mathsrule Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 βασικά όλο αρβύλες και ψέματα διασπειρεις αλλά αφού ούτε εσύ θες να κάνεις θητεία, τι κοβεσαι; Καλά, θα έλεγα τώρα ποιος διασπείρει ψέματα, αλλά δεν έχω όρεξη τέτοια ώρα. Όντως, δεν θέλω να κάνω θητεία. Για Στρατιωτική Σχολή οδεύω, όχι για απλό φανταριλίκι.
John323 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ναι σιγά μην κάθονται να σημειώνουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει λες και είναι πύλη στρατοπέδου. Aν κάποιος έχει απαγόρευση εξόδου ή εισόδου θα υπάρχει η κατάσταση, αυτό άλλωστε ελέγχουν. Δεν αποκλειεται να τσεκαρουν οτι εισαι ανυποτακτος στο αεροδρομιο και να στο πουν οτι ξες εχει αυτη την εκκρεμοτητα. Αλλα να σε παρει σηκωτο η αστυνομια και να σε παει μεσα στο στρατοπεδο με την καμια ομως...
alani123321 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μπαινω τωρα τον σεπτεμβρη υγειονομικο (ειμαι φαρμακοποιος) και θελω να ρωτησω αν δηλωσω σπιτι στην αθηνα για να μενω (ειμαι απο σερρες) τι πιθανοτητες εχω να παω?? Εκτος απο το 401 μπορω να παω και πουθενα αλλου στην αθηνα? Βυσμα δεν υπαρχει.
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μπαινω τωρα τον σεπτεμβρη υγειονομικο (ειμαι φαρμακοποιος) και θελω να ρωτησω αν δηλωσω σπιτι στην αθηνα για να μενω (ειμαι απο σερρες) τι πιθανοτητες εχω να παω?? Εκτος απο το 401 μπορω να παω και πουθενα αλλου στην αθηνα? Βυσμα δεν υπαρχει. Εισαι 8μηνος η 9μηνος? δεν μπορώ να σου απαντήσω για αυτό που ρωτάς γιατι δεν ξέρω, αυτό που ξέρω ομως ειναι πως στη Λήμνο ειχα γνωρίσει Αθηναίους γιατρούς και νοσοκόμους φαντάρους με ειδικότητα άσχετη απο τις σπουδές τους. Βύσμα φυσικά δεν ειχαν... Μάλιστα ένα παλικάρι ειχε πάει στην αρχή 401 και μετά απο 10-15 μέρες του ειπαν οτι έγινε λάθος στην μετάθεση και τον έφεραν Λήμνο , γύρευε ποιανού ο γιόκας ήθελε 401 και το ξαποστείλανε το παλικαράκι...... οπως κ ναχει η κατάσταση με τα βύσματα βρωμάει , αν εισαι τυχερός μπορεί και να μην αδικηθείς, αν και χλωμό στο στρατό γιατι κ εμένα που στην περίπτωση μου έπρεπε απο την πρώτη μέρα να με έχουν στο σπίτι μου, παρόλα αυτά με έστειλαν Λήμνο απο την Πάτρα και έκαναν 3ης μηνες για να καταφέρω να ξεκολλήσω απο εκεί γιατι συνεχώς χανόντουσαν χαρτιά ...................... ενα τηλεφωνάκι στο ΓΕΣ + δικηγόρος απο τους δικούς σου και problem solved. Μπορεί να εισαι φαντάρος , μπορεί η δύναμη σου να ειναι περιορισμένη η και ανύπαρκτη αλλα αυτό δεν ισχυεί και για τους δικούς σας . Όποιος μπει να θυμάται να αφήσει τον εγωισμό στην πύλη του κέντρου , γιατι κ εγώ ημουν φάση μονος μου , δεν χρειάζομαι κανέναν και μετά ειδα πως αν δεν έχεις πίσω σου οικογένεια δεν σέβονται. Οχι τίποτα άλλο αλλα για να μην καταπατούνται και τα δικαιώματα σου. Να ειμαι σωστός , να μην δημιουργήσω προβλήματα αλλα τα δικαιώματα μου δεν ειναι διαπραγματεύσιμα. Να θυμάσαι (κ οποιος άλλος πρόκειται να πάει) οπου κ αν πας αν κάποια στιγμή δικαιούσαι μετάθεση να το κυνηγήσεις γιατι αλλιώς μπορεί να φτάσει τελευταίος μήνας πριν την απόλυση για να έρθει το χαρτί της μετάθεσης. οπότε πας και βλέπεις.
panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν αποκλειεται να τσεκαρουν οτι εισαι ανυποτακτος στο αεροδρομιο και να στο πουν οτι ξες εχει αυτη την εκκρεμοτητα. Αλλα να σε παρει σηκωτο η αστυνομια και να σε παει μεσα στο στρατοπεδο με την καμια ομως... Ναι αλλά εφόσον ο στρατός έχει στείλει κατάσταση ανυπότακτων στα αεροδρόμια κάτι που νομίζω δεν κάνει. Η αεροπορική χέστηκε για το αν είσαι ανυπότακτος ή όχι. Χτυπάει το όνομά σου, αν δε βγάλει κάτι φεύγεις. Από κει και πέρα αν θέλει ο στρατός να σε βρει, θα σε βρει. Μπαινω τωρα τον σεπτεμβρη υγειονομικο (ειμαι φαρμακοποιος) και θελω να ρωτησω αν δηλωσω σπιτι στην αθηνα για να μενω (ειμαι απο σερρες) τι πιθανοτητες εχω να παω?? Εκτος απο το 401 μπορω να παω και πουθενα αλλου στην αθηνα? Βυσμα δεν υπαρχει. Μηδαμινές πιθανότητες. Με την τύχη πας. Αφού είσαι από Σέρρες όμως μπορεί να σε στείλουν Ξάνθη ή Αλεξανδρούπολη. Το ότι είσαι φαρμακοποιός βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπεις νοσοκομείο.
qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μπαινω τωρα τον σεπτεμβρη υγειονομικο (ειμαι φαρμακοποιος) και θελω να ρωτησω αν δηλωσω σπιτι στην αθηνα για να μενω (ειμαι απο σερρες) τι πιθανοτητες εχω να παω?? Εκτος απο το 401 μπορω να παω και πουθενα αλλου στην αθηνα? Βυσμα δεν υπαρχει.Από υγειονομικό δικαιολογεισαι σε ΟΛΕΣ τις μονάδες. Παντού προβλέπεται νοσοκόμος και γιατρός. Στη πράξη αν δεν ξέρεις από νοσηλευτική θα είσαι απλά σκοπάνθρωπος και αν δεν έχεις βύσμα θα είσαι σκοπάνθρωπος σου διαόλου το κωλο. Γενικά το υγειονομικό δε σου εξασφαλίζει και πολλά, πέρα από πολιτισμένους ανθρώπους στο κέντρο και στην ειδικότητα (ΑΝ μετά το κέντρο παραμείνεις ΥΓ, γιατί μπορεί να αλλάξεις όπλο/σώμα). Μετά θα πας σε καμιά μονάδα με γίδια 1
andreapaog328 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ρε σεις το χαρτί γράφει πάνω Πεζικό ΥΕΑ ενώ στο ίντερνετ λέε σκέτο πεζικό. τι παίζει με αυτό? δε με ενδιαφέρει η καριέρα στο στρατό
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ρε σεις το χαρτί γράφει πάνω Πεζικό ΥΕΑ ενώ στο ίντερνετ λέε σκέτο πεζικό. τι παίζει με αυτό? δε με ενδιαφέρει η καριέρα στο στρατό Όποιος έχει βγάλει λύκειο έχει ένδειξη ΥΕΑ, μη δίνεις σημασία απλά θα πεις όχι στο κέντρο
Athanvla Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ήρθε το φύλο κατάταξης! Δευτέρα μπαίνω με συνοδό χωρίς χαρτιά (μόνο συνταγες) για Ι5! Μακάρι να πάνε όλα καλά! 1
TeZaS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ρε σεις το χαρτί γράφει πάνω Πεζικό ΥΕΑ ενώ στο ίντερνετ λέε σκέτο πεζικό. τι παίζει με αυτό? δε με ενδιαφέρει η καριέρα στο στρατό και όταν σας ρωτήσουν για ύψος αν πείτε λιγότερο αποτι είστε μην σας επιλέξουν για ρουφιάνους στην Στρατονομία και κάνετε μαύρι θητεία. Επίσης μην νομίζετε οτι αν δεν δηλώσετε Κύπρο οτι έιναι στάνταρ δεν θα πάτε. Σε κάποια παιδιά ήρθε αστροπελέκι η ΕΛΔΥΚ κι πάλευαν να βγουν γιωτάδες τελευταία στιγμή. Αν σας τύχει και περάσετε απο συνέντευξη να το παίξετε χρυσαυγίτες και πείτε οτι με το που πατήσετε το ποδι σας στην Κύπρο θα προσπαθήσετε να σκοτώσετε Τούρκο. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ. Ενα παλικάρι με το που σκάει η φάση αρχίζει να το παίζει τρελός πάει 414 βγαίνει Ι4, τσαντίζονται απο την επιτροπή τον ξαναστέλνουν πάνω για επανεξέταση και του το αλλάζουν σε Ι1 για να τον πάρουν Κύπρο. Μαύρη θητεία έκανε και αυτός στην αρχή γιατί τον είχαν στην μπούκα
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεφτίλα η ελδυκ, να φυλάς άλλη χώρα Ας φυλάνε μόνοι τους τα σύνορα τους 1
aris1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεφτίλα η ελδυκ, να φυλάς άλλη χώρα Ας φυλάνε μόνοι τους τα σύνορα τους Aυτο λεω και εγω τι πηρανε το 40% του νησιου ολο επρεπε να το παρουν να τους καψουν και ζωντανους... Ακους εκει, να παρουν το μητσαρα απο τα δυτικα προαστια να φυλαει τους Κυπριους... Πρωην Ελληνες και μιλανε και περιεργα... Τρολλάρω φυσικα
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 το καλό στην ελδυκ ειναι ότι δεν έχει εποπ 1
TeZaS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Aυτο λεω και εγω τι πηρανε το 40% του νησιου ολο επρεπε να το παρουν να τους καψουν και ζωντανους... Ακους εκει, να παρουν το μητσαρα απο τα δυτικα προαστια να φυλαει τους Κυπριους... Πρωην Ελληνες και μιλανε και περιεργα... Τρολλάρω φυσικα Πήγαινε εσύ Κύπρο να δείς πόσο αδέλφια μας και έλληνες είναι οι κυπρέοι, που θα πάμε να τους φυλάμε κίολας. Άστο μην ανοίξουμε αυτή την συζήτηση γτ θα φάω 10 χρόνια μπαν. Και μιλάω απο εμπειρία 8+ χρόνων μέχρι στιγμής ζεί μόνιμα ο πατέρας μου οικονομικός μετανάστης. 1
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω κάτι με τους Κυπρίους, τους περισσότερους που ξέρω τους συμπαθώ, ούτε είμαι κατά της θητείας Είμαι κατά του να σε παίρνουν σηκωτό και να σε στέλνουν να κάνεις θητεία σε άλλη χώρα για να πληρώσεις τα σπασμένα της χούντας (και των πιο πίσω βέβαια). Μπορεί οι κύπριοι να είναι Έλληνες, αλλά η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα και υποτίθεται ότι υπηρετούμε την Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις