panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω ακριβως εμενα μου ειπαν οτι 4 μηνες στο Χαιδαρι τους ειχαν τεντώσει σε ολα. Άλλο το τεντωμα και άλλο οι γυμναστικές ασκήσεις. Το να σου λένε να κοιτάς ψηλά, να χαιρετάς ότι κινείται, να τρως αναφορές και καμπάνες για τον πιο ασήμαντο και βλακώδη λόγο δεν έχουν να κάνουν με το αν μπορείς να βγάλεις ένα 1000αρι και ένα 100αρι. Και 4 μήνες αποκλύεται να τους τέντωσαν, μάλλον ήταν λιγάκι υπερβολικός. 2 μήνες είναι το ζόρι που είσαι αλφάς μετά δεν έχεις κανέναν πάνω απ το κεφάλι σου.
mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Star_Light συγγνώμη που θα το βγάλω παραέξω, αλλά προκαλούν. Φοβάσαι νομίζω.... πόσο χαλαρά ήσουν δηλαδή? Σε κανα ναυτικό μήπως και μας το παίζεις κομμάντο τόσο καιρό? Ο Star_Light είναι Αξιωματικός. Όχι Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός (ΔΕΑ), αλλά κανονικός Αξιωματικός. (Ξέρεις, Στρατιωτική Σχολή και τέτοια φάση.....) Παιδια εγω μιλάω για εκπαιδευση δοκιμων μονιμων αξιωματικων οχι για θητεια. Αξιωματικός ειμαι εγώ. ΥΓ Δεν θα σας πω που για ευνοητους λογους. Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, τόσο καιρό που λέγατε βλακείες μπροστά του, γινόσασταν ρόμπα. 1
Star_Light Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Άλλο το τεντωμα και άλλο οι γυμναστικές ασκήσεις. Το να σου λένε να κοιτάς ψηλά, να χαιρετάς ότι κινείται, να τρως αναφορές και καμπάνες για τον πιο ασήμαντο και βλακώδη λόγο δεν έχουν να κάνουν με το αν μπορείς να βγάλεις ένα 1000αρι και ένα 100αρι. Και 4 μήνες αποκλύεται να τους τέντωσαν, μάλλον ήταν λιγάκι υπερβολικός. 2 μήνες είναι το ζόρι που είσαι αλφάς μετά δεν έχεις κανέναν πάνω απ το κεφάλι σου. Kαλα ναι ειναι και λιγάκι υπερβολικος αυτος σαν χαρακτήρας οποτε παιζει να ειναι και αυτο που λες
panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ναι γιατί έχω μιλήσει με ΔΕΑ ΔΒ όσο είμασταν στις σχολές, το μόνο σχετικά ζόρι τους ήταν η σημαία της Ακρόπολης (ως βητάδες πάντα).
Star_Light Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Άκυρο. Δεν πειράζει εγω το διασκεδάζω , προσπαθούν να το παιξουν αντικειμενικοι και φαινεται τοσο πολυ οτι ειναι και οι 2 κατα του στρατου που καταντάει αστειο. Δεν σ αρεσει ο στρατος? πες το ξεκάθαρα ρε φιλε. 1
mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δεν πειράζει εγω το διασκεδάζω , προσπαθούν να το παιξουν αντικειμενικοι και φαινεται τοσο πολυ οτι ειναι και οι 2 κατα του στρατου που καταντάει αστειο. Δεν σ αρεσει ο στρατος? πες το ξεκάθαρα ρε φιλε. Διόρθωσα το "Άκυρο." και έβαλα κάτι πιο σχετικό. Συγγνώμη μεγάλε, αλλά προκαλούσαν.
Star_Light Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Διόρθωσα το "Άκυρο." και έβαλα κάτι πιο σχετικό. Συγγνώμη μεγάλε, αλλά προκαλούσαν. Σιγα δεν πειράζει .... απλα δεν το ειχα αναφερει ξανα απο τοτε για να μη νομιζουν οτι μπηκα να κανω διαφημιση 1
TeZaS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Διόρθωσα το "Άκυρο." και έβαλα κάτι πιο σχετικό. Συγγνώμη μεγάλε, αλλά προκαλούσαν. νομίζεις δεν τον ξέρουμε τι γιωτόμπαλο είναι? 3 προφίλ έχει αλλάξει και τα ίδια κάνει κάθε φορά
Star_Light Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 νομίζεις δεν τον ξέρουμε τι γιωτόμπαλο είναι? 3 προφίλ έχει αλλάξει και τα ίδια κάνει κάθε φορά Εγω εχω αλλάξει 3 προφιλ? τα εχεις χαμένα αγορι μου?! Έκτος αυτου εχεις βγει ελευθερος σε οτι υπάρχει ... ακομα και στο περπάτημα τι γράφεις για γιωτομπαλα?
mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 νομίζεις δεν τον ξέρουμε τι γιωτόμπαλο είναι? 3 προφίλ έχει αλλάξει και τα ίδια κάνει κάθε φορά Μισό, για να καταλάβω: Φαντάρος που έκανε 9 μήνες θητεία αποκαλεί γιωτόμπαλο έναν Αξιωματικό που έχει περάσει πολύ περισσότερο χρόνο μέσα σε Στρατιωτική Σχολή; Οκ, παραδέξου το, τρολάρεις, ε; Για τα προφίλ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χρόνια τώρα παρακολουθώ τον Star_Light στο φόρουμ. Εάν υπήρχε άλλο προφίλ με ίδια ip θα είχε φάει ban.
