας, ενώ έξω δε σε υποχρεώνει κανείς να πας για βρώμικο.
Anorymous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 αν δεν το είχαν όμως (γενικά, όχι τα 6000) ο καθένας θα πήγαινε όποτε του καύλωνε... οκ αλλα οχι και 6 χιλιαδες ενα χιλιαρικο μια χαρα ειναι νομιζω ασε που σου λεει οτι ο αλλος τελικα πηρε ι5 και ακομα υπαρχει το προστιμο. Για την τραγωδια στο βολο δυστηχως θα ξεχαστει πολυ γρηγορα οπως ξεχαστηκαν και τα παιδια που τους χτυπησε το ρευμα , το παλικαρι που ηταν στα συνορα και το εφαγαν οι εμποροι ναρκοτικων και πολλους αλλους για αυτο και για πολλους αλλους λογους ουτε μια μερα στο στρατο ι5 χωρις δευτερη σκεψη!
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ληγμένα πυρομαχικά και ληγμένα στελέχη, έχουν λήξει και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...
TeZaS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά εγω δεν σας πιστεύω οτι ρίχνουν όλμους οι στρατιώτες και κάτι παιδιά που ήμασταν μαζί στην μονάδα και πήγαν σε άσκηση και έριξαν όλμους και κουφάθηκαν 2 μέρες ούτε αυτούς τους πιστεύω. Ούτε και σένα που είπες οτι είχες ειδικότητα. Ο Tilemaxx νομίζω έχει δίκιο. 1
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Είπε ο I3 άοπλο και απαλλαγμένος απ' τα πάντα, Τέζας (κατα δική του δήλωση). Εσύ λοιπόν εννοείται οτι αποκλείεται να είχες ιδία πείρα...
TeZaS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν κουβάλησα όλμους εγώ στις αποθήκες. Είχα βγεί απο κώλο γι'αυτό μου λένε κάτσε να μας κοιτάς. Επίσης αν και θα ήθελα πάρα πολύ δεν ήμουν άοπλος
lebron15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Χαιρετώ, έχω το εξής θέμα σχετικά με το στρατό. Στην εξεταστική του Σεπτέμβρη τελείωσα τις σπουδές μου (περιμένω ακόμα ένα μάθημα που σίγουρα έχω περάσει). Όταν είχα πάρει αναβολή, θυμάμαι ότι μου είχαν δώσει ως το 2019, τώρα που παίρνω πτυχίο υπάρχει η περίπτωση να με καλέσουν στρατό αυτόματα; Η αναβολή θα συνεχίσει να ισχύει ως το 2019 ή διακόπτεται με τη μια με το τέλος των σπουδών; Έχω αγχωθεί πολύ με τα του στρατού γιατί δεν θέλω να πάω τώρα, ετοιμάζω δεύτερο πτυχίο, μεταπτυχιακό και ξένη γλώσσα. Γνωρίζετε τι παίζει;
Anorymous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Χαιρετώ, έχω το εξής θέμα σχετικά με το στρατό. Στην εξεταστική του Σεπτέμβρη τελείωσα τις σπουδές μου (περιμένω ακόμα ένα μάθημα που σίγουρα έχω περάσει). Όταν είχα πάρει αναβολή, θυμάμαι ότι μου είχαν δώσει ως το 2019, τώρα που παίρνω πτυχίο υπάρχει η περίπτωση να με καλέσουν στρατό αυτόματα; Η αναβολή θα συνεχίσει να ισχύει ως το 2019 ή διακόπτεται με τη μια με το τέλος των σπουδών; Έχω αγχωθεί πολύ με τα του στρατού γιατί δεν θέλω να πάω τώρα, ετοιμάζω δεύτερο πτυχίο, μεταπτυχιακό και ξένη γλώσσα. Γνωρίζετε τι παίζει; η αναβολη πρεπει να κοπει απο εσενα οταν παρεις πτυχιο μην το αφησεις ετσι γιατι θα εχεις προβλημα μετα , κανονικα κοβεις αυτη και ζητας αν δικαιουσε νεα αναβολη για το 2ο πτυχιο η για μεταπτυχιακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις