Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Προφανως κ εννοειται οτι θα παρεις I5 ψυχολογικο εφοσον δεν εχεις κατι κ απλα δεν γουσταρεις να πας
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Επισης αν, καααααποια στιγμη, αποφασισουν να "κλεισουν την στροφιγγα", ή αν ξερωγω το 1/3 (!) ζητησει αναβολες,τοτε εκτος θα μεινουν καταρχην, καποιοι απο οσους επικαλουνται οικονομικα κλπ προβληματα, οχι οσοι το παιζουν
Athanvla Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Να ρωτήσω κάτι; Αν επιλέξω να πάρω Ι5 από το στρατόπαιδο (θα πάρω συνοδό) αντί για ΡΟΥΦ ποια η διαφορά;
doctor_667 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν έχε κάποια διαφορά, μπαίνεις με το συνοδό σου και σας λένε που να πάτε (φαίνονται αυτοί που δεν είναι για να μένουν από το ότι δε είναι κουρεμένοι, ξυρισμένοι). Δίνεις το χαρτί που ήδη έχεις από τον ψυχίατρο π.χ. παίρνεις την αναβολή και φεύγεις.
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 To Ρουφ δεν εχει καμια σχεση με την απαλλαγη . Στο Ρουφ απλα θα πας να καταθεσεις τα χαρτια στο τελος Η μονη αλλαγη ειναι οτι απλα θα πρεπει να κουβαληθεις εκει που παρουσιαζεσαι , αλλα θα ξεμπλεξεις ευκολα κ με λιγοτερη ταλαιπωρια Στη διαδικασια του φρουραρχειου , πρεπει να πας 8 το πρωι με αλλους 100 . Να περιμενεις σειρα να μπεις , μετα να φυγεις για 414 , να περιμενεις σειρα να δεις τον γιατρο , μετα ξανα πισω φρουραρχειο , να περιμενεις παλι σειρα να δωσεις τα χαρτια σου , να περιμενεις να τα παρεις κ τελος να τα πας στο Ρουφ . Ολα αυτα την ιδια μερα
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Να ρωτήσω κάτι; Αν επιλέξω να πάρω Ι5 από το στρατόπαιδο (θα πάρω συνοδό) αντί για ΡΟΥΦ ποια η διαφορά; Δεν νομιζω οτι, παιρνεις κατι απο το Ρουφ... Στο Ρουφ, θυμαμαι να ειναι: Στρατολογικα γραφεια Αττικης, Διευθυνση Προμηθειων και...Στρατοδικειο!
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 το φρουραρχειο αθηνών δεν ειναι στο ρουφ, απεναντι απο το 401 ειναι. Πελοποννησο δεν έχει άλλο φρουραρχείο; Δεν έχει διαφορά, ίσως ειναι και πιο γρήγορα μέσω στρατοπέδου.
Athanvla Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν έχε κάποια διαφορά, μπαίνεις με το συνοδό σου και σας λένε που να πάτε (φαίνονται αυτοί που δεν είναι για να μένουν από το ότι δε είναι κουρεμένοι, ξυρισμένοι). Δίνεις το χαρτί που ήδη έχεις από τον ψυχίατρο π.χ. παίρνεις την αναβολή και φεύγεις. Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει γνωμάτευση από ψυχίατρο; Τι πρέπει να γράφει; To Ρουφ δεν εχει καμια σχεση με την απαλλαγη . Στο Ρουφ απλα θα πας να καταθεσεις τα χαρτια στο τελος Η μονη αλλαγη ειναι οτι απλα θα πρεπει να κουβαληθεις εκει που παρουσιαζεσαι , αλλα θα ξεμπλεξεις ευκολα κ με λιγοτερη ταλαιπωρια Στη διαδικασια του φρουραρχειου , πρεπει να πας 8 το πρωι με αλλους 100 . Να περιμενεις σειρα να μπεις , μετα να φυγεις για 414 , να περιμενεις σειρα να δεις τον γιατρο , μετα ξανα πισω φρουραρχειο , να περιμενεις παλι σειρα να δωσεις τα χαρτια σου , να περιμενεις να τα παρεις κ τελος να τα πας στο Ρουφ . Ολα αυτα την ιδια μερα Μεγαλύτερη ταλαιπωρία μου φαίνεται μιας και με τα ΜΜΜ θα κινούμαι αφού δεν έχω μεταφορικό. Οπότε βλέπω ως καλύτερη λύση την τρίπολη (124 ΠΒΕ) αφού μου είπαν στη Στρατολογία ότι αν είμαι 6:30 το πρωί εκεί με το συνοδο μου θα μας πάει ο στρατος με πουλμαν στο γνα για εξέταση την ίδια μέρα.
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Εννοειται οτι ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρεια το φρουραρχειο , ειδικα αν δεν εχεις μεσο δικο σου Ολα οσα ειπα though , ηταν για Αθηνα Υποχρεωτικο δεν ειναι να εχεις χαρτι , αλλα εφοσον θες I5 ψυχολογικο , τι θα του πεις του γιατρου? Θα το ρισκαρεις ? Εγω δεν θα το εκανα παντως . Θα πηγαινα σε εναν ιδιωτικο , θα εδινα απο 50 εως 80 κ τουλαχιστον θα ειχα ενα χαρτι
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 προφανώς πρέπει να γράφει κάποια απο τις παθήσεις που αναφερονται στο ΦΕΚ περι σωματικής ικανοτητας. Υποχρεωτικό δεν ειναι, αλλά το κάνει πιο ευκολο αφου ο στρατιωτικος γιατρος, απλά συμφωνει με την γνωματευση του πολιτη γιατρου.
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Για I5 ψυχολογικο παει , random πραματα θα γραψει ο ιδιωτης
Athanvla Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δηλαδή να πάω σε ιδιώτη ψυχίατρο και να του πω τι; Θέλω ένα χαρτί να πάρω απαλλαγή από το στρατό ή απλά αγχώνομαι κτλ και δεν μπορώ να υπηρετήσω;
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ενω, αν ηταν εχμ....Τελεταρχης? Θυμαμαι παντως αρχη στο ΚΕΝ,να μιλαω μαζι του εχω συγκρατησει μεχρι σημερα τα σοφα* του λογια:"σε αυτες τις τρυπες που εχουν για τουαλετες, εγω δεν μπαινω καν να χεσω, και αυτοι οι ηλιθιοι περιμενουν να τις καθαρισω? Ναι καλα, αυριο φευγω!" *στο Βουδισμο (!) μια απο τις διαφορες αναμεσα στον Εξυπνο και στον Σοφο, ειναιπως ο Εξυπνος παλευει να λυσει ενα προβλημα που ο Σοφος δεν θα αντιμετωπιζε!(μαλιστα, την περιοδο εκεινη, θεωρουσα τον εαυτο μου & καλα "Εξυπνο" => εμεινα)
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Aν εχεις τα φραγκα εγω θα ελεγα ναι . Βεβαια αν δεν πας μιλημενος δεν ξερεις αν θα στο κανει η τι ακριβως θα γραψει ο γιατρος Οτιδηποτε χαρτι βεβαια ειναι καλυτερο απο διχως χαρτι Αλιως πας κ ρισκαρεις απο στρατοπεδο με συνοδο
ultralisk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ερώτηση από περιέργεια και μόνο...ο συνοδός γιατί είναι απαραίτητος?...θυμάμαι κάποιους που ζητούσαν I5 day one για διάφορους λόγους αλλά ήταν μόνοι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις