aris1986 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εδω κανεις ενα λαθος. Ανακατευεις το στρατο στη φαση ενω στην προκειμενη ειναι ενα background χωρου. Φαντασου το ιδιο σκηνικο σε ενα καταστημα ξερωγω. Ο απολίτιστος θα ειναι απολίτιστος οπουδήποτε. Και ειναι εξισου κατακριτεο ε. Αυτο το ξερω, αλλα απο μικρα πραγματα τελικα παρατηρεις το κοσμο. Εκανε τοσο τσαμπουκα, εντωμεταξυ ο ανθυπολοχαγος ειχε βγει μολις απο την Ευελπίδων και δεν ηξερε ακριβως τι παιζει με τα βυσματα πολιτων και ψιλοαλλαξε πορεια νευριασμενος. Και καλα χεστον αυτον, ο αλλος τι κανει τοσο σαματα, βαλε τα αρβυλα και συνιθησε τα, τα ποδια σου δεν ειναι απο χρυσαφι εσενα και των αλλων απο σκ@τα... Αμα ομως του λεγε καμια playmate να τα φορεσει και να βγει για καφε μαζι της, να δεις για ποτε θα τα ειχε φορεσει. Τετοιους ανθρωπους βλεπεις παντου και εξω η φαση ειναι οτι πιστευουν οτι εχουν και δικαιο σε πολλα: συζητησεις, οδηγικη συμπεριφορα κ.α 1
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 @Νίκος Είπαμε ρε έπαιρνε καμψεις με γυμνές γροθιές στα χαλίκια ( διάβαζε μάλλον και αυτός τον αληθινόδια, αν είναι να του δώσουμε λινκ για pm να ξέρει ακριβώς τι κάνουν οι αξιωματικοί, να τρολαρει σωστά)
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 @Νίκος Είπαμε ρε έπαιρνε καμψεις με γυμνές γροθιές στα χαλίκια ( διάβαζε μάλλον και αυτός τον αληθινόδια, αν είναι να του δώσουμε λινκ για pm να ξέρει ακριβώς τι κάνουν οι αξιωματικοί, να τρολαρει σωστά) + την ίδια στιγμή έριχνε χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού ενώ ήταν ήδη στρωμένο το χιόνι από την προηγούμενη! βαλε τα αρβυλα και συνιθησε τα, Προφανώς και δεν πάει έτσι. Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο αλλά κάποιοι έχουν πρόβλημα. Μην το κάνουμε σαν ένα γιατρό στο στρατόπεδο που μου έλεγε κάτι αντίστοιχο και εγώ τελικά είχα πρόβλημα στη μέση.
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 + την ίδια στιγμή έριχνε χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού ενώ ήταν ήδη στρωμένο το χιόνι από την προηγούμενη! Προφανώς και δεν πάει έτσι. Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο αλλά κάποιοι έχουν πρόβλημα. Μην το κάνουμε σαν ένα γιατρό στο στρατόπεδο που μου έλεγε κάτι αντίστοιχο και εγώ τελικά είχα πρόβλημα στη μέση. οι 9 στους 10 (άντε οι 8) δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν θέλουν 2
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και αυτό λογικό βέβαια αφού είναι άθλια τα άρβυλα του στρατού αλλά μπορείς απλά να τον στείλεις στα γιατρό. Εσύ θα έπαιρνες ρίσκο για τον καθένα?
aris1986 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οι 9 στους 10 (άντε οι 8) δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν θέλουν Aυτο οπως το ειπες.
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως πότε δε συνήθισα να μη νιώθω τις άκρες των δαχτύλων μου μέχρι και μισό χρόνο αφού απολύθηκα, ούτε το ότι μου έσκασαν φλέβες, ούτε ότι παθαινα τενοντιτιδες και συνέχιζαν να με βάζουν σκοπιά (με γιωτεξ, γιατί μέχρι ελεύθερο αρβυλών μπορούσαν να με βγάλουν οι άχρηστοι) Μάλλον τα δικά μου ποδαράκια ήταν φτιαγμένα από σκατα, αλλά δε πειράζει.. Για αυτό είπα πιο πάνω ότι άμα τους γράφεις στα @@ σου και γίνεσαι γαμοσείρης περνάς καλά, είναι ο μόνος τρόπος.
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και αυτό λογικό βέβαια αφού είναι άθλια τα άρβυλα του στρατού αλλά μπορείς απλά να τον στείλεις στα γιατρό. Εσύ θα έπαιρνες ρίσκο για τον καθένα? Είναι πρόβλημα που διαπιστώνεται αυτό? Ο γιατρός μπορεί να καταλάβει αν λες ψέματα ή αν έχεις όντως πρόβλημα?
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι πρόβλημα που διαπιστώνεται αυτό? Ο γιατρός μπορεί να καταλάβει αν λες ψέματα ή αν έχεις όντως πρόβλημα?Ανάλογα το πρόβλημα Συνήθως μπορεί 1
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι πρόβλημα που διαπιστώνεται αυτό? Ο γιατρός μπορεί να καταλάβει αν λες ψέματα ή αν έχεις όντως πρόβλημα? Όπως λέει και ο Qsis ανάλογα το πρόβλημα ναι. Και πάλι όμως. Εσύ θα έπαιρνες την ευθύνη για τον καθένα?
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως λέει και ο Qsis ανάλογα το πρόβλημα ναι. Και πάλι όμως. Εσύ θα έπαιρνες την ευθύνη για τον καθένα? όχι καλύτερα να τους έβλεπε γιατρός, γι'αυτό ρωτάω αν ο γιατρός μπορεί να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει πρόβλημα.
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκο αυτά με τις ευθύνες γίνονται στο κέντρο, άπαξ και κλειδώσει το Ι σου πάει τελείωσε (όπως διαπίστωσες κι εσύ) Στη συνέχεια μέχρι να πάθεις κάτι κάνεις δε νοιάζεται για το well being σου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και όταν πάθεις το κρύβουν κάτω από το χαλί (όπως επίσης διαπιστωσες εσύ) Γενικά παίζει ανευθυνότητα, οπότε για μένα εκ των υστέρων καλά κάνουν όσοι κλαίγονται και κάνουν φασαρία στην υγεία του μαλάκα
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο το ξερω, αλλα απο μικρα πραγματα τελικα παρατηρεις το κοσμο. Εκανε τοσο τσαμπουκα, εντωμεταξυ ο ανθυπολοχαγος ειχε βγει μολις απο την Ευελπίδων και δεν ηξερε ακριβως τι παιζει με τα βυσματα πολιτων και ψιλοαλλαξε πορεια νευριασμενος. Και καλα χεστον αυτον, ο αλλος τι κανει τοσο σαματα, βαλε τα αρβυλα και συνιθησε τα, τα ποδια σου δεν ειναι απο χρυσαφι εσενα και των αλλων απο σκ@τα... Αμα ομως του λεγε καμια playmate να τα φορεσει και να βγει για καφε μαζι της, να δεις για ποτε θα τα ειχε φορεσει. Τετοιους ανθρωπους βλεπεις παντου και εξω η φαση ειναι οτι πιστευουν οτι εχουν και δικαιο σε πολλα: συζητησεις, οδηγικη συμπεριφορα κ.α Δεν παιζει φάση οσο βυσμα και να ειχε αυτος. Αντιμίλησε σε αξιωματικο απο την ευελπιδων και τον απειλησε κιολας? θα ειχε μεγαλο θέμα ο στρατιώτης. Και στη τελική αμα τον έπαιρνε το βύσμα τηλέφωνο να του ελεγε τι ακριβως κάνει ο τυπος εκει μέσα και θα γινοταν και το βυσμα ρόμπα που υποστηριζει έναν και αυτος τον εκθέτει. Λιγο φιδοιστορια μου φαινεται στην ειπε κανεις ή την ειδες με τα μάτια σου?
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παιζει φάση οσο βυσμα και να ειχε αυτος. Αντιμίλησε σε αξιωματικο απο την ευελπιδων και τον απειλησε κιολας? θα ειχε μεγαλο θέμα ο στρατιώτης. 2
aris1986 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παιζει φάση οσο βυσμα και να ειχε αυτος. Αντιμίλησε σε αξιωματικο απο την ευελπιδων και τον απειλησε κιολας? θα ειχε μεγαλο θέμα ο στρατιώτης. Και στη τελική αμα τον έπαιρνε το βύσμα τηλέφωνο να του ελεγε τι ακριβως κάνει ο τυπος εκει μέσα και θα γινοταν και το βυσμα ρόμπα που υποστηριζει έναν και αυτος τον εκθέτει. Λιγο φιδοιστορια μου φαινεται στην ειπε κανεις ή την ειδες με τα μάτια σου? Ναι στο εστιατοριο ημουν απ εξω. Φιδοιστορια δεν ειναι γιατι απλα φοβηθηκε αν το κωλοπαιδο ειχε οντως βυσμα. Εδω περναν τηλ στις μοναδες να μην κανουν υπηρεσιες καποιοι στρατιωτες και σε πειραξαν τα αρβυλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις