Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπερβολικά είναι;

Δεν ξέρω τι φάρμακα είναι αλλά από τη στιγμή που λες ότι δεν έχεις κατάθλιψη γιατί να πάρεις φάρμακα? Ακόμα κι αν έχεις εξάντλησε τις πιθανότητες να μην πάρεις και να την καταπολεμήσεις με άλλους τρόπους

Δημοσ.

Τον αλλο τον βλεπω ικανο να αρχιζει τα ψυχοφαρμακα για να μην παει στρατο!

Ημαρτον!

Που να αντιμετωπισεις καμια πραγματικη δυσκολια στη ζωη σου φιλαρακι αν αγχωνεσαι τοσο για στρατο.

Δεν θα σε φανε εκει μεσα χαλαρωσε. Θα κανεις καμια σκοπια, καμια αγγαρεια, θα ακουσεις κανενα ''ψαρωτικο'' απο καραβαναδες (τα οποια ειναι για γελια παρεπιπτοντως του στυλ τι με κοιτας με γουσταρεις?). 

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

^Το είπα και γω να το σκεφτεί να πάει και να το δει σαν μια εμπειρία αλλά νομίζω ότι έχει αποφασίσει να μην πάει. Σεβαστό, αλλά όχι να αρχίσει και τα φάρμακα χωρίς λόγο!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ηρεμήστε! Δν τα αρχίζω, απλά θα πω ότι τα παιρνω και δν βλέπω διαφορά! Αν μου κανουν νουμερα θα τους πω 'κρατηστε με και η ευθυνη δικη σας,μεχρι αυριο πιθανων να εχω φουνταρει'! Να χαραμήσω 9 μήνες εκει μεσα, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Δεν θα μου χρησημεύσει σε κατι.

Δημοσ.

Περα απο το γεγονος οτι ειμαι υπερ της εμπειριας του σρατου (ακομα και να ειχα βυσμα που θα μου ελεγε μπορω να μην πας στρατο θα πηγαινα) εσενα προσωπικα απο οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα πιστευω θα σου χρησιμευε κιολας να ξεπερασεις καποιες φοβιες, αγχος κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Απορια

Στο χαρτι που σου εγραψε για να πας στην επιτροπη , εβαλε την κανονικη ημερομηνια?

ποιο χαρτι; Μονο τη συνταγή έγραψε και μου εδωσε ενα χαρτι οτι παιρνω φαρμ. Αγωγη για καταθλιψη
Δημοσ.

Aυτο δεν θα πας στην επιτροπη?

Δεν ξερω τι υποτιθεται οτι πρεπει να σου δωσει .

Απλα ελεγα μην φανει υποπτο οτι κ καλα πηρες το χαρτι τοσο προσφατα

Αν κ δεν νομιζω οτι θα νοιαστει κανεις εφοσον εχεις χαρτι

Δημοσ.

ο γιατρός πληρώνεται απο τις φαρμακευτικές για να συνταγογραφεί, αν δεν θες να τα πάρεις δεν τα παιρνεις. Μια ματια που έριξα στο πρώτο, σεροτονινη ήταν, δεν νομιζω ότι ειναι και τιποτα δυνατά φαρμακα. 

Εννοείται ότι δειχνεις και την συνταγή στην επιτροπή 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δίνανε τα γιωτόχαρτα τόσο εύκολα δεν θα πατούσαν οι μισοί...οι δικοί τους οι γιατροί θα πρέπει να σε κρίνουν και εκεί ή Ι4 θα σε βγάλουν η αναβολή στην καλύτερη...για απαλλαγή θέλει ή δυνατό βύσμα...ή όντως να έχεις πρόβλημα. Μετά από 1-2 αναβολές πας κανονικά...και όπως όλοι ξέρουν όσο νωρίτερα πας τόσο το καλύτερο. Το να πηγαίνεις κοντά στα 30 είναι χοντρή αηδία!! :)

Εδώ θυμάμαι μας στέλνανε στο 424 ΓΣΝ άτομα με 1002 απαλλαγές...που δεν παίρνανε απαλλαγή από τον στρατό αυτό αλλά απλά βαρέα Ι4.

Δημοσ.

Αν δίνανε τα γιωτόχαρτα τόσο εύκολα δεν θα πατούσαν οι μισοί...οι δικοί τους οι γιατροί θα πρέπει να σε κρίνουν και εκεί ή Ι4 θα σε βγάλουν η αναβολή στην καλύτερη...για απαλλαγή θέλει ή δυνατό βύσμα...ή όντως να έχεις πρόβλημα. Μετά από 1-2 αναβολές πας κανονικά...και όπως όλοι ξέρουν όσο νωρίτερα πας τόσο το καλύτερο. Το να πηγαίνεις κοντά στα 30 είναι χοντρή αηδία!! :)

Εδώ θυμάμαι μας στέλνανε στο 424 ΓΣΝ άτομα με 1002 απαλλαγές...που δεν παίρνανε απαλλαγή από τον στρατό αυτό αλλά απλά βαρέα Ι4.

Φιλε νομιζεις αν πω τη μαγικη λεξη 'αυτοκτονια' θα με κρατησουν μεσα με ι4;
Δημοσ.

Μην λετε πραγματα τα οποια δεν ξερετε ρε παληκαρια ομως..

Ανετα παιρνεις I5 , τα εχουμε ξαναπει

Δεν σε κρινει κανεις γιατρος , για τα πανηγυρια ειναι . Υποθεση 2 λεπτων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...