Star_Light Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι δεν ειχαμε πρωινή γυμναστική. Αφρό στο ξύρισμα έβαλα σα βητας, 2 μηνες αλφας μονο νερό (κρύο) όπως σχεδόν όλοι. Εχανες χρονο με τον αφρό. Α ναι? Ζωάρα έκανες μη παραπονιέσαι τοτε. Θα σου πω μια μέρα που θυμάμαι .... εφοδια ΑΦ να τελειώνει κατα τις 11 και μιση το βράδυ να κοιμαμαι αμέσως κατα τη 1 να σηκώνομαι για περίπολο μέχρι τις 4 παρα τέταρτο και μετα ύπνο απο τις 4 ως τις 6 που ειχε εγερση για πρωινη γυμναστική οπου κάτσαμε σε ένα ντούκι και μας έβγαλε 3 χιλιόμετρα σε 15 λεπτά και μ,ετα σφαιρα για να βρεις γρηγορα άδειο μπάνιο να ξεβρωμίσεις. Και η μέρα μολις ειχε αρχίσει μετα επιθεωρηση / μαθηματα / απογευματινη γυμναστικη κτλπ θα σου φανει περιεργο αλλα μου άρεσε να σηκωνομαι βραδυ που ηταν ολα ησυχα να φτιάχνω το οπλο να κουμπώνω τον γεμιστηρα αορτηρες κτλπ γκετοζωνα και να πηγαινω κάτω για βάρδια. Απλα ο υπνος ηταν λιγος και την άλλη μερα ησουν λιγο κοτόπουλο. Και αμα κοιμοσουν μέσα στο μάθημα πάρε το ποινολογιο. Κλεισμενο σκ η γκομενα να ουρλιάζει στο τηλεφωνο δεν με σκέφτεσαι και τι κανεις και να εισαι τυπικος κτλπ κτλπ
thanosrx8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιός νοιάζεται για τον άλλο; Ας κάνει και αυτός το ίδιο. Αν έχεις βύσμα διάβαινε αν έχεις κώλο στήσε κι άμα δεν έχεις τίποτα μια τελαμώνα σκίσε. 1
Silverage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω βύσμα αλλά ντάξει γιατρό βρίσκεις. 1
Lacepo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το φρουραρχείο στην Αθήνα που βρίσκεται;
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το φρουραρχείο στην Αθήνα που βρίσκεται; http://www.vrisko.gr/details/dgcg677h6bae503hc6a3aed361df41ab Κανα 10λεπτο ποδαροδρομος απο μετρο Κατεχακη 1
Lacepo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.vrisko.gr/details/dgcg677h6bae503hc6a3aed361df41ab Κανα 10λεπτο ποδαροδρομος απο μετρο Κατεχακη Κάτι ακόμα, όταν έρθει η στιγμή κατάταξης 5 μέρες πριν θέλω να δω γιατρό για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Εκεί πάω πρώτα φρουραρχείο σωστά και μετά εκείνοι με στέλνουνε; Δεν έχω κάποιο χαρτί όμως κλπ από γιατρό δικό μου, δεν παίζει θέμα σωστά;
Lacepo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικα οχι δεν θα εχεις προβλημα Κάτι τελευταίο δεν θα χρειαστώ συνοδό μαζί μου ή καλύτερα να έχω;
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θες να εισαι 110% σιγουρος παρε κ συνοδο αλλα δεν θα σου χρησιμεψει σε κατι . Αν πηγαινες για I5 θα σου ελεγα ναι , αλλα τις αναβολες τις δινουν σαν τις καραμελες Μονο στο φρουραρχειο θα εχει κατι να κανει ο συνοδος , στο 414 μονος σου θα μπεις στο γιατρο ετσι κ αλλιως 1
Lacepo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θες να εισαι 110% σιγουρος παρε κ συνοδο αλλα δεν θα σου χρησιμεψει σε κατι . Αν πηγαινες για I5 θα σου ελεγα ναι , αλλα τις αναβολες τις δινουν σαν τις καραμελες Μονο στο φρουραρχειο θα εχει κατι να κανει ο συνοδος , στο 414 μονος σου θα μπεις στο γιατρο ετσι κ αλλιως Δεν πάω για Ι5 αλλά να πάρω αναβολή, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου! Μπορείς να μου διευκρινίσεις γιατί στο φρουραρχείο θα χρειαστεί ο συνοδός; Θα τον ρωτήσουνε κάτι;
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα χρειαστει ο συνοδος , απλα αν ειναι να παρεις συνοδο , αστον αυτον να παιξει μπαλα στο φουραρχειο με το παρε δωσε των χαρτιων . Στο 414 οπως σου ειπα δεν εχει κατι να κανει , απλα θα περιμενει . Αλλα για αναβολη , χωρις χαρτι ειναι ψιλουπερβολικος ο συνοδος imo Στο φρουραρχεο απλα θα δωσει τα χαρτια σου , θα σε γραψουν στο βιβλιο , θα παρεις παραπεμπτικο κ τελος για αρχη . Μετα που θα ξαναπας απλα θα δωσει παλι τα χαρτια πισω κ θα υπογραψεις . Δεν νομιζω οτι σε αναβολη θα σε ρωτησει εσενα η τον συνοδο κανενας κατι 1
Lacepo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα χρειαστει ο συνοδος , απλα αν ειναι να παρεις συνοδο , αστον αυτον να παιξει μπαλα στο φουραρχειο με το παρε δωσε των χαρτιων . Στο 414 οπως σου ειπα δεν εχει κατι να κανει , απλα θα περιμενει . Αλλα για αναβολη , χωρις χαρτι ειναι ψιλουπερβολικος ο συνοδος imo Στο φρουραρχεο απλα θα δωσει τα χαρτια σου , θα σε γραψουν στο βιβλιο , θα παρεις παραπεμπτικο κ τελος για αρχη . Μετα που θα ξαναπας απλα θα δωσει παλι τα χαρτια πισω κ θα υπογραψεις . Δεν νομιζω οτι σε αναβολη θα σε ρωτησει εσενα η τον συνοδο κανενας κατι Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις απαντήσεις σου!
TeZaS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω βύσμα αλλά ντάξει γιατρό βρίσκεις. Γράψτους όλους στα @@ σου. Να κοιτάξεις να κάνεις την ζωάρα σου φίλε ειλικρινά. Ούτε φιλίες ούτε μλκίες στον στρατό. Να κρατήσεις όσο το δυνατόν λιγότερα γίνεται, αν είσαι τυχερός και μετα απο 3-4 μήνες ούτε που θυμάσαι σκηνικά θα είναι το καλύτερο. Άσε τους άλλους να σε λένε γιωτόμπαλο και χίλια δυο. Άοπλο οπωσδήποτε να γλιτώσεις και την μλκία τα ΣΠΕΝ και κάνεις την ζωή σου.
chrisxkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιός νοιάζεται για τον άλλο; Ας κάνει και αυτός το ίδιο. κλασικη περιπτωση $@μωσειρη(για τον τροπο σκεψης σου μιλαω). Αλλα αστα αυτα αμα νομιζεις οτι δεν μπορεις βγαλε αοπλο αν το κανεις μονο για να γλυτωσεις τις σκοπιες.Η κουραση ειναι σαφως λιγοτερη αλλα και η σκοπια μετα τον πρωτο μηνα συνηθιζεται λιγο πολυ.Απλα σε εμας οι αοπλοι αν εμεις βαριομασταν και δεν την παλευαμε μια αυτοι δεν την παλευαν 100 εμεις πηγαιναμε και φυλακιο (ζωαρα),περιπολο,σκοπια,πυλη που ειχε το χαβαλε της (επειδη συνεχεια ερχοταν και καποιος και ελεγες καμια κουβεντα). Γενικα ειναι ποιο κουραστικο σωματικα αλλα τουλαχιστον μιζεριαζεις με μεγαλυτερη ποικιλια.
aris1986 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 κλασικη περιπτωση $@μωσειρη Χαχαχα! Και γω τις προαλλες εψαχνα παρκινγκ σαν τρελος να καταθέσω χαρτιά για μια δουλεια και μάντεψε ενας γαμωσείρης ειχε παρκαρει σε θεση για 2 αυτοκινητα! Καλο παιδι φαινοταν και ας μην ηταν εκει! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις