Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νίκο αυτά με τις ευθύνες γίνονται στο κέντρο, άπαξ και κλειδώσει το Ι σου πάει τελείωσε (όπως διαπίστωσες κι εσύ)

Στη συνέχεια μέχρι να πάθεις κάτι κάνεις δε νοιάζεται για το well being σου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και όταν πάθεις το κρύβουν κάτω από το χαλί (όπως επίσης διαπιστωσες εσύ)

Γενικά παίζει ανευθυνότητα, οπότε για μένα εκ των υστέρων καλά κάνουν όσοι κλαίγονται και κάνουν φασαρία στην υγεία του μαλάκα

Καλά ναι.

Κουβέντα να γίνεται που λέμε. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι καλύτερα να τους έβλεπε γιατρός, γι'αυτό ρωτάω αν ο γιατρός μπορεί να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει πρόβλημα.

Άμα πας να του περιγράψεις κάποιο πρόβλημα που δε διαπιστώνεται εύκολα με μια απλή εξέταση π.χ.πόνος μέσης, θα σου πουν οκ έλα να σου κάνω παυσίπονη ένεση (και βγαίνει η τεράστια σύριγγα)

Εκεί οι περισσότεροι που παίζουν Θέατρο φεύγουν τρέχοντας

Γενικά πρέπει να ξέρεις πολύ καλά για τι μιλάς αν λες ψέματα έτσι ώστε να πείσεις

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι συγκινούνται όλοι ή ότι αντιμετωπίζουν τη κατάσταση όπως πρέπει.

Εγώ από τη προσωπική μου εμπειρία με γιατρούς στο στρατό έχω κάκιστη γνώμη και ήταν η μόνη περίπτωση στη ζωή μου που ένιωσα ότι είμαι και αντιμετωπίζομαι ως ζώο.

Μακριά τους λοιπόν..

Όταν μάλιστα προσφέρθηκαν να μου κάνουν και δωρεάν επέμβαση για θέμα που έχω και εμφάνισα εκεί βασικά, προτίμησα απλά να συνεχίσω να το έχω παρά να τους εμπιστευτώ

• Like 1
Δημοσ.

Ναι στο εστιατοριο ημουν απ εξω.

Φιδοιστορια δεν ειναι γιατι απλα φοβηθηκε αν το κωλοπαιδο ειχε οντως βυσμα.

Εδω περναν τηλ στις μοναδες να μην κανουν υπηρεσιες καποιοι στρατιωτες και σε πειραξαν τα αρβυλα;

Και αμα ειχε βυσμα ρε συ αρη και τι εγινε? ας μιλουσε με το βυσμα ο ιδιος και ας του ελεγε τι παιζεται με αυτον εκει μέσα.

Δημοσ.

Παντως απο αυτο που έχω κανει ως τωρα εσυ δεν έχεις κάνει ουτε το μισο επομενως εσυ ειδικα δεν μπορεις να μου πεις τιποτα. Ασε να έρθει να μου την πει κανένας Αμερικανος στρατιωτικος που οντως έχει εμπλακει σε πολεμικες επιχειρησεις

Τι έχεις κάνει?

Μη μείνω με την απορία, κρίμα είναι

Δημοσ.

Και αμα ειχε βυσμα ρε συ αρη και τι εγινε? ας μιλουσε με το βυσμα ο ιδιος και ας του ελεγε τι παιζεται με αυτον εκει μέσα.

Εγω παντως ακουσα: μην μου φωναζεις εμενα; θα πω το ονομα σου και θα παρει τηλ πολιτικος, θες να τ'ακουσεις απο αυτον;;;

Και φωναζε αλλα ετρεμε και η φωνη του γιατι ως γιωτας φαινοτν οτι δεν ειχε ξαναφωναξει ποτε περα απο την μανα του που δεν του εστρωσε το κρεββατι ή του εκαψε τα σουτζουκακια.

Μετα ρωτησα εγω φυσικα και εμαθα οτι τον πονανε τα ποδια αλλα δεν του εδιναν χαρτι για ελευθερος αρβυλων και επειδη τον επιασε ενας εξω απο τα εστιατορια και τον ρωτησε που ειναι το χαρτι σου, αντεδρασε ετσι...

Δημοσ.

Και φωναζε αλλα ετρεμε και η φωνη του γιατι ως γιωτας φαινοτν οτι δεν ειχε ξαναφωναξει ποτε περα απο την μανα του που δεν του εστρωσε το κρεββατι ή του εκαψε τα σουτζουκακια.

Ενώ όλοι οι μάχιμοι της φώναζαν και όταν δεν τους έδινε χαρτζιλίκι. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως ακουσα: μην μου φωναζεις εμενα; θα πω το ονομα σου και θα παρει τηλ πολιτικος, θες να τ'ακουσεις απο αυτον;;;

Μετα ρωτησα εγω φυσικα και εμαθα οτι τον πονανε τα ποδια αλλα δεν του εδιναν χαρτι για ελευθερος αρβυλων και επειδη τον επιασε ενας εξω απο τα εστιατορια και τον ρωτησε που ειναι το χαρτι σου, αντεδρασε ετσι...

Εγω θα του έλεγα ναι πάρτον θελω να τα ακουσω και απο αυτον. Έλα μαζι μου στο διοικητη τώρα και φέρε και το χαρτι ελευθερος αρβυλων που προσπαθεις να με εξαπατήσεις. 

Ποινολογιο δεν τρωνε οι στρατιωτες? εβαλε τις φωνες σε αξιωματικο? ποσο αστρατευτος ρε φιλε :P

Πωπω αγιο ειχε καλο παιδι ο ανθυπολοχαγος. Σου λεει με δαυτον θα ασχολουμαι τωρα. Οσο βυσμα και να έχεις δεν αντιμιλας ετσι στον αξιωματικο. Κάποιοι μαλλον δεν κατάλαβαν που έχουν ερθει. Αμα επεφτε σε κανεναν αλλον υπηρχε περιπτωση να ετρεχε ολο το στρατοπεδο ολη τη νυχτα γυρω γυρω.

• Like 1
Δημοσ.

Και αυτό λογικό βέβαια αφού είναι άθλια τα άρβυλα του στρατού αλλά μπορείς απλά να τον στείλεις στα γιατρό.

Εσύ θα έπαιρνες ρίσκο για τον καθένα? 

Απο τη στιγμη που ο γιατρος δεν δινει χαρτι για ελευθερος αρβυλων δεν έχεις το δικαιωμα να φοράς τα αθλητικά σου κάνε υπομονη μέχρι να συνενοηθει ο στρατος με την Nike να σας φτιαξει αρβυλα με αεροσολα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ όλοι οι μάχιμοι της φώναζαν και όταν δεν τους έδινε χαρτζιλίκι. 

Καλο αλλα ασχετο!

Φαινεται ποσο πειθαρχημενοι ειμαστε οι Ελληνες γενικοτερα και μετα κλαιμε που δεν φτιαξαμε πατριδα και λιγουρευομαστε τους ξενους!

Τελος παντων το παληκαρι καλοζωισμενο φαινοταν, καλη δουλεια θα εχει τωρα μεσω γνωρημιων, αμα πας με βιογραφικο να του ζητησεις δουλεια θα σου βγαλει και τον αδοξαστο, αμα πιασεις και κουβεντα για τον στρατο θα σου πει οτι μαμουσε και εδερνε, για αμαξια αστο θα σου πει εχω οδηγησει μεχρι και μηχανη γκαζον, ο,τι εχει ροδες, για γκομενες παλι αστο καμια 50αρια σε ενα καλοκαιρι.

Τετοιοι κυκλοφορουν και αυτους προσκυνάτε οι περισσοτεροι! Ποιος θα γινει ο χειροτερος και πιο δισλειτουργικος στην κοινωνια εχω καταλαβει...

Ασχετο: Χτες εμαθα απο φιλη μου οτι ο γκομενος μιας φιλης της ειχε να παρουσιαστει στο χαϊδαρι 20 μερες υστερα απο βυσματικη μεταθεση βεβαιως, τον παρακαλαγαν οι γονεις του να μπει μεσα και αρνουνταν, τελικα υπεκυψαν και του αγορασαν r6 μηχανη που τους ζητουσε για να μπει...

Τι να πεις; Αμα τον πειτε και αυτον μαγκα παει παω να παρω τα βουνα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο αλλα ασχετο!

Φαινεται ποσο πειθαρχημενοι ειμαστε οι Ελληνες γενικοτερα και μετα κλαιμε που δεν φτιαξαμε πατριδα και λιγουρευομαστε τους ξενους!

Τελος παντων το παληκαρι καλοζωισμενο φαινοταν, καλη δουλεια θα εχει τωρα μεσω γνωρημιων, αμα πας με βιογραφικο να του ζητησεις δουλεια θα σου βγαλει και τον αδοξαστο, αμα πιασεις και κουβεντα για τον στρατο θα σου πει οτι μαμουσε και εδερνε, για αμαξια αστο θα σου πει εχω οδηγησει μεχρι και μηχανη γκαζον, ο,τι εχει ροδες, για γκομενες παλι αστο καμια 50αρια σε ενα καλοκαιρι.

Τετοιοι κυκλοφορουν και αυτους προσκυνάτε οι περισσοτεροι! Ποιος θα γινει ο χειροτερος και πιο δισλειτουργικος στην κοινωνια εχω καταλαβει...

Ασχετο: Χτες εμαθα απο φιλη μου οτι ο γκομενος μιας φιλης της ειχε να παρουσιαστει στο χαϊδαρι 20 μερες υστερα απο βυσματικη μεταθεση βεβαιως, τον παρακαλαγαν οι γονεις του να μπει μεσα και αρνουνταν, τελικα υπεκυψαν και του αγορασαν r6 μηχανη που τους ζητουσε για να μπει...

Τι να πεις; Αμα τον πειτε και αυτον μαγκα παει παω να παρω τα βουνα.

Ναι βεβαια οταν ηταν στρατο εντολες απο ανωτερο δεν δεχοταν αλλα αμα ειναι προισταμενος σε εταιρεια μη τολμησεις και του αντιμιλησεις. Τεσπα ξαναλεω έπεσε σε καλο άνθρωπο ο οποιος δεν ηθελε να δώσει συνεχεια. Θα έβρισκε μπελά μεγάλο και οχι μονο αυτο θα έκανε ρεζιλι και το βυσμα του απο οσο ελεγε. Γιατι παει στο διαολο θα του έσβηναν την ποινη νομιζεις δεν θα παιζανε σχόλια μετα? οτι ο τάδε φέρνει το βυσμα του εδω και προκαλει προβληματα? οτι αντιμιλαει στους αξιωματικους και δεν σεβεται τιποτα? 

ΥΓ Παλιά ένας πηγε να εξαπατήσει την υπηρεσια οτι και καλα η μανα του έχει προβλημα υγειας και εφερε ψευτικα χαρτια λαδωσε γιατρους για να γλιτώσει την μετάθεση. Ο διοικητης δεν ασχοληθηκε μαζι του διοτι δεν γνωριζε αλλα την τελευταια μέρα που εφευγε του ζητησε να παρουσιαστει μπροστα του , έφαγε ενα καλο χέσιμο τα άκουσε καλα και σηκωθηκε και έφυγε. Κυκλοφορουν τετοιοι εκει μέσα ουυυυυ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...