zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχουν ανιδεοι. Υπάρχουν συνεργασιμοι και μή. Ναι σωστό κι αυτό! Ένας εκπαιδευμένος πάντως κάνει για 10 ανεκπαίδευτους τουλάχιστον...
mathsrule Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το μόνο που χρειάζεται να ξέρει ένας απλός στρατιώτης για τον πόλεμο, είναι το να οπλίζει το όπλο και να τραβάει τη σκανδάλη. Τώρα, εάν ο άλλος δεν μπορεί να στοχεύσει σαν άνθρωπος, είναι άλλο θέμα, αλλά όσο ξέρει να οπλίζει και να ρίχνει, έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να συμμετάσχει σε έναν πόλεμο. Τις πολεμικές τέχνες, τον ανορθόδοξο πόλεμο και τις διοικητικές ικανότητες αφήστε τα στους αποφοίτους των Στρατιωτικών Σχολών και στα κομμάντα. 1
Silverage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι όντως παράνομο να σε κόψει για αυτό το λόγο? Αν ναι γιατί? Είναι λίγο βαρύ αυτό που λες φίλε μου. Οι περισσότεροι δεν είμαστε ούτε υπέρ των όπλων, ούτε υπέρ του πολέμου εννοείται, αλλά αν, χτύπα ξύλο, γίνει κανένα "κακό" τι θα γίνει? Ποιος θα υπερασπιστεί τις μανάδες, τις αδερφές μας και τα σπίτια μας? Δεν πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι μπορεί ο καθένας? (ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν μπορούμε και πολλά, αλλά λέμε) Λυπάμαι που το λέω αλλά συμφωνώ με τον Τέζα. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω να πολεμήσω για τα συμφέροντα κάποιου. Δεν γεννήθηκα για να πάω να πεθάνω επειδή κάποιου του καύλωσε να γίνει πόλεμος για να πάρει τον έλεγχο καμιάς χώρας - περιοχής- πετρελαιοπηγής κλπ. Αυτός είναι και ένας λόγος που οι Αμερικανοί έχουν μισθοφορικό στρατό. Αν τους ανάγκαζαν να πάνε σε όλους αυτούς τους ηλίθιους πολέμους τόσα χρόνια θα είχε γίνει εμφύλιος.
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Λυπάμαι που το λέω αλλά συμφωνώ με τον Τέζα. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω να πολεμήσω για τα συμφέροντα κάποιου. Δεν γεννήθηκα για να πάω να πεθάνω επειδή κάποιου του καύλωσε να γίνει πόλεμος για να πάρει τον έλεγχο καμιάς χώρας - περιοχής- πετρελαιοπηγής κλπ. Αυτός είναι και ένας λόγος που οι Αμερικανοί έχουν μισθοφορικό στρατό. Αν τους ανάγκαζαν να πάνε σε όλους αυτούς τους ηλίθιους πολέμους τόσα χρόνια θα είχε γίνει εμφύλιος. Είδες όμως ότι δεν είπα κάτι για τα συμφέροντα ή για τη χώρα ή για οτιδήποτε...είπα για το σπίτι μας και την οικογένειά μας. Εκεί τι κάνεις? Κρύβεσαι? Σηκώνεσαι και φεύγεις από τη χώρα? (αν μπορείς)
Silverage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είδες όμως ότι δεν είπα κάτι για τα συμφέροντα ή για τη χώρα ή για οτιδήποτε...είπα για το σπίτι μας και την οικογένειά μας. Εκεί τι κάνεις? Κρύβεσαι? Σηκώνεσαι και φεύγεις από τη χώρα? (αν μπορείς) Ακριβώς. 1
lary7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μακάρι να μη γίνει τίποτα φίλε μου...εγώ πιστεύω πως αν γίνει κάτι και χρειαστεί οι μόνιμοι και οι ειδικές δυνάμεις θα κάνουν ό,τι μπορούν. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε κι εμείς οι υπόλοιποι γιατί οι περισσότεροι είμαστε ανίδεοι...περισσότερο κακό θα κάνουμε παρά καλό! Τέλος πάντων, μη το κακομελετάμε, ας είναι εκεί τα παιδιά και ας μη χρειαστούν ποτέ, σαν τους γιατρούς! Στους μονιμους μετρας και τους "καραβαναδες" που λογω ηλικιας-βαρους-ηθικου δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους; Σε ποιους στρατους αραγε υπαρχουν μαχιμοι λοχιες 40 χρονων με παιδια που ο μονος λογος που μπηκαν ειναι ο "ευκολος" μισθος; Στο τελος το φιδι απο την τρυπα θα κληθουν να το βγαλουν φανταροι και καποιοι αξιωματικοι-υπαξ, οι υπολοιποι θα θυμιζουν τον στρατο του Σανταμ που παραδιδονταν κατα χιλιαδες. 1
NickTG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν στο ζητούν επίσημα, αλλά ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα μέσα στην συνέντευξη να σε ρωτήσει οτιδήποτε αυτός θελήσει. Και γύρω απ' το στρατό και γύρω απ' το αν πήρες γιωτόχαρτο, και γύρω απ' το αν η γκόμενα σου φτιάχνει καλό παστίτσιο, και γύρω απo τα ΠΑΝΤΑ. Δεν είναι διόλου παράνομο. Σε καμιά συνέντευξη που έχω πάει δεν ρωτήσαν τέτοιες μπούρδες. Μιλάω για σοβαρές εταιρείες βέβαια. Το αστειο δεν καταλαβαινω που ειναι? Δεν χρειάζεται. Όποιος έπρεπε το κατάλαβε.
Star_Light Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Λυπάμαι που το λέω αλλά συμφωνώ με τον Τέζα. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω να πολεμήσω για τα συμφέροντα κάποιου. Δεν γεννήθηκα για να πάω να πεθάνω επειδή κάποιου του καύλωσε να γίνει πόλεμος για να πάρει τον έλεγχο καμιάς χώρας - περιοχής- πετρελαιοπηγής κλπ. Αυτός είναι και ένας λόγος που οι Αμερικανοί έχουν μισθοφορικό στρατό. Αν τους ανάγκαζαν να πάνε σε όλους αυτούς τους ηλίθιους πολέμους τόσα χρόνια θα είχε γίνει εμφύλιος. Πολυ αριστερος το παιζεις εσυ ... αυτα φανταζομαι τα ειπες και στους τραπεζιτες οταν ηταν να σε προσλάβουν? μηπως η τράπεζα που δουλευεις ειναι και κρατικη? εκει θα πέσει γέλιο. οκ σεβαστό Παιζει να δουλευει σε κρατικη τραπεζα
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ αριστερος το παιζεις εσυ ... αυτα φανταζομαι τα ειπες και στους τραπεζιτες οταν ηταν να σε προσλάβουν? μηπως η τράπεζα που δουλευεις ειναι και κρατικη? εκει θα πέσει γέλιο. Παιζει να δουλευει σε κρατικη τραπεζα Όχι αλλά δεν νομίζω να τους ενδιέφερε κιόλας. Όταν με προσέλαβαν με ρώτησαν, έχεις τίποτα άλλες υποχρεώσεις. Όχι μόνο τη σχολή και μετά το στρατό του είπα. Στην Εθνική.
dimitrisOP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 μια ερωτηση οταν τελειωσω την σχολη μου πρεπει να διακοψω την αναβολη? η να την αφησω οσο παει?
Star_Light Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αλλά δεν νομίζω να τους ενδιέφερε κιόλας. Όταν με προσέλαβαν με ρώτησαν, έχεις τίποτα άλλες υποχρεώσεις. Όχι μόνο τη σχολή και μετά το στρατό του είπα. Στην Εθνική. To γραφω επειδη στην μια περιπτωση δεν σε ενδιαφέρει να πολέμησεις ας πουμε για την χώρα και την πατριδα αν αυτη σε χρειαστει επειδη οπως το λες κάποιου του ηρθε να ελεγξει πετρελαιοπηγες ή αλλες περιοχες ενω την ιδια στιγμη δεν σε πειράζει καθολου που δουλευεις σε τράπεζα η οποια κανει ακριβως το παραπάνω δηλαδη κατακτά νεες αγορες αν της δοθει η ευκαιρια επεκτεινεται κτλπ κτλπ εφοσον πλεον ο πολεμος έχει γινει οικονομικος.
Pa0ki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 μια ερωτηση οταν τελειωσω την σχολη μου πρεπει να διακοψω την αναβολη? η να την αφησω οσο παει? Πληρώνεις πρόστιμο αν την αφήσεις όσο πάει χωρίς λόγο
panos2171 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλαξε πρόσφατα αυτό? Γιατί μέχρι και πέρυσι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Μόνο αν σταματήσεις τις σπουδές πρέπει να την κόψεις που και πάλι η ποινή είναι είτε 30 μέρες επιπλέον θητείας ή ένα μικροποσό ως πρόστιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις