aris1986 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Φιλε νομιζεις αν πω τη μαγικη λεξη 'αυτοκτονια' θα με κρατησουν μεσα με ι4; Eχουν δει πολλους εκει μην νομιζεις οτι με μια λεξη θα στην χαρισουν ευκολα. Οπως εχουν υποθει ολες οι δικαιολογιες στον στρατο γι αυτο οταν εκανα μαλακια τους ελεγα την αληθεια και παραξενευονταν. Νταξει εσυ πηγαινε παίξτο ψυχολογικα τρελιαρης και καταθληπτικος αλλα θα σε σκαναρουν τα βλεμματα τους εντονα, τα χουν ξανακουσει αυτα. Ανετα παιρνεις I5 , τα εχουμε ξαναπει Δεν σε κρινει κανεις γιατρος , για τα πανηγυρια ειναι . Υποθεση 2 λεπτων Εσυ το πηρες;
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Την αλλη βδομαδα ειναι να παω φρουραρχειο Η διαδικασια ειναι η ιδια με την αναβολη , κραταει πραγματικα 2 λεπτα κ φυσικα δεν σε εξεταζει κανεις Με το ζορι δεν κρατανε κανεναν 1
aris1986 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Την αλλη βδομαδα ειναι να παω φρουραρχειο Η διαδικασια ειναι η ιδια με την αναβολη , κραταει πραγματικα 2 λεπτα κ φυσικα δεν σε εξεταζει κανεις Με το ζορι δεν κρατανε κανεναν Και δεν θα μπεις μεσα δλδ να ακους οτι ο αλλος σε 2 games εκανε 4 φορες pentakill με taric mid? Αξια ανεκτιμητη... Ps. Φανταζομαι οι πιτσιρικαδες αυτα θα λενε τωρα, παλια που lol δεν επαιζε κανεις γιατι ηταν beta ή μολις ειχε ανοιξει, οταν ημουνα στρατο εγω!
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πιστευω πως αμα του πω τι λεει ο Sony στο thread θα μου το δωσει μονος του ο γιατρος lel
Backpacker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πιο φρουραρχείο βρε? Στο 424 πας ή στο 401 και σε εξετάζουν εκεί...σιγά μην αποφάσιζαν τα φρουραρχεία για Ι5...αναβολή παίρνει έυκολα κάποιος...Ι5 όχι... Αν ήταν με μια αυτοκτονία να παίρνανε όλοι Ι5...θα πάτε και θα τα δείτε από κοντά. Εγώ έκανα 8μηνη θητεία εκ των οποίων οι 6 μήνες ήταν στο 424 και οι 2 εξ αυτών γραμματέας στο τμήμα των γιωτόχαρτων aka Επιτροπή Απαλλαγών..(οι υπόλοιποι στο ΚΕΠΙΚ ) Αν δεν πας μιλημένος ή με όντως υπάρχον πρόβλημα δεν παίρνεις Ι5...άμα θες κάνε απόπειρα μετά για να τους πείσεις.
haris013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πιστευω πως αμα του πω τι λεει ο Sony στο thread θα μου το δωσει μονος του ο γιατρος lel κλαίω !
ParhsG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εγω είχα ακούσει μια ιστορία το ποσο αληθεια ειναι δε γνωρίζω. Μπηκε κανονικα ενας και μετα αρχισε τις μ@λ@* . Εκανε σα τρελος στο βημα δεν εκανε οτι του λεγαν ποτε ειχε στραβωσει το οπλο , δεν εστρωνε κρεβατι κτλ. Ειχε παρει απειρες φυλακες! Ε το συνεχιζε για κανα μηνα μέχρι που μιλησε δε ξερω με ποιον και του λεει παιδι μου τι θες. Και του ειπε οτι θελει Ι5 και του το εδωσε να τον ξεφορτωθει. Οπως και για εναν ανυποτακτο ειχε ερθει η αστυνομια σπιτι του και τον ρωτησαν αν ειναι ο ταδε σπιτι και λέει δεν είναι εδω ενω ηταν ο ιδιος.
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το ιδιο πραμα λεμε , για την διαδικασια του φρουρχειου μιλαω 414 πανε για I5 ψυχολογικο Δεν χρειαζεται ουτε μιλημενος να πας ουτε να εχεις προβλημα Χρειαζεται ενα απλο χαρτι ιδιωτη γιατρου . Η απλα κ τιποτα αν πεσεις σε γιατρο που ξυπνησε καλα Εχω δει ατομο χωρις κανενα χαρτι , χωρις τιποτα καγκουρι σκετο που πηγαμε μαζι στο 414 κ βγηκε με I5 επειδη απλα δεν μπορουσε να μπει λογω οικονομικων προβληματων κ του ειπε οτι αμα δεν μου δωσεις I5 δεν φευγω . Και το ειδα το χαρτι γιατι μαζι φυγαμε Δεν ειναι τα πραγματα οπως καποτε . δεν χρειαζεται ουτε τρελα να πουλησεις ουτε να το παιξεις Μεγας Αλεξανδρος με ταφο στην Αμφιπολη και δεν χρειαζεται να κανεις κ τετοια καραγκιοζηλικια
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 μάγκες, άλλο φυλακή άλλο στρατός, αν δεν θες να πας δεν πας. Στην τελική δεν θέλουν και αυτοι κάποιους που θα μπορεί να τους δημιουργησουν προβλημα.
Backpacker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Οπως και για εναν ανυποτακτο ειχε ερθει η αστυνομια σπιτι του και τον ρωτησαν αν ειναι ο ταδε σπιτι και λέει δεν είναι εδω ενω ηταν ο ιδιος. Εντάξει και γω δεν την έχω σε καμιά υπόληψη την ΕΛΑΣ αλλά εσύ μας λες ότι η αστυνομία δεν είχε μια φωτογραφία αυτού που έψαχνε? Το ιδιο πραμα λεμε , για την διαδικασια του φρουρχειου μιλαω 414 πανε για I5 ψυχολογικο Δεν χρειαζεται ουτε μιλημενος να πας ουτε να εχεις προβλημα Χρειαζεται ενα απλο χαρτι ιδιωτη γιατρου . Η απλα κ τιποτα αν πεσεις σε γιατρο που ξυπνησε καλα Εχω δει ατομο χωρις κανενα χαρτι , χωρις τιποτα καγκουρι σκετο που πηγαμε μαζι στο 414 κ βγηκε με I5 επειδη απλα δεν μπορουσε να μπει λογω οικονομικων προβληματων κ του ειπε οτι αμα δεν μου δωσεις I5 δεν φευγω . Και το ειδα το χαρτι γιατι μαζι φυγαμε Δεν ειναι τα πραγματα οπως καποτε . δεν χρειαζεται ουτε τρελα να πουλησεις ουτε να το παιξεις Μεγας Αλεξανδρος με ταφο στην Αμφιπολη και δεν χρειαζεται να κανεις κ τετοια καραγκιοζηλικια Κατευθείαν Ι5 χωρίς αναβολές 2 ετών πιο πριν και χωρίς χαρτιά με ιστορικό? Καλά τώρα τρολάρετε παιδια...έχω δει εκατοντάδες παιδιά και τους παιρνούσα εγώ ο ίδιος στα βιβλία..δεν πήρε ποτέ κανείς Ι5 απευθείας κιόλας χωρίς καταχώρηση ιατρικού ιστορικού...ακόμα και τα καραβύσματα είχαν μερικά χαρτιά για τα τυπικά. 1
solton57010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Φωτογραφια σιγουρα δεν ειχε τη γλιτωσε τωρα.Τι θα γινει ομως αυριο μεθαυριο οταν θα πεσει σε κανενα μπλοκο ή τυχαιο έλεγχο?
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν ειπε κανεις για I5 ξερο χωρις αναβολες Εννοειται οτι πρεπει να εχεις παρει τα 2 χρονια πρωτα , δεν στο δινουν αλλιως εκτος κ αν εχεις σοβαρο προβλημα . My bad αν αφησα να εννοηθει κατι τετοιο
Star_Light Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μην λετε πραγματα τα οποια δεν ξερετε ρε παληκαρια ομως.. Ανετα παιρνεις I5 , τα εχουμε ξαναπει Δεν σε κρινει κανεις γιατρος , για τα πανηγυρια ειναι . Υποθεση 2 λεπτων Δεν ειπε κανεις για I5 ξερο χωρις αναβολες Εννοειται οτι πρεπει να εχεις παρει τα 2 χρονια πρωτα , δεν στο δινουν αλλιως εκτος κ αν εχεις σοβαρο προβλημα . My bad αν αφησα να εννοηθει κατι τετοιο :S ρε συ μας δουλευεις? Εντάξει και γω δεν την έχω σε καμιά υπόληψη την ΕΛΑΣ αλλά εσύ μας λες ότι η αστυνομία δεν είχε μια φωτογραφία αυτού που έψαχνε? Ε ξερεις τωρα... ιστορια που απο κάπου την άκουσε και κάποιος την ειπε ... με άλλα λογια φιδιές.
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν βλεπω πως ακριβως το πρωτο quote αναιρει το δευτερο η πως ακριβως το εννοεις
aris1986 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Kαι τι ιστοριες θα λετε, με τους συνομήλικους σας; Οταν θα ακουνε οτι δεν πηγατε στρατο θα ειναι σαν να μην εχετε πέος στο παντελόνι σας. Ξερω ακουγεται τραβηγμενο αλλα ζειτε στο Ελλαδισταν. Οποτε βρείτε μια ψευτικη πορεια ΚΕΝ, εκπαιδευσης, μεταθεσης,μοναδας κτλπ να εχετε να λετε στους περιεργους που θα γνωρίζετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις