TeZaS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι σε φοβηθηκε ο διοικητης για αυτο. Ρε δεν αφηνεις το τρολάρισμα εδω μέσα? που εδω μας το παιζεις κράχτης και κακος και απο κοντα ησουν αρνάκι? για να σε συμπαθει ο διοικητης μαλλον οτι ηθελε εκανες. Ακομα περιμενω τους κανονες ασφαλειας για τα οπλα στο μεταξυ μια και λες τους άλλους γιωτομπαλα. Δεν με ενδιαφερει το επ ωμου αμα το κάνεις σωστα αλλα με ενδιαφερει αμα εσυ πιάσεις οπλο στο στρατο να μη γινεις επικινδυνος για τον διπλανο. Δεν ειπα οτι με φοβήθηκε, οτι δεν μου έκανε κάτι γιατι ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος και είχε ΤΕΛΕΙΑ συμπεριφορά σε όλους τους φαντάρους χωρις να υπολογίζει βύσματα και μλκίες. ΕΠΟΠια όμως πολλά με φοβόντουσαν γτ νόμιζαν οτι έχω τεράστιο βύσμα. Κανόνες ασφαλείας ούτε που με ενδιέφερε να ακούσω ή να μάθω. Έριξα 2 βολές μια κέντρο μια στην μονάδα και τέλος, και να με χρειαστεί να πιάσω όπλο ο στρατός δνε υπαρχει περίπτωση να το κάνω. Στα @@ ο στρατός και στα @@ μου και η χώρα και στα @@ και οι Τούρκοι.
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τοσο μυαλό έχεις φιλε μου τοσα λές. Οταν λέω εγω οτι κάποιοι δεν έχουν καταλαβει που έχουν πάει δεν έχω και πολυ άδικο. Το οπλο ειναι πολυ σοβαρη υποθεση. Γιατι αν δεν το χειριστεις σωστά μπορει να σκοτωσει ειτε εσένα ειτε τον διπλανο σου ειτε κάποιον άλλο άτυχο άνθρωπο. Κανονικα θα έπρεπε να περνάνε απο εξετάσεις μετα τη βασικη εκπαιδευση οσοι φέρουν οπλα και ψυχολογικές και δεξιοτητας στα οπλα για να βλέπανε ποιος πρέπει να το έχει και ποιος οχι. Και στη πραγματικοτητα αρκει να ξέρεις εναν κανονα ασφαλειας για να σωθεις ή να μη γινει ζημιά ποσο μάλλον εσυ που δεν ξερεις ουτε εναν και μου λες ειχαμε και οπλα. Τι να πω κουναω το κεφαλι απλά.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν στο ζητούν επίσημα, αλλά ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα μέσα στην συνέντευξη να σε ρωτήσει οτιδήποτε αυτός θελήσει. Και γύρω απ' το στρατό και γύρω απ' το αν πήρες γιωτόχαρτοΝαι δε διαφωνω οτι μπορει να σε ρωτησει. Απλως σε εμενα δεν ετυχε ποτε. Απο κει και περα εστω πως τυχαινει: -Στρατο εχεις παει φανταζομαι ε? -Ναι φυσικα. -Οκ τελεια. Λοιπον η θεση που λες εχει να κανει με... Θελω να πω πως αποκλειεται καποιος υποψηφιος εργοδοτης να αναλωθει πανω απο 30 δευτερολεπτα στο θεμα στρατου. Ακομα κι αν στην παραπανω φανταστικη συζητηση που εγραψα σε ρωτησει και "που εκανες στρατο", αν δεν πεις κατι σουπερ πιασαρικο τυπου προεδρικη φρουρα ή ειδικοδυναμιτης στατιστικα θα προχωρησει στην επομενη ερωτηση. Σκεψου το λιγο, θελει να δει αν αξιζεις να σου δινει τα χρηματα του για να του κανεις το Χ εργο, οχι να δει αν ηξερες τον Ανθυπα Παπαδοπουλο που ειναι απο το χωριο του. Εκτιμηση δικη μου η παραπανω ε.
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 stormrain δεν τον ενδιαφερει να δει αν ξέρεις τον ανθυπα παπ απλα να δει πως αντιμετωπισες μια κατασταση η οποια δεν σου άρεσε και ηταν εθελοντικη δεν πληρωνοσουν δεν δεν δεν κτλπ αν ειναι έξυπνος ο εργοδοτης θα κανει μια πιο πονηρη ερωτηση. Δεν θα κανει αυτη που λες ακριβως επειδη δεν του δινει κάποιο ακριβες συμπέρασμα. Πηγες στρατο? ναι πηγα. Ε αυτο δεν λεει κάτι.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 stormrain δεν τον ενδιαφερει να δει αν ξέρεις τον ανθυπα παπ απλα να δει πως αντιμετωπισες μια κατασταση η οποια δεν σου άρεσε και ηταν εθελοντικη δεν πληρωνοσουν δεν δεν δεν κτλπ αν ειναι έξυπνος ο εργοδοτης θα κανει μια πιο πονηρη ερωτηση. Δεν θα κανει αυτη που λες ακριβως επειδη δεν του δινει κάποιο ακριβες συμπέρασμα. Πηγες στρατο? ναι πηγα. Ε αυτο δεν λεει κάτι. Οκ η αληθεια ειναι πως ετσι οπως το θετεις δεν ειναι παραλογο και ισως να βγαλει καποια συμπερασματα αν το χειριστει σωστα. Δεν το εχω ακουσει ποτε να συμβαινει, αλλα δεχομαι πως θα μπορουσε ενδεχομενως να συμβει. Εξακολουθω να θεωρω βεβαια πως ειναι πολυ κακο για το τιποτα αφου μπορεις να το χειριστεις πανευκολα αν θελεις (με τον ιδιο τροπο που αν σε ρωτησουν γιατι εφυγες απο την προηγουμενη δουλεια σου, δεν θα πεις πως δουλευα με ζωα που δεν με πληρωναν, αλλα θα πεις εφυγα γιατι δεν εβλεπα προοπτικες εξελιξης ή κατι τετοιο ξερωγω). 1
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο αν πας για σεκιούριτι μπορεί να σε ρωτήσουν τι έκανες στο στρατό Όσο για τους κανόνες ασφαλείας υπάρχει η κοινή λογική, πέρα από τους 10 κανόνες που απλά υπάρχουν για να μην κάνει βλακεία κάποιος λοβοτομημένος Κάθε μέρα οι περισσότεροι οδηγούμε οχήματα, αυτά είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τα όπλα στο στρατό που συνήθως είναι και άδεια και σχεδόν ποτέ οπλισμένα 2
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 σωστος ! εγω αποληθηκα πριν καμμια 20 χρονια αν σας πω σειρα θα πεσετε κ θα παρετε καμψεις ολοι και απ οτι θυμαμαι τα G3 που ειχαμε ηταν μονιμα στον οπλοβαστο κ παντα μα παντα χωρις γεμιστηρα πανω ! ουτε σε σκοπιες ουτε σε ασκησεις ουτε πουθενα δεν ειχαμε γεμιστηρα , αυτος ηταν μονιμα καλα σφραγισμενος στην θηκη του που την λεγανε μπαλασκα κ αν εκανες οτι την ανοιγες χωρις λογο ετρωγες τεελλη καμπανα ! τωρα τι γινεται δε ξερω , τοσο μαχιμα ειναι τα αλανια κ τους εχουν τους γεμιστηρες πανω , για ποια ατυχηματα μιλατε ? επισης εχει πλακα το νημα .. πολλοι δεν εχουν παει καν κ εχουν αποψη για ολα ! τρελλη φαση ..
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 σωστος ! εγω αποληθηκα πριν καμμια 20 χρονια αν σας πω σειρα θα πεσετε κ θα παρετε καμψεις ολοι και απ οτι θυμαμαι τα G3 που ειχαμε ηταν μονιμα στον οπλοβαστο κ παντα μα παντα χωρις γεμιστηρα πανω ! ουτε σε σκοπιες ουτε σε ασκησεις ουτε πουθενα δεν ειχαμε γεμιστηρα , αυτος ηταν μονιμα καλα σφραγισμενος στην θηκη του που την λεγανε μπαλασκα κ αν εκανες οτι την ανοιγες χωρις λογο ετρωγες τεελλη καμπανα ! τωρα τι γινεται δε ξερω , τοσο μαχιμα ειναι τα αλανια κ τους εχουν τους γεμιστηρες πανω , για ποια ατυχηματα μιλατε ? επισης εχει πλακα το νημα .. πολλοι δεν εχουν παει καν κ εχουν αποψη για ολα ! τρελλη φαση .. Σήμερα, στις μέρες μας, γεμιστήρα γενικά κουμπώνεις μόνο στη πύλη, στις υπόλοιπες σκοπιές τα πυρομαχικά είναι ασφαλισμένα. Παρόλα αυτά για να σου πω κάτι παράξενο, όταν πήγα στον Άγιο Στέφανο μέσα στην Αττική μας έβαζαν και κουμπώναμε σε όλες τις ένοπλες (πλην όταν ήμασταν σε τζιπακια γιατί εκεί θα γινόταν κάνα παράξενο μιας και οι οπλοβαστοί που είχαν δε τα συγκρατούσαν σωστά, παρόλα αυτά είχαμε εύκολη πρόσβαση σε αυτά) Εγώ σε φρουρά είχα παραπονεθεί για αυτό, αλλά τα άκουσα από τον επόπτη ο οποίος έλεγε ότι έτσι λένε οι διαταγές των υπηρεσιών,έτσι θα κάνουμε, δε τίθεται κανένα θέμα.. ξιφολόγχες και σφαίρες πάνω στο όπλο μέσα στην Αττική.. τρέμε Καστελόριζο.. Τώρα ποιος θα μας την έπεφτε στον Άγιο Στέφανο, μόνο αυτοί θα μπορούσαν να φανταστούν. Την είχαν δει ότι φυλάμε στόχους υψίστης σημασίας, για αυτό και στο τέλος μας έδιναν και σχετική βεβαίωση στους ένοπλους που δεν είχαν φάει Φ ότι είμαστε αξιόπιστοι για να φυλάμε στόχους υψίστης σημασίας, για να το παρουσιάσουμε ως προσόν στη δουλειά μας έλεγαν (σεκιουριτάς μάλλον εννοούσαν)... Δε καταδεχτηκα φυσικά να ανέβω μέχρι εκεί ξεχωριστή μέρα να το πάρω.
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο αν πας για σεκιούριτι μπορεί να σε ρωτήσουν τι έκανες στο στρατό Όσο για τους κανόνες ασφαλείας υπάρχει η κοινή λογική, πέρα από τους 10 κανόνες που απλά υπάρχουν για να μην κάνει βλακεία κάποιος λοβοτομημένος Κάθε μέρα οι περισσότεροι οδηγούμε οχήματα, αυτά είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τα όπλα στο στρατό που συνήθως είναι και άδεια και σχεδόν ποτέ οπλισμένα Και ποιος σου ειπε οτι οι περισσοτεροι οδηγουν σωστα? για αυτο έχουμε τοσα ατυχηματα ο αλλος αλλαζει λωριδα χωρις φλάς καθε φορα απο τον κηφισο εχει κάποιο ακινητοποιημενο αμαξι λογω ατυχηματος τέλοςπαντων θα πάει αλλου το θέμα τωρα .... Εγω δεν ζητησα 10 κανονες εγω ζητησα έναν. Πες μου τον κανονα και μη λες τους αλλους λοβοτομημενους. Οκ η αληθεια ειναι πως ετσι οπως το θετεις δεν ειναι παραλογο και ισως να βγαλει καποια συμπερασματα αν το χειριστει σωστα. Δεν το εχω ακουσει ποτε να συμβαινει, αλλα δεχομαι πως θα μπορουσε ενδεχομενως να συμβει. Εξακολουθω να θεωρω βεβαια πως ειναι πολυ κακο για το τιποτα αφου μπορεις να το χειριστεις πανευκολα αν θελεις (με τον ιδιο τροπο που αν σε ρωτησουν γιατι εφυγες απο την προηγουμενη δουλεια σου, δεν θα πεις πως δουλευα με ζωα που δεν με πληρωναν, αλλα θα πεις εφυγα γιατι δεν εβλεπα προοπτικες εξελιξης ή κατι τετοιο ξερωγω). ναι οκ δεν διαφωνω. Το αστειο δεν καταλαβαινω που ειναι? στον προισταμενο σου στη δουλεια θα αντιμιλούσες? θα του υψωνες την φωνη? εγω δεν θα τον αφηνα ετσι αμα μου αντιμιλουσε και ας ειχε βυσμα και τον θεό. Μια φυλακη 2-3 μέρες στην καλυτερη. Και κακες συστάσεις στην μονάδα που θα πάει οτι ειναι ατίθασος.
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν στο ζητούν επίσημα, αλλά ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα μέσα στην συνέντευξη να σε ρωτήσει οτιδήποτε αυτός θελήσει. Και γύρω απ' το στρατό και γύρω απ' το αν πήρες γιωτόχαρτο, και γύρω απ' το αν η γκόμενα σου φτιάχνει καλό παστίτσιο, και γύρω απo τα ΠΑΝΤΑ. Δεν είναι διόλου παράνομο. Αναλόγως λοιπόν απ' την απάντηση που θα του δώσεις, αυτός θα καταλάβει πολλά. Και εσύ μετά, αν θες να βρείς το δίκιο σου νομίζωντας οτι παραβίασε νόμο, πήγαινε στην επιθεώρηση εργασίας για να κάνεις καταγγελία. ΧΑΧΑ. Πολύ απλά κανείς απο εκεί μέσα δεν θα ασχοληθεί με το αν ο εργοδότης σου σου ζήτησε απολυτήριο κτλ. Εδώ δεν βρίσκεις το δίκιο σου σε άλλα, εργασιακής φύσεως σοβαρότερα θέματα, όχι σε αυτό. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ. Στο δημόσιο ίσως όντως να μην έχεις θέμα με Ι5, αλλά στο ιδιωτικό δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Και εσύ είσαι ο κλασσικός ελληνάρας που έχει πάντα δικαιώματα, αλλά ποτέ υποχρεώσεις. Ο κλασσικός ελληνάρας που πάντα του φταίει το "σύστημα", αλλά ποτέ ο εαυτός του. Κατ' αρχήν, δεν έγλειψα για βύσμα. Ούτε έβαλα μπαμπάδες και θείους. Ο άνθρωπος που έβαλα ήταν δικός μου και ήπιαμε καφεδάκι μαζί και τα λέγαμε στο χαλαρό. Συν τοις άλλοις, δεν έχεις συνειδητοποιήσει, οτι σε αυτή την κωλοχώρα που ζείς, καλώς ή κακώς, χρειάζεσαι βύσμα απ' άκρη σε άκρη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πόσο μάλλον στον στρατό ο οποίος είναι ένα κακέκτυπο του δημοσίου. Αλλιώς δεν πας πουθενά, και αυτό είναι γκαραντί. Αν εσύ σαν "ευσυνείδητος πολίτης" επιλέγεις να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι παντού και να θεωρείς οτι το να βάζεις βύσμα οπουδήποτε είναι λαμογιά, τότε λυπάμαι αλλά εσύ θα βγείς ο χαμένος και θα τρώς απο παντού πόρτα απο κάποιο "λαμόγιο" με μέσο. Και επειδή οι κλασσικές κουτοπόνηρες στρεψοδικίες μου την σπάνε, μάθε λοιπόν οτι πέφτει αβέρτα μέσο ΚΑΙ για Ι5. Και απαλλαγμένος γιωτάς, και με μέσο. Και αυτά τα 2.5 χρόνια μέχρι να το βγάλεις, είναι χάσιμο χρόνο στον εργασιακό σου τομέα. Τι είναι προτιμότερο. 2.5 χρόνια αποκλεισμένος απο κάθε είδους εργασία μέχρι να βγείς Ι5 (δεν μιλάμε για χαμαλίκια τύπου γκαρσονιού κτλ, αυτά τα κάνεις), ή να πας 9 μήνες και να τελειώνεις, έχοντας ήσυχο το κεφάλι σου απο πιθανούς μελλοντικούς μπελάδες που μπορείς να συναντήσεις; Είναι όντως παράνομο να σε κόψει για αυτό το λόγο? Αν ναι γιατί? Δεν ειπα οτι με φοβήθηκε, οτι δεν μου έκανε κάτι γιατι ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος και είχε ΤΕΛΕΙΑ συμπεριφορά σε όλους τους φαντάρους χωρις να υπολογίζει βύσματα και μλκίες. ΕΠΟΠια όμως πολλά με φοβόντουσαν γτ νόμιζαν οτι έχω τεράστιο βύσμα. Κανόνες ασφαλείας ούτε που με ενδιέφερε να ακούσω ή να μάθω. Έριξα 2 βολές μια κέντρο μια στην μονάδα και τέλος, και να με χρειαστεί να πιάσω όπλο ο στρατός δνε υπαρχει περίπτωση να το κάνω. Στα @@ ο στρατός και στα @@ μου και η χώρα και στα @@ και οι Τούρκοι. Είναι λίγο βαρύ αυτό που λες φίλε μου. Οι περισσότεροι δεν είμαστε ούτε υπέρ των όπλων, ούτε υπέρ του πολέμου εννοείται, αλλά αν, χτύπα ξύλο, γίνει κανένα "κακό" τι θα γίνει? Ποιος θα υπερασπιστεί τις μανάδες, τις αδερφές μας και τα σπίτια μας? Δεν πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι μπορεί ο καθένας? (ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν μπορούμε και πολλά, αλλά λέμε) 1
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα τις υπερασπιστούν οι ΔΥ που ξυνονται ολη μέρα οπως λένε κάποιοι. Κοιτα μη σου φαινεται περιεργο κάποιους δεν τους ενδιαφερουν πραγματα που ενδιαφερουν εσενα εδω δε βλεπεις πως την αντιμετωπιζουν κάποιοι την σημαια ακομα και τις εθνικες εορτες και αργιες? τις προαλλες εδω μεσα ένας εγραψε οτι ειναι άχρηστες και να καταργηθουν και αντι να σβηστει αμεσως το προσβλητικο μηνυμα υπάρχει ακομα και αντιπροσωπευει λεει διαφορετικη γνώμη του αλλου.... γιατι εγω εκανα εκτεταμενα παραπονα και αναφορες στους διαιχειριστες θα το εφτανα το θεμα και στον admin αλλα λεω άστο δεν βαριέσαι.
tritonas00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος θα υπερασπιστεί τις μανάδες, τις αδερφές μας και τα σπίτια μας? Ο Star_Light, κοιμηθειτε ησυχοι.
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Star_Light, κοιμηθειτε ησυχοι. Η ειρωνια σε μάρανε. Παιξε εκει με το λινουξ ανέβασε κανεναν οδηγο και ασε τον Star_Light οταν χρειαστει να κάνει αυτα για τα οποια έχει εκπαιδευτει.
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Star_Light, κοιμηθειτε ησυχοι. Μακάρι να μη γίνει τίποτα φίλε μου...εγώ πιστεύω πως αν γίνει κάτι και χρειαστεί οι μόνιμοι και οι ειδικές δυνάμεις θα κάνουν ό,τι μπορούν. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε κι εμείς οι υπόλοιποι γιατί οι περισσότεροι είμαστε ανίδεοι...περισσότερο κακό θα κάνουμε παρά καλό! Τέλος πάντων, μη το κακομελετάμε, ας είναι εκεί τα παιδιά και ας μη χρειαστούν ποτέ, σαν τους γιατρούς! 1
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μακάρι να μη γίνει τίποτα φίλε μου...εγώ πιστεύω πως αν γίνει κάτι και χρειαστεί οι μόνιμοι και οι ειδικές δυνάμεις θα κάνουν ό,τι μπορούν. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε κι εμείς οι υπόλοιποι γιατί οι περισσότεροι είμαστε ανίδεοι...περισσότερο κακό θα κάνουμε παρά καλό! Τέλος πάντων, μη το κακομελετάμε, ας είναι εκεί τα παιδιά και ας μη χρειαστούν ποτέ, σαν τους γιατρούς! Δεν υπάρχουν ανιδεοι. Υπάρχουν συνεργασιμοι και μή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις