Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ απλώς να ενημερώσω πως δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής όλων των ποστ σε μια σελίδα.

Δλδ πάει να πει, πρέπει να τα επιλέγω ένα-ένα για να τα σβήσω, δλδ πολλά κλικ.

Για το μπαν, είναι ένα.

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ είναι πως είμαι μεγάλος τεμπέλης.

• Like 5
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποτέ δε ξέρεις,βέβαια..κάποιοι τα ξέρουν όλα,δε ρωτάς αυτούς;

Δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που τα ξέρουν όλα. Και ούτε έχει νόημα να τους ρωτήσω κάτι.

Διάβασα μια άποψη που την έγραψες εσύ, θεωρώ οτι είναι λάθος και σχολίασα οτι ελπίζω να κάνεις πλάκα-τρολλάρεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσουμε στις δεκαετίες του 60-70 για την εύρεση εργασίας και να βάζουμε σε δύσκολη θέση και στο ίδιο τσουβάλι άτομα που απαλλάχτηκαν από την στράτευση λόγω πραγματικών προβλημάτων και σοβαρών παθήσεων με αυτούς που πήραν απαλλαγή μαϊμού.

Ας οργανώσει σωστά το κράτος τις στρατολογικές υπηρεσίες που ελέγχουν τις παθήσεις του καθενός και κρίνουν τις αναβολές ή πολύ περισσότερο τις απαλλαγές για να μην παίρνουν αρκετοί τζαμπέ απαλλαγές με γνωματεύσεις μαϊμού ή υποκρινόμενοι κοροϊδεύοντας τους ψυχιάτρους. Ο άνθρωπος που έχει αληθινά προβλήματα και δικαιούτε απαλλαγή δεν φταίει σε κανέναν για να μην του επιτρέπει μετά ο νόμος να εργαστεί ή σύμφωνα με την λογική σου επειδή βγήκε Ι5 να υποχρεώνεται να δείχνει χαρτιά και πληροφορίες στους εργοδότες για τα προβλήματά του και να γίνεται έρμαιο του κάθε στρατόκαυλου εργοδότη που θα του ασκεί και κριτική μετά, χώρια που αρκετοί με σοβαρά προβλήματα έχουν πρόβλημα από μόνοι τους στην εύρεση εργασίας. δεν είναι ανάγκη να τους δημιουργήσει και επιπλέον προβλήματα το κράτος υιοθετώντας την άποψή σου.

Πέρα από τα σώματα ασφαλείας και ίσως και για security, δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύει ο νόμος να εργαστεί κάποιος με Ι5. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του αναλόγως που μπορεί να εργαστεί και που όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Oχι και ίσως για security ..... Ι3-Ι5 και securitas δεν νοειται. Αμα δεν μπορεις να βγάλεις μια απλη θητεια στην οποια δεν σε τρέχουν εσυ λες να μπορεις να βγάλεις το σεκιουριτι που υπαρχει πιθανοτητα να έχεις αμεση συμπλοκη με κάποιον ληστη? 

Την Παρασκευη κτυπουσε ο συναγερμος σε μια επιχειρηση απο την οποια ετυχε να περναω με το αυτοκινητο και ειχε ερθει ένας τετράγωνος με αλεξισφαιρο και το όπλο σε θέση ασφάλειας και έτοιμος για το οτιδηποτε προκυψει. Δεν παιζεις με αυτά ειναι άλλου ειδους δουλειές. Ουτε ακάποιοι απο αυτους που εβγαλαν ειδικες δυνάμεις ή ΥΕΑ ειναι σιγουρο πως μπορουν να τις κάνουν.

Καλα κανει ο νομος και απαγορευει αν απαγορευει σε προστατευει απο το να σκοτωθεις αδοξα επειδη απλα δεν εβρισκες να κάνεις κάτι αλλο και λες δε βαριεσαι θα παω σεκιουριτι. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν οι σεκιοιυριτάδες όπλο;

Αυτος που ειδα εγω ειχε και οπλάρα κιολας οχι περιστροφο. Οι υπολοιποι που βλέπω σε σουπερ μάρκετ δεν έχουν και απορω κιολας ποια ειναι η δουλεια τους. Εφοσον το καταστημα έχει καμερες ασφαλειας και μπορει να δει αμα κάποιος έκλεψε και αμα φυγει προς την εξοδο και έχει οπλο ο σεκιουριτας ο αοπλος τι θα κανει ακριβως? δεν ξερω δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια κάνουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο σεκιουριτάς δεν είναι για να κυνηγήσει κλέφτη. Είναι για να αποτρέψει φασαρία ή να πιάσει κανέναν ελαφροχερη, γι αυτό συνήθως στέκονται στις πόρτες, μπας και ακούσουν το καμπανάκι. Για όλα τ άλλα ειναι η αστυνομία.

