TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Παιδιά εδώ και ένα χρόνο παίρνω χάπια για αρτηριακή πίεση λόγω άγχους και λόγω κιλών (τα οποία τα έχασα) και είναι να παρουσιαστώ αρχές Σεπτέμβρη μετά από 1 ανυποταξία και 2χρόνια αναβολών για ψυχολογικούς λόγους. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να υπηρετήσω και γενικά αγχώνομαι τρελά μόνο στην ιδέα με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η πίεση μου και να με πιάνει ταχυπαλμία μερικές φορές. Υπάρχει το βιβλιάριο που γράφονται τα χάπια. Μπορώ να ζητήσω Ι5 ; Σκέφτηκα να πάω ακούρεφτος με συνοδό και χωρίς πράγματα μαζί μου. Πας για Ι5 ψυχολογικο Ευκολα-δυσκολα (δεν εχεις Ψυχοχαρτια ετσι?) θα το παρεις, με το ζορι δεν θα σε κρατησουν = αν δεν τους "κατσεις" ο ιδιος να μπεις, δεν μπαινεις Για παθολογικο Ι5 απλως με υψηλη αρτηριακη πιεση, δεν το βλεπω..! [Πολυ απλα γιατι εφοσον (μπορει) και να ειναι φαρμακολογικως ελεγχομενη....δεν τη θεωρουν προβλημα] Κοιτα παντως να την ελεγξεις, μετα την απαλλαγη, γιατι με υψηλη πιεση (& παχυσαρκια) εν δυναμει οδηγεισαι -μετα τα 30 εστω- σε προβληματα π.χ. εγκεφαλικα επεισοδια κλπ Θα μου δώσουν παραπεμπτικό αυτοί αφού δεν υπάρχει γνωμάτευση παρά μόνο συνταγογράφηση και καρδιογράφημα που δείχνει ταχυπαλμία; Πρέπει να πάω Αθήνα; Είμαι από Πελοπόνησσο. Τι εννοεις? Εαν ισχυει αυτο, που εγραψες παραπανω: και 2χρόνια αναβολών για ψυχολογικούς λόγους θα πας για τελικη απαλλαγη, δεν εχει αλλες αναβολες!
Athanvla Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Πας για Ι5 ψυχολογικο Ευκολα-δυσκολα (δεν εχεις Ψυχοχαρτια ετσι?) θα το παρεις, με το ζορι δεν θα σε κρατησουν = αν δεν τους "κατσεις" ο ιδιος να μπεις, δεν μπαινεις Για παθολογικο Ι5 απλως με υψηλη αρτηριακη πιεση, δεν το βλεπω..! [Πολυ απλα γιατι εφοσον (μπορει) και να ειναι φαρμακολογικως ελεγχομενη....δεν τη θεωρουν προβλημα] Κοιτα παντως να την ελεγξεις, μετα την απαλλαγη, γιατι με υψηλη πιεση (& παχυσαρκια) εν δυναμει οδηγεισαι -μετα τα 30 εστω- σε προβληματα π.χ. εγκεφαλικα επεισοδια κλπ Την παχυσαρκία την έχω ήδη καταπολεμήσει θα έλεγα. Από 115κιλά είμαι 92. Δεν έχω ψυχοχαρτιά αλλά ίσως μπορώ να βρω ένα από ιδιώτη. Τι μπορώ να ισχυριστώ για να μην με κρατήσουν μέσα; ότι θα φουντάρω; τι;
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ο,τι βρεις υπερ σου θα ειναι, οπως υπερ σου ειναι: πως εχεις παρει καιτις/την προηγουμενες/νη αναβολη/ες.. (διχως να ξερω 'αιτιολογηση')Οτιδηποτε μπορεις να ισχυριστεις* (ή και να κανεις, εχουμε δει και τετοια )παλι ειναι υπερ σου!! Και εν ολιγοις: εαν δεν το θελεις ο ιδιος, με το ζοριστο χακι δεν (υπαρχει τροπος να) σε ντυσουνε Οποτε do not worry!~ ~ ~ ~*Εχω δει απαλλαγες, οπου: ο αλλος [παριστανε] τον....Ορεστη Μπεκρη(εννοειται δεν ηταν καμμενος μπεκρουλιακας-μεθυσος-ποτης-νεροφιδα)Αλλος ενας που παριστανε τον...πυρομανη (ναι λεμε, δηθεν πυρομανη,καψιμο!) ενω ο απιστευτος διαβολικος τρισμεγιστος ηταν ο τελεταρχης-Σατανιστης (που δηθεν επρεπε να κανει...τελετες, για να εξευμενιζει τονΒελζεβουλη!!) Ολοι αυτοι οι απιθανοι, πετυχαν κανονικα το σκοπο τους!Και τι φανταζεσαι? Ενω τους επαιρναν πρεφα τα βλαχοφανταρια ακομη,δεν τους θα επιανε-καταλαβαινε ενας νευρολογος-ψυχιατρος? Ομως, ανδειξεις "αρκουντως προβληματικος" (sic) δεν θα σε χρεωθουν εκεινοι
haris013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 αμα αποφύγεις το στρατό τι αντίκτυπο έχει στη ζωή σου? π.χ δεν θα μπορείς να βρείς δουλειά(ανεκπλήρωτες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή τίποτα τέτοιο?) αν πάρεις απαλλαγή π.χ για ψυχικούς λόγους θα σε ακολουθεί μια ζωή παντού αυτό? θα "φαίνεσαι" ψυχάκιας στο κράτος/δουλειές whatever?
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 αμα αποφύγεις το στρατό τι αντίκτυπο έχει στη ζωή σου? π.χ δεν θα μπορείς να βρείς δουλειά(ανεκπλήρωτες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή τίποτα τέτοιο?) αν πάρεις απαλλαγή π.χ για ψυχικούς λόγους θα σε ακολουθεί μια ζωή παντού αυτό? θα "φαίνεσαι" ψυχάκιας στο κράτος/δουλειές whatever? Υπολογισε οτι, στα χειροτερα σεναρια του στρατου, εκτος απο την ταλαιπωρια μπορει να (σχεδον υποχρεωθεις να) ξοδεψεις* και αρκετα (ή πολλα) χρηματα..! Αυτος ειναι επισης ενας σοβαρος λογος, για να εξετασει καποιος την απαλλαγη Εδω & τουλαχιστον μια 10ετια, υπαρχουν κανονικοτατα διορισμενοι στο δημοσιο πχ εκπαιδευτικοι με απαλλαγη/i5 για ψυχολογικους λογους (υπαρκτους ή θεατρα) *απολυτως πρακτικα = οχι στα χαρτια απλως με εκτιμηση "διαφυγοντων κερδων" 1
doctor_667 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 αμα αποφύγεις το στρατό τι αντίκτυπο έχει στη ζωή σου? π.χ δεν θα μπορείς να βρείς δουλειά(ανεκπλήρωτες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή τίποτα τέτοιο?) αν πάρεις απαλλαγή π.χ για ψυχικούς λόγους θα σε ακολουθεί μια ζωή παντού αυτό? θα "φαίνεσαι" ψυχάκιας στο κράτος/δουλειές whatever? Δεν μπορείς να μπεις στα σώματα ασφαλείας και ίσως και στο δημόσιο. Τίποτα το σημαντικό με λίγα λόγια. 1
haris013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Υπολογισε οτι, στα χειροτερα σεναρια του στρατου, εκτος απο την ταλαιπωρια μπορει να (σχεδον υποχρεωθεις να) ξοδεψεις* και αρκετα (ή πολλα) χρηματα..! Αυτος ειναι επισης ενας σοβαρος λογος, για να εξετασει καποιος την απαλλαγη Εδω & τουλαχιστον μια 10ετια, υπαρχουν κανονικοτατα διορισμενοι στο δημοσιο πχ εκπαιδευτικοι με απαλλαγη/i5 για ψυχολογικους λογους (υπαρκτους ή θεατρα) *απολυτως πρακτικα = οχι στα χαρτια απλως με εκτιμηση "διαφυγοντων κερδων" αρα υποθετικά αμα δεν πάει κάποιος δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο στη ζωή του γενικότερα? στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να με κόψουν λόγο στρατού π.χ?
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν ισχυει για το δημοσιο , μην λετε ραδιο αρβυλες Μονο στα σωματα ασφαλειας δεν μπαινεις κ δεν φαινεται κ πουθενα . Τα εχουμε ξαναπει Φυσικα δεν εχει κανενα αντικτυπο , που ειμαστε ? Στο 1800? Την παχυσαρκία την έχω ήδη καταπολεμήσει θα έλεγα. Από 115κιλά είμαι 92. Δεν έχω ψυχοχαρτιά αλλά ίσως μπορώ να βρω ένα από ιδιώτη. Τι μπορώ να ισχυριστώ για να μην με κρατήσουν μέσα; ότι θα φουντάρω; τι; Πανε κανε την διαδικασια στο φρουραρχειο για αρχη . Ειτε εχεις χαρτια ειτε οχι θα σου δωσουν παραπεμπτικο . Σε ολους δινουν Απο εκει κ περα , πας 414 . Αν δεν εχεις χαρτια πες του γιατρου οτι απλα δεν μπορω να μπω , παιξε λιγο κλαψα . Αν δεν παρεις απο εκει , αναγκαστικα θα πας μεσω στρατοπεδου με συνοδο Οπως σου ειπε ο φιλος παραπανω , με το ζορι δεν θα σε κρατησουν .
Athanvla Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν ισχυει για το δημοσιο , μην λετε ραδιο αρβυλες Μονο στα σωματα ασφαλειας δεν μπαινεις κ δεν φαινεται κ πουθενα . Τα εχουμε ξαναπει Φυσικα δεν εχει κανενα αντικτυπο , που ειμαστε ? Στο 1800? Πανε κανε την διαδικασια στο φρουραρχειο για αρχη . Ειτε εχεις χαρτια ειτε οχι θα σου δωσουν παραπεμπτικο . Σε ολους δινουν Απο εκει κ περα , πας 414 . Αν δεν εχεις χαρτια πες του γιατρου οτι απλα δεν μπορω να μπω , παιξε λιγο κλαψα . Αν δεν παρεις απο εκει , αναγκαστικα θα πας μεσω στρατοπεδου με συνοδο Οπως σου ειπε ο φιλος παραπανω , με το ζορι δεν θα σε κρατησουν . Είμαι αεροπορία. Την ίδια διαδικασία ακολουθώ; Μένω Αμαλιάδα Ηλειας. Πρέπει να ανέβω Αθηνα στο Ρουφ;
haris013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν ισχυει για το δημοσιο , μην λετε ραδιο αρβυλες Μονο στα σωματα ασφαλειας δεν μπαινεις κ δεν φαινεται κ πουθενα . Τα εχουμε ξαναπει Φυσικα δεν εχει κανενα αντικτυπο , που ειμαστε ? Στο 1800? Πανε κανε την διαδικασια στο φρουραρχειο για αρχη . Ειτε εχεις χαρτια ειτε οχι θα σου δωσουν παραπεμπτικο . Σε ολους δινουν Απο εκει κ περα , πας 414 . Αν δεν εχεις χαρτια πες του γιατρου οτι απλα δεν μπορω να μπω , παιξε λιγο κλαψα . Αν δεν παρεις απο εκει , αναγκαστικα θα πας μεσω στρατοπεδου με συνοδο Οπως σου ειπε ο φιλος παραπανω , με το ζορι δεν θα σε κρατησουν . αμα πεις οτι πρέπει να φύγεις εξωτερικό για δουλειά π.χ σε αφήνουν η πρέπει να το παίξεις τρέλα?
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν εχω ιδεα τι παιζει με αεροπορια , 10 μερες πριν περιμενες να το ψαξεις? Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανεβεις αθηνα , δες πληροφοριες για στρατολογικα γραφεια της περιοχης σου στο site τους
Silverage Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 αμα πεις οτι πρέπει να φύγεις εξωτερικό για δουλειά π.χ σε αφήνουν η πρέπει να το παίξεις τρέλα? Θα σου δωσουν αναβολή. Δεν θα πάρεις απαλαγή.
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 αμα πεις οτι πρέπει να φύγεις εξωτερικό για δουλειά π.χ σε αφήνουν η πρέπει να το παίξεις τρέλα? Προφανως και κατι (θα) παριστανεις! Δεν χρειαζεται απαραιτητως "τρελος", απλως (sic) "αρκουντως απροσαρμοστος". O δηθεν μεθυσμενος -"τα τζουζω με ουζο"!- δηλαδη, δεν ηταν τρελος, οπως τρελοι δεν ειναι οσοι πανε φουστα-μπλουζα
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν χρειαζονται απαραιτητα τετοια πραγματα , αλλα παντα ειναι σε τι γιατρο θα πεσεις Παληκαρι που ημασταν μαζι στην διαδικασια του φρουραρχειου , πηρε Ι5 χωρις κανενα χαρτι . Απλα "απαιτησε" απαλλαγη λογω οικονομικων προβληματων . Ασχετα αν αυτο δεν εχει καμια σχεση με I5 ψυχολογικο που πηρε . Και μιλαμε για καγκουρι με τατουαζ σε γαμπες κτλ
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μπορεις να παρεις, μεχρι 2 χρονια αναβολες και για οικονομικους λογους,ομως στην τελικη απαλλαγη, δεν μπορει να ειναι αυτος ο επισημος λογος*και πιθανον να χρειαστει να δωσεις σχετικως <μεγαλυτερη μαχη>, απο τονα παριστανεις τον..τελεταρχη που ξορκιζει τους Δαιμονες (Ημαρτον!)[*Οπως δεν μπορει να ειναι κι ο (δηθεν) αλκοολισμος του παραδειγματος]
Προτεινόμενες αναρτήσεις