Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποδεικτικό ΑΜΚΑ + ΑΦΜ πρέπει να είναι φρέσκο φρούτο... όπως και το ΙΒΑΝ για τη μισθοδοσία, στο χέρι τα δίναν στους φαντάρους από όσο θυμάμαι. Πάντως προφανώς και θα πας με επικυρωμένα φωτοαντίγραφα από ΚΕΠ. Βιβλιάριο υγείας δεν στο κρατάνε, οι μισοί δεν το είχαμε καν όταν μπήκα εγώ... μόνο με ταυτότητα.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αποδεικτικό ΑΜΚΑ + ΑΦΜ πρέπει να είναι φρέσκο φρούτο... όπως και το ΙΒΑΝ για τη μισθοδοσία, στο χέρι τα δίναν στους φαντάρους από όσο θυμάμαι. Πάντως προφανώς και θα πας με επικυρωμένα φωτοαντίγραφα από ΚΕΠ. Βιβλιάριο υγείας δεν στο κρατάνε, οι μισοί δεν το είχαμε καν όταν μπήκα εγώ... μόνο με ταυτότητα.

Ποτε απολυθηκες φιλος, αν επιτρεπεται?

Δεν είχα τίποτα από αυτά.

Μόνο ταυτότητα είχα μαζί μου. 

Μαλιστα. Να σε ρωτησω, εννοεις στα ζητησανε, δε τα χες και δεν εγινε και τιποτα?

Η δε στα ζητησανε ποτε ετσι κ αλλιως?

Σε ποιο κεντρο ησουν ρε παλικαρι, αν επιτρεπεται, γτ αλλαζουν αυτα απο κεντρο σε κεντρο.

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παιδια, το χαρτι της καταταξης λεει οτι χρειαζεται να εχεις μαζι σου

IBAN για τη μισθοδοσια σου

βιβλιαριο υγειας

αποδεικτηκα ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

σα πολλα επισημα χαρτια δε μαζευτηκαν? Εντυπωση μου κανει

Εσεις τα ειχατε παρει οοοοοολα αυτα μαζι σας? Τι τα κανουν,? Τα κρατανε, στα ξαναδινουν πισω την ιδια μερα? Μη τους τα δωσω και δε τα ξαναδω ποτε....

Όπα ρε που το γράφει αυτό. Εμάς δεν τα ζήτησαν αυτά, χαρτί κατάταξης, ταυτότητα, ακτινογραφία, βεβαίωση σπουδών που στην πούτσα τους την έγραψαν και αντε να είχαμε και αποδεικτικό ΑΦΜ αλλα δεν νομίζω.... Καλα εσύ πάρε οτι λέει πάνω το χαρτί σου μπορεί να τα άλλαξαν.

tip για λούφα την 2η μέρα στο κέντρο όποιος θέλει.... Δεν βγάζετε ακτινογραφία, λέτε οτι το ξεχάσατε και θα σας πάνε την αλλη μέρα όλους με πουλμανάκι στο νοσοκομείο να βγάλετε γλιτώνοντας αρκετές ώρες. Εγω δεν το έκανα γτ ούτως ή άλλως πήγα την άλλη μέρα με παραπεμπτικό στον νοσοκομείο για τα γόνατα.

Δημοσ.

Ολα αυτα τα λεει στη πισω πλευρα του σημειωματος καταταξης. Το πηρα εδω και 4 μερες και μπαινω Σεπτεμβρη, πεζικο.

Και μενα εντυπωση μου κανει, τεσπα, θα τα παρω κ αν δε μου τα ζητησει κανεις, προφανως δε τα δινω

Δημοσ.

tip για λούφα καθαρη νορμαλ τουαλετα την 2η μέρα στο κέντρο όποιος θέλει.... Δεν βγάζετε ακτινογραφία, λέτε οτι το ξεχάσατε και θα σας πάνε την αλλη μέρα όλους με πουλμανάκι στο νοσοκομείο να βγάλετε γλιτώνοντας αρκετές ώρες. Εγω δεν το έκανα γτ ούτως ή άλλως πήγα την άλλη μέρα με παραπεμπτικό στον νοσοκομείο για τα γόνατα.

Σειρουλα δεν πηγαινε για 6 ημερες , σαν γκαστρωμενος ηταν. Την 7 εφυγε για νοσοκομειο μαζι με κατι αλλους, μολις αντικρυσε τον θρονο στις εκει τουαλετες ολο το συστημα πηρε μπρος χωρις φαρμακα. Μετα μπηκε στον γιατρο με το χαμογελο και καναν πλακα...

Δημοσ.

Μαλιστα. Να σε ρωτησω, εννοεις στα ζητησανε, δε τα χες και δεν εγινε και τιποτα?

Η δε στα ζητησανε ποτε ετσι κ αλλιως?

Σε ποιο κεντρο ησουν ρε παλικαρι, αν επιτρεπεται, γτ αλλαζουν αυτα απο κεντρο σε κεντρο.

Δεν μου τα ζήτησαν ποτέ.

Θήβα.

Δημοσ.

Δεν μου τα ζήτησαν ποτέ.

Θήβα.

Και κατι φιλοι μου , μου λενε οτι ειχαν τα βασικα, ταυτοτητα, χαρτι καταταξης, πτυχια και ακτινογραφια

Θα ναι καινουργια κολπα αυτα.

Οπως και να χει θα τα παρω κ αν δε τα ζητησουν δε τα δινω...

Ευχαριστω πολυ ρε μαν

Δημοσ.

Αυτά τα χαρτιά τα ζήτησαν και σε μας το Σεπτέμβριο. Τα είχα πάρει όλα αλλά δε θυμάμαι τι έδωσα. Το βιβλιάριο υγείας πάντως αν το έχετε παρτε το. Αναγράφει την ομάδα αίματος και τα αντιτετανικά εμβόλια. Αν τα έχετε κάνει πρόσφατα θα τα γλιτώσετε. Ακτινογραφία μην βγάλετε, θα σας παν αυτοί σε κάποιο Στρατιωτικό νοσοκομείο και θα κάνετε και βολτίτσα. Εμείς από Θήβα πήγαμε στην Πεντέλη.

Σειρουλα δεν πηγαινε για 6 ημερες , σαν γκαστρωμενος ηταν. Την 7 εφυγε για νοσοκομειο μαζι με κατι αλλους, μολις αντικρυσε τον θρονο στις εκει τουαλετες ολο το συστημα πηρε μπρος χωρις φαρμακα. Μετα μπηκε στον γιατρο με το χαμογελο και καναν πλακα...

Κι εγώ κάπως έτσι, 20 κάτι μέρες στο ΚΕΝ 7-8 φορές να πήγα εκεί. Στα νοσοκομεία τις τίμησα δεόντως όπως και πολλοί άλλοι. Στο 401 αν θυμάμαι καλά καταλάθος βρεθήκαμε σε αυτές των γιατρών. Εκείνη την ώρα ήταν λες και έβλεπες μια οπτασία. :P

• Like 2
Δημοσ.

χαρτια μην παρετε τιποτα περα απο τα βασικα.Πτυχιο δεν ζητηθηκε ποτε να πω την αληθεια κ δεν το πηγα,αν ξερεις ομαδα αιματος δεν χρειαζεται κατι αλλο, και ακτινογραφιες μην παρεις μαζι σου για κανεναν λογο θα σε στειλουν στρατιωτικο νοσοκομειο για να βγαλεις και ετσι θα γλυτωσεις 1-2 μερες ασκησεις και αγγαρειες

Δημοσ.

Μπορούμε κάπου να βρούμε ποιά στρατόπεδα έχουν παραμένει ανοιχτά με τη πάροδο του χρόνου ?

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και ένα χρόνο παίρνω χάπια για αρτηριακή πίεση λόγω άγχους και λόγω κιλών (τα οποία τα έχασα) και είναι να παρουσιαστώ αρχές Σεπτέμβρη μετά από 1 ανυποταξία και 2χρόνια αναβολών για ψυχολογικούς λόγους.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να υπηρετήσω και γενικά αγχώνομαι τρελά μόνο στην ιδέα με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η πίεση μου και να με πιάνει ταχυπαλμία μερικές φορές. Υπάρχει το βιβλιάριο που γράφονται τα χάπια. Μπορώ να ζητήσω Ι5 ; Σκέφτηκα να πάω ακούρεφτος με συνοδό και χωρίς πράγματα μαζί μου.

Δημοσ.

Θα μου δώσουν παραπεμπτικό αυτοί αφού δεν υπάρχει γνωμάτευση παρά μόνο συνταγογράφηση και καρδιογράφημα που δείχνει ταχυπαλμία; Πρέπει να πάω Αθήνα; Είμαι από Πελοπόνησσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...