• Like 1
Δημοσ.

Ο σεκιουριτάς δεν είναι για να κυνηγήσει κλέφτη. Είναι για να αποτρέψει φασαρία ή να πιάσει κανέναν ελαφροχερη, γι αυτό συνήθως στέκονται στις πόρτες, μπας και ακούσουν το καμπανάκι. Για όλα τ άλλα ειναι η αστυνομία.

Αν ο ελαφροχέρης ειναι εκπαιδευμενος και δεν ξέρεις αυτοάμυνα θα σε στειλει στο νοσοκομειο πολυ εύκολα. Δεν θελω να κανω το μαγκα αλλα βλεπεις μερικους και λες τωρα αυτος κανει για σεκιουριτας? πολλες κοιλιες βλεπω και κοιμισμενο βλέμμα. Η αστυνομια μέχρι να έρθει εκει ο αλλος παιζει να έχει εξαφανιστει. Πρεπει να τον ακινητοποιησεις με κάποιο τροπο και να του φορέσεις χειροπέδες.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτος που ειδα εγω ειχε και οπλάρα κιολας οχι περιστροφο. Οι υπολοιποι που βλέπω σε σουπερ μάρκετ δεν έχουν και απορω κιολας ποια ειναι η δουλεια τους. Εφοσον το καταστημα έχει καμερες ασφαλειας και μπορει να δει αμα κάποιος έκλεψε και αμα φυγει προς την εξοδο και έχει οπλο ο σεκιουριτας ο αοπλος τι θα κανει ακριβως? δεν ξερω δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια κάνουν. 

Δεν θα ήταν σεκιουριτάς τότε, απαγορεύεται να έχουν όπλα.

Δημοσ.

Δεν απαγορευεται να έχεις οπλο αν κατέχεις αδεια οπλοφοριας. Τα υψηλης επικινδυνοτητας προσωπα πως φυλάσσονται? 

Και αυτο που σου γράφω προβλέπεται στον :

Ν. 3707-2008 α΄ρθρο 5 

Δημοσ.

εαν αποφασίσω να μπω στρατό και να διακόψω την αναβολή που έχω λόγο σπουδών πρέπει να το κάνω 2 μήνες πριν μπω? 

οι σειρές μπαίνουν κάθε Ιαν/Μαρ/Μαιο/Ιουλ/Σεπ/Νοεμ?

(πολεμικό ναυτικό)

Δημοσ.

εαν αποφασίσω να μπω στρατό και να διακόψω την αναβολή που έχω λόγο σπουδών πρέπει να το κάνω 2 μήνες πριν μπω? 

οι σειρές μπαίνουν κάθε Ιαν/Μαρ/Μαιο/Ιουλ/Σεπ/Νοεμ?

(πολεμικό ναυτικό)

Ναι και ναι. Αν π.χ. θες να μπεις Σεπτέμβρη πρέπει να κόψεις αναβολή μέχρι τέλη Ιουνίου.

Δημοσ.

Ναι και ναι. Αν π.χ. θες να μπεις Σεπτέμβρη πρέπει να κόψεις αναβολή μέχρι τέλη Ιουνίου.

Α δηλαδη θελει 2 μηνες γεματους πριν (+ λιγες  μερες) οποτε αμα κοψω τωρα παω γεναρη..

Δημοσ.
Ανυπότακτοι χάνουν περιουσίες από το χαράτσι

Τραγικο να αργεις να παρουσιαστεις 2-3 μηνες και να πληρωνεις προστιμο 6000 ευρω!!!!!

Ειχα πετυχει και εγω σκηνικο το 2013 στην στρατολογια με πατερα που ειχε γιο στον καναδα και εκλαιγε ο ανθρωπος για να του σβησουν το προστιμο..

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν το είχαν όμως (γενικά, όχι τα 6000) ο καθένας θα πήγαινε όποτε του καύλωνε... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...