chrisxkar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πραγματικα δεν θελω να πω την αποψη μου περι αυτον που εχουν υποθει στις τελευταιες σελιδες γιατι πολλοι λιγοι θα καταλαβουν αυτο που θα εννοω και κινδυνευω να με περασουν για στρατογκ@βλο. Απλα θα πω οτι ο Ελληναρας πλεον μου φενεται οτι δεν ξεβολευεται απο τον καναπε του για κανεναν λογο.Αφορμη που το λεω ειναι το γεγονος οτι πλεον ακουω οτι ολοι θελουν παρουν αναβολη η απαλαγη και συνδιαστικα οτι τα τελευταια χρονια μ@ς πηδ@νε καθημερινα αλλα οταν ερχεται η ωρα των εκλογων αντι να πανε να ψηφησουν ολοι ειναι στην ξαπλωστρα με τον φρεντο στο χερι. Ξερω οτι ειναι offtopic απλα παρατηρω την αλλαγη νοοτροπιας προς το χειροτερο. Και για εσας που ωρυεστε γιατι να παω και χαμενος χρονος και εγω δεν παω,(εννοειται οτι ειναι χαμενος χρονος τουλαχιστον το μεγαλυτερο κομματι)θυμηθητε οτι οχι πολλα χρονια πριν ισως τα μεγαλα σας αδερφια δεν πηγανε για 9 μηνες αλλα για 18
NickTG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και για εσας που ωρυεστε γιατι να παω και χαμενος χρονος και εγω δεν παω,(εννοειται οτι ειναι χαμενος χρονος τουλαχιστον το μεγαλυτερο κομματι)θυμηθητε οτι οχι πολλα χρονια πριν ισως τα μεγαλα σας αδερφια δεν πηγανε για 9 μηνες αλλα για 18 Ναι, και? 3
chrisxkar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ναι, και? τιποτα αυτο. Οτι πηγαινανε ποιο πολλοι και τουλαχιστον γκρινιαζανε πιο δικαιολογημενα 18 μηνες ειναι οντως πολυ χανεις αρκετα πραγματτα στους 9 μηνες μεχρι μπεις τελειωσες ασε που αμα μπεις σεπτεμβρη ουτε καν το καλοκαιρι σου δεν χανεις. Και πιο παλια 2007-8 κ πισω φοβοντουσαν μηπως χασουν και καμια προκυρηξη τωρα αυτα πανε
NickTG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 τιποτα αυτο. Οτι πηγαινανε ποιο πολλοι και τουλαχιστον γκρινιαζανε πιο δικαιολογημενα 18 μηνες ειναι οντως πολυ χανεις αρκετα πραγματτα στους 9 μηνες μεχρι μπεις τελειωσες ασε που αμα μπεις σεπτεμβρη ουτε καν το καλοκαιρι σου δεν χανεις. Και πιο παλια 2007-8 κ πισω φοβοντουσαν μηπως χασουν και καμια προκυρηξη τωρα αυτα πανε Μια χαρά πράγματα χάνεις και στους 9 μήνες. Εγώ για παράδειγμα έχασα και δουλεία και μεταπτυχιακό και λεφτά. Το ότι κάτι έχει διορθωθεί εν μέρει δεν σημαίνει πως σταματάς να θες να διορθωθεί εντελώς. 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Απλα θα πω οτι ο Ελληναρας πλεον μου φενεται οτι δεν ξεβολευεται απο τον καναπε του για κανεναν λογο.Αφορμη που το λεω ειναι το γεγονος οτι πλεον ακουω οτι ολοι θελουν παρουν αναβολη η απαλαγη και συνδιαστικα οτι τα τελευταια χρονια μ@ς πηδ@νε καθημερινα αλλα οταν ερχεται η ωρα των εκλογων αντι να πανε να ψηφησουν ολοι ειναι στην ξαπλωστρα με τον φρεντο στο χερι. Ξερω οτι ειναι offtopic απλα παρατηρω την αλλαγη νοοτροπιας προς το χειροτερο. εξαρτάται τι εννοείς μας πηδάνε, αν ειναι να ψηφίσεις πολιτικά μορφώματα και απατεώνες καλύτερα να κάτσεις σπίτι
chrisxkar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 εξαρτάται τι εννοείς μας πηδάνε, αν ειναι να ψηφίσεις πολιτικά μορφώματα και απατεώνες καλύτερα να κάτσεις σπίτι θελω να πιστευω με το μικρο μου μυαλουδακι οτι νεα παιδια με τοσα που γινονται τοσα χρονια στη χωρα μας δεν θα ψηφιζαν αυτους που μας καταστρεφουν και πουλανε την χωρα μας κομματι κομματι
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Βέβαια. Άντρας δεν γίνεσαι στο μπουρδέλο, απλά άντρας γίνεσαι όταν είσαι ένα υπάκουο παιδάκι και καθαριζεις τουαλέτες... Όπως και να έχει εγώ θα πάω αποφασισμένος για Ι5 και θα το πάρω θέλουν δε θέλουν αλλιώς δεν υπακούω τίποτα και κάνω τον κινέζο, απειλώ για αυτοκτονίες, δεν δέχομαι να παίρνω τις υποτιθέμενες φαρμακευτικές αγωγές και δεν τρώω. Άφήστε που έχω και πρόστιμο ανυποταξίας 6000ε στην εφορία και μονο με Ι5 διαγράφεται. Άρα η καλύτερη λύση για μένα είναι αυτό το ωραίο χαρτάκι ...της ελευθερίας. Πες μου οταν θα πάς να έρθω να τραβηξω βιντεάκι.
tritonas00 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 τιποτα αυτο. Οτι πηγαινανε ποιο πολλοι και τουλαχιστον γκρινιαζανε πιο δικαιολογημενα 18 μηνες ειναι οντως πολυ χανεις αρκετα πραγματτα στους 9 μηνες μεχρι μπεις τελειωσες ασε που αμα μπεις σεπτεμβρη ουτε καν το καλοκαιρι σου δεν χανεις. Και πιο παλια 2007-8 κ πισω φοβοντουσαν μηπως χασουν και καμια προκυρηξη τωρα αυτα πανε Mια σεζον δουλειας εχασα, ακομη κλαιω τα λεφτα.
Athanvla Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πες μου οταν θα πάς να έρθω να τραβηξω βιντεάκι. Να είσαι υπάκουος στους 'ανωτέρους' σου εσύ και άσε τα βιντεάκια! 1
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Να είσαι υπάκουος στους 'ανωτέρους' σου εσύ και άσε τα βιντεάκια! Εσυ δεν θα εισαι? στην ιδιωτικη δουλεια που θα πας? εχει να πέσει φάπα εκει χειροτερη απο το στρατο... στο στρατο στα ωπα ωπα σας έχουν μερικους μην τους πάθετε τιποτα και τρέχουν και δεν φτάνουν μετα. Πραγματικα δεν θελω να πω την αποψη μου περι αυτον που εχουν υποθει στις τελευταιες σελιδες γιατι πολλοι λιγοι θα καταλαβουν αυτο που θα εννοω και κινδυνευω να με περασουν για στρατογκ@βλο. Απλα θα πω οτι ο Ελληναρας πλεον μου φενεται οτι δεν ξεβολευεται απο τον καναπε του για κανεναν λογο.Αφορμη που το λεω ειναι το γεγονος οτι πλεον ακουω οτι ολοι θελουν παρουν αναβολη η απαλαγη και συνδιαστικα οτι τα τελευταια χρονια μ@ς πηδ@νε καθημερινα αλλα οταν ερχεται η ωρα των εκλογων αντι να πανε να ψηφησουν ολοι ειναι στην ξαπλωστρα με τον φρεντο στο χερι. Ξερω οτι ειναι offtopic απλα παρατηρω την αλλαγη νοοτροπιας προς το χειροτερο. Και για εσας που ωρυεστε γιατι να παω και χαμενος χρονος και εγω δεν παω,(εννοειται οτι ειναι χαμενος χρονος τουλαχιστον το μεγαλυτερο κομματι)θυμηθητε οτι οχι πολλα χρονια πριν ισως τα μεγαλα σας αδερφια δεν πηγανε για 9 μηνες αλλα για 18 Το θρέντ δεν θα έπρεπε να λέγεται στρατος αλλα οδηγος για το πως θα πάρετε το Ι5 αχαχαχα Ξερω εναν που πηγε καπακι για μεταπτυχιακό - δουλειά στην ευρώπη και δε σκοπεύει να παει στρατο ποτε. Θεωρητικά μια χαρά δε θα είναι ; Ρε φιλε επειδη σε παρακολουθω απο χθες και εσενα που γραφεις ολο μου ειπε ο ενας και μου ειπε ο άλλος και ετσι εκανε ένας αλλος ... λοιπον μην ακους φιδιές. Παιζει πολύ φιδιά. Αν δεν το εξακριβώσεις απο μονος σου να εισαι σιγουρος προσεχε μην σε κάψουν. 1
phanispal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Mια σεζον δουλειας εχασα, ακομη κλαιω τα λεφτα. Εις διπλούν μάλιστα, αφού τα έσκασες για να συντηρηθείς 9 μήνες ή όσους πήγες. Εσυ δεν θα εισαι? στην ιδιωτικη δουλεια που θα πας? εχει να πέσει φάπα εκει χειροτερη απο το στρατο... στο στρατο στα ωπα ωπα σας έχουν μερικους μην τους πάθετε τιποτα και τρέχουν και δεν φτάνουν μετα. Το θρέντ δεν θα έπρεπε να λέγεται στρατος αλλα οδηγος για το πως θα πάρετε το Ι5 αχαχαχα Ρε φιλε επειδη σε παρακολουθω απο χθες και εσενα που γραφεις ολο μου ειπε ο ενας και μου ειπε ο άλλος και ετσι εκανε ένας αλλος ... λοιπον μην ακους φιδιές. Παιζει πολύ φιδιά. Αν δεν το εξακριβώσεις απο μονος σου να εισαι σιγουρος προσεχε μην σε κάψουν. Στο από πάνω spoiler/επιχείρημα κατά της θητείας του tritonas00 όμως δε βλέπω να απαντάς.
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εις διπλούν μάλιστα, αφού τα έσκασες για να συντηρηθείς 9 μήνες ή όσους πήγες. Στο από πάνω spoiler/επιχείρημα κατά της θητείας του tritonas00 όμως δε βλέπω να απαντάς. Σε τι ? στο οτι έχασε τη δουλεια του?
John323 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 στο στρατο στα ωπα ωπα σας έχουν μερικους μην τους πάθετε τιποτα και τρέχουν και δεν φτάνουν μετα. Καλα κοψε κατι κι εσυ... Γενικα οκ αν μπεις στην διαδικασια να πας στρατο μπορεις να μαθεις πραγματα. Μπορεις να μαθεις σε ενα πληθος ηλιθιων να συνεννογιεσαι με 3-4 ωστε να επιβιωσεις και να κανεις την δουλεια σου, στο να χειραγωγεις οσους πρεπει για την καλυτερη εξυπηρετηση σου κ.α. 1
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλα κοψε κατι κι εσυ... Γενικα οκ αν μπεις στην διαδικασια να πας στρατο μπορεις να μαθεις πραγματα. Μπορεις να μαθεις σε ενα πληθος ηλιθιων να συνεννογιεσαι με 3-4 ωστε να επιβιωσεις και να κανεις την δουλεια σου, στο να χειραγωγεις οσους πρεπει για την καλυτερη εξυπηρετηση σου κ.α. Εχεις δουλεψει καθολου εξω να δεις τι γινεται? ο στρατος ειναι απο τις πιο ξένοιαστες περιοδους ειδικα αμα το πάρεις στη πλάκα η χειραγωγηση παντου γινεται και ενας υπαλληλος που με έχει πρηξει εδω και μέρες να βάλω την εταιρεια του στο κινητο και αυτου του έχουν μαθει να προσπαθει να χειραγωγήσει δεν ειναι θεμα στρατου φιλε παντου ετσι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις