Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα τα λεμε και αυτα οχι πως ειναι σημαντικές διαφορές μωρε .... και ένας που έχει απολυτηριο λυκειου μπορει να πάει σιγά τωρα.

Ας το αλλάξουμε λοιπόν λίγο. Ένας με απολυτήριο λυκειου και μέτρια φυσική κατάσταση.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[επειδη θελει να μπει ο κολλητος μου για δοκιμος] , αν εχεις δυσχρωματοψια ειναι οντως λογος να σε κοψουνε (οπως διαβασα στο link) ή <<ελα μωρε δε πειραζει>> ? Εννοειται οτι κατα τα λοιπα δεν ειναι χοντρος ωστε να τον κοψουν λογω βαρους , δε ξερω για αθληματα ,απ οσο θυμαμαι εγω τους περνουσαν στο ετσι αμα κανανε ενα ικανοποιητικο "σκορ" και ειναι κ φοιτητης ή πτυχιουχος (αναλογα αν θα εχει ορκιστει μεχρι τοτε) τει :P [και ηλικια 22 :P και προθυμια για δοκιμος :P ]

Δημοσ.

Ανάλογα τι Ι θα τον βγάλει ο γιατρός (όχι του κέντρου, αυτός που θα εξετάστεί μετά για ΥΕΑ). Αν τον βγάλει Ι2 θα πρέπει να χει το πτυχίο. Άτομα με μυωπία άνω του επιτρεπτού ορίου για Ι1 κοπήκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ας το αλλάξουμε λοιπόν λίγο. Ένας με απολυτήριο λυκειου και μέτρια φυσική κατάσταση.

Δεν λέει μονο αυτα στο λινκ που έδωσα. 

@panos2171 εμενα ένας φιλος μου ειπε οτι τρέξιμο ειχαν και στο Χαιδαρι 

Δημοσ.

Εκτος κι αν εχουν αλλαξει κατι, με δυσχρωματοψια παντοτε κανονικως (= διχως παρεμβαση!) κοβεσαι απο δοκιμος :shifty:
Μαλιστα ηταν μια δικαιολογια που ειχα προτεινει για χρηση απαλλαγης ΥΕΑ κι επιασε (ουσιαστικα με απλη αναφορα της)

Δημοσ.

Σε εξετάζουν με τα γνωστα "νουμερα" ή απλά αναφέρεις εσύ αν εχεις ?
Για ποιον λογο σε κοβουν για δυσχρωματοψια ; εννοω που μπορει να χρειαστει στη θητεια καποιου Δοκιμου ; (απλως ρωτω)

Δημοσ.

Για ποιον λογο σε κοβουν για δυσχρωματοψια ; εννοω που μπορει να χρειαστει στη θητεια καποιου Δοκιμου ; (απλως ρωτω)

Αμα δεν ξεχωριζεις μεταξυ πρασσινου και κοκκινου ειναι προβλημα στον στρατο.

Και γενικότερα ειναι θεμα ορασης...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, υπαρχει ειδικη οφθαλμολογικη εξεταση, που αν φθασεις μεχρι και τον οφθαλμιατρο δεν τη γλυτωνεις...!

:shifty:

Εγραψα οτι, μπορεις να το αναφερεις -διχως να το εχεις!- για τον αντιθετο λογο: να αποφυγεις την επιλογη

την αποφευγεις επισης 1000% αν αναφερεις οτι ειχες βγει ανυποτακτος*, μα δεν προτεινω καθολου αυτο :-(

~ ~ ~

*παρεπιπτωντος, εχω υποψιν τουλαχιστον εναν ανυποτακτο (με χαλαρα 3ετη-4ετη ανυποταξια) που -ενω,

θεωρητικως απαγορευεται δια ροπαλου να λαβουν ενδειξη ΥΕΑ- πεσανε τα τηλεφωνηματα και εννοειται (!)

εγινε δοκιμος Υγιειονομικου -δηλαδη δημοσιουπαλληλισμος μεγιστος- διχως κανενα απολυτως πτυχιο. Δε

μιλαμε δηλαδη για ελλειψη <συναφους τιτλου> (Ιατρικη, Ψυχολογια, Οδοντιατρικη, κλπ) κανενα = τιποτα... :angry:

Δημοσ.

παραμύθια πουλάει ο τύπος, δεν το έχετε καταλάβει;

πάντως ναι, τρομερή επιλογή γινεται στους ΔΕΑ, απολυτήριο λυκείου και να μην τρέχουν πιο αργά απο την σκιά τους...

υγ. Τα Ι στον ΕΣ είναι τελείως της πλάκας, μόνο εδώ βγαινει κάποιος Ι1 με 4.5 βαθμούς μυωπία.

Δημοσ.

@panos2171 εμενα ένας φιλος μου ειπε οτι τρέξιμο ειχαν και στο Χαιδαρι 

Τι τρέξιμο ακριβώς? Και στα τεθωρακισμένα έχουν αλλά όχι κάτι τραγικό.

Δημοσ.

Τι τρέξιμο ακριβώς? Και στα τεθωρακισμένα έχουν αλλά όχι κάτι τραγικό.

Δεν ξέρω ακριβως εμενα μου ειπαν οτι 4 μηνες στο Χαιδαρι τους ειχαν τεντώσει σε ολα. 

το μόνο που χρειάζεται για να γίνει κάνεις δόκιμος ειναι απολυτήριο λυκείου.

πάντως ναι, τρομερή επιλογή γινεται στους ΔΕΑ, απολυτήριο λυκείου και να μην τρέχουν πιο αργά απο την σκιά τους...

αχαχαχαχ

γνωστης των πραγμάτων οχι αστεία.

Δημοσ.

σε ποια μονάδα ήσουν θα πεις?

Δωσε ενα γενικο συγγνωμη πρωτα δημοσια απο αυτους που άδικα λες γιωτάδες και που έχουν κανει πολυ περισσοτερα απο οτι έκανες εσυ στη θητεια σου και μετα σου λεω οτι θέλεις. 

Δημοσ.

Φοβάσαι νομίζω.... πόσο χαλαρά ήσουν δηλαδή? Σε κανα ναυτικό μήπως και μας το παίζεις κομμάντο τόσο καιρό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...