Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά αυτά, πήγαινε τώρα που δεν έχουν πετρέλαιο να ζεσταθείς το βράδυ και κοιμάσαι στους 15

ποια παλιά? πέρυσι ήμουν, και είχαμε ανοιχτό air condition συνέχεια. εκτώς και αν άλλαξαν τόσο τραγικά τα πράγματα μέσα σε μισό χρόνο, πάω πάσο. (αναφέρομαι στα εισιτήρια περισσότερο)

6-1 μας πάει στην ελδυκ τώρα. Όποιος νέος έρθει την έχει βάψει άσχημα!!! 

παίζει να κάνει και 7 υπηρεσίες συνεχόμενες και όλα τα νούμερα με λάντζα παράλληλα

τελικά που πήγες? 1ο η 2ο τάγμα?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mεσα απο την μοναδα ειναι σαφως πιο δυσκολο

Δεν θελουν οι δοικητες σε δικη τους θητεια να υπαρχουν αναβολες/απαλλαγες

Φίλε τι έγινε τελικά με την περίπτωση σου; Πήρες Ι5;

Δημοσ.

ποια παλιά? πέρυσι ήμουν, και είχαμε ανοιχτό air condition συνέχεια. εκτώς και αν άλλαξαν τόσο τραγικά τα πράγματα μέσα σε μισό χρόνο, πάω πάσο. (αναφέρομαι στα εισιτήρια περισσότερο)

τελικά που πήγες? 1ο η 2ο τάγμα?

1ο τάγμα είμαι στον αι Γιάννη

Air condition έχει στο Σύνταγμα μόνο. Στα άλλα έχει ανεμιστήρες

Δημοσ.

τα εισητήρια έχουν γίνει έτσι καιρό τώρα

επίσης δε μίλησα για a/c εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο (και έχεις χειρίστηριο ή έστω μπορείς να το χειριστείς και χωρίς αυτό) , το ρεύμα ευτυχώς υπάρχει ακόμα στα στρδα

μίλησα για πετρέλαιο και καλοριφέρ 

ναι έχω τύχει σε μονάδα να σκάω από το a/c , έχει τύχει να ξυπνάω και να βλέπω τα χνώτα μου 

Δημοσ.

Ειπώθηκε οτι τα εισητήρια είναι μόνο όταν πηγαίνεις στην Κύπρο την πρώτη φορά και όταν επαναπατρίζεσαι, αυτό είπα οτι δεν ισχύει, οτι υπάρχει έστω ένα για την 1η άδεια (να πας και να ερθεις), και υπάρχει και δυνατότητα με το C-130 προς αθηνα και θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον έτσι ήταν πέρυσι.

• Like 1
Δημοσ.

α δεν είχα στο μυαλό μου την ελδυκ, αλλά έβρους κτλ εκεί έχει πέσει τρελό τσεκούρι 

Φιλε δεν λεγετε "ποστο" λεγετε σωμα η οπλο αναλογα,ναι παιζει να πας Υγειονομικο αν εχεις βυσμα κανενα μειμαρακη ευκολα αδερφε.

δε θες κανένα απολύτως βύσμα να πας στο υγεινομικό, όπως εξηγώ και πιο πίσω το υγειονομικό ούτε σου εξασφαλίζει κάτι ούτε γλιτώνεις κάτι αν δεν είσαι της δουλειάς

μπορεί να σου κάτσει καμιά καλή, αλλά αυτό μπορεί γενικά δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα

να μου πεις για διαβιβαστές να σου πω ναι, ίσως και για υλικοπολεμήτες, αλλά ΥΓ αν πχ πας σε μονάδα ΠΖ είσαι απλά ΠΖ, αν πας σε ΤΘ κουβαλάς λάδια όπως οι ΤΘ. μόνο στις ειδικότητες παίζει η διαφορά. θα περάσεις κάνα 20ημερο σε νοσοκομείο και κάτι έγινε.. 

αν είσαι της δουλειάς, πχ νοσοκόμος ή γιατρός όπου και να  πας στα ιατρεία θα τη βγάλεις είσαι δεν είσα ΥΓ

επίσης στα νοσοκομεία δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα αν είσαι ένοπλος (γιατί είναι τίγκα στους άοπλους και σε πάει χειρότερα), συν ότι μπορεί να μη γουστάρεις να είσαι όλη τη μέρα κλεισμένος σε ένα τέτοιο μέρος και να βλέπεις αυτά που βλέπεις.

εγώ προσωπικά προτιμώ κανονικό στρδο (χαλαρά πάντα, όχι τρεξίματα) από νοσοκομείο 

Δημοσ.

Ερώτηση

Όταν έκανα την αναβολή , το χαρτί έλεγε " Στρατός Ξηράς"

Όταν κάνω διακοπή αναβολής , παίζει να αλλάξει και να με πάνε πχ αεροπορία ή ναυτικό ή όχι ;

Επίσης πότε θα ξεκαθαριστεί σε τι "πόστο" θα είμαι (τεθωρακισμενα,πυροβολικο,υγειονομικό)

Το "λογικο" για εμένα λόγω επαγγέλματος είναι να πάω Υγειονομικό αλλα αυτο ειναι θεμα τυχης ;

Φιλε δεν λεγετε "ποστο" λεγετε σωμα η οπλο αναλογα,ναι παιζει να πας Υγειονομικο αν εχεις βυσμα κανενα μειμαρακη ευκολα αδερφε.

Ειναι και λιγο τυχη σε ολα τα σωματα παιρνουν κ ατομα με σχετικο πτυχιο αλλα και πολλους που απλα εχουν απολυτηριο λυκειου η κ ασχετο πτυχιο, και εσυ οσο πιθανο ειναι να καταληξεις στο υγειονομικο τοσο πιθανο ειναι να καταληξεις και σε ασχετο μερος

επίσης δε μίλησα για a/c εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο (και έχεις χειρίστηριο ή έστω μπορείς να το χειριστείς και χωρίς αυτό) , το ρεύμα ευτυχώς υπάρχει ακόμα στα στρδα

μίλησα για πετρέλαιο και καλοριφέρ 

ναι έχω τύχει σε μονάδα να σκάω από το a/c , έχει τύχει να ξυπνάω και να βλέπω τα χνώτα μου 

ισχυει χειμωνα θυμαμαι οτι εγκρινοταν κονδυλια για θερμανση πολυ μικροτερα απο αυτα που χρειαζοντουσαν και στο κεντρο και στην μοναδα οποτε στο κεντρο το ανοιγαν για λιγες ωρες καθε μερα με αποτελεσμα οι μισοι να αρρωστησουν.Και στη μοναδα ειναι αυτο που ειπε o qsis εχει τυχει να βγαλω οτι μπορω γιατι δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τη ζεστη αλλα εχει τυχει κιολας να ριχνω σε σειρα μου πανω απο sleeping bag τις βρωμοκουβερτες του στρατου και αυτος να τρεμει απο το κρυο

Δημοσ.

Φίλε τι έγινε τελικά με την περίπτωση σου; Πήρες Ι5;

Yep περασα χθες , πιο ευκολα κ απο την αναβολη

Σημερα πηγα τα χαρτια στο Ρουφ κ απλα περιμενω το χαρτι για την επτροπη

Ezpz

Δημοσ.

Yep περασα χθες , πιο ευκολα κ απο την αναβολη

Σημερα πηγα τα χαρτια στο Ρουφ κ απλα περιμενω το χαρτι για την επτροπη

Ezpz

Φίλε αν είναι εύκολο και μπορείς πες τι τους είπες, τι σου είπαν και αν είχες χαρτιά γιατί τη Δευτέρα ετοιμάζομαι και εγώ για Ι5 μέσω στρατοπαίδου (χωρίς γνωμάτευση, μόνο αγωγή δυστυχώς) και κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος.

• Like 1
Δημοσ.

ποιο άγχος ρε παιδιά...?? αν έχεις άγχος στο στρατό που είναι το 80% διακοπές, μετά τι θα έχεις? στρωμένες δουλειές και γονείς με γεμάτες τσέπες έχετε όλοι? η θα αυτοκτονήσετε μόλις βγείτε απο τον στρατό?

μπράβο σας που βρήκατε τρόπο να γλυτώσετε τον στρατό, ο καθένας μας θα το έκανε αν μπορούσε, αλλα αν ειναι να κλαίγεστε ας κλαίγεστε σε αυτους που σας πιστεύουν όχι εδω μέσα....

Δημοσ.

Φίλε αν είναι εύκολο και μπορείς πες τι τους είπες, τι σου είπαν και αν είχες χαρτιά γιατί τη Δευτέρα ετοιμάζομαι και εγώ για Ι5 μέσω στρατοπαίδου (χωρίς γνωμάτευση, μόνο αγωγή δυστυχώς) και κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος.

Εχεις πμ για να μην ζαλιζουμε το thread

• Like 1
Δημοσ.

ποιο άγχος ρε παιδιά...?? αν έχεις άγχος στο στρατό που είναι το 80% διακοπές, μετά τι θα έχεις? στρωμένες δουλειές και γονείς με γεμάτες τσέπες έχετε όλοι? η θα αυτοκτονήσετε μόλις βγείτε απο τον στρατό?

μπράβο σας που βρήκατε τρόπο να γλυτώσετε τον στρατό, ο καθένας μας θα το έκανε αν μπορούσε, αλλα αν ειναι να κλαίγεστε ας κλαίγεστε σε αυτους που σας πιστεύουν όχι εδω μέσα....

Θα άφηνες δουλειά τέτοιες μέρες με 700ε/μήνα για αυτές τις "διακοπές"; Εγώ πάντως όχι.

Δημοσ.

Θα άφηνες δουλειά τέτοιες μέρες με 700ε/μήνα για αυτές τις "διακοπές"; Εγώ πάντως όχι.

όχι βέβαια, δεν θα άφηνα καμια δουλειά αν είχα ανάγκη, αλλα το ίδιο άγχος με εσένα θα έχουν τουλάχιστον οι περισσότεροι στο στρατόπεδο. και εγώ δήλωσα Κύπρο και με πήραν γιατι δεν είχα άνεση οικονομική να δίνω και λεφτά απο την τσέπη μου, σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα να μην είχα πάει ποτε στρατό γιατι δεν κέρδισα το παραμικρό απο αυτόν, αλλά δεν θα το παίζω τρελός σε ένα forum (γιατί μίλησες και για γνωμάτευση κτλπ). Μεταξύ μας είμαστε.

Όσο για το άγχος της ιδέας του στρατού γενικότερα, στο στρατό κοιμόμασταν και λίγο. ας πιάσει κανείς καμια σοβαρή δουλειά που να του τρώει 8+ ώρες και να έχει και καμια υποχρέωση ακόμα (π.χ σχολή, ή ακόμα και δουλιές στο σπίτι), να δεί πως θα είναι με 5 ώρες ύπνο κάθε μέρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπα, πόσες ώρες κοιμόσουν σερί το βράδυ στο στρατό για να σου φαίνονται λίγες οι 5;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...