Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο maths εχει σχέση εξ αγχιστείας, ας μπει πρωτα και μετά τα λέμε. Για εσένα, αξιωματικός που; Παπατζας εισαι.

Πριν υπηρετήσω πάντως δεν ήμουν κατα του στρατού, μόλις μπήκα και ειδα για τι κωλοχανείο προκειται έγινα...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο maths εχει σχέση εξ αγχιστείας, ας μπει πρωτα και μετά τα λέμε. Για εσένα, αξιωματικός που; Παπατζας εισαι.

Πριν υπηρετήσω πάντως δεν ήμουν κατα του στρατού, μόλις μπήκα και ειδα για τι κωλοχανείο προκειται έγινα...

Ψάξε και βρές το. Δεν θα σε μαθαίνουμε εμεις τα βασικά και μετα θα βγάζεις και γλώσσα. 

Προς το παρόν τέλος οι απαντήσεις μετα την άγνοια που ειδα για τους ΥΕΑ. Μετεξεταστέος για Σεπτέμβρη. Λήξις. 

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να έχεις και μια προδιάθεση-προκατάληψη. Και αλλού μπορεί να πάμε και να διαπιστώσουμε ότι είναι κωλοχανείο (πχ ΤΕΙ, πανεπιστήμια) αλλά δεν είμαστε τόσο εναντίον :-)

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάρος που έκανε 9 μήνες θητεία αποκαλεί γιωτόμπαλο έναν Αξιωματικό που έχει περάσει πολύ περισσότερο χρόνο μέσα σε Στρατιωτική Σχολή;

Καλά μέσα στο στρατό φαντάροι λένε γιωτάδες τους διοικητές τους επειδή σύμφωνα με τους ίδιους δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. :P

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι φανταρος με εναρξη 27/5/14 και ληξη 27/5/15 δικαιουται ο πατερας μου το επιδομα απο τον ογα ενω παω στρατο? ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι φανταρος με εναρξη 27/5/14 και ληξη 27/5/15 δικαιουται ο πατερας μου το επιδομα απο τον ογα ενω παω στρατο? ευχαριστω

τι επιδομα είναι; 

Δημοσ.

ο maths εχει σχέση εξ αγχιστείας, ας μπει πρωτα και μετά τα λέμε. Για εσένα, αξιωματικός που; Παπατζας εισαι.

Αν έκανες θητεία αλά Ελβετία, ποια η άποψη σου;
Δημοσ.

για το α21 λεω

οικογενειακο επιδομα ειναι, γιατι να το κοψουν;

δεν νομιζω να είχα κανένα προβλημα, γιαυτο λέω όποιος θέλει να δει πραγματικο στρατο, καλυτερα να πάει πουθενα αλλου...

Δημοσ.

οικογενειακο επιδομα ειναι, γιατι να το κοψουν;

δεν νομιζω να είχα κανένα προβλημα, γιαυτο λέω όποιος θέλει να δει πραγματικο στρατο, καλυτερα να πάει πουθενα αλλου...

Καταλαβαινεις όμως ότι η θητεία και ο στρατός έχει προσαρμοστεί στα θέλω της κοινωνίας;
Δημοσ.

ειναι μεγάλη συζητηση αυτο, πιστευω ότι με την σημερινη θητεια λιγοι ειναι αυτοι που οφελουνται και πολυ περισσοτεροι αυτοι που αδικουνται. 

Στην Ελβετία πριν κανα χρόνο έγινε δημοψηφισμα για την διατηρηση της θητειας, ας τολμανε ας κανουν στην Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.

ειναι μεγάλη συζητηση αυτο, πιστευω ότι με την σημερινη θητεια λιγοι ειναι αυτοι που οφελουνται και πολυ περισσοτεροι αυτοι που αδικουνται. 

Στην Ελβετία πριν κανα χρόνο έγινε δημοψηφισμα για την διατηρηση της θητειας, ας τολμανε ας κανουν στην Ελλάδα

Η θητεία ειναι ασύνδετη απο το πολιτικό  και κοινωνικό γίγνεσθαι;

δε διακρινεις τπτ το περιεργο σε αυτα:

Δημοσ.

Μπα, αν και είμαι υπέρ της κατάργησης και να γινόταν αυτό δεν πιστεύω ότι έβγαινε υπέρ. Καταρχήν θα γινόταν υπο σεναρίου "μνημονίου". Θα έβγαιναν τα γνωστά παπαγαλάκια και θα προειδοποιούσαν για τις κοσμογονικές καταστροφές που πρόκειται να συμβούν, τους Τούρκους που θέλουν το Αιγαίο, τους Βούλγαρους που θέλουν τη θράκη, τη FYROM που θέλει τη Μακεδονία, την Αλβανία που θέλει την Ήπειρο κτλ. 

Μετά θα έβγαιναν και θα κλαιγόντουσαν για τις οικονομικές καταστροφές στις τοπικές κοινωνίες λόγω των κλεισίματος των στρατοπέδων κτλ.

Οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Η θητεία ειναι ασύνδετη απο το πολιτικό  και κοινωνικό γίγνεσθαι;

δε διακρινεις τπτ το περιεργο σε αυτα:

εχω την εντυπωση ότι για τους περισσότερους ειναι απλα χασιμο χρόνου. Η Αλβανια, η Βουλγαρια, κτλ πως την καταργησαν και εμεις δεν μπορουμε;

Μπα, αν και είμαι υπέρ της κατάργησης και να γινόταν αυτό δεν πιστεύω ότι έβγαινε υπέρ. Καταρχήν θα γινόταν υπο σεναρίου "μνημονίου". Θα έβγαιναν τα γνωστά παπαγαλάκια και θα προειδοποιούσαν για τις κοσμογονικές καταστροφές που πρόκειται να συμβούν, τους Τούρκους που θέλουν το Αιγαίο, τους Βούλγαρους που θέλουν τη θράκη, τη FYROM που θέλει τη Μακεδονία, την Αλβανία που θέλει την Ήπειρο κτλ. 

Μετά θα έβγαιναν και θα κλαιγόντουσαν για τις οικονομικές καταστροφές στις τοπικές κοινωνίες λόγω των κλεισίματος των στρατοπέδων κτλ.

Οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

για το μνημονιο υπήρχε συμφερον απο τους καναλαρχες να το υποστηριζουν, για την θητεία τι συμφέρον έχουν; Αλλά ακομα και έτσι όσοι έχουν πάει στρατο ξέρουν περι τίνος προκειται, το μνημονιο ήταν κάτι αγνωστο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...