Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι σας σταμάτησαν στα σύνορα να τσεκάρουν την ταυτότητα σας και να δουν αν έχετε φέρει κούτες με τσιγάρα είναι διαφορετικό από το ότι ξέρουν πότε μπήκες στη χώρα και ότι αυτό καταγράφεται επίσημα.

Ξαναλέω, η λίστα επιβατών είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και καμιά σοβαρή αεροπορική δεν θα τα έδινε χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος και χωρίς τα κατάλληλα χαρτιά (ένταλμα). Τώρα αν νομίζεις ότι είναι τόσο απλό να ξέρεις πότε μπήκε ο κάθε ένας ανυπότακτος από τους 30.000 που υπάρχουν, ε τι να σου πω.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Περνάς έλεγχο διαβατηρίων αν έρχεσαι από χώρα Σένγκεν;

Πρόσφατα που πήγα Βουλγαρία (βέβαια πήγα οδικώς), μια χαρά μας σταμάτησαν στα σύνορα πριν τα περάσουμε.

ahem, new data?

Δημοσ.

Το ότι σας σταμάτησαν στα σύνορα να τσεκάρουν την ταυτότητα σας

Μα αυτό λέω. Ένα μπλοκάκι δίπλα και σημειώνει αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία που πέρασες τα σύνορα (δήθεν off the record) και το ξέρουν ήδη. Δεν χρειάζονται σφραγίδες και διαβατήρια.

Ξαναλέω, η λίστα επιβατών είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και καμιά σοβαρή αεροπορική δεν θα τα έδινε χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος και χωρίς τα κατάλληλα χαρτιά (ένταλμα). Τώρα αν νομίζεις ότι είναι τόσο απλό να ξέρεις πότε μπήκε ο κάθε ένας ανυπότακτος από τους 30.000 που υπάρχουν, ε τι να σου πω.

Προφανώς και δεν θα κάθονται να κάνουν όλην αυτήν την μανούρα για τον κάθε ανυπότακτο. Απλά είπα ότι, εάν θέλουν, μπορούν να το μάθουν.

ahem, new data?

Σου έχω και άλλα new data: Αν και η Βουλγαρία έχει υπογράψει για να μπει στον χώρο Σένγκεν, δεν έχει αρχίζει να το εφαρμόζει ακόμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σου έχω και άλλα new data: Αν και η Βουλγαρία έχει υπογράψει για να μπει στον χώρο Σένγκεν, δεν έχει αρχίζει να το εφαρμόζει ακόμα.

http://euractiv.gr/dieyrynsi/entaksi-sto-schengen-2017-blepei-i-boylgaria

περίεργο...

Δημοσ.

link?

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1_%CE%A3%CE%AD%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD

22px-Flag_of_Bulgaria.svg.png Βουλγαρία 25 Απριλίου 2005 Σε αναστολή εφαρμογής

Κάτω λέει για Σεπτέμβρη 2012. Ε, κάντο μάλλον 2014. Πριν 2 μήνες κανονικά μας σταμάτησαν για ελέγχους.

Δημοσ.

Μα αυτό λέω. Ένα μπλοκάκι δίπλα και σημειώνει αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία που πέρασες τα σύνορα (δήθεν off the record) και το ξέρουν ήδη. Δεν χρειάζονται σφραγίδες και διαβατήρια.

Εγώ πάντως κάθε χρόνο μπαινοβγαίνω Βουλγαρία το χειμώνα για σκι, αυτό με το μπλοκάκι που σημειώνει ποτέ δεν το είδα

Δημοσ.

Εγώ πάντως κάθε χρόνο μπαινοβγαίνω Βουλγαρία το χειμώνα για σκι, αυτό με το μπλοκάκι που σημειώνει ποτέ δεν το είδα

Ούτε εγώ το είδα. Απλά λέω ότι μπορούν.

Δημοσ.

Ναι σιγά μην κάθονται να σημειώνουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει λες και είναι πύλη στρατοπέδου. :lol:

Aν κάποιος έχει απαγόρευση εξόδου ή εισόδου θα υπάρχει η κατάσταση, αυτό άλλωστε ελέγχουν.

Δημοσ.

Μια σύντομη ερωτηση: όταν κάποιος κόβει την αναβολή, του λένε αμέσως πού θα παρουσιαστεί και ποιά ημερομηνία;

Sent from a galaxy far faaar away.

Δημοσ.

Με την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ της οποίας ξεκινάει η διωρία. Πχ για να μπεις Σεπτέμβριο πρέπει να κόψεις την αναβολή μέχρι και 31 Ιουλίου. Αν κόψεις την αναβολή Αύγουστο πας Νοέμβρη εκτός και αν ζητήσεις να σε βάλουν σε αυτή που έχασες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...