Star_Light Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μισό, για να καταλάβω: Φαντάρος που έκανε 9 μήνες θητεία αποκαλεί γιωτόμπαλο έναν Αξιωματικό που έχει περάσει πολύ περισσότερο χρόνο μέσα σε Στρατιωτική Σχολή; Οκ, παραδέξου το, τρολάρεις, ε; Για τα προφίλ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χρόνια τώρα παρακολουθώ τον Star_Light στο φόρουμ. Εάν υπήρχε άλλο προφίλ με ίδια ip θα είχε φάει ban. χαχαχα ειναι και οι 2 περιπτωσάρες. Ο άλλος έχει τελειωσει το στρατο και ακομα μπαινει και κράζει. Kαλα ο Τεζας δεν λεει μονο εμενα γιωτομπαλο εδω ελεγε τις προαλλες τους ΠΑΝΤΕΣ .... ακομα και αυτους που τον βοηθησαν μεσα εκει να περάσει ηρεμα. Για να καταλαβεις δηλαδη για τι ατομο μιλαμε. 1
mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 χαχαχα ειναι και οι 2 περιπτωσάρες. Ο άλλος έχει τελειωσει το στρατο και ακομα μπαινει και κράζει. Κοίτα, εγώ δεν κρίνω κανέναν. Τα post είναι εκεί, μπορεί ο καθένας να τα διαβάσει και να σχηματίσει από μόνος του άποψη. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κάποιοι συνεχίζουν να εκτίθενται. Λες και δεν σκέφτονται ότι έχουν ήδη γίνει ρόμπα...
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μισό, για να καταλάβω: Φαντάρος που έκανε 9 μήνες θητεία αποκαλεί γιωτόμπαλο έναν Αξιωματικό που έχει περάσει πολύ περισσότερο χρόνο μέσα σε Στρατιωτική Σχολή; Οκ, παραδέξου το, τρολάρεις, ε; απλά πιστεύω ότι είναι αυτό που είπατε πριν. Δεν γουστάρει τον στρατό (όπως και πολλοί άλλοι και είναι σεβαστό). Το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον που είναι ιδεολογικά αντίθετος με την ιδέα του στρατού για τα καλά που μπορεί να έχει είναι χαμένος κόπος! (όπως και το αντίθετο φυσικά, να πείσει κάποιος αντιμιλιταριστής έναν αξιωματικό ή κάποιον που γουστάρει το στρατό ότι είναι άχρηστος!) 1
mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 απλά πιστεύω ότι είναι αυτό που είπατε πριν. Δεν γουστάρει τον στρατό (όπως και πολλοί άλλοι και είναι σεβαστό). Το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον που είναι ιδεολογικά αντίθετος με την ιδέα του στρατού για τα καλά που μπορεί να έχει είναι χαμένος κόπος! (όπως και το αντίθετο φυσικά, να πείσει κάποιος αντιμιλιταριστής έναν αξιωματικό ή κάποιον που γουστάρει το στρατό ότι είναι άχρηστος!) Μα αυτό είναι απολύτως αποδεκτό. Απλά λες την άποψή σου, και όλα οκ. Όταν αρχίζεις όμως να πετάς διάφορα μαργαριτάρια στυλ "όποιος θέλει σοβαρό στρατό να πάει σε άλλη χώρα", ξεφεύγεις από το "απλά είμαι αντίθετης ιδεολογίας" και καταλήγεις να εκτίθεσαι. 2
Star_Light Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 απλά πιστεύω ότι είναι αυτό που είπατε πριν. Δεν γουστάρει τον στρατό (όπως και πολλοί άλλοι και είναι σεβαστό). Το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον που είναι ιδεολογικά αντίθετος με την ιδέα του στρατού για τα καλά που μπορεί να έχει είναι χαμένος κόπος! (όπως και το αντίθετο φυσικά, να πείσει κάποιος αντιμιλιταριστής έναν αξιωματικό ή κάποιον που γουστάρει το στρατό ότι είναι άχρηστος!) Φως φανάρι ειναι πως και οι 2 ειναι αντιθετοι παντελώς. Εγω δεν προσπαθησα να πεισω κανέναν αλλα οταν βλέπω να γράφονται λάσπες πρέπει να γινει αποκατάσταση της αληθειας. Και στην τελική εγω και ο maths έχουμε κάποια σχέση με το στρατο ο Pablo που γραφει συνεχεια εδω μεσα τι σχέση εχει? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις