panos2171 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 To ίδιο λέμε Αφού θα τελειώσει με τη σχολή Όχι δε λέμε το ίδιο και επειδή υπάρχει παραπληροφόρηση θα το εξηγήσω. Το 12 πήρα πτυχίο, η αναβολή μου ήταν μέχρι το 15 επειδή όμως ήθελα να δώσω πανελλήνιες το 13 δε μου δίναν την αναβολή των πανελληνίων λόγω ηλικίας, μου είπαν όμως πως αφού έχω αναβολή μέχρι το 15 μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν (χωρίς να χρειαστεί να τους πω τίποτα ή να ετοιμάσω κάποιο χαρτί). Είναι αυτό που είπε ο συμφορουμήτης παραπάνω, μπορείς να εξαντλήσεις την αναβολή εφόσον όμως έχεις πάρει πτυχίο.Γι αυτό και το 13 που την διέκοψα δε μου παν τίποτα. Έτσι λοιπόν αν για παράδειγμα κάποιος έχει αναβολή μέχρι το 15, πάρει το πτυχίο το 13 και εμφανιστεί το 15 με το πτυχίο στο χέρι ,καθώς αυτό είναι η αιτιολογία της αναβολής, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την άλλη αν κάποιος παρατήσει τη σχολή αλλά δεν κόψει την αναβολή τότε δεν έχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο καθώς μπορούν να ισχυριστούν πως εκμεταλλεύτηκε είσοδο σε σχολή για να τσιμπήσει αναβολή. Εκεί είναι που θα επιβληθεί είτε ποινή 30 ημερών επιπλέον θητείας είτε το πρόστιμο των 90€ αν δε κάνω λάθος. Όλα αυτά μέχρι και πέρυσι το Δεκέμβρη. Δεν ξέρω αν τώρα άλλαξε κάτι, που δε το νομίζω. 1
Luciddream Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 αρα αρκεί να έχεις τελειώσει την σχολή η να είσαι ακόμα φοιτητής, και δεν έχεις θέμα, αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο. Βασικά απο ότι κατάλαβα ακόμα και να ξεχάσεις να τους πας το χαρτί τρώς πρόστιμο
panos2171 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβώς. Αν δηλαδή διαγραφείς από τη σχολή πρέπει αμέσως να την κόψεις.
kleo1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 όταν η αναβολή κάποιου τελειώνει στις 31/12/2014 πότε τον καλούνε να παρουσιαστεί; κάποτε καλούσαν νομίζω 4 φορές το χρόνο. ισχύει ακόμα;
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 όταν η αναβολή κάποιου τελειώνει στις 31/12/2014 πότε τον καλούνε να παρουσιαστεί; κάποτε καλούσαν νομίζω 4 φορές το χρόνο. ισχύει ακόμα; τώρα καλούν 6 φορές (ανά δίμηνο) και αν λήγει στις 31/12 και δεν κάνει τίποτα κάπου προς άνοιξη θα αρχίσουν να τον ψάχνουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 μου είχε τελειώσει 31/12/2010, παρουσιάστηκα 3 Μαίου 11
xarda Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ που είσαι και δε μαθαίνεις νέα από την πατρίδα? Δεν καταργήθηκε ο στρατός ακόμα και μάλλον δεν θα καταργηθεί σύντομα Μα μπορεις να μην πας.Ο μονος τροπος ειναι με Ι5.ΟΧΙ ΟΧΙ ουτε τρελος πρεπει να εισαι ουτε πρεζονι ουτε αλκοολίκος ουτε τπτ.Απλα τρωει ο λαος την προπαγανδα οτι πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ αλλιως δεν θα αναστηθει οταν και αν γινει η δευτερα παρουσια.Δεν θα μπορεις να μπεις σε δουλεια ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ 666 !!! Ενα χαρτι απο εξωτερικο ψυχιατρο για χρονια χρηση ναρκωτικων/χασισιου η αλκοολ η φοβιων και αγχους (που ειναι και πιο ευκολο να σου τα δωσει) και μεσα σε 5 λεπτα εχεις απολυθει(αφου ζητησεις και παρεις 2 ετων αναβολες).Καλη θητεια σε ολα τα θυματα(γιατι θυματα ημασταν...) 1
chrisxkar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα χαρτι απο εξωτερικο ψυχιατρο για χρονια χρηση ναρκωτικων/χασισιου η αλκοολ η φοβιων και αγχους (που ειναι και πιο ευκολο να σου τα δωσει) και μεσα σε 5 λεπτα εχεις απολυθει(αφου ζητησεις και παρεις 2 ετων αναβολες).Καλη θητεια σε ολα τα θυματα(γιατι θυματα ημασταν...) Οποιος γουσταρει παει οποιος δε γουσταρει δεν παει.Αυτο που γραφεις ειναι η αποψη σου και δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα "σωστη" οχι οτι αυτο σημαινει οτι ειναι η δικια μου.Αλλα ο απολυτος τροπος που γραφεις σε κανει να μην διαφερεις απο τους στρατογαβλους που γραφουν το ακριβως αντιθετο. Επισης δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες, στους περισσοτερους το να μπουν στοιχιζει αυτο το διαστημμα που χανουν απο τη ζωη τους σε καποιους ισως να κανει κ "καλο".
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μα μπορεις να μην πας.Ο μονος τροπος ειναι με Ι5.ΟΧΙ ΟΧΙ ουτε τρελος πρεπει να εισαι ουτε πρεζονι ουτε αλκοολίκος ουτε τπτ.Απλα τρωει ο λαος την προπαγανδα οτι πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ αλλιως δεν θα αναστηθει οταν και αν γινει η δευτερα παρουσια.Δεν θα μπορεις να μπεις σε δουλεια ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ 666 !!! Ενα χαρτι απο εξωτερικο ψυχιατρο για χρονια χρηση ναρκωτικων/χασισιου η αλκοολ η φοβιων και αγχους (που ειναι και πιο ευκολο να σου τα δωσει) και μεσα σε 5 λεπτα εχεις απολυθει(αφου ζητησεις και παρεις 2 ετων αναβολες).Καλη θητεια σε ολα τα θυματα(γιατι θυματα ημασταν...) Δεν θα έπαιρνα τέτοιο χαρτί για να μη πάω στρατό. Αλλά είναι όπως το βλέπει ο καθένας
chrisxkar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα έπαιρνα τέτοιο χαρτί για να μη πάω στρατό. Αλλά είναι όπως το βλέπει ο καθένας Αυτο ακριβως υπαρχουν καποιοι ανθρωποι εχουν καποια "κολληματα" οπως και εσυ εχεις τα δικα σου στη τελικη εγω το βλεπω οτι δεν ειμαι παιδακι για να κλαιγομαι "μαμα δε θελω να παω σχολειο" η "γιατρε δωστε μου το χαρτι σας παρακαλω"
aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 To χουμε κανει το θεμα προσωπικη γκρινια και εφηβικη επανασταση κατα του στρατου. Ας το κρατησουμε μονο σε ερωτησεις για αναβολες, ιστοριες, τι πρεπει να παρω μαζι μου, ποση αδεια δικαιουμαι κτλπ. Τα αλλα δεν οδηγουν πουθενα. 3
Getta Robo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Παει μεταθεση ενα φιλαρακι Τ/ΓΕΣ. Κανεις που υπηρετει εκει η να απολυθηκε προσφατα και να μπορει να πει δυο τρια πραγματα υπαρχει; Πχ τι παιζει με υπηρεσιες εξοδους κτλ;
pique88 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Βρωμα αρκετη, λιγο μπαχαλο απο οσο θυμαμαι. Απολυθηκα προσφατα απο αλλη μοναδα του ΓΕΣ, τι ειδικοτητα έχει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 το θέμα είναι που θα πάει συγκεκριμένα...
Getta Robo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Βρωμα αρκετη, λιγο μπαχαλο απο οσο θυμαμαι. Απολυθηκα προσφατα απο αλλη μοναδα του ΓΕΣ, τι ειδικοτητα έχει; καλησπερα. Τι εννοεις με το βρωμα; βρωμικη μοναδα απο αποψη υγιεινης η κατι αλλο; Με το μπαχαλο επισης θες να πεις πως ειναι λιγοτερο προβλεπομενα η κατι τετοιο; Ειδικοτητα εχει οδηγος, ωστοσο λογω των ξενων γλωσσων και των πτυχειων του, τον ειχαν και γραφεα στη προηγουμενη μοναδα του. Σαν τοποθετηση γραφει απλα ταγματα ΓΕΣ και τιποτα παραπανω. Υποθετω πως απο εκει θα μπορουσανε να τον στειλουνε σε καποια αλλη μοναδα εντως Αθηνων, θα δειξει ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις