Silverage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 κλασικη περιπτωση $@μωσειρη(για τον τροπο σκεψης σου μιλαω). Αλλα αστα αυτα αμα νομιζεις οτι δεν μπορεις βγαλε αοπλο αν το κανεις μονο για να γλυτωσεις τις σκοπιες.Η κουραση ειναι σαφως λιγοτερη αλλα και η σκοπια μετα τον πρωτο μηνα συνηθιζεται λιγο πολυ.Απλα σε εμας οι αοπλοι αν εμεις βαριομασταν και δεν την παλευαμε μια αυτοι δεν την παλευαν 100 εμεις πηγαιναμε και φυλακιο (ζωαρα),περιπολο,σκοπια,πυλη που ειχε το χαβαλε της (επειδη συνεχεια ερχοταν και καποιος και ελεγες καμια κουβεντα). Γενικα ειναι ποιο κουραστικο σωματικα αλλα τουλαχιστον μιζεριαζεις με μεγαλυτερη ποικιλια. Μπα, δεν μου χρειάζεται η ποικιλία.
qsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 κλασικη περιπτωση $@μωσειρη(για τον τροπο σκεψης σου μιλαω). Αλλα αστα αυτα αμα νομιζεις οτι δεν μπορεις βγαλε αοπλο αν το κανεις μονο για να γλυτωσεις τις σκοπιες.Η κουραση ειναι σαφως λιγοτερη αλλα και η σκοπια μετα τον πρωτο μηνα συνηθιζεται λιγο πολυ.Απλα σε εμας οι αοπλοι αν εμεις βαριομασταν και δεν την παλευαμε μια αυτοι δεν την παλευαν 100 εμεις πηγαιναμε και φυλακιο (ζωαρα),περιπολο,σκοπια,πυλη που ειχε το χαβαλε της (επειδη συνεχεια ερχοταν και καποιος και ελεγες καμια κουβεντα). Γενικα ειναι ποιο κουραστικο σωματικα αλλα τουλαχιστον μιζεριαζεις με μεγαλυτερη ποικιλια. Εγώ θα προτιμούσα 100 φορές να έκανα μόνο θάλαμο και κάμερες (και να με πηγαίνει καλύτερα το μέσα-έξω) από το να σηκώνομαι από τον ύπνο μου και να στέκομαι στο κρύο σαν ηλίθιος Μια χαρά τη πάλευαν οι άοπλοι, τι φυλάκιο μου λες τώρα; να είσαι μες στη βρώμα και να χεζεις στους μείον για να φυλας τα κατσίκια; Το ότι μιζεριάζεις με μεγαλύτερη ποικιλία ισχύει, αλλά η ταλαιπωρία δεν αξίζει το κόπο
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θα προτιμούσα 100 φορές να έκανα μόνο θάλαμο και κάμερες από το να σηκώνομαι από τον ύπνο μου και να στέκομαι στο κρύο σαν ηλίθιος Καλα εννοειται αυτο. Οταν παλιωσα και μπορούσα να ελεγχω καπως τις υπηρεσιες μου ημουν σχεδον παντα θαλαμοσκυλο. Περισσοτερες ωρες ναι αλλα ασυγκριτα καλυτερο απο τα περιπολα βραδιατικο στο κρυο. Πλας ως θαλαμοσκυλο εκανες και powe naps, διαβαζες καπως περνουσε η ωρα. 1
panos2171 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Oi συζητήσεις του στυλ καλύτερα εδώ παρά εκεί δεν έχουν κανένα νόημα. Ο καθένας πάντα θα λέει ότι ο άλλος ήταν σε καλύτερη θέση από αυτόν. Ο σκοπός πιστεύει πως ο άοπλος μόνο με το θαλαμοφυλίκι κάνει καλύτερη θητεία γιατί γλιτώνει κρύα/ζέστες κλπ. Ο άοπλος από την άλλη λέει πως καλύτερα σκοπιά γιατί βαριέται απίστευτα στο θαλαμοφυλίκι. Ο μάγειρας θα προτιμούσε να ήταν οτιδήποτε εκτός από μάγειρας, αυτός που είναι σερβιτόρος στη ΛΑΦ θα ήθελε να ταν στη μονάδα γιατί θα του πήγαιναν καλύτερα οι έξοδοι, αυτός που είναι στη μονάδα θα ήθελε να ήταν ΛΑΦ γιατί δε θα φορούσε παραλλαγή και θα βλεπε κόσμο κοκ. Γενικά όπως είπα και πριν άκρη δε βγαίνει. Και κάτι για την τελευταία σειρά. 333 δεν είναι; Στη μονάδα μου τουλάχιστον πόσο τεμπέληδες ρε γμτ! Από την πρώτη μέρα χειμαδιό τελείως, δε τους νοιάζει τίποτα,ούτε να δείξουν έστω ένα καλό πρόσωπο. Όλες οι προηγούμενες στα τελευταία τους χαλάρωναν, αυτοί εξ αρχής το μόνο που τους νοιάζει είναι να λουφάρουν. Πάω τσιμπάω κάποιον για καμιά δουλειά γιατί εμένα λέει άλλοι δεν υπάρχουν; Λέω στον άλλο πάνε στον ουλαμό μας μπας και σε χρειαστεί ο ουλαμαγός για καμιά εργασία, να πάω να κάτσω πρώτα στο θάλαμο μου λέει. Ε άστα διάλα! Ίσως να ταν και ιδέα μου αλλά τα ίδια λένε γι αυτούς και οι προηγούμενες σειρές. Και από γνώσεις απαράδεκτοι, πάνε στο διάλο τα ιστορικά γεγονότα, δεν ξέρεις τον εθνικό σου ύμνο και ποιος τον έγραψε; Ήμαρτον...
