Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν όντως κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα θα πάρει Ι5 αν όχι και το θέλει ή θα πρέπει να το παίξει τελείως τρελός σε σημείο που να θέσει σε κίνδυνο είτε τον ίδιο του τον εαυτό είτε κάποιον εκεί μέσα ή θα πρέπει να βάλει βύσμα.

Ξέρω περίπτωση όπου ενώ ήταν στη σκοπιά άρχισε να βλέπει περίεργα πράγματα, αίματα, κόκαλα και άκουγε φωνές, τον βγάλαν Ι4 ψυχολογικό και συνέχισε μέχρι την απόλυση.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι τι ιστοριες θα λετε, με τους συνομήλικους σας;

Οταν θα ακουνε οτι δεν πηγατε στρατο θα ειναι σαν να μην εχετε πέος στο παντελόνι σας.

Ξερω ακουγεται τραβηγμενο αλλα ζειτε στο Ελλαδισταν.

Οποτε βρείτε μια ψευτικη πορεια ΚΕΝ, εκπαιδευσης, μεταθεσης,μοναδας κτλπ να εχετε να λετε στους περιεργους που θα γνωρίζετε!

Αυτό είναι το σημαντικότερο!

Τιμή, το σημαντικότερο, ειδικά στο στρατό. Γιατί.... τί θα έχεις να λες στους άσχετους αμα σε ρωτήσουν;

post-202580-0-49596700-1409164048_thumb.gif

Δημοσ.

Aν όντως κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα θα πάρει Ι5 αν όχι και το θέλει ή θα πρέπει να το παίξει τελείως τρελός σε σημείο που να θέσει σε κίνδυνο είτε τον ίδιο του τον εαυτό είτε κάποιον εκεί μέσα ή θα πρέπει να βάλει βύσμα.

Ξέρω περίπτωση όπου ενώ ήταν στη σκοπιά άρχισε να βλέπει περίεργα πράγματα, αίματα, κόκαλα και άκουγε φωνές, τον βγάλαν Ι4 ψυχολογικό και συνέχισε μέχρι την απόλυση.

Mεσα απο την μοναδα ειναι σαφως πιο δυσκολο 

Δεν θελουν οι δοικητες σε δικη τους θητεια να υπαρχουν αναβολες/απαλλαγες

Δημοσ.

Καλά μην το λες...πολλοί εδώ μέσα νομίζουν ότι η θητεία είναι σαν διαφημιστικό φυλλάδιο στον δρόμο που θα πούνε ένα "Δεν θέλω ευχαριστώ" και θα την γλυτώσουν χωρίς βύσμα και χωρίς να έχουν όντως πρόβλημα...

Νομίζουν ότι πας στην επιτροπή και λες "Είμαι άφραγκος δεν έχω για στρατό" και σου λένε "Εντάξει παιδί μου πάρε ένα Ι5 και καλή τύχη στην ζωή σου". Και αυτό το 2014 που κάτω των 25 ΟΛΟΙ είναι άνεργοι και άφραγκοι.

Που πας και τους δείχνεις απλά μια συνταγή γιατρού χωρίς ιστορικό ετών και τους πείθεις ότι έχεις βαριά κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας.

Πραγματικά γελάει ο κόσμος...

• Like 1
Δημοσ.

μάγκες, άλλο φυλακή άλλο στρατός, αν δεν θες να πας δεν πας. Στην τελική δεν θέλουν και αυτοι κάποιους που θα μπορεί να τους δημιουργησουν προβλημα.

Καλά μην το λες...πολλοί εδώ μέσα νομίζουν ότι η θητεία είναι σαν διαφημιστικό φυλλάδιο στον δρόμο που θα πούνε ένα "Δεν θέλω ευχαριστώ" και θα την γλυτώσουν χωρίς βύσμα και χωρίς να έχουν όντως πρόβλημα...

Νομίζουν ότι πας στην επιτροπή και λες "Είμαι άφραγκος δεν έχω για στρατό" και σου λένε "Εντάξει παιδί μου πάρε ένα Ι5 και καλή τύχη στην ζωή σου". Και αυτό το 2014 που κάτω των 25 ΟΛΟΙ είναι άνεργοι και άφραγκοι.

Που πας και τους δείχνεις απλά μια συνταγή γιατρού χωρίς ιστορικό ετών και τους πείθεις ότι έχεις βαριά κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας.

Εγω σκέφτομαι το ξενερωμα που θα φάει κάποιος που θελει στάνταρ να πάει και να πέσει σε τέτοιες συζητησεις και κλίμα. Να ακους ολη τη μέρα γιωτάδες να ειναι μέσα στη μιρλα και την κακομοιριά. Για αυτο η απλη θητεια δεν λεει τιποτα ΥΕΑ ή Ειδικές δυνάμεις αλλιως απο στρατο δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Αυτό είναι το σημαντικότερο!

Τιμή, το σημαντικότερο, ειδικά στο στρατό. Γιατί.... τί θα έχεις να λες στους άσχετους αμα σε ρωτήσουν;

Ψεμματα να τους λες! Βρες στοιχεια απο θητεια φιλου σου κορόϊδου που μπηκε!

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται ουτε καταθλιψη να εχεις , ουτε αυτοκτονικες τασεις

Για αυτο τον λογο εχουν βγει τα ΦΕΚ , για να υπαρχουν ξεκαθαρα οι παθησεις κ σε τι I αντιστοιχουν

Παραπληφορηση for the win

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται ουτε καταθλιψη να εχεις , ουτε αυτοκτονικες τασεις

Για αυτο τον λογο εχουν βγει τα ΦΕΚ , για να υπαρχουν ξεκαθαρα οι παθησεις κ σε τι I αντιστοιχουν

Παραπληφορηση for the win

Δεν είπε ότι χρειάζεται αναγκαστικά αυτά αλλά εσύ έλεγες στον άλλον πριν 2 σελίδες ότι με ένα χαρτί συνταγής θα πάρει ο άλλος αναβολή πανεύκολα.

Εσύ έλεγες στο ένα ποστ ότι είναι υπόθεση 2 λεπτών χωρίς καν να σε εξετάζει γιατρός και μετά από 2 ποστ έγραφες ότι προφανώς θέλει 2 χρόνια αναβολές..και μιλάς για παραπληροφόρηση? Άκου δεν σε βλέπει ποτέ γιατρός...δλδ θες και τα λες?

Άμα τρολάρεις ρισπέκτ...αν όχι απλά κουράγιο...

Δημοσ.

Εγω σκέφτομαι το ξενερωμα που θα φάει κάποιος που θελει στάνταρ να πάει και να πέσει σε τέτοιες συζητησεις και κλίμα. Να ακους ολη τη μέρα γιωτάδες να ειναι μέσα στη μιρλα και την κακομοιριά. Για αυτο η απλη θητεια δεν λεει τιποτα ΥΕΑ ή Ειδικές δυνάμεις αλλιως απο στρατο δεν ξέρεις.

ξέρεις εσύ απο ειδ. δυναμεις, ε; που υπηρετησες είπαμε; :D 

To ξενερωμα που θα φάει κάποιος που θέλει να υπηρετήσει και εχει τέτοιους μικρόνους να του πρίζουν τα ούμπαλα που το πας;

Δημοσ.

Eιτε δεν διαβασες τι εγραψα ειτε προσπαθεις να εχεις point λεγοντας random πραματα που δεν ισχυουν

1) Δεν χρειαζεται καν χαρτι για αναβολη 1 χρονου , τις δινουν σαν τις καραμελες

2) Ειναι οντως υποθεση 2 λεπτων , δεν εχει κατι να σε εξετασει ο γιατρος . Σε ρωταει 2 πραγματα κ τελος . Τα 2 λεπτα που ειπα μπορει να ηταν κ υπερβολη

3) Τα 2 λεπτα που ειπα αφορουσαν την διαδικασια που περνας απο τον γιατρο στο 414 κ οχι προφανως τον συνολικο χρονο που θες να παρεις I5 η αναβολη . Οποισδηποτε εχει ψαξει ελαχιστα , γνωριζει οτι για να παρεις I5 αν δεν εχεις προβλημα πρεπει αναγκαστικα να παρεις τις αναβολες πρωτα κ επειτα να κανεις την ιδια διαδικασια για I5

Δεν σε ειρωνευτηκα , οποτε save it

Δεν είπε ότι χρειάζεται αναγκαστικά αυτά αλλά εσύ έλεγες στον άλλον πριν 2 σελίδες ότι με ένα χαρτί συνταγής θα πάρει ο άλλος αναβολή πανεύκολα.

Εσύ έλεγες στο ένα ποστ ότι είναι υπόθεση 2 λεπτών χωρίς καν να σε εξετάζει γιατρός και μετά από 2 ποστ έγραφες ότι προφανώς θέλει 2 χρόνια αναβολές..και μιλάς για παραπληροφόρηση? Άκου δεν σε βλέπει ποτέ γιατρός...δλδ θες και τα λες?

Άμα τρολάρεις ρισπέκτ...αν όχι απλά κουράγιο...

Double post

Δημοσ.

E ναι το να πάρεις τις αναβολές είναι σχετικά εύκολο...αλλά όχι το Ι5..το Ι5 θέλει εξέταση από γιατρό..δεν είναι απλά συμπλήρωσες τα 2 χρόνια και πας ακόμα μια φορά και σου λένε "Καλό δρόμο". Σου λένε πέρασαν τα 2 χρόνια...βελτιώθηκε το θέμα της υγείας σου..(εκτός αν έχεις χαρτιά που να δείχνουν επιδείνωση του προβλήματος υγείας σου...είτε ψυχολογικό είτε σωματικό) άρα είσαι έτοιμος να υπηρετήσεις.

Πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι δεν μπορείς να υπηρετήσεις...και για αυτό χρειάζεται είτε βύσμα ώστε ο γιατρός που θα σε εξετάσει να είναι στο κόλπο..είτε να έχεις όντως πρόβλημα και να έχεις ένα ιστορικό χαρτιών και γνωματεύσεων από γιατρούς για να πάρεις την αναβολή.

Εσείς έτσι όπως το λέτε είναι ότι παω σε έναν γιατρό μου δίνει μια συνταγή για φάρμακα για το τάδε πρόβλημα και πήρε Ι5...

Με κλάψα λίγων λεπτών μπορεί να γλυτώσει κανείς καμιά αγγαρεία από την μάνα του ή να πάρει ρεπό από το αφεντικό του...απαλλαγή Ι5 με κλάψα στην επιτροπή χωρίς χαρτιά για πρόβλημα υγείας ή βύσμα δεν πήρε ποτέ κανείς!!

Και αυτό είναι παραπληροφόρηση...άλλο τελείως πράγμα η αναβολή...και τελείως άλλη ιστορία το Ι5. Αναβολή παίρνεις πανεύκολα..και με ένα ψεύτικο χαρτί από ένα ΙΕΚ σου δίνουν...Ι5 θέλει είτε αποδείξεις (έστω και ψεύτικες) είτε βύσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω ποσο μου τη σπάνε οι fake γιωτάδες. Μακαρι να πάρουν το χαρτι που θέλουν για να μην την σπάνε και σε άλλους για 9 μηνες που θα έχουν την ατυχια να τους παραλαβουν. 

Δημοσ.

Εσείς έτσι όπως το λέτε είναι ότι παω σε έναν γιατρό μου δίνει μια συνταγή για φάρμακα για το τάδε πρόβλημα και πήρε Ι5...

Actually ετσι ακριβως ειναι 

Εχω 3 γνωστους που εκαναν αυτο ακριβως το πραγμα και ειδα κ με τα ματια μου ανθρωπο οπως σου ειπα να παιρνει i5 χωρις κανενα χαρτι . 

Anyways , εγω απαντησα για να ξερει καποιο παιδι που θελει να μαθει την διαδικασια , οπως θα ηθελα να μαθω κ εγω απο καπου . Οχι για να τσακωθω με καποιον

Πωπω ποσο μου τη σπάνε οι fake γιωτάδες. Μακαρι να πάρουν το χαρτι που θέλουν για να μην την σπάνε και σε άλλους για 9 μηνες που θα έχουν την ατυχια να τους παραλαβουν. 

Κι εμενα μου τη σπανε ατομα με 5απλα fake account , τι να κανουμε

Κανεις ignore κ συνεχιζεις  , ez life

Δημοσ.

Όπα Ράμπο, κούλαρε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...