John323 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εχεις δουλεψει καθολου εξω να δεις τι γινεται? Εχω μια εικονα. Αλλα εξω πληρωνεσαι (Θεωρητικα δυστυχως σε αρκετες δουλειες στις μερες μας) δεν πας εθελοντης μαλαξ οποτε μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. Δεν διαφωνω οτι ο στρατος μπορει να ειναι χρησιμη εμπειρια αλλα παντα πρεπει να την βλεπεις υπο το πρισμα οτι ειναι ενα χαμαληκι που το κανεις με το ζορι και μονο αν το δεις ετσι θα την παλεψεις να το τελειωσεις.
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αλλα εξω πληρωνεσαι Γιατί, πήγες ΔΕΑ και δεν σου πλήρωσαν τον μισθό σου; Κανονικά πληρώνεσαι κι εκεί (εάν το επιλέξεις).
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εχω μια εικονα. Αλλα εξω πληρωνεσαι (Θεωρητικα δυστυχως σε αρκετες δουλειες στις μερες μας) δεν πας εθελοντης μαλαξ οποτε μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. Δεν διαφωνω οτι ο στρατος μπορει να ειναι χρησιμη εμπειρια αλλα παντα πρεπει να την βλεπεις υπο το πρισμα οτι ειναι ενα χαμαληκι που το κανεις με το ζορι και μονο αν το δεις ετσι θα την παλεψεις να το τελειωσεις. Δηλωσε ειδικές δυνάμεις ή ΥΕΑ να πληρώνεσαι (στο 2ο) και αντι για χαμαλίκια να κάνεις γυμναστική και ασκήσεις. Γιατί, πήγες ΔΕΑ και δεν σου πλήρωσαν τον μισθό σου; Κανονικά πληρώνεσαι κι εκεί (εάν το επιλέξεις). Άνοιξε και η θητεια των βάτραχων μου ειπε ένα παλικάρι φιλος που πηγε πέρυσι αλλα εφυγε 1 εβδομάδα πριν την hellweek. 1
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Άνοιξε και η θητεια των βάτραχων μου ειπε ένα παλικάρι φιλος που πηγε πέρυσι αλλα εφυγε 1 εβδομάδα πριν την hellweek. Μόνο για όσους υπηρετούν πάνω από 13 μήνες. Απλά, τώρα πια με την ανακατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις, πάνε όλο και περισσότεροι για μεγαλύτερη θητεία. Κι εμένα γνωστός μου πήγε, αλλά λέει παλούκια τα πράγματα εκεί (φυσικά, καμία σχέση με το Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφών των Στελεχών).
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μόνο για όσους υπηρετούν πάνω από 13 μήνες. Απλά, τώρα πια με την ανακατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις, πάνε όλο και περισσότεροι για μεγαλύτερη θητεία. Κι εμένα γνωστός πήγε, αλλά παλούκια τα πράγματα εκεί (φυσικά, καμία σχέση με το Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφών των Στελεχών). Θέλει πολυ καλη φυσικη κατασταση και τυχη για να μην τραυματιστεις και εγκαταλειψεις. Έχω γνωστους βάτραχους απο την ΜΥΚ. Πρεπει να το γουσταρεις πολυ να εισαι μικρος 20-25 ηλικιακά και να μην μασάς.
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Θέλει καλη φυσικη κατασταση και τυχη για να μην τραυματιστεις και εγκαταλειψεις. Έχω γνωστους βάτραχους απο την ΜΥΚ. Κοίτα, για τον τραυματισμό σε φροντίζουν κι εκείνοι, αλλά γενικά ναι, θέλει να προσέχεις. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, σθένος να έχεις να αντέξεις, και μετά θα φοράς την βατραχοπουλάδα με καμάρι. Γνωστός του παππού μου (ξέρεις, σου είχα πει στο πμ νομίζω) είχε πάει μετά και στην Αμερική στους Navy Seals για μετεκπαίδευση. Εντάξει, αυτά τα άτομα το έχουν τερματίσει, έχουν ξεφύγει.... 1
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Απο τις πιο δυσκολες εκπαιδευσεις στον κοσμο ειναι των ελληνων βατραχανθρωπων. Μαζι με τους Navy Seals που λες τους Ισραηλινους και κάποιους αλλους δεν θυμαμαι νομιζω Ρώσους. Και ειναι λογικο γιατι αυτοι οι ανθρωποι πανε σε αντιτρομοκρατικές αποστολές. Και εκει δεν παιζεις μπορει να σκοτωθεις ανα πάσα στιγμή αμα κάνεις ένα λάθος. 1
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Απο τις πιο δυσκολες εκπαιδευσεις στον κοσμο ειναι των ελληνων βατραχανθρωπων. Μαζι με τους Navy Seals που λες τους Ισραηλινους και κάποιους αλλους δεν θυμαμαι νομιζω Ρώσους. Και ειναι λογικο γιατι αυτοι οι ανθρωποι πανε σε αντιτρομοκρατικές αποστολές. Και εκει δεν παιζεις μπορει να σκοτωθεις ανα πάσα στιγμή αμα κάνεις ένα λάθος. Τους Ρώσους Spetsnaz εννοείς, ναι. Μην τα λες αυτά σε αυτό το τόπικ, επειδή διαβάζουν και γράφουν άτομα που λένε πως εάν θέλεις σοβαρό στρατό να πας σε άλλη χώρα. Μην τους χαλάς την πλάνη στην οποία ζούνε.
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τους Ρώσους Spetsnaz εννοείς, ναι. Μην τα λες αυτά σε αυτό το τόπικ, επειδή διαβάζουν και γράφουν άτομα που λένε πως εάν θέλεις σοβαρό στρατό να πας σε άλλη χώρα. Μην τους χαλάς την πλάνη στην οποία ζούνε. Τον αδικείς. Στις διαδικασιες για να πάρεις απαλλαγή ειναι γνώστης πάντως.
NickTG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κάθε φορά που διαβάζω για σύγκριση δουλειάς με στρατό ενα ανθρωπάκι γελάει ασταμάτητα στο κεφάλι μου! 4
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κάθε φορά που διαβάζω για σύγκριση δουλειάς με στρατό ενα ανθρωπάκι γελάει ασταμάτητα στο κεφάλι μου! Κοίτα, κάποιους μπορεί να τους βοηθήσει ο στρατός στη δουλειά τους αργότερα. Τους μαθαίνει την έννοια της ιεραρχίας, της πειθαρχίας, του προγράμματος, της πίεσης χρόνου κλπ
Pa0ki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κοίτα, κάποιους μπορεί να τους βοηθήσει ο στρατός στη δουλειά τους αργότερα. Τους μαθαίνει την έννοια της ιεραρχίας, της πειθαρχίας, του προγράμματος, της πίεσης χρόνου κλπ Κάποιους που ζούσαν σε σπηλιά μέχρι τα 18, ίσως 3
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κάποιους που ζούσαν σε σπηλιά μέχρι τα 18, ίσως Μην το λες. Έχω γείτονα 23 χρονών, ακόμα φοιτητής, που όχι μόνο δεν ξέρει τι εστι συνέπεια στην ώρα, αλλά ούτε το κρεβάτι του δεν ξέρει να στρώσει. Περιμένει την μητέρα του συνέχεια να του κάνει τα πάντα: να του στρώσει το κρεβάτι, να τον ξυπνήσει, να του καθαρίσει το δωμάτιο, να του σιδερώσει τα ρούχα κτλ. Και πυνθάνομαι πως έτσι είναι και πολλοί άλλοι, όχι μόνο αυτός.
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κάποιους που ζούσαν σε σπηλιά μέχρι τα 18, ίσως ή κάποιους που δεν ξέρουν τι σημαίνει δουλειά και ζούνε στον κόσμο τους, ο στρατός μπορεί να τους ταρακουνήσει! Αν και οι περισσότεροι τέτοιοι βάζουν βύσμα για να περάσουν όσο πιο εύκολα γίνεται... 1
Silverage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Εσεις που λέτε είναι μια εμπειρία και μουφιές, πείτε μου, αξίζει να χάσεις 12.000 ευρώ για να πας 9 μήνες να μαλακίζεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις