Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το μόνο που χρειάζεται να ξέρει ένας απλός στρατιώτης για τον πόλεμο, είναι το να οπλίζει το όπλο και να τραβάει τη σκανδάλη. Τώρα, εάν ο άλλος δεν μπορεί να στοχεύσει σαν άνθρωπος, είναι άλλο θέμα, αλλά όσο ξέρει να οπλίζει και να ρίχνει, έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να συμμετάσχει σε έναν πόλεμο. Τις πολεμικές τέχνες, τον ανορθόδοξο πόλεμο και τις διοικητικές ικανότητες αφήστε τα στους αποφοίτους των Στρατιωτικών Σχολών και στα κομμάντα. απο τις χειροτερες δικαιολογίες που υπάρχουν για την κάκιστη εκπαιδευση στους στρατιώτες. Σε πολεμο δηλ. θα ρίχνουν τις κυριλές βολές απο πρηνηδόν φωναζοντας ενα ειδον, δύο ειδον; Ειδικοτητες cornet, milan κτλ. γιατι τους δίνουν; Και στο τέλος και κάνουν ούτε βολή; Αν ισχύει αυτο που λες δεν έπρεπε να υπάρχουν ειδικοτητες στους στρατιώτες. Εκτός απο δικαιολογία για την βαρεμάρα των στελεχών, που ούτε τα καλαθάκια απο τα γραφεία τους δεν αδειαζουν, ειναι και επικινδυνη νοοτροπία, πριν εναμιση χρόνο σκοτώθηκε ο στρατιώτης στον Αυλώνα, σε συνεντευξη ο πατέρας του είχε πει ό γιος μου ήταν ανεκπαιδευτος.
Pa0ki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλαξε πρόσφατα αυτό? Γιατί μέχρι και πέρυσι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Μόνο αν σταματήσεις τις σπουδές πρέπει να την κόψεις που και πάλι η ποινή είναι είτε 30 μέρες επιπλέον θητείας ή ένα μικροποσό ως πρόστιμο. To ίδιο λέμε Αφού θα τελειώσει με τη σχολή
dimitrisOP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πληρώνεις πρόστιμο αν την αφήσεις όσο πάει χωρίς λόγο οκ ευχαριστω
Star_Light Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρωτο πράγμα που χρειάζεται να μάθει ενας στρατιωτης καλυτερα και απο το ονομα του ειναι οι κανονες ασφαλειας περι οπλων απο χθες αυτο λέω. Και αν κάποιος δεν ενδιαφερεται οτι βυσμα και να έχει κάνεις γραπτή αναφορα (της οποιας κρατας αντιγραφο) στον διοικητη οτι έχω προβλημα με τον τάδε στρατιώτη οποτε αν γινει κάτι εσυ να εισαι καλυμένος οτι έκανες οτι ηταν δυνατο για να αποτρέψεις το οτιδηποτε. Στον στρατο εφοσον πηγες ενοπλος θα μάθεις για τα οπλα εμενα δεν θα με ενδιεφερε αν κάποιος ειναι καλος στο βήμα ή στα παραγγέλματα απο την στιγμη που δεν ειναι καλος στα όπλα και στην φυσικη κατασταση εννοειται. Αυτα θα δουλευαμε τη φυσικη κατασταση οσοι ηθελαν και μπορουσαν φυσικα. Οι αξιωματικοι αυτα μπορουν να τα αλλάξουν να βγουν μπροστα να δώσουν προτάσεις να αναλαβουν πρωτοβουλιες. 1
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 To γραφω επειδη στην μια περιπτωση δεν σε ενδιαφέρει να πολέμησεις ας πουμε για την χώρα και την πατριδα αν αυτη σε χρειαστει επειδη οπως το λες κάποιου του ηρθε να ελεγξει πετρελαιοπηγες ή αλλες περιοχες ενω την ιδια στιγμη δεν σε πειράζει καθολου που δουλευεις σε τράπεζα η οποια κανει ακριβως το παραπάνω δηλαδη κατακτά νεες αγορες αν της δοθει η ευκαιρια επεκτεινεται κτλπ κτλπ εφοσον πλεον ο πολεμος έχει γινει οικονομικος. Όχι δεν με πειράζει γιατί ούτε σκοτώνω ούτε με σκοτώνουν.
epp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πληρώνεις πρόστιμο αν την αφήσεις όσο πάει χωρίς λόγο Δ Ε Ν ισχυει αυτο που λες συμφωνα με το επισημο σαιτ της στρατολογιας , καποτε παλια ηταν ετσι τωρα απαξ και παρεις αναβολη αν θες την εξαντλεις Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να εξαντλήσεις το χρονικό διάστημα της αναβολής σπουδών που σου έχει χορηγηθεί ακόμη και αν έχεις ολοκληρώσει νωρίτερα τις σπουδές σου. https://www.stratologia.gr/ervthseis Να προσεχουμε λιγο τι συμβουλες δινουμε οταν ειναι προφανες οτι μπορει να αφορουν το μελλον καποιου 2
Luciddream Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Να προσεχουμε λιγο τι συμβουλες δινουμε οταν ειναι προφανες οτι μπορει να αφορουν το μελλον καποιου καλά αυτό πρέπει να άλλαξε πολύ πρόσφατα γιατι εμένα πέρυσι μου ζητήσαν αποδεικτικό.. βέβαια όποιος καθορίζει το μέλλον του σύμφωνα με τις απαντήσεις που παίρνει μέσα σε ένα forum ... εγώ θα του πω.. καλή τύχη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 και παλιοτερα αν πήγαινες απο το κεπ να κοψεις αναβολή σου ζητούσαν πιστοποιητικό σπουδών, αν πήγαινες οταν είχε λήξει η αναβολή στο στρατοπεδο δεν ζητούσαν τιποτα
epp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 αποδεικτικο και τωρα ζητανε για να δουν οτι οντως ειτε πηρες πτυχιο ειτε εισαι ακομα γραμμενος ως φοιτητης , αλλο πραγμα αυτο .
Luciddream Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 αποδεικτικο και τωρα ζητανε για να δουν οτι οντως ειτε πηρες πτυχιο ειτε εισαι ακομα γραμμενος ως φοιτητης , αλλο πραγμα αυτο . ε? τι τους νοιαζει αν είναι ο άλλος φοιτητής? αν δεν θέλουν αποδεικτικό για την αναβολή, γιατι το θέλουν? αφου το χαρτί που σου ζητάνε είναι για "σωστή χρήση της αναβολής"... και παλιοτερα αν πήγαινες απο το κεπ να κοψεις αναβολή σου ζητούσαν πιστοποιητικό σπουδών, αν πήγαινες οταν είχε λήξει η αναβολή στο στρατοπεδο δεν ζητούσαν τιποτα το στρατόπεδο τι δουλειά έχει? αυτα ειναι θέματα της στρατολογίας απο όσο ξέρω. Εκεί το πας - πήγαινες το χαρτί, εγώ π.χ το πήγα 2 μέρες πριν μπώ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ε? τι τους νοιαζει αν είναι ο άλλος φοιτητής? αν δεν θέλουν αποδεικτικό για την αναβολή, γιατι το θέλουν? αφου το χαρτί που σου ζητάνε είναι για "σωστή χρήση της αναβολής"... το στρατόπεδο τι δουλειά έχει? αυτα ειναι θέματα της στρατολογίας απο όσο ξέρω. Εκεί το πας - πήγαινες το χαρτί, εγώ π.χ το πήγα 2 μέρες πριν μπώ. αν δεν κόψεις την αναβολή δεν χρειάζεται να πας ούτε απο την στρατολογία ούτε απο το κεπ, κατευθείαν στο κεν πας όταν λήξει
Luciddream Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν κόψεις την αναβολή δεν χρειάζεται να πας ούτε απο την στρατολογία ούτε απο το κεπ, κατευθείαν στο κεν πας όταν λήξει και σε εμένα γιατι μου το ζητήσαν πέρυσι που μπήκα? και όσο ήμουν στην θητεία άκουσα για άτομα της σειράς που ειχαν φάει πρόστιμο για αυτο το θέμα. για να το γράφει στο site σίγουρα ισχύει, αλλα μάλλον άλλαξε πρόσφατα όπως είπα και παραπάνω
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ποιοι στο ζήτησαν; είχες κοψει την αναβολή ή πήγες όταν εληξε;
Luciddream Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 πήγα όταν έληξε. απο την στρατολογία θυμάμαι οτι μου είχαν ζητήσει το χαρτί και το πήγα αφού είχα κάνει τα απαραίτητα χαρτιά. ξαναπήγα δηλαδή απλά για το χαρτί για να αποδείξω την σωστή χρήση της αναβολής. και εδώ πόσος κόσμος λέει οτι έχει φάει πρόστιμο: http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=3575&PN=20
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 οκ, έχω μείνει πίσω, όταν είχα πάει στην καταταξη το μόνο που χρειάστηκα ήταν ταυτοτητα και το κωλοχαρτο που σου στέλνουν να παρουσιαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις