Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν το παίζει ράμπο, τους γαμωσείρηδες κράζει.

Δεν έκραξα κανεναν βασικα εδωσα απλα μια ευχή που αν πραγματοποιηθει θα κάνει καλύτερη την καθημερινοτητα πολλων ανθρωπων και εκεινων που δεν θελουν να πάνε και ψάχνουν ενα καρο τροπους να την γλιτώσουν σοβαρο προβλημα δεν εχουν απο οτι φαινεται οποτε ειναι fake γιωτάδες και οχι παιδια που οντως έχουν προβλημα , και εκεινων που θα τους παραλάβουν και θα έχουν να κάνουν με δυστροπους και μη συνεργάσιμους ανθρωπους. 

Τωρα ο άλλος γιατι πειράχθηκε δεν ξέρω καθενας με τα θεματα του :P το ενα λεμε δεν τους αρεσει το άλλο λεμε παλι δεν τους αρέσει ε δεν θα φυγεις με Ι5 ψευτικο και απατη και θα σε λεω και έξυπνο ξέχνα το. 

• Like 1
Δημοσ.

Actually ετσι ακριβως ειναι 

Εχω 3 γνωστους που εκαναν αυτο ακριβως το πραγμα και ειδα κ με τα ματια μου ανθρωπο οπως σου ειπα να παιρνει i5 χωρις κανενα χαρτι . 

Anyways , εγω απαντησα για να ξερει καποιο παιδι που θελει να μαθει την διαδικασια , οπως θα ηθελα να μαθω κ εγω απο καπου . Οχι για να τσακωθω με καποιον

Και γω τέτοιες ιστορίες άκουγα φίλε μου...πάντα από γνωστό γνωστού....και τα φερε η τύχη (και το βύσμα) και τα είδα από κοντά στην αρμόδια υπηρεσία...επιτροπή αναβολών υπεύθυνη για όλη την Β. Ελλάδα...αναβολές όντως είδα να παίρνουν πααααρα πολλοί...απαλλαγές δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε καν και αρκετοί τραγουδιστές και σελέμπριτις που πήγαιναν με βύσμα...τους δίνανε αναβολές και αυτούς και είχα και τραγουδιστή στην σειρά μου (από ριαλιτι) που είχε παρει τα 2 χρονια αναβολη και ήταν σιγουρος οτι θα παρει Ι5 και έφαγε ένα άκυρο που δεν λέγεται.

Για να πάρεις Ι5 το ξαναλέω επιβεβαιωμένα ότι δεν είναι το παιχνιδάκι που γράφεται μερικοί...θέλει είτε βύσμα είτε υπάρχον πρόβλημα...είτε αποδείξεις προβλήματος έστω και αν δεν υπάρχει όντως (ψεύτικα ιατρικά ιστορικά).

Και γω τα γράφω για να μάθουν τα παιδιά που όντως θέλουν να πάρουν Ι5 την διαδικασία και να μην πάνε ξεβράκωτοι στα αγγούρια απλά με το υφάκι τους και ένα συνταγόχαρτο του οποίου η αξία είναι μικρότερη και από κωλόχαρτο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω περυσι τετοια εποχη περιπου εκανα την διαδικασια 

Το παληκαρι χωρις χαρτι ηταν μαζι μου , ο ενας γνωστος περυισι κ ο αλλος πριν 3 μηνες

Νομιζω πως η γενικη γραμμη εχει αλλαξει απο τοτε παντως

Δημοσ.

Εγω περυσι τετοια εποχη περιπου εκανα την διαδικασια 

Το παληκαρι χωρις χαρτι ηταν μαζι μου , ο ενας γνωστος περυισι κ ο αλλος πριν 3 μηνες

Νομιζω πως η γενικη γραμμη εχει αλλαξει απο τοτε παντως

Οι σειρές είναι μεγαλύτερες από ποτέ τα τελευταία χρόνια..πως γίνεται αυτό ενώ οι απαλλαγές δίνονται έτσι αέρα όπως λέτε?

Τέσπα ας πάνε τα παιδιά έτσι χύμα χωρίς βύσμα χωρίς χαρτιά και ας πάρουν Ι5 αφού είναι τόσο εύκολο...εγώ ακόμα και τώρα που βλέπω παιδιά που δεν θέλουν να πάνε πάντως...δεν βλέπω να το πετυχαίνουν.

Αν με ένα "Είμαι άφραγκος" γλυτώνεις στρατό τότε τι να πω...σε άλλο στρατό υπηρετήσαμε όλοι εδώ μέσα...τα μεταφορικά πληρωμένα είναι...το φαί επίσης...τι έξοδα τόσα έχει ένας φαντάρος που δεν τα έχει όντας άνεργος στο σπίτι του πχ είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω αλλά τεσπα.

Δημοσ.

Αξιοπιστες οδηγίες για Ι5 μην ψαχνετε, σε ολα χρειαζεται τυχη.Δεν ξερω ποσοι Ι5 το πηραν νυχτα, αλλα στην θητεια μου ειχα 3-4 καραμπινατα Ι5 που υπηρετουσαν κανονικα. Ενα συστημα που εχει δεκαδες χιλιαδες ατομα να μπενοβγαινουν δεν μπορει ποτε να εχει στεγανα.

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω ποσο μου τη σπάνε οι fake γιωτάδες. Μακαρι να πάρουν το χαρτι που θέλουν για να μην την σπάνε και σε άλλους για 9 μηνες που θα έχουν την ατυχια να τους παραλαβουν. 

Ειπε το ναυτικο...

Δημοσ.

Αξιοπιστες οδηγίες για Ι5 μην ψαχνετε, σε ολα χρειαζεται τυχη.Δεν ξερω ποσοι Ι5 το πηραν νυχτα, αλλα στην θητεια μου ειχα 3-4 καραμπινατα Ι5 που υπηρετουσαν κανονικα. Ενα συστημα που εχει δεκαδες χιλιαδες ατομα να μπενοβγαινουν δεν μπορει ποτε να εχει στεγανα.

Κάποιοι θα το πήραν νύχτα με βύσμα..με κάποια προσπάθεια όμως (βύσμα)...άιντε και κάποιοι απειροελάχιστοι και χωρίς βύσμα και χωρίς όντως πρόβλημα...αλλά εδώ μέσα μας το παρουσιάζουν και σαν πάγια τακτική και ότι αυτός είναι ο κανόνας να παίρνεις Ι5 με το έτσι θέλω λέγοντας δικαιολογίες που δεν τις λες ούτε στον εργοδότη σου στην δουλειά για να πάρει 2ημερη άδεια...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Εδώ λένε σε άτομα που θέλουν να πάρουν Ι5...μην πάρετε τίποτα..απλά πάντε και πείτε τους ότι είστε άφραγκοι...ή πάρτε ένα κωλόχαρτο που στο βγάζει ο γιατρός σε μια επίσκεψη και θα γλυτώσετε την θητεία σας...

Λες και τόσοι διάσημοι που εξαγοράσαν την θητεία τους είτε περίμεναν να φτάσουν τα 35 για να κάνουν μόνο 40 μέρες ήταν τόσο λαλάκες που δεν το ξέραν αυτό.

Οι άπειροι που δεν θέλανε να υπηρετήσουν δεν το σκέφτηκαν να το κάνουν αυτό...οι αμέτρητοι που ρίξανε βύσματα και "ερμηνείες" για να πάρουν Ι5 και απέτυχαν είναι οι εξαιρέσεις και ο κανόνας είναι απλά το 

"Δεν γουστάρω κυρ Λοχαγέ να ρθω στρατό...δεν έχω μια..."

• Moderators
Δημοσ.

Λες και τόσοι διάσημοι που εξαγοράσαν την θητεία τους είτε περίμεναν να φτάσουν τα 35 για να κάνουν μόνο 40 μέρες ήταν τόσο λαλάκες που δεν το ξέραν αυτό.

Κι εγω δεν πιστευω πως ειναι τοσο ευκολο να παρεις Ι5 αλλα σιγα μη ρισκαρει ο διασημος τη φημη του για να παρει Ι5 ψυχολογικο :P

Δημοσ.

Με τους ποδοσφαιριστές τι γίνεται ρε παιδιά?

Τι κόλπο είναι αυτό που παρουσιάζονται τη πρώτη μέρα και μετά είναι μονίμως σε άδεια και?

Δημοσ.

Γι αυτο ετοιμαστειτε στρατιωτες...!

Νew meats οπως ελεγαν και στο starship troopers. Eδω Ελλαδα λενε ψαρακλες..!

@Lary7 

Ειχα τυχει και γω σε περιπτωση i5 καθαρου αλλα υπηρετουσε γιατι δεν τον αντεχαν αλλο οι γονεις του και βαλανε βυσμα να παει Εβρο.

True Story!

• Moderators
Δημοσ.

Με τους ποδοσφαιριστές τι γίνεται ρε παιδιά?

Τι κόλπο είναι αυτό που παρουσιάζονται τη πρώτη μέρα και μετά είναι μονίμως σε άδεια και?

Λογικα θα πλασαρεται ως τιμητικη φανταζομαι. Ολοι ειχαμε εναν τετοιο στην θητεια μας :lol:
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...