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 φιδια - καβάτζες - γμσειριδες - fake-γιωτάδες και εκτος στρατου τα ιδια θα ειναι αυτοι να το ξέρεις. Δεν αλλαζει χούι ο άνθρωπος. Μακαρι να γινοταν εθελοντικος ο στρατος να μην πατάγανε καν ολοι αυτοι. Χαλάνε το στρατο. Μικρος στρατος απο λιγους και καλούς και οσους θέλουν.
qsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Oi συζητήσεις του στυλ καλύτερα εδώ παρά εκεί δεν έχουν κανένα νόημα. Ο καθένας πάντα θα λέει ότι ο άλλος ήταν σε καλύτερη θέση από αυτόν. Ο σκοπός πιστεύει πως ο άοπλος μόνο με το θαλαμοφυλίκι κάνει καλύτερη θητεία γιατί γλιτώνει κρύα/ζέστες κλπ. Ο άοπλος από την άλλη λέει πως καλύτερα σκοπιά γιατί βαριέται απίστευτα στο θαλαμοφυλίκι. Ο μάγειρας θα προτιμούσε να ήταν οτιδήποτε εκτός από μάγειρας, αυτός που είναι σερβιτόρος στη ΛΑΦ θα ήθελε να ταν στη μονάδα γιατί θα του πήγαιναν καλύτερα οι έξοδοι, αυτός που είναι στη μονάδα θα ήθελε να ήταν ΛΑΦ γιατί δε θα φορούσε παραλλαγή και θα βλεπε κόσμο κοκ. Γενικά όπως είπα και πριν άκρη δε βγαίνει. Ε καλά πάντα θα παραπονιέσαι, αυτό όμως δεν αλλάζει ότι οι άοπλοι τη βγάζουν πιο λάδι για αυτό και δεν παραπονιούνται ποτέ εξίσου Θα μου πεις, θα ήθελα να αλλάξω με κάποιον άλλο ένα σοβαρό θέμα υγείας για να μην έκανα σκοπιές; Όχι άλλα στις μέρες μας βγαίνεις άοπλος για χαζομάρες.. Σίγουρα όμως κάποιος που έχει ένα σοβαρό θέμα υγείας υποφέρει στο στρατό και σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις απλά δε θα έπρεπε να τους κρατάνε, γενικά όπως έχω ξαναπεί ο άοπλος στρατιώτης δεν έχει ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης και πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Ή ένοπλος ή σπίτι σου. Σε κάποιες περιπτώσεις το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν τη δύναμη της μονάδας και να τρώνε περισσότερες υπηρεσίες οι ένοπλοι, μιας και οι αοπλες υπηρεσίες είναι πολύ συγκεκριμένες και περιορισμένες. 1
Silverage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 φιδια - καβάτζες - γμσειριδες - fake-γιωτάδες και εκτος στρατου τα ιδια θα ειναι αυτοι να το ξέρεις. Δεν αλλαζει χούι ο άνθρωπος. Μακαρι να γινοταν εθελοντικος ο στρατος να μην πατάγανε καν ολοι αυτοι. Χαλάνε το στρατο. Μικρος στρατος απο λιγους και καλούς και οσους θέλουν. Ο άνθρωπος προσαρμόζεται, δεν πάει να κάνει το μαλάκα και να περνάει σκατά για να έχουν καλύτερη γνώμη 10 τύποι που πιθανότατα δεν θα ξαναδείς στη ζωή σου.
tritonas00 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Χαλάνε το στρατο. Μπα, δεν χαλας κατι ηδη χαλασμενο. 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 απο τις πιο λάθος εννοιες στον στρατο που προσπαθούν να σε πεισουν ότι έχει κάποια σημασία είναι η σειρά. Επειδη έτυχε και μπήκες με άλλους 600 νοματέους την ίδια μέρα γίνατε αυτοματα και αδερφια; Τι πάει να πει γαμοσειρι; επειδή εσενα σε έχωναν οι παλαιουρες, αμα γαμάς δηλ. νεοτερες σειρές είναι θεμιτό; μην ασχολείστε καθόλου με την αυτιστική λογική του στρατού, αν γίνει κάποια στιγμή εθελοντική η θητεία θα έχει κάποιο νόημα, έτσι όπως ειναι τώρα κουτσοι στραβοι στον αγ. παντελεημονα. Αοπλος και ελευθερος ορθοστασίας στρατιώτης ειναι παγκοσμια πατέντα του ΕΣ... 1
panos2171 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ε καλά πάντα θα παραπονιέσαι, αυτό όμως δεν αλλάζει ότι οι άοπλοι τη βγάζουν πιο λάδι για αυτό και δεν παραπονιούνται ποτέ εξίσου Θα μου πεις, θα ήθελα να αλλάξω με κάποιον άλλο ένα σοβαρό θέμα υγείας για να μην έκανα σκοπιές; Όχι άλλα στις μέρες μας βγαίνεις άοπλος για χαζομάρες.. Σίγουρα όμως κάποιος που έχει ένα σοβαρό θέμα υγείας υποφέρει στο στρατό και σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις απλά δε θα έπρεπε να τους κρατάνε, γενικά όπως έχω ξαναπεί ο άοπλος στρατιώτης δεν έχει ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης και πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Ή ένοπλος ή σπίτι σου. Σε κάποιες περιπτώσεις το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν τη δύναμη της μονάδας και να τρώνε περισσότερες υπηρεσίες οι ένοπλοι, μιας και οι αοπλες υπηρεσίες είναι πολύ συγκεκριμένες και περιορισμένες. Κι εγώ θα συμφωνήσω πως το θαλαμοφυλίκι είναι η καλύτερη υπηρεσία. Ακουστικά και megabytes να χεις ή psp και τη βγάζεις λάδι. Πιστεύω πάντως πως οι άοπλοι εκτός της υπηρεσίας του θαλαμοφύλακα θα έπρεπε να ήταν οι μόνοι για λάντζα, ΚΨΑ, ΚΨΜ. Κάπως έτσι θα ήταν πιο χρήσιμοι εκεί μέσα.
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ θα συμφωνήσω πως το θαλαμοφυλίκι είναι η καλύτερη υπηρεσία. Ακουστικά και megabytes να χεις ή psp και τη βγάζεις λάδι. Πιστεύω πάντως πως οι άοπλοι εκτός της υπηρεσίας του θαλαμοφύλακα θα έπρεπε να ήταν οι μόνοι για λάντζα, ΚΨΑ, ΚΨΜ. Κάπως έτσι θα ήταν πιο χρήσιμοι εκεί μέσα. Αν ήμουν εγω ΑΦ δεν θα ήταν. Γιατι άμα περνούσα και τον έβλεπα να ψλάρει θα τον έχωνα μέσα και ας επαιρνε το βυσμα του μετά να τον σβήσει. Εδω που ηρθες θα εισαι προβλεπομενος οσο καιρο μεινεις. Ειδικα αμα ηταν βρώμικος ο θάλαμος και ακαταστατος.
Silverage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ήμουν εγω ΑΦ δεν θα ήταν. Γιατι άμα περνούσα και τον έβλεπα να ψλάρει θα τον έχωνα μέσα και ας επαιρνε το βυσμα του μετά να τον σβήσει. Εδω που ηρθες θα εισαι προβλεπομενος οσο καιρο μεινεις. Ειδικα αμα ηταν βρώμικος ο θάλαμος και ακαταστατος. Και αν κανένας είχε βύσμα θα έπερνες μετάθεση για την άκρη του κόσμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις