Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά σος. Ξέρετε από που μπορώ να πάρω έγγραφο που να λέει ότι έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία;; Από στρατολογία, κεπ;;

Πηγαινε ΚΕΠ ή στη στρατολογία [προτείνω ΚΕΠ] και ζήτα να παρεις πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α .

κανει μερικές μέρες να εκδοθεί -αν και το ειχα πάρει το 2010 εγω- , πιθανόν στη στρατολογία να σου το δίνουν επιτόπου ποιος ξερει :P

Δημοσ.

ετσι ακριβως ειναι

πότε πρόλαβε να αλλάξει? :P Εμείς είχαμε σίγουρα τα εισητήρια για μια άδεια πληρωμένα, και προσωπικά πήγα και ήρθα με το C-130 άνετα την δεύτερη (πάλι δωρεάν). απλά δεν την είχαν όλοι αυτην την δυνατότητα

Δημοσ.

πότε πρόλαβε να αλλάξει? :P Εμείς είχαμε σίγουρα τα εισητήρια για μια άδεια πληρωμένα, και προσωπικά πήγα και ήρθα με το C-130 άνετα την δεύτερη (πάλι δωρεάν). απλά δεν την είχαν όλοι αυτην την δυνατότητα

Παλιά αυτά, πήγαινε τώρα που δεν έχουν πετρέλαιο να ζεσταθείς το βράδυ και κοιμάσαι στους 15
Δημοσ.

6-1 μας πάει στην ελδυκ τώρα. Όποιος νέος έρθει την έχει βάψει άσχημα!!! 

παίζει να κάνει και 7 υπηρεσίες συνεχόμενες και όλα τα νούμερα με λάντζα παράλληλα

Δημοσ.

6-1 μας πάει στην ελδυκ τώρα. Όποιος νέος έρθει την έχει βάψει άσχημα!!! 

παίζει να κάνει και 7 υπηρεσίες συνεχόμενες και όλα τα νούμερα με λάντζα παράλληλα

Αυτα τα εκανα το 2010 για 24 μερες συνεχομενες!

Δημοσ.

να ακουγονται και τουλαχιστον οι αληθειες...

μην ερθουν δηλαδη με τον αερα 1 μεσα 1 εξω και τους παει 10 μεσα 1 εξω

κατσε εκατσες 24 μεσα χωρις εξοδο?

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! 

• Like 2
Δημοσ.

Για πες μας φίλε μου, δεν σας αγκαλιάζουν όλοι οι Κυπρέοι καταστηματάρχες με το που βγείτε καμια βολτούλα??? 

Δεν σας εκφράζουν την αγάπη τους συνέχεια οι Κυπρέοι που τους προστατεύετε την πατρίδα?

Δημοσ.

πολλες σειρες σε ασχετα μεταξυ τους στρατοπαιδα εκατσαν 20-24 μερες χωρις εξοδο (με το τραγικο 2-3ωρο υπηρεσιακο χωρις μερικες φορες να βγαινει και κινηση) το τι φταιει δε ξερω,Φανταζομαι οτι μειωθηκαν αυτοι που παρουσιαζονται λογω οικονομικης αδυναμιας?

Απο τη στιγμη που δεν θεωρουν τον εαυτο τους Ελληνα,ισως να μας βριζουν κιολας(τουλαχιστον καποιοι ετσι μου εχουν πει) και οι μονοι απο εκει που μας εκτιμουν ειναι οι κυπριες που ερχονται να .....μαζεψουν εμπειριες δεν εχει λογο υπαρξης ο στρατος μας εκει

Δημοσ.

εμας μας παει απο 4 και πάνω μέσα τουλάχιστον έναμιση μήνα τωρα.

τεσπά, αξίζει κανείς να διαβάσει την ιστορία της Κύπρου, μόνο αυτό θεωρώ το συν εδω πέρα που ήρθα

ότι έχω κάτσει και έχω μάθει έστω και λίγο την ιστορία ενός άλλου κράτους.

Καλό θα είναι όσοι έρχονται να την ψάχνουν μόνοι τους, για τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδα -Κύπρου, για το πραξικόπημα κτλ.

15 Ιουλίου στην Κύπρο βαράνε σειρήνες για το πραξικόπημα που τους έκανε η χούντα και εδώ ορισμένοι

έλεγαν "πωωωω βαράνε σειρήνες για την εισβολή". Ευτυχώς μερικά στελέχη ξεφεύγουν από την μάζα(συνήθως αυτά που δεν γουστάρουν καθόλου Κυπρο) και περνάνε στους φαντάρους και μερικές καλές ιδέες σχετικά με την θητεία και τον στρατο.

Τεσπά, απλά έγραψα τον πόνο μου, γιατι δεν την παλεύω άλλο με την λάντζα :P :P και με τα 18+ που ερχονται με το υφος "Τουρκος καλος μονο νεκρος κτλ συνθηματα"

ps: στην προεπιλογη με ρωτησαν αν εχω πτυχιο,(εχω απο πολυτεχνικη σχολή, μηχανικος η/υ), μου παν πω ζωαρα θα περασεις σε γραφειο κτλ. ΑΡΧΙΔΙΑ, σε γραφεια προηγουνται προφανως καποιοι αλλοι? :) λαντζα και σκοπια....

ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΔΥΚ, αν θελετε να δειτε Κυπρο ελάτε για διακοπες αλλη φορα...

Δημοσ.

Στον Εβρο ολα αυτα.

Το οτι δεν εχει δουλεια δεν ειναι λογος του στρατιωτη, τουλαχιστον οι αξιωματικοι παιρνουν διπλο μισθο και βαζουν βυσμα για να πανε!

Δημοσ.

πολλες σειρες σε ασχετα μεταξυ τους στρατοπαιδα εκατσαν 20-24 μερες χωρις εξοδο (με το τραγικο 2-3ωρο υπηρεσιακο χωρις μερικες φορες να βγαινει και κινηση) το τι φταιει δε ξερω,Φανταζομαι οτι μειωθηκαν αυτοι που παρουσιαζονται λογω οικονομικης αδυναμιας?

υπάρχουν μονάδες που σταθερά τους πάει καλά και άλλες που τους πάει σκατά, δεν έχει να κάνει με την κρίση και πριν έτσι ήταν, οργανωτικό (βυσματικό) ειναι το θέμα.

Δημοσ.

Ερώτηση

Όταν έκανα την αναβολή , το χαρτί έλεγε " Στρατός Ξηράς"

Όταν κάνω διακοπή αναβολής , παίζει να αλλάξει και να με πάνε πχ αεροπορία ή ναυτικό ή όχι ;

Επίσης πότε θα ξεκαθαριστεί σε τι "πόστο" θα είμαι (τεθωρακισμενα,πυροβολικο,υγειονομικό)

Το "λογικο" για εμένα λόγω επαγγέλματος είναι να πάω Υγειονομικό αλλα αυτο ειναι θεμα τυχης ;

Φιλε δεν λεγετε "ποστο" λεγετε σωμα η οπλο αναλογα,ναι παιζει να πας Υγειονομικο αν εχεις βυσμα κανενα μειμαρακη ευκολα αδερφε.

Δημοσ.

Ημουν υγειονομικο χωρις βυσμα και ειχα αμετρητα ατομα που ηρθαν τυχαια, σταματηστε επιτελους τη ραδιο αρβυλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...