Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά τα λες, ξέχασες να γράψεις ότι θα γινει άντρας κιολας...

Έτσι μπράβο. Μπούκωμα με τα κλασσικά των αστράτευτων. 

εχεις υπηρετησει? 

Δημοσ.

Αυτα που γράφω εγω μπορούν να επιβεβαιωθούν εύκολα και απο κάποιον που ξέρει και έχει ζησει σοβαρες εμπειριες απο το στρατο αντιθετα εσυ οποτε σου κάνουν μια ερωτηση που θα σε κάψει την αποφεύγεις και κρυβεσαι. 

Οποτε σε βλέπω εδω μεσα γράφεις για πράγματα τελειως άσχετα με τις πραγματικές ασκήσεις και εκπαιδευσεις του ελληνικού στρατου. Κάτι για θαλαμοφυλικια που εχει το καλυτερο καψιμι ποσα λεφτά σου γυριζουν πως θα πάρεις απαλλαγή κτλπ τι ειναι αυτα ρε συ? πλακες κάνεις τωρα? :P

εγω δεχομαι να μη τα γουστάρεις ολα αυτα αλλα μη γράφεις πολλα για εκτείθεσαι και εγω δεν εχω προβλημα να σε εκθέσω γιατι δεν μ αρεσει να προπαγανδιζει κάποιος οτι δεν έχει ζησει. Ειδικα αυτο το "οποιος θελει πραγματικο στρατο να αλλαξει χωρα" ειναι μεγαλο ψέμα και λάσπη. 

Δημοσ.

Αυτα που γράφω εγω μπορούν να επιβεβαιωθούν εύκολα και απο κάποιον που ξέρει και έχει ζησει σοβαρες εμπειριες απο το στρατο αντιθετα εσυ οποτε σου κάνουν μια ερωτηση που θα σε κάψει την αποφεύγεις και κρυβεσαι. 

Οι οποίοι είναι μόνο όσοι συμφωνούν μαζί σου. 

02.jpg

Δημοσ.

Οι οποίοι είναι μόνο όσοι συμφωνούν μαζί σου. 

02.jpg

Οι οποιοι ειναι οσοι έχουν επιλέξει μάχιμη θητεια. Και ξέρουν τι σημαινει πραγματικος στρατος με σένα που εισαι απλος φανταρος δεν θα ασχοληθούν μαζι σου αγορι μου θα στειλουν τον ΕΠΟΠ θα πάρεις μερικές αγγαρειες μέχρι να έρθει η ώρα να απολυθείς και να λες "ειχα κατι εμπειριες στο στρατο.... εκει που έπαιζα PRO έσκασε μυτη ο λοχιας και με κομπλαρε" αυτα βεβαια προσέχεις και που τα λες γιατι θα γελάνε αμα σε ακουσουν κάποιοι που τράβηξαν πραγματικη εκπαιδευση. 

Δημοσ.

Δεν παίζω Pro αγοράκι μου. 

Αυτά τα αφήνω για τους αργόσχολους μονιμάδες και όσους νομίζουν πως έκαναν πραγματική θητεία.

Εκεί που ήμουν δεν είχαμε και χρόνο για τέτοια. 

Δημοσ.

Δεν παίζω Pro αγοράκι μου. 

Αυτά τα αφήνω για τους αργόσχολους μονιμάδες και όσους νομίζουν πως έκαναν πραγματική θητεία.

Εκεί που ήμουν δεν είχαμε και χρόνο για τέτοια. 

Δε λεω για σενα γενικά λεω απλα γράφτηκαν κάποια πραγματάκια που δεν ισχυουν και με ενοχλησαν. 

Δημοσ.

Αφού δεν θεωρείτε σοβαρές τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και λέτε πως όλοι κάθονται, δεν θα σας πείραζε να περάσετε από εδώ και εδώ ε; Αφού, όπως οι ίδιοι λέτε, δεν έχει κανένας σοβαρή εκπαίδευση.

Απλά, με το που μπείτε εκεί, πείτε μου να αρχίσω να μετράω δευτερόλεπτα μέχρι να βγείτε. Θα καταγράφουμε σε αυτό το τόπικ ρεκόρ.

Αρχίστε πάλι να λέτε ότι δεν έχω πάει ακόμα Στρατό για να μπαλώσετε τις υπόλοιπες βλακείες σας.

• Like 1
Δημοσ.

"Kαλα οπως οι ιδιοι λένε" .... γελάει ο κοσμος απλά. Μπερδεύουν τις πολιτικές ηγεσιες και τις διαφορες δυσλειτουργιες του κράτους με το επιχειρησιακό κομμάτι των ενοπλων δυνάμεων. 

Με την Αμερική δεν θα τα έβαζες επειδη έχει καλυτερο εξοπλισμο λογω οικονομικης δυναμης και αλλων πολλων λογων και διαφορας νοοτροπιας για την οποια ευθυνονται ολοι σε αυτο το κρατος και εγω και εσυ και ο Pablo που τα γράφει μπολικα. Επειδη ολοι ξέρουν να κρινουν μολις σκάσει το σκηνικο αλλα κανεις δεν κρινει πρωτα τον εαυτο του και δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του. Αλλα ας μην γραφουμε οτι θέλουμε σχετικα με την εκπαιδευση για να μην πάει μακρυα το πράγμα και τις επιχειρησιακές ασκησεις δεν υπάρχει κάτι που να ζηλέψεις απο άλλες δυνάμεις του εξωτερικου. Αυτο οποιος έχει ζησει κάποια πράγματα ή εχει δει απο κοντα το γνωριζει. 

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε σε βλέπω εδω μεσα γράφεις για πράγματα τελειως άσχετα με τις πραγματικές ασκήσεις και εκπαιδευσεις του ελληνικού στρατου. Κάτι για θαλαμοφυλικια που εχει το καλυτερο καψιμι ποσα λεφτά σου γυριζουν πως θα πάρεις απαλλαγή κτλπ τι ειναι αυτα ρε συ? πλακες κάνεις τωρα? :P

εγω δεχομαι να μη τα γουστάρεις ολα αυτα αλλα μη γράφεις πολλα για εκτείθεσαι και εγω δεν εχω προβλημα να σε εκθέσω γιατι δεν μ αρεσει να προπαγανδιζει κάποιος οτι δεν έχει ζησει. Ειδικα αυτο το "οποιος θελει πραγματικο στρατο να αλλαξει χωρα" ειναι μεγαλο ψέμα και λάσπη. 

Σοβαρη εμπειρια στο στρατο ειτε εισαι απλως φανταρος ειτε ειδικοδυναμιτης ειναι.. 3 εβδομαδες υποθεση. Δεν ξερω πως ειναι στο εξωτερικο, αλλα στην Ελλαδα οι φανταροι δεν περνανε και ασχημα. Κανενας φανταρος που εχει παει ειδικες δυναμεις, δεν εχει σοβαρη εμπειρια. Εχει να κανει μονο με το ποσο κουραστηκε, αυτες τις τρεις εβδομαδες του ΣΠΕΝ/ΠΕΝ (αναλογα με το σωματοτυπο του, τη φυσκικη του κατασταση, κτλ).

Εγω ως απλος φανταρος που πηγα, ενα διαστημα στη διαρκεια της ειδικοτητας μου (τφ) μας κανανε ασκησει διαρκειας δυο ημερων για το πως μπαινουμε μεσα σε κατοικιμενες πολεις, μεσα σε ωρυχωματα, ανα εξαδες οπλιτων πως περπαταμε στο χωρο, κτλ. Αλλα δεν το λες και σοβαρη εμπειρια. 2 ημερων υποθεση.

Βεβαια για τους μονιμαδες και τους Ευελπιδες τα πραγματα ειναι αλλιως. Εκπαιδευονται πανω σε αυτα καθε συνεχεια.

Δημοσ.

"Kαλα οπως οι ιδιοι λένε" .... γελάει ο κοσμος απλά. Μπερδεύουν τις πολιτικές ηγεσιες και τις διαφορες δυσλειτουργιες του κράτους με το επιχειρησιακό κομμάτι των ενοπλων δυνάμεων. 

Καταλαβαίνω ότι δεν τους άρεσε επειδή αναγκάστηκαν να πάνε δίχως να το θέλουν, αλλά κάποιοι έχουν ξεφύγει πραγματικά και εκτίθενται.

Δημοσ.

Σοβαρη εμπειρια στο στρατο ειτε εισαι απλως φανταρος ειτε ειδικοδυναμιτης ειναι.. 3 εβδομαδες υποθεση. Δεν ξερω πως ειναι στο εξωτερικο, αλλα στην Ελλαδα οι φανταροι δεν περνανε και ασχημα. Κανενας φανταρος που εχει παει ειδικες δυναμεις, δεν εχει σοβαρη εμπειρια. Εχει να κανει μονο με το ποσο κουραστηκε, αυτες τις τρεις εβδομαδες του ΣΠΕΝ/ΠΕΝ (αναλογα με το σωματοτυπο του, τη φυσκικη του κατασταση, κτλ).

Εγω ως απλος φανταρος που πηγα, ενα διαστημα στη διαρκεια της ειδικοτητας μου (τφ) μας κανανε ασκησει διαρκειας δυο ημερων για το πως μπαινουμε μεσα σε κατοικιμενες πολεις, μεσα σε ωρυχωματα, ανα εξαδες οπλιτων πως περπαταμε στο χωρο, κτλ. Αλλα δεν το λες και σοβαρη εμπειρια. 2 ημερων υποθεση.

Βεβαια για τους μονιμαδες και τους Ευελπιδες τα πραγματα ειναι αλλιως. Εκπαιδευονται πανω σε αυτα καθε συνεχεια.

Που υπηρέτησες εσυ? ειδικές δυνάμεις? 

Παντως για να μη γινομαι άδικος υπάρχουν και κάποιες θεσεις σαν απλος φαντάρος που περνάς δυσκολα και μαθαινεις κάποια καλά πραγματα 

Δημοσ.

Παντως για να μη γινομαι άδικος υπάρχουν και κάποιες θεσεις σαν απλος φαντάρος που περνάς δυσκολα και μαθαινεις κάποια καλά πραγματα 

Έχω ακούσει από φιλαράκι που υπηρέτησε εκεί, ότι στα Αντιαεροπορικά κάνουν πολύ καλή εκπαίδευση και στους απλούς φαντάρους.

Δημοσ.

Που υπηρέτησες εσυ? ειδικές δυνάμεις? 

Οχι ειδικες δυναμεις. Τις "σοβαρες" και καλα ασκησεις τις εκανα στη Σαμο στο 298 μκτε στο Ηραιον, Αλλα και απο εμπειριες που εχω ακουσει απο ειδικοδυναμιτες που ειχαμε κοντα στο στρατοπαιδο μου (το κυριο ηταν στο 649 τε στο Καρλοβασι), φανηκε οτι πανω κατω απο ασκησεις τα ιδια πραγματα καναμε, απλως αυτοι ειχαν πιο πολυ τρεξιμο/περπατημα κυριως αυτες τις τρεις εβδομαδες. Τωρα για αμφιβιους, αλεξιπτωτιστες κτλ, δεν εχω αποψη, αλλα οι καταδρομεις πχ αν και πιανονται στις ειδικες δυναμεις, ειναι ευκολακι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...