Star_Light Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Tι να πω απιστευτο. Επεσε για τα καλα η κριση και αλλαξαν ολα... Τουλαχιστον στο τελος θα εμαθες οταν ειδες να στο λυνουν/δενουν τοσες φορες. Εμεις μολις το πηραμε το ανοιξαμε για καθαρισμο και την επομενη μερα βολη αν θυμαμαι καλα. Κρεβατια φακελους υποφακελους στις 9 το βραδυ την 1η μερα μας τα δειχναν αλλα που ψυχη με τετοια κουραση, στην πορεια τα εμαθα. Παραγγελματα ειχαμε φτασει μεχρι "εφ οπλου λόγχην" που ηταν βαρβατο. Επισης εμαθα να λυνω και να δενω 50αρι με μικρη βοηθεια βεβαια των πολυβολητών, αφου καναμε συντηρηση στους ορχους. Μεχρι και βοηθος χτιστη εγινα στο φυλακιο, βαζαμε κεραμίδια στη στεγη με το μηχανικο. Και σε σκουπιαρικο πολλες φορες με βαλανε! Χαχαχαχα τωρα τα θυμαμαι και γελάω! Οποιος θέλει ρωτάει και μαθαινει. Μην ακους δικαιολογιες τωρα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 OΛΟΙ όσοι έχουν άνθρωπο γνωστό, τον βάζουν βύσμα. Μα όλοι. Όσους γνωρίζω απο τον κύκλο μου λίγο-πολυ έχουν βάλει. Ούτε ένας που ήξερε κάποιον δεν σκέφτηκε να ΜΗΝ βάλει. Οπότε αυτό δεν λέει κάτι, ειδικά αν αυτός είναι πολύ γνωστός σου δεν προσκυνάς καν (στην περίπτωση μου). Και δεν μιλάμε τώρα για μέσο της πλάκας (τίποτα δημαρχούληδες ή ταγματάρχούληδες) και μαλακίες. Απο την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να περάσεις καλύτερα το 9μηνο, το κάνεις. Επίσης το βύσμα μπορεί να μπεί κιόλας π.χ για να υπηρετήσεις πιο κοντά στο σπίτι σου, για να γλιτώσεις τα έξοδα της θητείας. Και σε καμία περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την υπηρέτρια και την λατζιέρα του Ε.Σ. Απ' τον να πάρεις γιωτόχαρτο και να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού απ' τον κάθε κομπλεξάρα, καλύτερα βύσμα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, περνώντας καλύτερα τη θητεία. Έχει διαφορά. προσωπικά, πουθένα δεν μου χρησιμευσε το απολυτήριο του στρατού και όσο για τους κομπλεξικούς, το σωστό γενικά ειναι να τους γράφεις στα παπαρια σου. Το αν ειναι σωστότερο να βυσματώσεις απο τα πάρεις απαλλαγή, για εμένα δεν ειναι, πιστεύω ότι δεν αξίζει να χαραμίσεις ούτε λεπτό για τους καραβανάδες.
panos2171 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Tι να πω απιστευτο. Επεσε για τα καλα η κριση και αλλαξαν ολα... Τουλαχιστον στο τελος θα εμαθες οταν ειδες να στο λυνουν/δενουν τοσες φορες. Εμεις μολις το πηραμε το ανοιξαμε για καθαρισμο και την επομενη μερα βολη αν θυμαμαι καλα. Κρεβατια φακελους υποφακελους στις 9 το βραδυ την 1η μερα μας τα δειχναν αλλα που ψυχη με τετοια κουραση, στην πορεια τα εμαθα. Παραγγελματα ειχαμε φτασει μεχρι "εφ οπλου λόγχην" που ηταν βαρβατο. Επισης εμαθα να λυνω και να δενω 50αρι με μικρη βοηθεια βεβαια των πολυβολητών, αφου καναμε συντηρηση στους ορχους. Μεχρι και βοηθος χτιστη εγινα στο φυλακιο, βαζαμε κεραμίδια στη στεγη με το μηχανικο. Και σε σκουπιαρικο πολλες φορες με βαλανε! Χαχαχαχα τωρα τα θυμαμαι και γελάω! Θήβα κι εμάς μας δείξαν όλο το όπλο και το συναρμολογήσαμε, αλλά φυσικά δε μας χρέωσαν. Δεν βρίσκω και το λόγο άλλωστε μιας και οι μόνη υπηρεσία ήταν το θαλαμοφυλίκι. Βολή κάναμε κανονικά. Φάκελο υποφάκελο μας έδειξε κάποια στιγμή ένας λοχίας αλλά νταξ αν δεν ασχοληθείς ο ίδιος δε το μαθαίνεις. Παραγγέλματα μέχρι αποκαλυφθείτε για την ορκωμοσία. Στη ΣΠΒ βέβαια αρχίσαμε από τα βασικά, προσοχή-ημιανάπαυση μιας και ούτε αυτό ξέραμε με τον σωστό τρόπο τουλάχιστον.
NickTG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Απ' τον να πάρεις γιωτόχαρτο και να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού απ' τον κάθε κομπλεξάρα, καλύτερα βύσμα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, περνώντας καλύτερα τη θητεία. Έχει διαφορά. Βέβαια αντίθετα με όποιον πάρει Ι5 το βύσμα τρώει θέσεις από άλλους που έπρεπε να τις έχουν βάση νόμου. Ας μην αναφέρουμε και την κριτική εκ του ασφαλούς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Κόρινθο το 2011 χρεωθήκαμε κανονικά και ρίξαμε 2-3 βολές...
TeZaS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Για δώσε έναν κανόνα ασφαλείας με τα όπλα. Θα σου πω το αλλο 143 μερες συνολική άδεια και απο τις οποίες 60 συνεχόμενες άδεια απολύσεως. Ας μην τα γουστάρω καθόλου τα όπλα μια χαρά τα ξέρω όλα και ήμουν πάντα προβλεπόμενος σε αυτό το κομμάτι γτ είναι κωλοευθύνη. Έχω κάνει και παρέλαση με MG3 και ήμουν ο μόνος που πήρα 5 μέρες τιμητική απο τον διοικητή (που τελικά δεν τις χρησιμοποίησα) για τον λόγο οτι αν και ήμουν Ι3 ζήτησα απο μόνος μου και επέμενα να πάω να παρελάσω. Μπορώ να πω το πιο ωραίο κομμάτι της θητείας σας στρατιώτης ήταν αυτό.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 προσωπικά, πουθένα δεν μου χρησιμευσε το απολυτήριο του στρατού και όσο για τους κομπλεξικούς, το σωστό γενικά ειναι να τους γράφεις στα παπαρια σου. Το αν ειναι σωστότερο να βυσματώσεις απο τα πάρεις απαλλαγή, για εμένα δεν ειναι, πιστεύω ότι δεν αξίζει να χαραμίσεις ούτε λεπτό για τους καραβανάδες. Προσωπικά, όπου και να έχω πάει στον ιδιωτικό τομέα, το απολυτήριο στρατού είναι μέσα στις βασικές προϋποθέσεις τους για να σε προσλάβουν. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, έφαγα πόρτα αβέρτα. Αυτό το συνάντησα ακόμα και σε Κωτσόβολο που πήγα. 1
aris1986 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά, όπου και να έχω πάει στον ιδιωτικό τομέα, το απολυτήριο στρατού είναι μέσα στις βασικές προϋποθέσεις τους για να σε προσλάβουν. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, έφαγα πόρτα αβέρτα. Αυτό το συνάντησα ακόμα και σε Κωτσόβολο που πήγα. Σε ολες τις επιχειρησεις ισχυει αυτο θελουν: Στρατιωτικες υποχρεώσεις: εκπληρωμένες
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ολες τις επιχειρησεις ισχυει αυτο θελουν: Στρατιωτικες υποχρεώσεις: εκπληρωμένες Η απαλλαγή δεν τους καλύπτει? Είχα την εντύπωση ότι αυτό το ζητάνε για να μη φύγεις από τη δουλειά για αυτό το λόγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ολες τις επιχειρησεις ισχυει αυτο θελουν: Στρατιωτικες υποχρεώσεις: εκπληρωμένες ακριβώς, δλδ είτε απολυτήριο είτε απαλλαγή...
aris1986 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η απαλλαγή δεν τους καλύπτει? Είχα την εντύπωση ότι αυτό το ζητάνε για να μη φύγεις από τη δουλειά για αυτό το λόγο. Eσυ εκπληρωμενες θα πεις. το οτι δεν πηγες λογω i5 (4core/4threads) δεν χρειαζεται να το ξερουν. παντως δεν με παιρνουν φανταρο πες τους! 3
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η απαλλαγή δεν τους καλύπτει? Είχα την εντύπωση ότι αυτό το ζητάνε για να μη φύγεις από τη δουλειά για αυτό το λόγο. απαλλαγή=δεν έχω υποχρεώσεις 1
Tilemaxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνετε λάθος. Αυτό ισχύει στη θεωρία. Στην πράξη ορισμένοι ζητούν απολυτήριο κανονικά. Και αν τους πάς το Intel i5 γιωτόχαρτο νομίζω γράφει πάνω "νόμιμη απαλλαγή" ή κάτι τέτοιο. Και για όσους βιαστούν να πούν οτι αυτό είναι παράνομο κτλ, θα παραφράσω το γνωστό ρητό λέγοντας οτι: εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο ιδιωτικός τομέας. Μην το ψάχνετε. Εκεί όπου οι νόμοι του ελληνικού κράτους απλά δεν τηρούνται απο ΚΑΝΕΝΑΝ εργοδότη. 2
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνετε λάθος. Αυτό ισχύει στη θεωρία. Στην πράξη ορισμένοι ζητούν απολυτήριο κανονικά. Και αν τους πάς το Intel i5 γιωτόχαρτο νομίζω γράφει πάνω "νόμιμη απαλλαγή" ή κάτι τέτοιο. Και για όσους βιαστούν να πούν οτι αυτό είναι παράνομο κτλ, θα παραφράσω το γνωστό ρητό λέγοντας οτι: εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο ιδιωτικός τομέας. Μην το ψάχνετε. Εκεί όπου οι νόμοι του ελληνικού κράτους απλά δεν τηρούνται απο ΚΑΝΕΝΑΝ εργοδότη. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι παράνομο κάτι τέτοιο αλλά οκ...
sabotaz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 OΛΟΙ όσοι έχουν άνθρωπο γνωστό, τον βάζουν βύσμα. Μα όλοι. Όσους γνωρίζω απο τον κύκλο μου λίγο-πολυ έχουν βάλει. Ούτε ένας που ήξερε κάποιον δεν σκέφτηκε να ΜΗΝ βάλει. Οπότε αυτό δεν λέει κάτι, ειδικά αν αυτός είναι πολύ γνωστός σου δεν προσκυνάς καν (στην περίπτωση μου). Και δεν μιλάμε τώρα για μέσο της πλάκας (τίποτα δημαρχούληδες ή ταγματάρχούληδες) και μαλακίες. Απο την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να περάσεις καλύτερα το 9μηνο, το κάνεις. Επίσης το βύσμα μπορεί να μπεί κιόλας π.χ για να υπηρετήσεις πιο κοντά στο σπίτι σου, για να γλιτώσεις τα έξοδα της θητείας. Και σε καμία περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την υπηρέτρια και την λατζιέρα του Ε.Σ. Απ' τον να πάρεις γιωτόχαρτο και να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού απ' τον κάθε κομπλεξάρα, καλύτερα βύσμα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, περνώντας καλύτερα τη θητεία. Έχει διαφορά. Πωπω πριν κοιμηθω το ειδα και τρελαθηκα.Εισαι ο κλασσικος ΕΛΛΗΝΑΡΑς.Σε νοιαζει τι θα πουν οι γυρω γυρω αλλα και εσυ μες την λαμογια εισαι.Καλυτερα ρε ανθρωπε να πας να παρεις ενα ι5 @@το σε φαση δε γουσταρω να υπηρετησω παρα να βαλεις το θειο-μαμα-μπαμπα να παρουν να γλυψουν για βυσμα.Και επειδη μαλλον εισαι φουλ κομπλεξικος με το τι λενε οι αλλοι για σκεψου σε αυτη τη συζητηση πιος ειναι ο πιο γελειος.Αυτος που πηγε και εκανε δωρο στους καραβαναδες 9 μηνες απο τη ζωη του (γιατι προφανος ενα 95% δεν θελει να παει) για 8.62 και εβαλε το σοι του να γλειψει για να τη βγαλει κοντα στο σπιτακι του η αυτος που πηγε και ειπε μαγκες εγω δεν μπαινω ουτε μια ωρα δωστε μου ι5 (το οποιο παρεμπιπτοντως σε τραβανε 2.5 χρονια για να στο δωσουν).Ο μεγαλυτερος κομπλεξαρας εσυ εισαι γιατι δεν ηθελες να πας αλλα τελικα πηγες γιατι φοβοσουν τι θα πει ο μπαμπας-μαμα-παππους-γιαγια-κυρα κατινα στον απενταντι οροφο.Κριμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις