doctor_667 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το ότι σας σταμάτησαν στα σύνορα να τσεκάρουν την ταυτότητα σας και να δουν αν έχετε φέρει κούτες με τσιγάρα είναι διαφορετικό από το ότι ξέρουν πότε μπήκες στη χώρα και ότι αυτό καταγράφεται επίσημα. Ξαναλέω, η λίστα επιβατών είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και καμιά σοβαρή αεροπορική δεν θα τα έδινε χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος και χωρίς τα κατάλληλα χαρτιά (ένταλμα). Τώρα αν νομίζεις ότι είναι τόσο απλό να ξέρεις πότε μπήκε ο κάθε ένας ανυπότακτος από τους 30.000 που υπάρχουν, ε τι να σου πω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Περνάς έλεγχο διαβατηρίων αν έρχεσαι από χώρα Σένγκεν; Πρόσφατα που πήγα Βουλγαρία (βέβαια πήγα οδικώς), μια χαρά μας σταμάτησαν στα σύνορα πριν τα περάσουμε. ahem, new data?
mathsrule Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το ότι σας σταμάτησαν στα σύνορα να τσεκάρουν την ταυτότητα σας Μα αυτό λέω. Ένα μπλοκάκι δίπλα και σημειώνει αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία που πέρασες τα σύνορα (δήθεν off the record) και το ξέρουν ήδη. Δεν χρειάζονται σφραγίδες και διαβατήρια. Ξαναλέω, η λίστα επιβατών είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και καμιά σοβαρή αεροπορική δεν θα τα έδινε χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος και χωρίς τα κατάλληλα χαρτιά (ένταλμα). Τώρα αν νομίζεις ότι είναι τόσο απλό να ξέρεις πότε μπήκε ο κάθε ένας ανυπότακτος από τους 30.000 που υπάρχουν, ε τι να σου πω. Προφανώς και δεν θα κάθονται να κάνουν όλην αυτήν την μανούρα για τον κάθε ανυπότακτο. Απλά είπα ότι, εάν θέλουν, μπορούν να το μάθουν. ahem, new data? Σου έχω και άλλα new data: Αν και η Βουλγαρία έχει υπογράψει για να μπει στον χώρο Σένγκεν, δεν έχει αρχίζει να το εφαρμόζει ακόμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Σου έχω και άλλα new data: Αν και η Βουλγαρία έχει υπογράψει για να μπει στον χώρο Σένγκεν, δεν έχει αρχίζει να το εφαρμόζει ακόμα. http://euractiv.gr/dieyrynsi/entaksi-sto-schengen-2017-blepei-i-boylgaria περίεργο...
mathsrule Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 link? http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1_%CE%A3%CE%AD%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD Βουλγαρία 25 Απριλίου 2005 Σε αναστολή εφαρμογής Κάτω λέει για Σεπτέμβρη 2012. Ε, κάντο μάλλον 2014. Πριν 2 μήνες κανονικά μας σταμάτησαν για ελέγχους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 μου αρέσει η σιγουριά σου για το 2014...
mathsrule Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 μου αρέσει η σιγουριά σου για το 2014... Θέλω να είμαι αισιόδοξος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 διάβασε το άρθρο που linkαρα όμως...
mathsrule Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 διάβασε το άρθρο που linkαρα όμως... Τώρα το είδα. Τρολάρει η Βουλγαρία.
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μα αυτό λέω. Ένα μπλοκάκι δίπλα και σημειώνει αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία που πέρασες τα σύνορα (δήθεν off the record) και το ξέρουν ήδη. Δεν χρειάζονται σφραγίδες και διαβατήρια. Εγώ πάντως κάθε χρόνο μπαινοβγαίνω Βουλγαρία το χειμώνα για σκι, αυτό με το μπλοκάκι που σημειώνει ποτέ δεν το είδα
mathsrule Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως κάθε χρόνο μπαινοβγαίνω Βουλγαρία το χειμώνα για σκι, αυτό με το μπλοκάκι που σημειώνει ποτέ δεν το είδα Ούτε εγώ το είδα. Απλά λέω ότι μπορούν.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 βασικά όλο αρβύλες και ψέματα διασπειρεις αλλά αφού ούτε εσύ θες να κάνεις θητεία, τι κοβεσαι; 1
panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ναι σιγά μην κάθονται να σημειώνουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει λες και είναι πύλη στρατοπέδου. Aν κάποιος έχει απαγόρευση εξόδου ή εισόδου θα υπάρχει η κατάσταση, αυτό άλλωστε ελέγχουν.
*nenya* Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μια σύντομη ερωτηση: όταν κάποιος κόβει την αναβολή, του λένε αμέσως πού θα παρουσιαστεί και ποιά ημερομηνία; Sent from a galaxy far faaar away.
panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Με την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ της οποίας ξεκινάει η διωρία. Πχ για να μπεις Σεπτέμβριο πρέπει να κόψεις την αναβολή μέχρι και 31 Ιουλίου. Αν κόψεις την αναβολή Αύγουστο πας Νοέμβρη εκτός και αν ζητήσεις να σε βάλουν σε αυτή που έχασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις