tritonas00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 τον αληθινο στρατο Ειπε το ναυτικο... 1
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 To θεμα με τον στρατο ειναι οτι ενω ειναι υποχρεωτικο, θα επρεπε ολοι λιγο πολυ να ειμαστε τα ιδια εκει μεσα. Οταν την δευτερη μερα ειναι εναν χοντρουλη να εχει θιχτει και να μιλαει ασχημα σε εναν ανθυπολοχαγο γιατι του εκανε παρατήρηση που δεν φορούσε τα αρβυλα (φοραγε τα γιωτεξ τα ασπρα) και του ελεγε ξερεις ποιος ειμαι εγω; Θες να πέσει τηλεφωνακι απο ΥΕΣ μπροστα σε 5-6 ατομα και τον ξεφτίλισε ετσι, λεω και οπα ρε φιλε ποιος εισαι εσυ; Και μενα θα με γ... δλδ; ειπαμε το καναμε τον στρατο σαν τα μουτρα μας ολοι, αλλα συνεχίζουμε να κάνουμε γυφτιές... Παιζει παντως πολυ κλαψομουνια γενικοτερα, ολοι εχουν ψηλα την μυτη και νομιζουν οτι ειναι καποιοι. Και πως αντέδρασε ο ανθυπολοχαγός? δεν τον έβγαλε αναφερόμενο στον διοικητη με προταση για 1 μηνα φυλάκιση επειδη αντιμίλησε? νομιζω ειναι και αδικηματα αυτα στον ΣΠΚ. Σε ποιον νομιζει οτι μιλάει έτσι ο στρατιωτης? αδιανοητο. Πηγε να παρει ο στρατιωτης τον αερα στον ανθυπολοχαγο? Ειπε το ναυτικο... Το ναυτικο έχει κάνει και ΣΠΕΝ τα οποια κάποιοι απο το πεζικο τα έχουν γλιτώσει αλλα περα απο αυτο εγω ειμαι άλλη ιστορια. Εφοσον δεν ξέρεις τι πεταγεσαι τωρα?
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρεις τι σημαινει ο ορος που χρησιμοποιεις στην απλη θητεια που κάνεις απλα περπατάς και δεν σε ζοριζει κανενας. Κολλεγιο ειναι αυτο που βιωσες σε συγκριση με τον αληθινο στρατο. Διακοπές εκανες. Αυτη ειναι η αληθεια. Man, είσαι μαχίμι; Πήγαινε εθελοντής σε καμια εμπόλεμη ζώνη κι άσε το δημοσιοϋπαλληλίκι που κάθε μεσημέρι πας σπιτάκι σου κι όταν έχεις 24ωρη την άλλη μέρα κοιμάσαι. Κρατικοδίαιτε. Κολλέγιο είναι αυτό που ζεις εσύ, την αλήθεια δεν την έχεις ζήσει ακόμα. Όταν έρθει η ώρα να σε δω, εσένα και τους υπόλοιπους. 1
tritonas00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 εδω μιλαει για αληθινο στρατο στη ελλαδα... φαντασου.. αλλα περα απο αυτο εγω ειμαι άλλη ιστορια. Ραμπο? 1
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Man, είσαι μαχίμι; Πήγαινε εθελοντής σε καμια εμπόλεμη ζώνη κι άσε το δημοσιοϋπαλληλίκι που κάθε μεσημέρι πας σπιτάκι σου κι όταν έχεις 24ωρη την άλλη μέρα κοιμάσαι. Κολλέγιο είναι αυτό που ζεις εσύ, την αλήθεια δεν την έχεις ζήσει ακόμα. Όταν έρθει η ώρα να σε δω, εσένα και τους υπόλοιπους. Παντως απο αυτο που έχω κανει ως τωρα εσυ δεν έχεις κάνει ουτε το μισο επομενως εσυ ειδικα δεν μπορεις να μου πεις τιποτα. Ασε να έρθει να μου την πει κανένας Αμερικανος στρατιωτικος που οντως έχει εμπλακει σε πολεμικες επιχειρησεις. εδω μιλαει για αληθινο στρατο στη ελλαδα... φαντασου.. Ναι φυσικα. Στρατιωτικες παραγωγικες σχολές αξιωματικων ..... ΟΥΚ ... ειδικες δυναμεις. Γιατι δεν το κατάλαβα?
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως απο αυτο που έχω κανει ως τωρα εσυ δεν έχεις κάνει ουτε το μισο επομενως εσυ ειδικα δεν μπορεις να μου πεις τιποτα. Ασε να έρθει να μου την πει κανένας Αμερικανος στρατιωτικος που οντως έχει εμπλακει σε πολεμικες επιχειρησεις. ΤΠΕΝ μια φορά εγώ πέρασα (δε με πέρασαν). Πράσινο μπερέ μια φορά εγώ φόρεσα (δε μου τον χάρισαν). Τι φοράτε εσείς οι ναύτες είπαμε; Τι σχέση έχουν όλ' αυτά όμως; Έχεις δει πράγματα και έχω δει πράγματα. Γιατί εξακολουθούμε και κοροϊδευόμαστε;
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 To θεμα με τον στρατο ειναι οτι ενω ειναι υποχρεωτικο, θα επρεπε ολοι λιγο πολυ να ειμαστε τα ιδια εκει μεσα. Οταν την δευτερη μερα ειναι εναν χοντρουλη να εχει θιχτει και να μιλαει ασχημα σε εναν ανθυπολοχαγο γιατι του εκανε παρατήρηση που δεν φορούσε τα αρβυλα (φοραγε τα γιωτεξ τα ασπρα) και του ελεγε ξερεις ποιος ειμαι εγω; Θες να πέσει τηλεφωνακι απο ΥΕΣ μπροστα σε 5-6 ατομα και τον ξεφτίλισε ετσι, λεω και οπα ρε φιλε ποιος εισαι εσυ; Και μενα θα με γ... δλδ; ειπαμε το καναμε τον στρατο σαν τα μουτρα μας ολοι, αλλα συνεχίζουμε να κάνουμε γυφτιές... Παιζει παντως πολυ κλαψομουνια γενικοτερα, ολοι εχουν ψηλα την μυτη και νομιζουν οτι ειναι καποιοι. Εδω κανεις ενα λαθος. Ανακατευεις το στρατο στη φαση ενω στην προκειμενη ειναι ενα background χωρου. Φαντασου το ιδιο σκηνικο σε ενα καταστημα ξερωγω. Ο απολίτιστος θα ειναι απολίτιστος οπουδήποτε. Και ειναι εξισου κατακριτεο ε.
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΠΕΝ μια φορά εγώ πέρασα (δε με πέρασαν). Πράσινο μπερέ μια φορά εγώ φόρεσα (δε μου τον χάρισαν). Τι φοράτε εσείς οι ναύτες είπαμε; Τι σχέση έχουν όλ' αυτά όμως; Έχεις δει πράγματα και έχω δει πράγματα. Γιατί εξακολουθούμε και κοροϊδευόμαστε; Ο ναυτης ποιος ειναι εγω? θες να πέσεις για κάμψεις? η επιχειρησιακη ικανοτητα του στρατου δεν έχει σχέση με την γραφειοκρατια και τις εντολές που παιρνεις απο πάνω. Εχουμε ικανοτατα στελέχη και αξιωματικους και βατραχους και τα πάντα. Τωρα αμα θες να πάς με αυτους που κ΄ραζουν χωρις να ξέρουν ειναι αμαρτια γιατι οπως ειπες φορεσες και τον πράσινο μπερε.Εσυ ειδικα οι αλλοι ενταξει δεν γουσταρουν εξαρχης και σου λεει τωρα ποιος εισαι εσυ που θα με διαταξεις κτλπ
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 τους είδαμε και τους "παραγωγικούς" στην θητεία μας... (πάνω απ'όλα στον στρατο μετράει η παραγωγικότητα)
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 τους είδαμε και τους "παραγωγικούς" στην θητεία μας... (πάνω απ'όλα στον στρατο μετράει η παραγωγικότητα) Σαν στρατιωτης δεν μπορεις να κρινεις γιατι δεν κάνεις αυτα που κάνουν αυτοι. Αν θες να κρινεις πηγαινε σε αυτα που κάνουν και κάντα με καλυτερο τροπο. Αλλα τι συζηταμε τωρα εσυ παιζει να μην έχεις πάει καν και να παλευεις για την απαλλαγη. ΥΓ Οι ΕΠΟΠ δεν με απασχολουν. Δεν κανω κουβεντα για αυτους.
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα εσυ αγορι μου έχεις πολλά θέματα άλυτα. Ο θεος μαζι σου. Εγώ τουλάχιστον έχω νοημοσύνη πάνω από 60 και δεν έχω σύνδρομα που με οδηγούν στο να φαντασιώνομαι καταστάσεις 1
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ειχες πάει εσυ φαντάρος και θα σου έσκαγε ο "εξυπνος" που κατάφερε να τη γλιτώσει και θα το αντιμετώπιζες ως θεμιτο?! Εγώ θα του έλεγα και μπράβο. 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως απο αυτο που έχω κανει ως τωρα Τι έχεις κάνει?
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τι έχεις κάνει?Είχε κοντεψει να πάρει Κωνσταντινούπολη, αλλά τον σταμάτησαν τα μεγάλα συμφέροντα Τελικά βούλιαξε μόνο 5 υποβρύχια και 10 φρεγάτες και την επόμενη μέρα πήρε απαλλαγή γιατί δε μπορούσε να κάνει 3 υπηρεσίες το μήνα, πήγαινε πολύ τέτοιο χώσιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις