sabotaz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλα οτι ειναι 2014 και ακομα πιστευουν οτι υπαρχει εστω και ενα θετικο ειναι τουλαχιστον γελοιο.Η αυτοι που τα λενε δεν εχουν περασει ουτε απο εξω ειτε ειναι ελληναραδες της χα κλπ κλπ.Καταλαβετε το 9 μηνες τελειος αχρηστοι που το μονο χρησιμο ειναι κανα 2 βολες και αυτες αντε να τελειωνουμε.Οποιος θελει παει οποιος θελει δεν παει 1
Star_Light Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δίνουν 1300Ε το μήνα? Θα σου χρησιμεύσει στη δουλειά σου μετά? Που θα μένεις για να μην χάσεις ούτε ένα 0.01Ε? Δεν θα τρως? Την εξέλιξη της δουλειάς που θα χάσεις τους 14 αυτούς μήνες ποιος θα σου τη δώσει? Εν τω μεταξύ το ανθρωπάκι που έλεγα πριν κοντεύει να σκάσει από το γέλιο! Ε, ναι. Αν δεν πας στρατό που να τα μάθεις αυτά!!! Γιατι ποιος σου δινει 1300 ευρω το μήνα αυτη τη περιοδο σαν μισθο????? ποια εξελιξη ρε δικέ μου στις ιδιωτικες δουλειες σημερα εισαι αυριο δεν εισαι. Ειδικα στις ναυτιλιακες εταιρειες φιλαρακι μου τελειωσε απο εφεδρος και τουφεκάει τη δουλεια ψευτοκινειται με το voucher και αυτο τον εχει απογοητευσει θελει να φυγει απο Σεπτεμβριο. Μη λετε χαζά αμα δεν έχετε δουλεψει καθολου έξω ειναι πολυ σκληροτερη η κατασταση απο το στρατο ειδικα οι ιδιωτες δεν χαριζονται καθολου. Οσο ηταν μέσα μήνας εμπαινε μήνας έβγαινε ηταν τζέτ τον πηγανε και σε μια μονάδα που ηταν ο ξαδερφος του και μενανε μαζι και του εμειναν και λεφτά. Μάζεψε αρκετα οσο έκανε θητεια.
John323 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μη λετε χαζά αμα δεν έχετε δουλεψει καθολου έξω ειναι πολυ σκληροτερη η κατασταση απο το στρατο ειδικα οι ιδιωτες δεν χαριζονται καθολου.Καταλαβε οτι ο στρατος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ειναι μια μαλακο-αγγαρια! Στο "επιχειρημα" σου μπορω να σου απαντησω οτι ο στρατος ειναι σουπερ γιατι περνας πολυ καλυτερα σε σχεση με τους αιχμαλωτους των τζιχαντιστων! Ο στρατος ειναι αγγαρια, δεν μπορει αν συγκριθει με την δουλεια, ειναι κατι ΑΣΧΕΤΟ! Το μονο νοημα ειναι αφου καταλαβεις οτι μιλαμε για 9 μηνες εντελως χαμενους απο την ζωη σου να προσπαθησεις να μαζεψεις την χασουρα με το να μαθεις καποια "social skills" (ρουφιανηλικι, αγαπητηλικι και δεν συμμαζευεται) η κατι παρομοιο. φιλαρακι μου τελειωσε απο εφεδρος και τουφεκάει τη δουλεια ψευτοκινειται με το voucher και αυτο τον εχει απογοητευσει θελει να φυγει απο Σεπτεμβριο. Με την δικια σου "λογικη" πες στο φιλαρακι να ξαναπαρουσιαστει, τζαμπα φαι θα εχει μεσα και θα ειναι πολυ καλυτερα απο την αγορα εργασιας εξω! Επισης οι σκοπιες συμφωνα με το σκεπτικο σου ειναι για να κρατανε τις ορδες τωνα ανεργων μακρυα απο τα στρατοπεδα γιατι θελουν να μπουκαρουν μεσα να κανουν "ζωαρα" !!! 2
TeZaS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Γιατι ποιος σου δινει 1300 ευρω το μήνα αυτη τη περιοδο σαν μισθο????? ποια εξελιξη ρε δικέ μου στις ιδιωτικες δουλειες σημερα εισαι αυριο δεν εισαι. Ειδικα στις ναυτιλιακες εταιρειες φιλαρακι μου τελειωσε απο εφεδρος και τουφεκάει τη δουλεια ψευτοκινειται με το voucher και αυτο τον εχει απογοητευσει θελει να φυγει απο Σεπτεμβριο. Μη λετε χαζά αμα δεν έχετε δουλεψει καθολου έξω ειναι πολυ σκληροτερη η κατασταση απο το στρατο ειδικα οι ιδιωτες δεν χαριζονται καθολου. Οσο ηταν μέσα μήνας εμπαινε μήνας έβγαινε ηταν τζέτ τον πηγανε και σε μια μονάδα που ηταν ο ξαδερφος του και μενανε μαζι και του εμειναν και λεφτά. Μάζεψε αρκετα οσο έκανε θητεια. Πότε που και για πόσο έχεις δουλέψει έξω και έχεις τόσο πολλές γνώσεις για το τι γίνεται στην αγορά εργασίας?
Star_Light Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ο στρατος ειναι αγγαρια, δεν μπορει αν συγκριθει με την δουλεια, ειναι κατι ΑΣΧΕΤΟ! Το μονο νοημα ειναι αφου καταλαβεις οτι μιλαμε για 9 μηνες εντελως χαμενους απο την ζωη σου να προσπαθησεις να μαζεψεις την χασουρα με το να μαθεις καποια "social skills" (ρουφιανηλικι, αγαπητηλικι και δεν συμμαζευεται) η κατι παρομοιο. Με την δικια σου "λογικη" πες στο φιλαρακι να ξαναπαρουσιαστει, τζαμπα φαι θα εχει μεσα και θα ειναι πολυ καλυτερα απο την αγορα εργασιας εξω! Επισης οι σκοπιες συμφωνα με το σκεπτικο σου ειναι για να κρατανε τις ορδες τωνα ανεργων μακρυα απο τα στρατοπεδα γιατι θελουν να μπουκαρουν μεσα να κανουν "ζωαρα" !!! Άνετα παρουσιαζότανε ξανα αμα τον πέρνανε. Τα ρουφιανιλίκια που λές παιζουν και στις δουλειες εξω και εκει ειναι χειροτερα γιατι ο άλλος εχει κινητρο να διώξει εσενα για να μεινει αυτος στη δουλειά.
NickTG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Γιατι ποιος σου δινει 1300 ευρω το μήνα αυτη τη περιοδο σαν μισθο????? ποια εξελιξη ρε δικέ μου στις ιδιωτικες δουλειες σημερα εισαι αυριο δεν εισαι. Ειδικα στις ναυτιλιακες εταιρειες φιλαρακι μου τελειωσε απο εφεδρος και τουφεκάει τη δουλεια ψευτοκινειται με το voucher και αυτο τον εχει απογοητευσει θελει να φυγει απο Σεπτεμβριο. Μη λετε χαζά αμα δεν έχετε δουλεψει καθολου έξω ειναι πολυ σκληροτερη η κατασταση απο το στρατο ειδικα οι ιδιωτες δεν χαριζονται καθολου. Οσο ηταν μέσα μήνας εμπαινε μήνας έβγαινε ηταν τζέτ τον πηγανε και σε μια μονάδα που ηταν ο ξαδερφος του και μενανε μαζι και του εμειναν και λεφτά. Μάζεψε αρκετα οσο έκανε θητεια. Όποιος δικέ μου σκέφτεται έτσι υπάρχει λύση. Την έγραψα παραπάνω. Όλοι λοιπόν θα ήταν χαρούμενοι. Πετυχημένο το παράδειγμα εν τω μεταξύ γιατί όπως όλοι ξέρουμε πάντα σε πάνε σε μονάδες που είναι και ξαδερφός σου και μένετε μαζί! Επίσης τελευταία φορά που δούλεψα έξω δεν μου έδιναν 8.60Ε το μήνα, δεν κοιμόμουν το πολύ 4-5 ώρες τη μέρα, δεν έτρωγα μεσημεριανό στις 4 χωρίς να υπάρχει δεκατιανό πιο πριν, ούτε είχα για πρωινό μόνο χθεσινό ψωμί. 1
Star_Light Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Πότε που και για πόσο έχεις δουλέψει έξω και έχεις τόσο πολλές γνώσεις για το τι γίνεται στην αγορά εργασίας? Ξέρω τι παιζει έξω. Και ο στρατος (9 μηνες ή κατι αλλο) ειναι απλα ενα break μπροστα σε αυτο που θα αντιμετωπίσεις μετά αμα δεν έχεις την τύχη να τρυπώσεις κάπου καλά ... δημόσιο με συμβαση ή προκυρηξη ή σε κάποια καλη επιχειρηση που σέβεται τον υπαλληλο υπάρχουν αλλα ειναι λίγες.
TeZaS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ξέρω τι παιζει έξω. Και ο στρατος (9 μηνες ή κατι αλλο) ειναι απλα ενα break μπροστα σε αυτο που θα αντιμετωπίσεις μετά αμα δεν έχεις την τύχη να τρυπώσεις κάπου καλά ... δημόσιο με συμβαση ή προκυρηξη ή σε κάποια καλη επιχειρηση που σέβεται τον υπαλληλο υπάρχουν αλλα ειναι λίγες. Κάτσε να ξαναρωτήσω γιατι λογικά το γιώτα το πήρες για μυωπία. Που πότε και για πόσο έχεις δουλέψει έξω και έχεις αποκτήσει αυτή την εμπειρία.
aris1986 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Eσεις που τους 9 μηνες οπως και γω χασατε δουλειες, σεζον ή την πιθανοτητα να δουλευετε (ασχολιαστο), αραξτε λιγο. Σημερα εισαι αυριο δεν εισαι ακομα και για την "πιστα" της ζωης, δεν εχουν παει στρατο καποιοι ακομα και σκεφτονται τι θα χασουν, αν μπουν κτλπ. Λες που και γω πηγα στρατο πριν τα χαρατσια και ενφια (καλες εποχες θεωρητικα) 1 μηνα φρεσκορκισμενος απο πτυχιο θα ειχα δουλεια σε αυτους τους 9 μηνες; Κολοκυθια και εγω ομως ετσι πιστευα. Τωρα οσοι χασατε σεζον δουλειας, σεζον το λεει η ιδια η λεξη ε δεν χασατε και θεση επικουρου καθηγητη της βυζαντινολογίας... Ποσα να εβγαζες, ακομα και σε ενα νησι να εκανες τον φιλιπινέζο για τους μεγαλορωσσους επιχειρηματιες, τους κινεζους του Χονγκ Κονγκ, τους italianos και τους κλαρινογαμπρους στα -αντα σε ηλικια της λάρισας; Επισης επειδη το εψαξα ξερεις ποσο παιρνει ενας σερβιτορος σαντορίνη και λοιπα νησια; 30 ευρω μεροκαματο και δινει ο ιδιος και 200 για το δωματιο του, δεν ειναι οπως παλια καλα τα πραγματα. δεν λεω οτι ο στρατος θα σας ταϊσει και θα σας σωσει αυτους τους 9 μήνες αλλα δεν μπορω να ακουω αερολογιες απο γενιες των mid 90's λες και εξω θα σας στρωσουν το κοκκινο χαλι και αμα πας στρατο θα χασεις την ευκαιρια της ζωης να σε επαιρνε ο brad pitt να του διευθύνεις τις επιχειρησεις του. 1
Star_Light Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 aris1986 πρεπει να ανεβάσουμε λιγο το θρέντ γιατι πλακώσανε ολοι οι αντιμιλιταριστες και θα μας φάνε λάχανο. Δεν τους πειθεις.
epp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 δεν λεω οτι ο στρατος θα σας ταϊσει και θα σας σωσει αυτους τους 9 μήνες αλλα δεν μπορω να ακουω αερολογιες απο γενιες των mid 90's λες και εξω θα σας στρωσουν το κοκκινο χαλι και αμα πας στρατο θα χασεις την ευκαιρια της ζωης να σε επαιρνε ο brad pitt να του διευθύνεις τις επιχειρησεις του. Νομιζω χασαμε λιγο το νοημα ωραια ολα αυτα που λες αλλα εγω αποσο καταλαβα αυτο που ειπαν οι αλλοι και στο οποιο συμφωνω δεν ειναι οτι καταστρεφεσαι αυτους τους 9 μηνες γιατι ισως ΘΑ εβρισκες μια καλη δουλεια αντι να βαρας σκοπια , ειναι οτι καταστρεφεσαι αν ΗΔΗ εχεις μια πολυ καλη δουλεια και ξερεις οτι αργα ή γρηγορα θα πρεπει να την παρατησεις για να μπεις στρατο.
Star_Light Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Νομιζω χασαμε λιγο το νοημα ωραια ολα αυτα που λες αλλα εγω αποσο καταλαβα αυτο που ειπαν οι αλλοι και στο οποιο συμφωνω δεν ειναι οτι καταστρεφεσαι αυτους τους 9 μηνες γιατι ισως ΘΑ εβρισκες μια καλη δουλεια αντι να βαρας σκοπια , ειναι οτι καταστρεφεσαι αν ΗΔΗ εχεις μια πολυ καλη δουλεια και ξερεις οτι αργα ή γρηγορα θα πρεπει να την παρατησεις για να μπεις στρατο. Σε αυτο δεν έχεις άδικο. Λοιπον επειδη εγω δεν θελω να μπω στο τρυπάκι να πεισω αυτους που δεν γουστάρουν στρατο να τον γουστάρουν τελειώνει η κοντρα εδώ. Επισης δεν μου αρέσει να χαλάω ενεργεια να δωσω σε κάποιον να καταλαβει κατι και αυτος να με γράφει στα @@ του. Απλα δεν μου αρέσει να βλέπω ψέμματα και λάσπες οπως το οτι αν θες σοβαρο στρατο πηγαινε σε άλλη χώρα. Περνα πρωτα μια βολτα απο τους βατραχανθρωπους εσυ μάγκα που τα λες αυτα απο εδω μεσα και μιλάς πολυ και αμα δεν σε καλύψει και εισαι πιο ατρομητος μετα γυρνα και πες το αυτο και φυγε για άλλες μονάδες στο εξωτερικο να δώ τα κοτσια σου. Απλα επειδη έτυχε να διαβάσω κατι τέτοιο και με έστειλε λιγο. Κατα τα αλλα οποιος θέλει να περάσει σε στρατιωτικές σχολές μπορει να στειλει πμ ή να κανει ερωτησεις εδω να τον βοηθήσουμε ή για εφεδρους κτλπ. Αυτά. Καλη συνέχεια.
slevinkelevra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Παλικαρια μου τι λετε ρε? Οσο εισαι μεσα χανεις δυνατοτητες οχι μονο για δουλεια, αλλα να παρεις ενα καλο πτυχιο στ αγγλικα πχ για να σου χρησιμευσει να φυγεις εξωτερικο. Και ναι φιλε θα μπορουσες να εχεις βρει δουλεια μετα το πτυχιο, οχι σε 9 μηνες , αλλα σε 4. Που το ξερεις δηλαδη? Το ψαξες? Και να το ψαχνες θα μπορουσες να δουλεψεις? Χμ, μαλλον οχι αφου βαραγες προσοχες. Παιδια που εχουν οικονομικα προβληματα και πρεπει να συντηρουν τον εαυτο τους με δουλειες σεζον, εξηγησε τους σε παρακαλω οτι "ελα μωρε, μια σεζον ειναι, πφ, νταξ, δεν εισαι και καθηγητης." Εξηγησε τους το και ελπιζω να σε καταλαβουν. Τωρα κατι εξυπναδες του τυπου αν ειναι πελατες ειναι ιταλοι και αν ειμαστε απο mid90s γενια , νταξ, δε κολλανε πουθενα. Τα χρονια αλλαξανε και τωρα η ζωη τρεχει λιγο παραπανω και ο καθενας κανει τον προγραμματισμο του απο νωρις. Αλλος εχει σκοπο να βρει δουλεια, αλλος εχει μισο-χτισει δουλεια και ο στρατος τον κοβει, αλλος χανει ενα voucher αμα μπει, αλλος τα πηρε στο κρανιο γιατι τον εστειλαν στην αλλη ακρη της ελλαδας κ οτι μισθο πηρε τον χαλαει, αλλος εχει 3 πτυχια και ψαχνεται να δουλεψει οχι να "σκουπιζει το χωμα για να φυγει το χωμα" Κριση εχουμε κ ο αλλος θα φρικαρει οταν συνηδητοποιησει οτι αντι να ειναι εξω να ψαχνει η να δουλευει παει σε πεζοποριες χωρις νοημα. Απλα πραματα. Αλλα ναι, αμα ειναι απλη δουλεια δε πιανεται, πρεπει να ειναι απο επιχειρησεις του μπραντ πιτ και πανω....
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Και μένα δεν μου αρέσει να πληρώνω φόρους αλλά τι να κάνουμε, είναι υποχρέωσή μου! Έτσι είναι και ο στρατός, υποχρέωσή μας. Εφόσον το ξέρουμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να πάμε (υπό φυσιολογικές συνθήκες) για 9 μήνες, προγραμματίζουμε ανάλογα τις δουλειές μας και τη ζωή μας. Εν τέλει, δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα όσο το παρουσιάζετε μερικοί! Μια υποχρέωση όλων των ανδρών της χώρας προς την ίδια τη χώρα είναι.
NickTG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Άλλη πετυχημένη σύγκριση. Οι φοροι είναι ανταποδωτικοι. Το κατά πόσο ή οχι δουλεύουν εδώ σωστά είναι άλλο θέμα και σίγουρα οχι δικαιολογία για να αφήνουμε και αλλά στραβά. Φυσικά ακόμα και κάποιοι φόροι είναι άδικοι και παραλογοι και θα πρέπει να καταργηθουν ή να αλλάξουν. Μόνο που στο θέμα αυτό μιλάμε για στρατό. Άνοιξε ενα για φόρους να χωσουμε και εκεί! Μια κατάσταση που έχει παραμείνει γιατί εξυπηρετει συμφέροντα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις