Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βεβαια οταν ηταν στρατο εντολες απο ανωτερο δεν δεχοταν αλλα αμα ειναι προισταμενος σε εταιρεια μη τολμησεις και του αντιμιλησεις. Τεσπα ξαναλεω έπεσε σε καλο άνθρωπο ο οποιος δεν ηθελε να δώσει συνεχεια. Θα έβρισκε μπελά μεγάλο και οχι μονο αυτο θα έκανε ρεζιλι και το βυσμα του απο οσο ελεγε. Γιατι παει στο διαολο θα του έσβηναν την ποινη νομιζεις δεν θα παιζανε σχόλια μετα? οτι ο τάδε φέρνει το βυσμα του εδω και προκαλει προβληματα? οτι αντιμιλαει στους αξιωματικους και δεν σεβεται τιποτα? 

Σου λεω ηταν η 2μερα στο ΚΕΝ, και δεν ηξερα τους βαθμους καλα καλα ειδα ομως το αστερακι αυτο ξεχωριζε.

Λεω πως του μιλαει ετσι αυτος ποιος ειναι;

[irony] Αμα μιλαει ετσι και στον ανθυπα φαντασου να σκονταψω απανω του καταλαθος και απο τα νευρα του με στειλει και φυλακη! [/irony]

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι εδω μεσα και γενικοτερα, μισουν την στρατευση καλως το καταλαβαινω και μενα με πηραν απο βαρβατο καλοκαιρι που περασα καλα και μπηκα μεσα στην ιδρωτιλα.

Απλα επειδη οι περισσοτεροι ειναι κακομαθημενοι κανουν την επανασταση μεσα απο τον στρατο πρωτιστως στον εαυτο τους και την οικογενεια τους κανωντας μαλακιες και φερομενοι ετσι.

Ενω ενα ( ή και πολλα) παληκαρια που εχουν περασει δυσκολιες οικονομικες,οικογενειακες και αλλα πολλα δεν εκαναν σαν μαλακισμενα, τα σεβομουν.

Το διαταυτα ειναι οτι αμα περνας καλα εξω και δεν εχεις κανει την ριξη με την κοινωνια και την οικογενεια που ξεκιναει απο την εφηβία αυτο το πραγμα, βρισκεσαι στον στρατο υπο αλλο καθεστως και κανεις εναν ωκεανο απο μαλακιες και τα θεωρεις και σωστα. Πιεζεις και τους γονεις οτι δεν ειμαι καλα, δεν την παλευω θα αυτοκτονησω, πως μου μιλανε ετσι και τα χαβουν και αυτοι...

Γι αυτο δεν ακουγες απο παλιοτερους να κανουν τετοια, ειχαν βγει στο πεζοδρομιο της ζωης απο μικροι με αλλες δυσκολιες.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ρε αμα μιλάει ετσι στον αξιωματικο γυρευε αμα τσακωθεις μαζι του πως θα φερθει σε σενα τον απλο στρατιώτη. Δεν ειναι καλοι χαρακτηρες αυτοι δεν έχουν μπεσα πρεπει να τους προσέχεις.Εδω κάποιοι πανε στρατο τους φερονται οσο καλυτερα μπορουν δεν τους ζοριζουν κτλπ και μετα βγαινουν εξω και λενε οι ΔΥ οι ετσι οι αλλιως που γλειφουν και ενα καρο αβασιμες και παραλογες κατηγοριες. Αχαριστια και κομπλεξισμος.

Kαι στη τελικη αμα δεν έχεις χαρτι δεν μπορεις να πεις πονανε τα ποδια μου πηγες στο γιατρο σε εξετασε και δεν θεωρησε αναγκαιο αν συνεχιζεις να πονας σηκω και πες το κυριε ανθυπολοχαγε με πονανε τα ποδια μου ενω ο γιατρος δεν μου εδωσε χαρτι τι μπορω να κανω? σε αυτη τη περιπτωση σε πανε νοσοκομειο ανετα ή σου δινει χαρτι και οσο για το θέμα της επεμβασης μλκιες. Εγω έχω κανει επεμβαση σε στρατιωτικο νοσοκομειο και μου πηγε πολυ καλά.

Δημοσ.

βαζω στοιχημα οτι ο brickoman εεεε star_light ηθελα να πω ουτε μουτσος δεν ειναι στο πολεμικο ναυτικο. Κανας ΥΕΑ θα ηταν και τωρα κοροιδευει τον εαυτο του οτι ειναι ναυαρχος.

Και για τα αρβυλα, εβαζα συνεχεια οποτς μου καπνιζε το nike και γυρνουσα. Ουτε χαρτι ουτε τπτ, οποιος με ρωτουσε του ελεγα τα εβαλα απο μονος μου γτ ετσι. Δεν μου εκανε κανεις τπτ, μεχρι και με τον διοικητη εγινε τετοιο σκηνικο. Του ειπα οτι απο μονος μου τα εβαλα και δεν μου ειπε τπτ, αλλα ηταν και ψυχουλα ο τυπος γιαυτο.

Δημοσ.

βαζω στοιχημα οτι ο brickoman εεεε star_light ηθελα να πω ουτε μουτσος δεν ειναι στο πολεμικο ναυτικο. Κανας ΥΕΑ θα ηταν και τωρα κοροιδευει τον εαυτο του οτι ειναι ναυαρχος.

Και για τα αρβυλα, εβαζα συνεχεια οποτς μου καπνιζε το nike και γυρνουσα. Ουτε χαρτι ουτε τπτ, οποιος με ρωτουσε του ελεγα τα εβαλα απο μονος μου γτ ετσι. Δεν μου εκανε κανεις τπτ, μεχρι και με τον διοικητη εγινε τετοιο σκηνικο. Του ειπα οτι απο μονος μου τα εβαλα και δεν μου ειπε τπτ, αλλα ηταν και ψυχουλα ο τυπος γιαυτο.

Nταξει γραφιας ησουν, η καλη λειτουργια του εγκεφαλου λενε ξεκιναει απο τα ποδια!

Δημοσ.

Ναι σε φοβηθηκε ο διοικητης για αυτο. Ρε δεν αφηνεις το τρολάρισμα εδω μέσα? που εδω μας το παιζεις κράχτης και κακος και απο κοντα ησουν αρνάκι? για να σε συμπαθει ο διοικητης μαλλον οτι ηθελε εκανες. 

Ακομα περιμενω τους κανονες ασφαλειας για τα οπλα στο μεταξυ μια και λες τους άλλους γιωτομπαλα. Δεν με ενδιαφερει το επ ωμου αμα το κάνεις σωστα αλλα με ενδιαφερει αμα εσυ πιάσεις οπλο στο στρατο να μη γινεις επικινδυνος για τον διπλανο. 

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να ξαναβγώ ανυποτακτος για 2η συνεχόμενη φορά (που σημαίνει 12.000ευρα πρόστιμο) . Έχω κλείσει ήδη ραντεβου με ψυχιατρο δημοσιου νοσοκομειου ωστε να ξεκινησω διαδικασια για Ι5. Οταν εχω το χαρτι στα χερια μου παω, ξαναδιακοπτω ανυποταξια, παίρνω Ι5 και ...bye bye πρόστιμο και στρατός για μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που ο γιατρος δεν δινει χαρτι για ελευθερος αρβυλων δεν έχεις το δικαιωμα να φοράς τα αθλητικά σου κάνε υπομονη μέχρι να συνενοηθει ο στρατος με την Nike να σας φτιαξει αρβυλα με αεροσολα. 

Αν εμένα με ενοχλούσαν ότι και να μου έλεγε ο κάθε τυχαίος εκεί μέσα θα τον έγραφα εκεί που έπρεπε. 

Τεσπα ξαναλεω έπεσε σε καλο άνθρωπο ο οποιος δεν ηθελε να δώσει συνεχεια. Θα έβρισκε μπελά μεγάλο και οχι μονο αυτο θα έκανε ρεζιλι και το βυσμα του απο οσο ελεγε. 

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

μάγκες επυκυρωμένη φωτοτυπία το δίπλωμα οδήγησης κάνει ή πρέπει να το παρω κοντά?

επίσης έχω πάρει κατι μαύρες κάλτσες...θα μου πρήξει κανένας τα παπάρια? 

Δημοσ.

μάγκες επυκυρωμένη φωτοτυπία το δίπλωμα οδήγησης κάνει ή πρέπει να το παρω κοντά?

επίσης έχω πάρει κατι μαύρες κάλτσες...θα μου πρήξει κανένας τα παπάρια? 

Ούτε που θα στο ζητήσουν. Αν και δίπλωμα δεν μπορείς να επικυρώσεις γιατί δεν επικυρώνεται.

Όταν λες μαύρες κάλτσες? Λεπτές που φοράμε με τα αθλητικά? Αν ναι καλύτερα να μην τις βάλεις. Κανένας δε θα σε πρήξει αλλά το άρβυλο θέλει την χοντρή κάλτσα γιατί απ τη μια παίζει να σε χτυπήσει από την άλλη θα βρωμάνε πιο εύκολα τα πόδια και η κάλτσα.

Δημοσ.

οχι. χοντρές βαμβακερές. απλά είναι μαύρες και οχι πράσινο μύξας.

Κανεις δεν θα δει τις καλτσες σου αφου θα φορας αρβυλα στα επισημα οποτες παρτες.

Δημοσ.

Το δίπλωμα δεν έχει σχέση, από μονάδα μου έστειλαν να γίνει οδηγός άτομο που δεν είχε καν δίπλωμα.

Τον έκοψαν τελικά, αλλά το μήνα του στα Ιωάννινα τον έφαγε.

Οπότε μην ανησυχείς για αυτό

Δημοσ.

Nαι, βαμβακερές να είναι και άς είναι ότι να ναι δε θα τις δει κανείς. Εκτός κι αν είσαι τόσο άτυχος και μπει κάποιος στο θάλαμο την ώρα που ξαπλώνεις.

Δημοσ.

Nαι, βαμβακερές να είναι και άς είναι ότι να ναι δε θα τις δει κανείς. Εκτός κι αν είσαι τόσο άτυχος και μπει κάποιος στο θάλαμο την ώρα που ξαπλώνεις.

Κόκκινες ή γενικά παρδαλες να μην είναι και χτυπάνε στο μάτι, για μαύρες κάλτσες δε σου λέει κάνεις τίποτα

Επίσης αν είσαι τυχερός και σου δώσουν στο κέντρο το ταλκ του στρατού για αρβυλα ΣΩΘΗΚΕΣ

σκοτώνει τα πάντα και το έχω δοκιμάσει σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Οτιδήποτε κι αν πάρεις απ'έξω αποκλείεται να είναι εξίσου δραστικό με αυτό το χημικό όπλο

Δημοσ.

Ποτέ δε μου έχουν ζητησει απολυτηριο στον ιδιωτικο τομεα. Γραφω στο βιογραφικο μου πως ειναι εκπληρωμενες οι στρατιωτικες υποχρεώσεις και that's it.

@sabotaz προσωπικα το ιδιο εφε θα μου εκανε αν σε μια συζήτηση καποιος ελεγε εχω Ι5 και καποιος αλλος ελεγε "έβαλα βυσμα για...". Εξισου αναμενομενα και θεμιτά τα θεωρω και τα δυο στο στρατο. Σε φαση αμα μπορεις να μην πας μην πας, αλλα αμα πρεπει να πας κοιτα να τη βγαλεις λάδι. Προσωπικη αποψη ε.

Δεν στο ζητούν επίσημα, αλλά ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα μέσα στην συνέντευξη να σε ρωτήσει οτιδήποτε αυτός θελήσει. Και γύρω απ' το στρατό και γύρω απ' το αν πήρες γιωτόχαρτο, και γύρω απ' το αν η γκόμενα σου φτιάχνει καλό παστίτσιο, και γύρω απo τα ΠΑΝΤΑ. Δεν είναι διόλου παράνομο. Αναλόγως λοιπόν απ' την απάντηση που θα του δώσεις, αυτός θα καταλάβει πολλά. Και εσύ μετά, αν θες να βρείς το δίκιο σου νομίζωντας οτι παραβίασε νόμο, πήγαινε στην επιθεώρηση εργασίας για να κάνεις καταγγελία. ΧΑΧΑ. Πολύ απλά κανείς απο εκεί μέσα δεν θα ασχοληθεί με το αν ο εργοδότης σου σου ζήτησε απολυτήριο κτλ. Εδώ δεν βρίσκεις το δίκιο σου σε άλλα, εργασιακής φύσεως σοβαρότερα θέματα, όχι σε αυτό. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.

Στο δημόσιο ίσως όντως να μην έχεις θέμα με Ι5, αλλά στο ιδιωτικό δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.

Πωπω πριν κοιμηθω το ειδα και τρελαθηκα.Εισαι ο κλασσικος ΕΛΛΗΝΑΡΑς.Σε νοιαζει τι θα πουν οι γυρω γυρω αλλα και εσυ μες την λαμογια εισαι.Καλυτερα ρε ανθρωπε να πας να παρεις ενα ι5 @@το σε φαση δε γουσταρω να υπηρετησω παρα να βαλεις το θειο-μαμα-μπαμπα να παρουν να γλυψουν για βυσμα.Και επειδη μαλλον εισαι φουλ κομπλεξικος με το τι λενε οι αλλοι για σκεψου σε αυτη τη συζητηση πιος ειναι ο πιο γελειος.Αυτος που πηγε και εκανε δωρο στους καραβαναδες 9 μηνες απο τη ζωη του (γιατι προφανος ενα 95% δεν θελει να παει) για 8.62 και εβαλε το σοι του να γλειψει για να τη βγαλει κοντα στο σπιτακι του η αυτος που πηγε και ειπε μαγκες εγω δεν μπαινω ουτε μια ωρα δωστε μου ι5 (το οποιο παρεμπιπτοντως σε τραβανε 2.5 χρονια για να στο δωσουν).Ο μεγαλυτερος κομπλεξαρας εσυ εισαι γιατι δεν ηθελες να πας αλλα τελικα πηγες γιατι φοβοσουν τι θα πει ο μπαμπας-μαμα-παππους-γιαγια-κυρα κατινα στον απενταντι οροφο.Κριμα

Και εσύ είσαι ο κλασσικός ελληνάρας που έχει πάντα δικαιώματα, αλλά ποτέ υποχρεώσεις. Ο κλασσικός ελληνάρας που πάντα του φταίει το "σύστημα", αλλά ποτέ ο εαυτός του. Κατ' αρχήν, δεν έγλειψα για βύσμα. Ούτε έβαλα μπαμπάδες και θείους. Ο άνθρωπος που έβαλα ήταν δικός μου και ήπιαμε καφεδάκι μαζί και τα λέγαμε στο χαλαρό. Συν τοις άλλοις, δεν έχεις συνειδητοποιήσει, οτι σε αυτή την κωλοχώρα που ζείς, καλώς ή κακώς, χρειάζεσαι βύσμα απ' άκρη σε άκρη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πόσο μάλλον στον στρατό ο οποίος είναι ένα κακέκτυπο του δημοσίου. Αλλιώς δεν πας πουθενά, και αυτό είναι γκαραντί. Αν εσύ σαν "ευσυνείδητος πολίτης" επιλέγεις να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι παντού και να θεωρείς οτι το να βάζεις βύσμα οπουδήποτε είναι λαμογιά, τότε λυπάμαι αλλά εσύ θα βγείς ο χαμένος και θα τρώς απο παντού πόρτα απο κάποιο "λαμόγιο" με μέσο.

Και επειδή οι κλασσικές κουτοπόνηρες στρεψοδικίες μου την σπάνε, μάθε λοιπόν οτι πέφτει αβέρτα μέσο ΚΑΙ για Ι5. Και απαλλαγμένος γιωτάς, και με μέσο. Και αυτά τα 2.5 χρόνια μέχρι να το βγάλεις, είναι χάσιμο χρόνο στον εργασιακό σου τομέα. Τι είναι προτιμότερο. 2.5 χρόνια αποκλεισμένος απο κάθε είδους εργασία μέχρι να βγείς Ι5 (δεν μιλάμε για χαμαλίκια τύπου γκαρσονιού κτλ, αυτά τα κάνεις), ή να πας 9 μήνες και να τελειώνεις, έχοντας ήσυχο το κεφάλι σου απο πιθανούς μελλοντικούς μπελάδες που μπορείς να συναντήσεις;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...