aris1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πήγαινε εσύ Κύπρο να δείς πόσο αδέλφια μας και έλληνες είναι οι κυπρέοι, που θα πάμε να τους φυλάμε κίολας. Άστο μην ανοίξουμε αυτή την συζήτηση γτ θα φάω 10 χρόνια μπαν. Και μιλάω απο εμπειρία 8+ χρόνων μέχρι στιγμής ζεί μόνιμα ο πατέρας μου οικονομικός μετανάστης. Mακαρι να πηγαινα απο τον ΒρωμοΕβρο που πηγα. Και φαϊ καλυτερο θα ειχα, και νερο ζεστό και καθαρηστικα τουαλέτας και 410 ευρω τον μηνα αν γινομουν και δεκανεας. Το οτι δεν σε χονευουν ειναι γιατι στη χουντα μαμουσες και εδερνες αλλα εκανες το κοτοπουλο να τους βοηθησεις οπως και οι δυναμεις που σε υποστηριζαν. Επισης, οι μισοι Κυπριοι εχουν (και) αγγλικη υποκοότητα σε περιπτωση αποβασης απο Τουρκους να εχουν αντιμετωπιση σαν πολιτες της Αγγλιας. Ειρωνικο βεβαια αν σκεφτεις οι Αγγλοι πως ξηγηθηκαν. Τώρα για τον πατέρα σου πως περιμένεις να του συμπεριφερθουν, σαν βασιλιά; Εδω καλύτερα θα ηταν πιστευεις; Εδω απο χωριο σε χωριο διαφερουμε, εκει δεν θα ειναι ξενος; 1
Adon1s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ερώτηση Όταν έκανα την αναβολή , το χαρτί έλεγε " Στρατός Ξηράς" Όταν κάνω διακοπή αναβολής , παίζει να αλλάξει και να με πάνε πχ αεροπορία ή ναυτικό ή όχι ; Επίσης πότε θα ξεκαθαριστεί σε τι "πόστο" θα είμαι (τεθωρακισμενα,πυροβολικο,υγειονομικό) Το "λογικο" για εμένα λόγω επαγγέλματος είναι να πάω Υγειονομικό αλλα αυτο ειναι θεμα τυχης ;
qsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Χλωμό να πας σε άλλο κλάδο, το όπλο/σώμα και ειδικότητα σου θα το μάθεις σίγουρα προς το τέλος της βασικής στο κέντρο. Δεν έχει απαραίτητα σχέση σε τι θα σε φωνάξουν στην αρχή. Αν είσαι γιατρός η νοσοκόμος στη πραγματική ζωή μπορείς ήδη να αρχίσεις να ελπίζεις ότι θα τα ξυνεις, διαφορετικά ό,τι τύχει Ακόμα και υγειονομικό να μην είσαι αν μπορείς να βοηθήσεις στο στεπ, θα αραζεις
redhotstef Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 το καλό στην ελδυκ ειναι ότι δεν έχει εποπ Το καλο στη ελδυκ ειναι οτι πληρωνεσαι..
TeZaS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης το καλό στην ΕΛΔΥΚ είναι οτι υπάρχουν ακόμα τα καψώνια και είναι βαρβάτα, οτι υπάρχει ακόμα το παλιός/νέος και θα σε γαμάει το κάθε κομπλεξικό παπαράκι επειδή πήγε πιο νωρίς απο σένα εκεί, υπάρχουν ακόμα αυτοκτονίας παιδιών που ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ να φυλάνε ένα ξένο κράτος. Το καλό επίσης είναι τα 40άρια που βαράει ακόμα και τώρα στην Κύπρο, η υγρασία που σε θερίζει, οι κυπρέοι καταστηματάρχες που θα σε διώχνουν απο τα μαγαζιά γιατί είσαι Ελλαδίτης και προσέχεις την πατρίδα τους χωρίς να το έχεις επιλέξει, να νιώθεις σαν τον χειρότερο μετανάστη σε μια χώρα που σου είπαν οτι ζουν "αδέλφια" σου και οτι θα είναι σα να είσαι στην Ελλάδα. Το καλό είναι που θα θες του κόσμου τα λεφτά για να πάρεις αεροπλάνο και να δείς τους δικούς σου... και πάρα πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω Να χέσω λοιπόν, τις απίστευτες εγκαταστάσεις που έχουν, το πολύ καλό φαγητό, τα λεφτά, οι βαθμοί, η Αγία Νάππα και τα μπιτσόμπαρα
redhotstef Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλό επίσης είναι ......οι κυπρέοι καταστηματάρχες που θα σε διώχνουν απο τα μαγαζιά γιατί είσαι Ελλαδίτης και προσέχεις την πατρίδα τους χωρίς να το έχεις επιλέξει, να νιώθεις σαν τον χειρότερο μετανάστη σε μια χώρα που σου είπαν οτι ζουν "αδέλφια" σου και οτι θα είναι σα να είσαι στην Ελλάδα. Aυτο δεν το πιστευω παντως. Που το εχεις ακουσει; Οι φανταροι ειναι... οι καλυτεροι πελατες σε ολη τη παραμεθοριο!.. Οποτε ειναι κουλο αυτο που λες. Αμα καποιος εδιωξε φανταρο, απλως τα ηθελε και ο πωλος του φανταρου.. δεν εξηγειται αλλιως
TeZaS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν με ρωτούσε κάποιος άλλος θα καθόμουν να γράψω άλλο ένα κατεβατό, για σένα απλά ας πουμε οτι εχεις δίκιο.
aris1986 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης το καλό στην ΕΛΔΥΚ είναι οτι υπάρχουν ακόμα τα καψώνια και είναι βαρβάτα, οτι υπάρχει ακόμα το παλιός/νέος και θα σε γαμάει το κάθε κομπλεξικό παπαράκι επειδή πήγε πιο νωρίς απο σένα εκεί, Σιγα και τι εγινε; δες το σαν παιχνιδι, οπως γινεται εξω στην κοινωνια, θα φτιαξεις και κορμι απο καμψεις. Και αμα εισαι κομπλεξικος θα γαμησεις τον επομενο. Μερικοι θα θελουν και γ... εγω την εχω παθει απο νεους οταν ημουν υπευθηνος... υπάρχουν ακόμα αυτοκτονίας παιδιών που ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ να φυλάνε ένα ξένο κράτος. Αυτοκτονιες υπαρχουν παντου, ειδικα Εβρο για ψαξτο. Το καλό επίσης είναι τα 40άρια που βαράει ακόμα και τώρα στην Κύπρο, η υγρασία που σε θερίζει, οι κυπρέοι καταστηματάρχες που θα σε διώχνουν απο τα μαγαζιά γιατί είσαι Ελλαδίτης και προσέχεις την πατρίδα τους χωρίς να το έχεις επιλέξει, να νιώθεις σαν τον χειρότερο μετανάστη σε μια χώρα που σου είπαν οτι ζουν "αδέλφια" σου και οτι θα είναι σα να είσαι στην Ελλάδα. Εγω λεω να στελνουν καποιον για φανταρο στην Χαβάη με air condition φορητο. Γιατι ο Εβρος λουκουμι ηταν με την "δροσουλα" που ειχε. Το καλό είναι που θα θες του κόσμου τα λεφτά για να πάρεις αεροπλάνο και να δείς τους δικούς σου... και πάρα πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω 4 αδειες αεροπλανα πηγαινε ελα ειχαν οι 12μηνοι τοτε. Τωρα δεν θα εχουν με κατασταση επιβιβασης 2/3 τουλαχιστον; Να χέσω λοιπόν, τις απίστευτες εγκαταστάσεις που έχουν, το πολύ καλό φαγητό, τα λεφτά, οι βαθμοί, η Αγία Νάππα και τα μπιτσόμπαρα. Μην τις χεσεις καθολου, οι δικες μας ειναι για χεσιμο, ουτε κωλοχαρτο δεν προσφέρουν εδω. 1
redhotstef Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν με ρωτούσε κάποιος άλλος θα καθόμουν να γράψω άλλο ένα κατεβατό, για σένα απλά ας πουμε οτι εχεις δίκιο. οκ και γω σε εχω καταλαβει.. ο γιατρος ειπε να σου λεω ναι Ναι σε ολα
John323 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγα και τι εγινε; δες το σαν παιχνιδι, οπως γινεται εξω στην κοινωνια, θα φτιαξεις και κορμι απο καμψεις. Και αμα εισαι κομπλεξικος θα γαμησεις τον επομενο. Μερικοι θα θελουν και γ... εγω την εχω παθει απο νεους οταν ημουν υπευθηνος. Ελα μωρε ναι σιγα. Οι φανταροι ειναι... οι καλυτεροι πελατες σε ολη τη παραμεθοριο!.. Παραμεθοριο ισως, σε ολες τις αλλες πολεις η πορτα ειναι συνηθισμενη ειδικα αν τολμησεις να πας παρεα ανω των 3 ατομων. Στα "καλα" καφε δε στανταρακι το ακυρο. Αυτα βεβαια τις καλες εποχες, τωρα δεν ξερω... 1
skipperas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά σος. Ξέρετε από που μπορώ να πάρω έγγραφο που να λέει ότι έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία;; Από στρατολογία, κεπ;;
pantelis21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά σος. Ξέρετε από που μπορώ να πάρω έγγραφο που να λέει ότι έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία;; Από στρατολογία, κεπ;; ΚΕΠ φίλε αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει αμέσως ή το ζητάνε από την στρατολογία. Νομίζω αμέσως το βγάζουν. Γιατί είχα ρωτήσει για επικύρωση απολυτήριου και μου λένε όχι και πως θα μου βγάλουν αυτοί απολυτήριο τύπου Α ή κάπως έτσι όταν το χρειαστώ ;-)
lary7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω κάτι με τους Κυπρίους, τους περισσότερους που ξέρω τους συμπαθώ, ούτε είμαι κατά της θητείας Είμαι κατά του να σε παίρνουν σηκωτό και να σε στέλνουν να κάνεις θητεία σε άλλη χώρα για να πληρώσεις τα σπασμένα της χούντας (και των πιο πίσω βέβαια). Μπορεί οι κύπριοι να είναι Έλληνες, αλλά η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα και υποτίθεται ότι υπηρετούμε την Ελλάδα Δεν υπηρετείς την Ελλαδα, τα συμφέροντα της Ελλαδας υπηρετείς. Αν τα συμφεροντα σε στελνουν Κυπρο, πας Κυπρο, αν σε στελνουν Μακεδονια (1912) πας Μακεδονια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 4 αδειες αεροπλανα πηγαινε ελα ειχαν οι 12μηνοι τοτε. Τωρα δεν θα εχουν με κατασταση επιβιβασης 2/3 τουλαχιστον; αν δεν κάνω λάθος, πλέον με αεροπλάνο είναι τσάμπα μόνο όταν πας 1η φορά κι όταν φεύγεις μόνιμα από εκεί... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις