black_rabBiT Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αίσχος. Όταν κάθεσαι εν έτει 2014 και παίζεις με οπλάκια και σκατάκια, αυτά παθαίνεις. Καθίστε στα σπίτια σας ρε. Μην πάτε πουθενά. 12 μήνες από την ζωή μου και πεθαίνει κοσμάκης για να ξύνουν τ' αρχίδια τους τα μουνόπανα. 5
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Θα είχε πεθάνει ο φαντάρος αν η θητεία δεν ήταν υποχρεωτική; ΟΧΙ Το να θεωρείσαι αναλώσιμο σκουπίδι σε αυτό το κράτος δεν μας ενοχλεί καθόλου, σε μια εποχή που μέχρι και όλα τα βαλκάνια έχουν καταργήσει την θητεία. "Look at me, I'm my country's little bitch." Αυτό ήταν στις Ειδικές Δυνάμεις. Στην κανονική θητεία οι φαντάροι δεν έχουν όλμους κτλ και απ' οτι ξέρω έχει χρόνια να υπάρξει περιστατικό γιατί οι καραβανάδες χέζονται μην πάθουν τίποτα οι φαντάροι. Πάντως μια είναι η λύση, κανένας να μην πατάει στις ΕΣΣΟ και άστους μετά να ψάχνονται. Σιγά μην κυνηγήσουν μαζικά άτομα όταν αυτό θα γίνεται πανελλαδικά. Όσο πηγαίνουν φαντάροι θα υπάρχει θητεία. Και ακόμα και να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση πάλι ακόμα και με μια "πορτοκαλί" ηγεσία, θα χρειαστούν χρόνια μέχρι να καταργηθεί τελείως η θητεία. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Θα είχε πεθάνει ο φαντάρος αν η θητεία δεν ήταν υποχρεωτική; ΟΧΙ Το να θεωρείσαι αναλώσιμο σκουπίδι σε αυτό το κράτος δεν μας ενοχλεί καθόλου, σε μια εποχή που μέχρι και όλα τα βαλκάνια έχουν καταργήσει την θητεία. "Look at me, I'm my country's little bitch." Είμαι κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας και πιστεύω θα έπρεπε να υπήρχε προαιρετικά δίνοντας κάποια κίνητρα σε όποιον πήγαινε ως εθελοντής. Τώρα το συγκεκριμένο θέμα νομίζω οτι είναι άσχετο με το αν φταίει ο φαντάρος ή οι εποπήτες, και να μην ήταν υποχρεωτική η θητεία θα γλύτωνε ο φαντάρος και θα έχανε την ζωή του κάποιος άλλος μαζί με τους υπόλοιπους τρείς.
michael92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Είμαι κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας και πιστεύω θα έπρεπε να υπήρχε προαιρετικά δίνοντας κάποια κίνητρα σε όποιον πήγαινε ως εθελοντής. Τώρα το συγκεκριμένο θέμα νομίζω οτι είναι άσχετο με το αν φταίει ο φαντάρος ή οι εποπήτες, και να μην ήταν υποχρεωτική η θητεία θα γλύτωνε ο φαντάρος και θα έχανε την ζωή του κάποιος άλλος μαζί με τους υπόλοιπους τρείς. Αυτό που θέλω να τονίσω απλά είναι ότι οι ΕΠΟΠ διακινδυνεύουν την ζωή τους εθελοντικά και με αμοιβή ενώ οι φαντάροι όχι. Το να πεθάνει ένας ΕΠΟΠ είναι όσο σοβαρό όσο να πεθάνει ένας πυροσβέστης στο καθήκον του. Αυτό ήταν στις Ειδικές Δυνάμεις. Στην κανονική θητεία οι φαντάροι δεν έχουν όλμους κτλ και απ' οτι ξέρω έχει χρόνια να υπάρξει περιστατικό γιατί οι καραβανάδες χέζονται μην πάθουν τίποτα οι φαντάροι.Πάντως μια είναι η λύση, κανένας να μην πατάει στις ΕΣΣΟ και άστους μετά να ψάχνονται. Σιγά μην κυνηγήσουν μαζικά άτομα όταν αυτό θα γίνεται πανελλαδικά. Όσο πηγαίνουν φαντάροι θα υπάρχει θητεία. Και ακόμα και να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση πάλι ακόμα και με μια "πορτοκαλί" ηγεσία, θα χρειαστούν χρόνια μέχρι να καταργηθεί τελείως η θητεία. Δεν το ήξερα αυτό. Πάντως αν γλυτώσεις από την βρώμα, τον τέτανο και την διάρροια στο στρατό και πας από έκρηξη πρέπει να είσαι πραγματικά άτυχος Οι συνθήκες αυτές ίσως να δικαιολογούνταν πριν 50 χρόνια, σήμερα όμως όχι. Όσο για το δεύτερο σκέλος είδαμε στην προηγούμενη σελίδα το τραγικό πρόστιμο των 6.000 ευρώ
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλά εντάξει γίνεσαι κομματάκι υπερβολικός. Ούτε στα χρόνια που ο παππούς μου πήγε φαντάρος δεν υπήρχε τέτανος και διάρροια. Εδώ τώρα τα ΚΨΜ έχουν υπολογιστές και Νόβα, και όλοι οι φαντάροι κυκλοφορούν με smartphones στο χέρι.
michael92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλά εντάξει γίνεσαι κομματάκι υπερβολικός. Ούτε στα χρόνια που ο παππούς μου πήγε φαντάρος δεν υπήρχε τέτανος και διάρροια. Εδώ τώρα τα ΚΨΜ έχουν υπολογιστές και Νόβα, και όλοι οι φαντάροι κυκλοφορούν με smartphones στο χέρι. Με τον ρυθμό που σκουριάζουν οι εξοπλισμοί θα αποκτήσουν, μια γρατζουνιά μακρυά είναι
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Η σκουριά δεν είναι φορέας τετάνου. Δεν πα να κοπείς με σκουριασμένο σίδερο 150 χρόνων. Τέτανο δεν παθαίνεις. Ο τέτανος προκαλείται απο μικρόβιο που υπάρχει στα ούρα και στα κόπρανα μολυσμένων γατών και αλόγων και μετά απο επαφή με σκουριασμένο σίδερο (ή οτιδήποτε άλλο)
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αυτό ήταν στις Ειδικές Δυνάμεις. Στην κανονική θητεία οι φαντάροι δεν έχουν όλμους κτλ και απ' οτι ξέρω έχει χρόνια να υπάρξει περιστατικό γιατί οι καραβανάδες χέζονται μην πάθουν τίποτα οι φαντάροι. τι λες, μια χαρά όλμους έχουν στο δυστύχημα με το ερπυστριοφόρο έγινε τπτ? τιμωρήθηκε κάποιος? τιποτα δεν έγινε, ήταν και χαζός στρατοκαυλος ο πατέρας και δεν έκανε μηνυσεις, κτλ. έβγαλαν έναν δρόμο στο στρατοπεδο με το ονομα του γιου του, εβαλαν και ένα αγημα φώναξαν τον πατέρα να χαιρετήσει τον ΑΓΕΣ και λυθηκε το ζήτημα. Καλά εντάξει γίνεσαι κομματάκι υπερβολικός. Ούτε στα χρόνια που ο παππούς μου πήγε φαντάρος δεν υπήρχε τέτανος και διάρροια. Εδώ τώρα τα ΚΨΜ έχουν υπολογιστές και Νόβα, και όλοι οι φαντάροι κυκλοφορούν με smartphones στο χέρι. ας τα βάλουν στον πάτο τους τη νοβα και τo ιντερνετ... 1
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχουν στην κανονική θητεία όλμους πλέον, εδώ καλά-καλά δεν έχουν σφαίρες για τα G3...
panos2171 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αυτό ήταν στις Ειδικές Δυνάμεις. Στην κανονική θητεία οι φαντάροι δεν έχουν όλμους κτλ και απ' οτι ξέρω έχει χρόνια να υπάρξει περιστατικό γιατί οι καραβανάδες χέζονται μην πάθουν τίποτα οι φαντάροι. Υπάρχουν κανονικά όλμοι. Με τον ρυθμό που σκουριάζουν οι εξοπλισμοί θα αποκτήσουν, μια γρατζουνιά μακρυά είναι Σε κάνουν εμβόλια για κάτι τέτοια. Επίσης πολύ βρωμιά υπάρχει στα ΚΕΝ, στις μονάδες είναι καλά τα πράγματα. Βέβαια στο χερι των κληρωτών είναι να διατηρούν καθαρούς τους χώρους στους οποίους ζουν.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχουν στην κανονική θητεία όλμους πλέον, εδώ καλά-καλά δεν έχουν σφαίρες για τα G3... ποιος στα λέει αυτα ρε μεγάλε; ο όλμος όπλο πεζικού ειναι.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άλλο το οτι μπορεί να υπάρχουν, άλλο το οτι χρησιμοποιούνται. Με το οτι "δεν υπάρχουν" εννοώ οτι δεν τους χρησιμοποιούν πλέον στα κέντρα. Εδώ ξαναλέω δεν έχουν σφαίρες ούτε για τα παλιόG3. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 στα κέντρα όχι, στις μονάδες και εχουν και βολές κάνουν.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ανάλογα την μονάδα ok, ευχαριστούμε για το spam 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις